Gotov Gamerski laptop

poruka: 6
|
čitano: 1.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gotov Gamerski laptop

Znam da mi treba dosta jos do faksa,ali sta mislite koji bi gamerski laptop mogao sada uzeti za negdje 7-8000 kn?

Znaci zelim na njemu igrat ove nove serijale igara,i da mi sluzi dosta dobro,sugestije?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gotov Gamerski laptop

Prije nego otvaras temu protrazi malo.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gotov Gamerski laptop

Koliko mislis na njega potrosit?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Gotov Gamerski laptop
123edi1 kaže...

Koliko mislis na njega potrosit?

LOL pa procitaj

kaze 7-8 k

xDDD
17 godina
Gotov Gamerski laptop

Lenovo IdeaPad Y560 je dobar izbor.

Naravno varijanta s i5 procesorom i 4GB DDR3.

15.6" 1366x768 i grafa ATI Mobility Radeon HD 5730 su dobra kombinacija.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na "HVALA" kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gotov Gamerski laptop
Imam ti ja novi skroz nekorišteni za 7500 kn. Garancija 2 godine. Evo: HP ENVY 17-1011NR Processor: Intel Core i7-720QM 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80 GHz Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Display: 17.3” diagonal Full HD HP Ultra BrightView Infinity LED Display (1920 x 1080) Memory (RAM): 8GB DDR3 System Memory (2 DIMM) Hard Drive: 640GB (7200RPM) Network Card: Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Wireless Connectivity: 802.11b/g/n WLAN * Bluetooth Optical Drive: Slot-Loading Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Support Video Graphics: ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics Video Memory: 4091MB External Ports: * 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards * SuperSpeed USB 3.0: 3 Universal Serial Bus (USB) 2.0, 3rd port shared with eSATA * mini-Display port * 1 HDMI * 1 eSATA + USB 2.0 * 1 VGA (15-pin) * 1 RJ -45 (LAN) * 1 Headphone-out/Microphone-in combo jack (compatible with 3.5mm 4-conductor jack with stereo audio and mono mic) Sound: Beats Audio and HP Triple Bass Reflex Subwoofer Keyboard: Full-size backlit island-style keyboard with integrated numeric keypad Pointing Device: HP ClickPad with On/Off button Security: *Kensington MicroSaver lock slot *Power-on password *Accepts 3rd party security lock devices

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice