Lenovo brand

poruka: 3
|
čitano: 4.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lenovo brand

Bok,

Ovo je malo lamentiranje oko kvalitete lanovo laptopa i konfiguracija u usporedbi sa svim tim sa IBM naljepnicom.

Nekad sam imao laptop T43p ( mislim ) i to je bio nepoderivi laptop. Trenutno imam laptop drugog branda pa

više nisam u direktnom kontaktu s lenovom, ali iz komentara poznanika svi tvrde da je lenovo naljepnica odnjela

kvalitetu. Da li je tako i s stolnim računalima ( lenovo-ibm )? Imam priliku nabaviti Lenovo ThinkCentre M72e ( Core i5 3470s, 4GB 1600MHz DDR3, 250 GB 7200rpm, win7pro licenca ). Zanima me koliko je to "bolje/kvalitetnije/dugovječnije" od nekog računala koje složi malo bolji dučan približno istih karakteristika. 

Pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Lenovo brand
Tomo123 kaže...

Bok,

Ovo je malo lamentiranje oko kvalitete lanovo laptopa i konfiguracija u usporedbi sa svim tim sa IBM naljepnicom.

Nekad sam imao laptop T43p ( mislim ) i to je bio nepoderivi laptop. Trenutno imam laptop drugog branda pa

više nisam u direktnom kontaktu s lenovom, ali iz komentara poznanika svi tvrde da je lenovo naljepnica odnjela

kvalitetu. Da li je tako i s stolnim računalima ( lenovo-ibm )? Imam priliku nabaviti Lenovo ThinkCentre M72e ( Core i5 3470s, 4GB 1600MHz DDR3, 250 GB 7200rpm, win7pro licenca ). Zanima me koliko je to "bolje/kvalitetnije/dugovječnije" od nekog računala koje složi malo bolji dučan približno istih karakteristika. 

Pozdrav

Kvaliteta entry-level proizvoda Lenova je jednaka kvaliteti ostalih proizvođača. Tako da nije isto ako kupiš Lenovo prijenosnik od 5k ili 18k kuna. Što se tiče stolnih računala tu je situacija prilično jasna, složenci daju više za uložen novac, ako patiš na brandove, go for it, ionako su sve komponente iste, osim eventualno OEM ploča, tako da baš tu pretjerane razlike nema. Poznanicima koji tvrde da je Lenovo napljepnica odnjela kvalitetu, možeš reći neka probaju uzeti u ruke neki od skuplih modela ;) Mislim da ovi consumer laptopi nisu ni dostojni spomena ili usporedbe kvalitete.

13 godina
neaktivan
Re: Lenovo brand

Postoje kako modeli laptopa tako i desktopa koji vuku korjene i drze se strandarda kvalitete Think serija ALI adekvatna je i cijena!

Dakako da se da sloziti jednako kvalitetan "slozenac" ALI ovdje je presudna vodilja pretpostavka da projektant konfiguracije striktno vodi racuna o detaljima specifikacija brandiranog modela.

Dakle za isti ili manji iznos novca moze se kupiti jednako  kvalitetna ili kvalitetnija, jednako snazna ili snaznija nebrandirana konfiguracija! 

Edit: ne zaboravi kod eventualne kupnje nebrandiranog proizvoda ugovoriti i ukalkulirati pri kupnji garantne uvjete, troskove odrzavanja u i van garantnog roka... to je znatno bitnije od "cijene naljepnice"! i naizgled jeftinije pocetne cijene, iskalkuliraj konacnu ustedu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 23:50 (Hardwhelper!!!).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice