Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

poruka: 1.409
|
čitano: 174.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.
Mrgud Veliki kaže...

No, oni jednostavno imaju los vezni red.

Da, mislim ono Van Bommel je igro samo zato kaj je ozenio trenerovu kcer, inace losijeg zadnjeg veznog nisam vidio, Kuyt pfff pa taj trci manje od naseg Samira, Robben i Sneijder po cemu su oni zasluzili da igraju? Zato kaj su osvojili prvenstva i igrali finale LP-a? Pfff... Van Persie kaj on dela u napadu? Van der Vaart, De Jong, De Zeeuw, Elija, Afellay... ma ko su oni uopce?

BTW: Ovo je zaje*ancija

15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Mrgud Veliki kaže...

No, oni jednostavno imaju los vezni red.

Da, mislim ono Van Bommel je igro samo zato kaj je ozenio trenerovu kcer, inace losijeg zadnjeg veznog nisam vidio, Kuyt pfff pa taj trci manje od naseg Samira, Robben i Sneijder po cemu su oni zasluzili da igraju? Zato kaj su osvojili prvenstva i igrali finale LP-a? Pfff... Van Persie kaj on dela u napadu? Van der Vaart, De Jong, De Zeeuw, Elija, Afellay... ma ko su oni uopce?

BTW: Ovo je zaje*ancija

Nije me niti jednom oduševio na ovom svjetskom prvenstvu, od svih nizozemaca me najviše razočarao...

15 godina

Antipaticni spanjolci :(

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Čvrsta utakmica, bilo je to i za očekivati pošto su igrale dvije reprezentacije koje nikad nisu osvojile naslov.

Rekao bi da su obje momčadi bile izjednačene, no Španjolska je bila za gol bolja... Nadao sam se čudu, pobjedi Nizozemaca, ali sreća ih nije pomazila.

Mislim da se nema što prigovoriti, Španjolci su zaslužili naslov, a Nizozemci su pogriješili što su tako grubo igrali kad su vidjeli da Webb sankcionira grubu igru. Previše nervoze na obje strane...

kao prvo.. ne bih rekao da su momcadi bile izjednacene.
jedni su igrali nogomet dok su se drugi igrali drugog svjetskog rata - svi u bunker i cekaj kontru.
nizozemci - cista katastrofa. tocni pasovi, dribling - kod njih nepoznanice (uz naravno koju iznimku kada im se ili posreci ili vjerojatno i sami sebe iznenade sto su upravo napravili). termin "tehnika" kod nizozemaca oznacava strojeve, dvd playere, racunala i audio uredjaje.
robben? taj covjek nikada nije i nikada nece imati veze s nogometom. stalno istu stvar radi -trk trk trk i kada ne ide padni ili kukaj.
spanjolci? muku mucili s bunkerom. filozofija repke je ista kao i filozofija barcelone (sto i nije cudo s obzirom koliko barcinih igraca, posebice kreatora igre, igra u repki) - usetati s loptom u gol. protiv bunkera.. to je skoro nemoguce. dodavanja iz prve, tocni pasevi, proigravanja petom.. jako lijepa igra spanjolaca.. tehnicki potkovana. kao i protiv svaba.. uzimi djetetu loptu, sakrij i pokusaj probiti obranu. iniesta dobio toliko batina da je sudac trebao nakon nekoga vremena svaki drugi kontakt s njim kaznjavati kartonom (radi prevencije jer su se nizozemci oslobodili straha od kartona i cim bi xavi ili iniesta dobili loptu, krenuli surovo na njih znajuci sto ovi mogu).
zalosno je sto je taj "totalni nogomet", sto zapravo oznacava termin bunkera, grube igre, uspio toliko napraviti.. sreca valjda.
bilo bi puno lijepse da je urugvaj dosao do finala.. sukob dvije momcadi koje igraju nogomet.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
15 godina

svaka čast Španjolcima...Cool

A ovi Nizozemci pa to je katastrofa Webb je trebal barem 3 crvena dati pogotovo Bommelu omfg

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

kao prvo.. ne bih rekao da su momcadi bile izjednacene.
jedni su igrali nogomet dok su se drugi igrali drugog svjetskog rata - svi u bunker i cekaj kontru.
nizozemci - cista katastrofa. tocni pasovi, dribling - kod njih nepoznanice (uz naravno koju iznimku kada im se ili posreci ili vjerojatno i sami sebe iznenade sto su upravo napravili). termin "tehnika" kod nizozemaca oznacava strojeve, dvd playere, racunala i audio uredjaje.
robben? taj covjek nikada nije i nikada nece imati veze s nogometom. stalno istu stvar radi -trk trk trk i kada ne ide padni ili kukaj.
spanjolci? muku mucili s bunkerom. filozofija repke je ista kao i filozofija barcelone (sto i nije cudo s obzirom koliko barcinih igraca, posebice kreatora igre, igra u repki) - usetati s loptom u gol. protiv bunkera.. to je skoro nemoguce. dodavanja iz prve, tocni pasevi, proigravanja petom.. jako lijepa igra spanjolaca.. tehnicki potkovana. kao i protiv svaba.. uzimi djetetu loptu, sakrij i pokusaj probiti obranu. iniesta dobio toliko batina da je sudac trebao nakon nekoga vremena svaki drugi kontakt s njim kaznjavati kartonom (radi prevencije jer su se nizozemci oslobodili straha od kartona i cim bi xavi ili iniesta dobili loptu, krenuli surovo na njih znajuci sto ovi mogu).
zalosno je sto je taj "totalni nogomet", sto zapravo oznacava termin bunkera, grube igre, uspio toliko napraviti.. sreca valjda.
bilo bi puno lijepse da je urugvaj dosao do finala.. sukob dvije momcadi koje igraju nogomet.

Robben je jako dobar igrač i ne možeš tako govoriti protiv njega. Ne shvaćam što bi igrač trebao napraviti da tebe zadovolji... Uostalom, ako Robben stalno na istu fintu vodi loptu, zašto mu to onda prolazi - i to još pored 2-3 igrača?? To može značiti ili da je španjolska obrana loša ili da lik ima izvrsnu kontrolu lopte. I obje momčadi su bile izjednačene, imali su jednak broj stopostotnih šansi i Španjolci se nisu izdignuli nad Nizozemcima.

Što se tiče bunkera - nisu Nizozemci jedini koji su igrali na taj način. Koliko puta se samo dogodilo da je oko jednog nizozemskog igrača bilo dvoje, troje španjolskih, a svi ostali su bili pokriveni pa se lopta trebala vraćati u obranu. Jako lijepa igra Španjolaca, ha? Da ne spominjem da su sve utakmice u knock-out fazi odigrali s 1:0. Naprosto predivan nogomet!  :|

van Marwijk je onda dobro postavio momčad - kako si i rekao, Španjolci žele ušetati u gol, zar si očekivao da će ih samo tako pustiti (pošto ionako Nizozemci nisu vrijedni spomena, pff).

Ti si naivan da očekuješ da finale prikaže najljepši nogomet na prvenstvu, još više naivan pošto obje reprezentacije nisu nikad bile svjetski prvaci i bilo je za očekivati da će se igrati zatvoren nogomet.

Znaš što bi bilo još ljepše od toga da je Urugvaj igrao finale? Da je Gana igrala finale... Ajoj, pa Urugvaj ju je zaustavio sa svojom "fair-play" igrom. Da li je u "totalnom nogometu" dozvoljeno namjerno igranje rukom na gol crti? Uostalom, Urugvaj je imao svoju šansu, Nizozemci su bili bolji i ušli u finale.

P.S. - što se tiče grube igre. Nizozemci su tako igrali i bili su kažnjeni. Gol je možda i najvećim djelom pao zbog isključenja Heitinge. Tako da stvarno nemaš šta prigovoriti. Igrali su kako su igrali, bili su kažnjeni. Ne znam čemu toliko omalovažavanje Nizozemaca. Mislim da bi trebao imati respekt prema reprezentaciji koja je došla do finala.

~~~ How do you like them apples? ~~~
15 godina
neaktivan

Koliko sam ja vidio, iniesta i sergio su sve faule "odglumili" , dobro za sergia je to normalno ali iniesta me razocarao jucer makar je dao onaj pobjedonosni gol. Steta mi je za nizozemce dobro su se drzali do samog kraja

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Koliko sam ja vidio, iniesta i sergio su sve faule "odglumili" , dobro za sergia je to normalno ali iniesta me razocarao jucer makar je dao onaj pobjedonosni gol. Steta mi je za nizozemce dobro su se drzali do samog kraja

koliko sam ja vidio, rođen je novi chuck norris

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
dmanz kaže...

koliko sam ja vidio, rođen je novi chuck norris

I onda se netko buni sta su spanjolci dobili. Osobno naginja sam za Spanjolce al mi i nebi bilo zal da su nizozemci osvojili prvenstvo, no nakon ovakvog starta De Jonga sam presretan sta su izgubili. Nek mi neko objasni sta je on tocno pokusa napravit. Nema te noge koja je mogla spusit ovu loptu s Alsonsove glave, i onda kurva De Jong ima jos i obraza prigovarat i glumit kao da nije nista bilo. Ovdje je Webb trebao pokazat crveni, nema veze sta je Finale al ovaj start nije dio nogometa.

eHrvatska needs you !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Anonii ---> prijavi se i pomozi u stvaranju bolje eHrvatske
16 godina

Ko što sam već napiso, žao mi je Nizozemaca, na svakom prvenstvu navijama za njih, jako su mi draga repka. No činjenica je da je ovo jedna od lošijih generacija. Van Bommel i De Jong su čisti fizikalci, bez grama nogometne inteligencije, igrači za trčat i destrukciju nogometne igre. Van Persie je dobar igrač, ali totalno van forme. Van Der Vaart solidan, ali ništa više od toga, obrana kako-tako, jedino su Sneijder i Robben klase. Kad se sjetimo nizozemske sa par zadnjih prvenstava, tu je bilo puno boljih igrača... Davids, Bergkamp, braća De Boer, Van Der Sar, Overmars, Kluivert, Van Nistelrooy, Stam, Seedorf i da dalje ne nabrajam. Ova generacija je mogla napraviti povijesni uspjeh, i opet je falilo sreće da uspiju, Robben samo da je malo potkopo loptu... no, on za tim žali sigurno više nego bilo tko od nas. Sretno Nizozemskoj na idućem prvenstvu, ponovno ću navijati za njih :D

Što se tiče Španjolske, jedini minus su "talijanske" pobjede od 1-0. Ostalo sve na mjestu, ne može se osporit kvaliteta te reprezentacije koja gazi već dobrih 3 godine. Kad si jedna reprezentacija može priuštit da Fabregas odsjedi na klupi skoro cijelo prvenstvo, onda nemamo kaj pričat. Torres je podbacio, no opet su prvaci. Iskreno, bojim se Barcelone sa Villom naprijed, to će bit strašan stroj, već sad se odlično razumije sa Xavijem i Iniestom. Još kad im se doda Messi, bit će svašta.

Čestitke Španjolskoj, žal Nizozemskoj, i jedva čekamo iduće prvenstvo!! :D

p.s. Najbolja tekma Danska-Kamerun :D

Glory Glory Man United !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 11:26 (Luuka).
15 godina
neaktivan

Ljudi nmg vjerovati da je gotovo SP....

Jedva cekam 28. avgust i SP u kosarci :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Da nije Forlana, ne bi oni usli u polufinale...

Stvarno ne znam cemu toliko pljuvanje po Spanjolcima. Ni ja ih ne volim... Stovise drazi su mi Nizozemci.

No, oni jednostavno imaju los vezni red. Zato sam i napisao da Spanjolci uzimaju...

Sto se suca tice, onaj tko prati nogomet i objektivno razmislja, taj zna da je danas pomagao Nizozemcima debelo - i to samo zato sto je finale. Davno su trebali pokupiti crvene, a umjesto toga su dobili dobre sanse za golove.

Na kraju krajeva, i jedni i drugi su se debelo ispromasivali, tako da se mogu zaliti jedino upravi vodovoda..., a meni ostaje kao sto bi mastercard rekao - neprocjenjivo. Do slijedeceg svjetskog frenda za****** Cool.

Prvo, dosadan si sa tom činjenicom da si prognozirao na Španjolce, a tvoj frend na Nizozemce. Spomenuo si to najmanje 10 puta na zadnjih 5 stranica ovog topica. Izabrao si jednog od favorita SP-a koji je pobijedio i što sad? Ti si nova hobotnica Paul? Get over it.

Drugo, zbog čega molim te misliš da Nizozemci sa Robbenom i Snejiderom imaju loš vezni red?

Treće, i najvažnije, koju si ti utakmicu gledao?

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio
16 godina
protjeran
Pero kaže...
Da je Robben pogodio bilo koji zicer, španjolci bi se raspali.

Španjolska je bolje igrala i Španjolska je isto imala zicera koliko i Nizozemska.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
16 godina
protjeran
epic kaže...
Pero kaže...

Španjolska je bolje igrala i Španjolska je isto imala zicera koliko i Nizozemska.

Samo mi zao robena,sve osvojiti u jednoj sezoni samo ne SP samo zato sam navijao za holandiju 

CAPETAN PRICE
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 12:21 (CAPETAN PRICE).
17 godina
Luuka kaže...

Sretno Nizozemskoj na idućem prvenstvu, ponovno ću navijati za njih :D

Nemoj mi reći da si naše već otpisao???

BTW:

Ja se nemogu naslušat "Waving flag"-a...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 12:24 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...
epic kaže...
Pero kaže...

Samo mi zao robena,sve osvojiti u jednoj sezoni samo ne SP samo zato sam navijao za holandiju 

Robben? Šta je on to sve osvojio? Robben igra za Bayern, oni nisu osvojili LP. Možda misliš na Sneijdera?

Music is my life :)
16 godina
LeeMoon kaže...

Drugo, zbog čega molim te misliš da Nizozemci sa Robbenom i Snejiderom imaju loš vezni red?

Njih dva su jedini klase u Nizozemskoj repki. Ko što sam napiso gore, Van Bommel, De jong, Van Der Vaart nisu igrači iz svjetskog vrha. Prva dva čista fizikalija, treći medijski napuhan. Uz njih Kuyt igra nekakvo krilo, ko i u Liveru, a on je neka vrsta Nizozemskog Olića... što je koristan igrač, ali nikako ne klasa.

CAPETAN PRICE kaže...
epic kaže...
Pero kaže...

Sneijdera valjda :D

Hyperion kaže...
Luuka kaže...

Sretno Nizozemskoj na idućem prvenstvu, ponovno ću navijati za njih :D

Nemoj mi reći da si naše već otpisao???

BTW:

Ja se nemogu naslušat "Waving flag"-a...

Uvijek Hrvatska broj1. Ali iza nas Nizozemska, oduvijek su mi dragi :D

A i ja slušam i Waving flag i Waku Waku... baš su potrefili pjesme za SP :D

Glory Glory Man United !!
16 godina
protjeran

Da ne bi navijao za Den Haag.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
15 godina
neaktivan

Robben je osvojio njemačku ligu, njemački kup i bio u finalu Lige Prvaka...evo sad je bio i u finalu Svjetskoga..

16 godina
neaktivan

Možda je Španjolska bila bolja,ali par igrača su me me prestrašila,mislim ne možeš u miru gledat tekmu,najgori je puyol,najbolja je njegova faca,uf,a sergio busquets tek,koje nogice,a kak zna glumit tek,jedino je Casillas pravi igrač,nogometni uzor

u vezi barcelone,bit će bolja s Villom ali ne bolja od Intera

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 15:23 (al zagorec).
16 godina
stipica_zd kaže...

Robben je osvojio njemačku ligu, njemački kup i bio u finalu Lige Prvaka...evo sad je bio i u finalu Svjetskoga..

A Sneijder je osvojio Taljasku ligu, kup, ligu prvaka i sad mu je još samo sp falio. Da je to osvojio onda ima sezonu iz snova.

BC2 ingame nick: Kuky90
15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

jedino je Casillas pravi igrač,nogometni uzor

I Xavi.

Meni je bila dosadna tekma,kad su već otišli u produžetke,rađe bih volio gledati penale.Meni je najbolja tekma bila Urugvaj-Njemačka za 3.mjesto.

alrighty then
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
stipica_zd kaže...

A Sneijder je osvojio Taljasku ligu, kup, ligu prvaka i sad mu je još samo sp falio. Da je to osvojio onda ima sezonu iz snova.

I bio bi prvi igrac koji je to uspio

15 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...

A ovi Nizozemci pa to je katastrofa Webb je trebal barem 3 crvena dati pogotovo Bommelu omfg

129 prekrsaja na cijelom prvenstvu, najvise od svih. U finalu su na momente djelovali kao hrpetina huligana. Samo mi je jos vise drago jer su popusili sa dovoljnih 1:0, nek se placu.

Za ovo nemam rijeci potpuno zasluzeno i na mjestu: Forlan

Ponekad ga je stvarno sram jer je Balkanac. \m/
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Intel&ATI kaže...

129 prekrsaja na cijelom prvenstvu, najvise od svih. U finalu su na momente djelovali kao hrpetina huligana. Samo mi je jos vise drago jer su popusili sa dovoljnih 1:0, nek se placu.

Di si našao te zaniljivosti?

15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

Di si našao te zaniljivosti?

Danas sam negdje preletio preko te brojke. Ali evo. Ok nije 129, ipak je puno manje: 126 Izlanuo se A evo ti Spanjolska: 81.

Usporedi i zute kartone 22 : 8. Po zutima Nizozemci osvajaju prvenstvo.

Ponekad ga je stvarno sram jer je Balkanac. \m/
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 13:11 (Tallahasee).
16 godina
protjeran
al zagorec kaže...

Možda je Španjolska bila bolja,ali par igrača su me me prestrašila,mislim ne možeš u miru gledat tekmu,najgori je puyol,najbolja je njegova faca,uf,a sergio busquets tek,koje nogice,a kak zna glumit tek,jedino je Casillas pravi igrač,nogometni uzor

u vezi barcelone,bit će bolja s Villom ali ne bolja od Intera

Ti misliš da bi Inter osvojio Ligu Prvaka da nije bilo Mourinha? Ne bi.

The God MC
15 godina
neaktivan

Posto je ovo nogometna tema iskoristit cu priliku da obavjestim sve koji zele pogledati utakmicu Hajduk-HSV da je mogu pratiti ovdje http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video-football/ ili ovdje http://www.atdhe.net/

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 16:34 (Arnold Šrafncinger).
15 godina
neaktivan

ne mogu vjerovat da je gotovo sp. :(

i dalje kad upalim telku očekujem onaj glup zvuk vuvuzela, čak mi sada i taj zvuk pomalo i nedostaje (dobro, ne baš previše)

žao mi je nizozemaca, pogotovo robbena, joj da je barem pogodio onaj zicer.... makar nisu bili nešto, navijao sam za njih zbog svih onih igrača koji su me oduševljavali prije nekoliko godina a sada ih nema na ovom sp...

a španjolci me baš nisu oduševili, u novinama pišu da je to druga najbolja momčad, ali neznam po čemu.

po igračkoj klasi i pojedincima su vjerojatno najbolja momčad ikad,ali po onom što su pokazali ovdje definitvno nisu.

pa dali su samo 8 golova i uzeli naslov! ako računamo da je najmanje moguće za uzet naslov 6 golova, to je stvarno malo.

prije dvije godine je bila druga priča, tada sam navijao i za njih (uz nizozemce) ali tada su igrali puno ljepše, makar su i nizozemci tamo bili mnogo bolji nego sada (ne po rezultatu nego po kvaliteti)

ali dobro, još jedan sp gotov i nadajmo se da ćemo u brazilu gledati nešto bolji nogomet.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice