Moj PC -mišljenja, preporuke

poruka: 38
|
čitano: 8.212
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moj PC - mišljenja, preporuke

Konačno i ja imam nešto slobodnog vremena pa je vrijeme za neki CoD ili Counter ili što ja znam već.

Dobio sam "novo" računalo i unutra ima svašta pa ako netko ima ideju kako će to sve izgledati kad nutra stavim grafu:

Matična -      nVidia MCP51G/M

Procesor -    Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+    2.00 GHz

RAM -           2GB DDR2 (nisam ziher za proizvođača trenutno)

HDD -           WDC WD32 00KS-00PFB0 SCSI Disk Device (298 GB)

Grafika -       Radeon X1300/X1550 Series  -> smeće koje sad mijenjam

Na to -                    Windows 7 Ultimate 32-bit

Dakle ako netko može dati mišljenje koju grafu da stavim nutra (mora biti nVidia) i kako bi to sve skupa onda izgledalo recimo npr. u CoD-u 4 ili u Crysisu na 1680x1050.

Dakle kako će se taj komp nositi s igrama kada u njega stavim novu grafu i kakve su po vama ostale komponenete (matična, procesor).

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 16:42 (The Stalker).

0 0 hvala 0
15 godina

sve je to ok za cod2 ili counter strik ali za crysis ti treba puno bolji i jaći procesor a treba ti i jos malo rama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Moj PC - mišljenja, preporuke
The Stalker kaže...

Konačno i ja imam nešto slobodnog vremena pa je vrijeme za neki CoD ili Counter ili što ja znam već.

Dobio sam "novo" računalo i unutra ima svašta pa ako netko ima ideju kako će to sve izgledati kad nutra stavim grafu:

Dakle ako netko može dati mišljenje koju grafu da stavim nutra (mora biti nVidia) i kako bi to sve skupa onda izgledalo recimo npr. u CoD-u 4 ili u Crysisu na 1680x1050.

Dakle kako će se taj komp nositi s igrama kada u njega stavim novu grafu i kakve su po vama ostale komponenete (matična, procesor).

Hvala.

koji ti je utor za grafičku?? i koje ti je napajanje? Trebao bi još 1GB RAM-a,novu grafu (ovisi o PSU) i OC procesora.

15 godina

Ma daj, ja crysis derem na athlonu 3000 i hd 4670, ide na medium skroz uredno,btw jel ti to socket 754

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Utor je PCI-e a napajanje - nemam pojma, ali lako za napajanje, do njega mogu lako doć.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Moj PC -mišljenja, preporuke
The Stalker kaže...

Utor je PCI-e a napajanje - nemam pojma, ali lako za napajanje, do njega mogu lako doć.

Uzmi si HD4670,1GB RAM-a i OC-aj cpu

15 godina
neaktivan

Odluka je pala na Giga GF N220 OC. Slušam pohvale/pogrde...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Stalker kaže...

Odluka je pala na Giga GF N220 OC. Slušam pohvale/pogrde...

Za te pare bi na tvom mjestu rađe uzeo HD4670.. Jer grafa na 22" vrti sve naslove bez problema..

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
neaktivan

Mislim da sam već napisao da mi treba Nvidia jer mi se matična i ATI ne slažu baš dobro... Od Nvidije je chipset a s novijim grafama od ATI-ja ne mogu ni komp upalit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 16:23 (The Stalker).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Stalker kaže...

Mislim da sam već napisao da mi treba Nvidia jer mi se matična i ATI ne slažu baš dobro... Od Nvidije je chipset a s novijim grafama od ATI-ja ne mogu ni komp upalit.

Kakve veze imaju chipseti sa grafama? Pa imaj i ja nVidijin chipset (nForce 630A MCP) i imam VTX3D Radeon HD 4670 1GB i sve radi normalno..

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
neaktivan

Ne znam, ali iz nekog razloga ne mogu pokrenuti komp sa bilo kojom od novijih Radeon grafa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi 9800GT, puno je bolja od gt220 i od gt 240 i od hd 4670, za 650 kn stvarno dobra grafa iako već stara, ali na toj rezoluciji bi te trebala dobro služiti 

15 godina
neaktivan

Imam  MBO  socket  775,  Biostar,G31-M7  TE,FSB1600  DDR2  800  ,PCIe, A.6
CPU  Intel  Pentium  Dual  Core  E5200,2.5  Ghz,  75 75  64bi,L2Cache  2MB,800MHz,BOX
RAM  PC  DDR2-800,  2GB,  CL5(128M*8),  240pin,take  MS
KUĆIŠTE  Cooler  Master,Elite  334  Middle  Tower, napajanje  420  W,  crno
VGA  PCIe2.0  nVidia  GeForce  9500GT  Gainward,  1GB  DDR2-128bit,  VGA,DVI,TV-OUT
Instalirao  sam  GTA  IV  malo  mi šteka  volio  biuh  igrati  zahtijevnije  igre  sta  da  mjenjam!!!!?????

Hrvoje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

OC-aj proc i uzmi 5770.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
HrvojeDragon kaže...

Imam  MBO  socket  775,  Biostar,G31-M7  TE,FSB1600  DDR2  800  ,PCIe, A.6
CPU  Intel  Pentium  Dual  Core  E5200,2.5  Ghz,  75 75  64bi,L2Cache  2MB,800MHz,BOX
RAM  PC  DDR2-800,  2GB,  CL5(128M*8),  240pin,take  MS
KUĆIŠTE  Cooler  Master,Elite  334  Middle  Tower, napajanje  420  W,  crno
VGA  PCIe2.0  nVidia  GeForce  9500GT  Gainward,  1GB  DDR2-128bit,  VGA,DVI,TV-OUT
Instalirao  sam  GTA  IV  malo  mi  šteka  volio  biuh  igrati  zahtijevnije  igre  sta  da  mjenjam!!!!?????

Prije svega graficku karticu, iako bi ti za igranje gta4 trebao i nesto jaci procesor

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
15 godina
neaktivan
a Ram kaze mi prijatelj da uzmem DDR3 2 GB KOJU GRAFIČKU????MOZDA SA ddr3 KAZE BUDE BOLJE RADIO!!
Hrvoje
15 godina
neaktivan

DA  UMEM  GRAFICKU  SA  JACOM  JEZGRO  KAZE  MOZDA  256  BITNOM

Hrvoje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kao što sam rekao, OC-.aj proc na 3GHz i kupi radeon HD 5770. RAM ne moraš kupovat jer je dosta 2 gb

PS isključi caps lock

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ja sam probao clokati processor ali nisam mogao skinio sam riva tuner i tamo za klokanje je zasticeno
PS: iskljucio sam caps lock
Hvala za graficku!!!!
Hrvoje
16 godina
neaktivan

Bok i meni treba preporuka imam mb-M2N32-SL deluxe od asusa procesor mi je amd athlon x2 3800 2.0 Ghz koji je oc-an na 2.5 i 3 gige rama te graficku nvidia 7600gs pa bi mi tribala preporuka za graficku.

15 godina
neaktivan
HrvojeDragon kaže...
Ja sam probao clokati processor ali nisam mogao skinio sam riva tuner i tamo za klokanje je zasticeno
PS: iskljucio sam caps lock
Hvala za graficku!!!!

klokaj u BIOS-u

15 godina
neaktivan
RE: Moj PC - mišljenja, preporuke
The Stalker kaže...

Hvala.

smeće, neće se to nositi sa nikakvim krajzisima itd, sa lošim unreal enžin portovima i cod4 da. proc je zastario totalka, ovi cvalje koji govore da im kriza itd leti na tim zastarjelim konfama su smiješni, pogotovo na tak vioskim rezama, jedino ako se igraju na 800x600, itekako im laga, itekako im frejm pada, i igrati krajzu na medium je bzvz, to je samo za luzere.

15 godina
neaktivan
Naki kaže...

Bok i meni treba preporuka imam mb-M2N32-SL deluxe od asusa procesor mi je amd athlon x2 3800 2.0 Ghz koji je oc-an na 2.5 i 3 gige rama te graficku nvidia 7600gs pa bi mi tribala preporuka za graficku.

baci u smece, kupi novi komp , ne pomaze ti tu nikakva nova graficka za to smece.

15 godina
neaktivan

Prijatelji  su  mi  pricali  kako  da  to  napravim  ali  nisam  ih  bas  skuzio  moze  instrukcije  pomoć?????Hvala!

Hrvoje
15 godina
neaktivan
HrvojeDragon kaže...

Prijatelji  su  mi  pricali  kako  da  to  napravim  ali  nisam  ih  bas  skuzio  moze  instrukcije  pomoć?????Hvala!

http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/overclocking-guide-pocetnike/6004.aspx

to ti je u biti osnovnoškolska matematika.

16 godina
neaktivan

Njemu gori dajete preporuke a meni kazes da bacim u smece, jos on dobro radi ali bimi trebala nova grafa.

15 godina
neaktivan
Naki kaže...

Njemu gori dajete preporuke a meni kazes da bacim u smece, jos on dobro radi ali bimi trebala nova grafa.

može još dobro poslužiti čim je u njemu dualac. neka 4830, eventualno 4850 bi dobro poslužila.

15 godina
neaktivan

moj  je  zaštićen  nemam  pristup  tamo  u  BIOSU  sta  da  radim???????????????!!!!!!!!!!

Hrvoje
15 godina
neaktivan

Jel  bilo  koja  grafička  moze  ići  na  bilo  koju  matičnu  odgovor????hitno

Hrvoje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HrvojeDragon kaže...