Zvono s kamerom i ekranom

poruka: 6
|
čitano: 3.236
|
moderatori: pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
16 godina
Re: Zvono s kamerom i ekranom
Ja sam si stavio Ring door bell II. Kad su bili prime days, bila super sniženja. Prvi sam nažalost spalio 😂😂😂😂😂😂😂. On je za 24 V AC. Kupio drugi s adapterom.
14 godina

Ako se ne varam on dolazi bez dodatnog ekrana?

5 godina

Ispravak kolega, ta "sprava" se ne zove zvono sa kamerom ili slično, već portafon.

Imaš i ove Hikvision, evo pogledaj ovaj model (ako živiš u kući): https://automatizacijaisigurnost.hr/proizvod/hikvision-portafon-za-1-stan-kv6113kh6320/ (imaš ga i u ED-u, ali većina ljudi imaju negativna iskustva sa servisima i garancijom, jer većinu proizvoda importiraju iz HU).

Vidim da je na akciji sa 650€ na 500€ (ako su ti Ring van tvog budžeta), modernog je dizajna i ima Wi-Fi povezivost (kontroliraš preko HIKConnecta, ima i za iOS i Android OS) 

Uz njega dobivaš 3 god. gare (na AiS-ovom siteu, odnosno Portafoni.hr ne piše niš u vezi gare, vidio sam da ED daje 3 god.). Javi koji si na kraju uzeo, napiši utiske i, ako želiš, okači slike kak si ga upogonio 

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2023 17:59 (Vavoom).
16 godina
BinHex kaže...

Ako se ne varam on dolazi bez dodatnog ekrana?

Možeš i njega u paketu dobiti na popustu. Ja ih imam dva plus Chime samo za zvonjenje. Možeš i neku pretplatu platiti pa da ti se sve sprema u cloud. 

14 godina

Tražim nešto iz jeftinijeg cjenovnog ranga. Trenutni je plaćen oko 150€ prije 12-13 godina i do nazad 3-4 mjeseca je radio sasvim dobro dok nije kreno štekati i na kraju evo prestao raditi. Tako da bi opet uzeo neki divlji brend i nadao se da će poslužiti par godina.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice