Sve o rukometu izdvojena tema

poruka: 610
|
čitano: 166.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sve o rukometu

Mi kao narod smo talentirani za ogroman broj sportova ali jednu stvar nikad nećemo imati ni u jednom sportu: mentalnu snagu. Ova utakmica i Davis Cup su najveći dokazi. Jednostavno u ključnim trenucima izgorimo dok neki drugi budu najveći u najvažnijim trenucima.

Na kraju nemaš ti njima što zamjeriti, ali ovakve stvari zbilja frustriraju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Sve o rukometu

ja ne znam koji qurac se oni (skoro) svi ponašaju ko da će dobiti metak u čelo ako odluče pucati po golu. milijun bezveznih dodavanja i čekanja da onaj drugi uputi udarac po golu.

14 godina
Sve o rukometu

Najgori po meni je Stepančić, pizda neviđena ispao. Svi čekaju Duvnjaka da nešto napravi u napadu a on jedva trči, jedino je Mamić iznimka a ne ide to tako. Zlaja nije ništa kriv, jebiga, ovaj ga vrhunski pročitao na sedmercu koji bi rijetko koji sudac svirao u takvim trenucima. Mogao je i Musa onaj zicer prije zabiti, pa dva napada na kojima smo mogli na kraju na +2 otići, pa opet +2 u produžetku imali ali nije išlo..... Ovo je sudbina, tako je trebalo biti očito samo se to nama prečesto događa ali ne samo u ovom sportu, mentalitet nas jebe.

Babić, no comment Slabo čovjek molio prije utakmice očito

Sutra si nek Slovenci uzmu broncu, ionak ih imamo previše. A i u kakvom stanju su naši zbog ovakve utakmice a i dan manje odmora imaju to je više nego vjerojatno.

17 godina
Sve o rukometu

Postalo je popularno slaviti poraze koji se nisu smjeli dogoditi jer eto borbeni smo. Zato i imamo gubitnički mentalitet zadnjih nekoliko godina u svim sportovima, jer se slaviju rezultati koji se ne trebaju slaviti. Opravdanje za promašeni sedmerac? NEMA GA, zajebao je i nek se nosi s tim i kaže da moja greška, zbog mene nismo u finalu. A ne smišljati nekakve utjehe hebo vas, budite muškarci. Kad je R.Baggio 1994 promašio penal za na SP za finale svi su se obrušili na njega, ne zato jer je loš igrač ili nije borben ili se nije trudio, već zato jer je PROMAŠIO jebeni penal što je činjenica. Ne slavite poraze koje se nisu smjeli dogoditi.

To su profesionalci i njima je jedini cilj pobjeđivati, s ne imati dobar umjetnički dojam ili kao kad dođeš na hakl pa kažeš Ae došoa sam malo na zrak i da se istrčim.

14 godina
Sve o rukometu

izbornik je 0. trebao bi biti psiholog, animator, trener, strateg - a babić nije ništa od toga. forsanje 7. igrača i duvnjaka koji jedva stoji na nogama, idiotsko (ne)zvanje timea... jel moraš imati doktorat da zoveš timeout kada ti trpaju golove da razbiješ tempo?

meni nije jasno da nemamo jebenog izbornika koji je u stanju lupit šakom u stol, ispičkarat sve po redu i na koncu raspizdit igrače za zadnje trenutke. umjesto da prebije onu tablu za crtanje, samo neko njonjanje, ajmo ovako, probat ćemo ovo... koma.

ovakvom igrom ne zaslužujemo ni drvenu medalju. možete vi hvalit dečke da su poginili na terenu, al oni danas nisu odigrali 2 povezana napada. a još gore - nisu ni norvežani i opet smo spušili.

yippee ki-yay
9 godina
neaktivan
Re: Sve o rukometu
walentkane kaže...

Postalo je popularno slaviti poraze koji se nisu smjeli dogoditi jer eto borbeni smo. Zato i imamo gubitnički mentalitet zadnjih nekoliko godina u svim sportovima, jer se slaviju rezultati koji se ne trebaju slaviti. Opravdanje za promašeni sedmerac? NEMA GA, zajebao je i nek se nosi s tim i kaže da moja greška, zbog mene nismo u finalu. A ne smišljati nekakve utjehe hebo vas, budite muškarci. Kad je R.Baggio 1994 promašio penal za na SP za finale svi su se obrušili na njega, ne zato jer je loš igrač ili nije borben ili se nije trudio, već zato jer je PROMAŠIO jebeni penal što je činjenica. Ne slavite poraze koje se nisu smjeli dogoditi.

To su profesionalci i njima je jedini cilj pobjeđivati, s ne imati dobar umjetnički dojam ili kao kad dođeš na hakl pa kažeš Ae došoa sam malo na zrak i da se istrčim.

Sve to stoji, ali...

Realno gldano; koliki postotak ljudi je uopće prije prvenstva očekivao da ćemo skupinu proći?

Malo tko, a sad ste nezadovoljni 4. mjestom 

Bog i `Rvati....

Poklonjenom konju se ne gleda u zube...

Zato ni ove spike da treba sedmerac zabit zato kaj je profi igrač blablabla ne drže vodu.

Ja sam sretan dok god naši ne gube po 20 razlike svaku tekmu.

A vi svi ste: daš im prst, oni bi odmah cijelu ruku...

Spustite se malo na zemlju...

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 23:50 (fer-de-lance).
14 godina
Sve o rukometu

Teško je išta reći, imao sam dobar filing prije utakmice, zatim prvih 10 minuta kako smo igrali i onda od te desete minute kreću problemi (nekada je nama kontra bila najjace oruzje)....Volim sport,  pratim dosta različitih sportova, ali nijedan sport mi nije toliko nanio udaraca kao rukomet. Pa dokle više. Svake godine kažem neću više pratiti rukomet, ali ga opet iznova gledam, Možda zbog toga što igrači uvijek daju sve od sebe bez obzira u kakvom su stanju. Ovo danas je bila možda i najteža rukometna utakmica koju sam gledao.

Norvežanima treba skinuti kapu odigrali su fantastično. Musa, Pešić, Mamić, Horvat su odigrali fenomenalno (brz obzira što je potonji promašio jedanaesterac)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 23:48 (fighterZu).
9 godina
Stepancic sramotan na ovom prvenstvu. Glavni krivac za poraz i najgori nas igrac na prvenstvu.
2 probijanja a krilo slobodno, isključenja glupa u napadu nikakav. Nema imaginacije niti smisla za igru.
Jedino sta ima je kao šut al na ovom prvenstvu to nije pokazao previse.
17 godina
Sve o rukometu

To odmah govori sve o tvojem mentalitetu, ti si sretan ako naši ne gube 20 razlika? Pa po što onda idemo na prvenstvo? Na izlet, trening ili razgledavanje? Svaki profesionalni sportaš kojem na prvom mjestu nije pobjeđivanje netreba se baviti sportom.

Pogotovo u situaciji kad imaš sedmerac za ulazak u finale, znači cijelu utakmicu su i nešto valjali jer su došlo do te šanse i onda zajeb? I šta sad, treba izmišljati opravdanja za to i tješiti se da nismo izgubili 20 razlike?

17 godina
protjeran
Sve o rukometu

Tipično "naški". Nema nikog na temi do poraza  Inače dobro je Šprem rekao, pobjedio sretniji. Ništa iduće prvenstvo "tek" dogodine.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
Prince-Artas kaže...

Tipično "naški". Nema nikog na temi do poraza  Inače dobro je Šprem rekao, pobjedio sretniji. Ništa iduće prvenstvo "tek" dogodine.

I to kod nas u Hrvatskoj. Prava prilika da napokon dodjemo do finala. I još ako svi ovi ozljeđeni igrači budu spremni (u prijevodu samo da ne bude ozljeda kao na ovom prvenstvu)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 23:55 (fighterZu).
9 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Spavas li mirno horvate zlatko

12 godina
neaktivan
Sve o rukometu

kako god, ispustili smo srebro. zlato nikad nije bila opcija jer francuzi brišu pod bilo kim.

slažem se za babića, čovjek nije za ovu poziciju i ne samo na račun ovog poraza nego cijelo prvenstvo. ova tekma je samo repriza one protiv španjolske u kojoj smo mi imali više sreće. dok ne dođe neka bomba u glavi tipa gips ili aco, finala nećemo gledati.

Ke?!
14 godina
Sve o rukometu

Rezultat je ispao puno bolji od očekivanja s obzirom na broj promjena u momčadi i jako ograničenim trenerom i mislim da u tome leži najveći problem, od Goluže do Babića. Drži nas u igri najviše individualna snaga na terenu nego trenerska taktika i znanje, da to imamo ne bi se tako često borili za broncu nego za puno više. A što će tek reći Nijemci i Danci na svoje, pa Poljaci koji nisu ni skupinu prošli.... Prečesto se okliznemo blizu cilja ali bar imamo konstantu i to već jako dugo. Neki bi radije da ispadnemo u skupini nego da gubimo u polufinalima, ali ja ne.

9 godina
neaktivan

Da, ali ruku na srce, realno smo se provukli samo zato kaj su sve momčadi u totalnom raspadu, a ne zbog svoje dobre igre.

Zato i kažem da je ovo vrhunski domet, ne treba sad fantazirat- kaj bi bilo kad bi bilo...

A ova igra Norveške je bila katastrofa, Francuzi će ih tak pogazit da ne budu znali kak se zovu, jer ovo je bilo 

A sad, ako se tvoj sportski duh i entuzijazam npr. sastoje od toga da gaziš ekipe par razina ispod, i veseliš se tome, to govori sve o tvom mentalitetu...

I ok je junački se boriti i sve to, ali realnost je realnost.

Slučajno su se našli u situaciji da sedmercem prođu u finale i izvedu jedno od najvećih sportskih čuda ikad, ali nisu.

I to je ok,ne treba plakati zbog toga.

A svi uokolo cmizdre i žale za nečim, a barem budu ovak vidjeli puno ravnopravniju tekmu s janezima, umjesto da nas francuzi pregaze.

Ali, glavno da je tragedija, i sutra dan žalosti u `Rvata 

Kruha i igala...
14 godina
fighterZu kaže...

Teško je išta reći, imao sam dobar filing prije utakmice, zatim prvih 10 minuta kako smo igrali i onda od te desete minute kreću problemi (nekada je nama kontra bila najjace oruzje)....Volim sport,  pratim dosta različitih sportova, ali nijedan sport mi nije toliko nanio udaraca kao rukomet. Pa dokle više. Svake godine kažem neću više pratiti rukomet, ali ga opet iznova gledam, Možda zbog toga što igrači uvijek daju sve od sebe bez obzira u kakvom su stanju. Ovo danas je bila možda i najteža rukometna utakmica koju sam gledao.

Norvežanima treba skinuti kapu odigrali su fantastično. Musa, Pešić, Mamić, Horvat su odigrali fenomenalno (brz obzira što je potonji promašio jedanaesterac)

Je, to je teško ne primjetiti, kontra i polukontra u kojima smo bili ko Norvežani danas više kod nas kao da ne postoji, nema laganih golova i to nam fali. Presporo se vraćamo i presporo idemo u napad i onda se muče za gol ko nikad, nije ni čudo da su ko the walking dead zadnjih 15 minuta.

14 godina
fer-de-lance kaže...

Da, ali ruku na srce, realno smo se provukli samo zato kaj su sve momčadi u totalnom raspadu, a ne zbog svoje dobre igre.

Zato i kažem da je ovo vrhunski domet, ne treba sad fantazirat- kaj bi bilo kad bi bilo...

A ova igra Norveške je bila katastrofa, Francuzi će ih tak pogazit da ne budu znali kak se zovu, jer ovo je bilo 

A sad, ako se tvoj sportski duh i entuzijazam npr. sastoje od toga da gaziš ekipe par razina ispod, i veseliš se tome, to govori sve o tvom mentalitetu...

I ok je junački se boriti i sve to, ali realnost je realnost.

Slučajno su se našli u situaciji da sedmercem prođu u finale i izvedu jedno od najvećih sportskih čuda ikad, ali nisu.

I to je ok,ne treba plakati zbog toga.

A svi uokolo cmizdre i žale za nečim, a barem budu ovak vidjeli puno ravnopravniju tekmu s janezima, umjesto da nas francuzi pregaze.

Ali, glavno da je tragedija, i sutra dan žalosti u `Rvata 

Ja mislim da će Norvežani biti jako dobri protiv Francuza (no vjerovatno će Francuzi to nekako izvuć opet), ne znam zašto. Gledao sam Francuze protiv Slovenaca i nije to više ona ista repka, suci ih dosta guraju, golmani su im uvijek bili snaga i tu dobivaju utakmice. Norvežani igraju jako lijep i moderan rukomet i sve su to mladi igrači i ovo im je već veliki poticaj za dalje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 0:07 (fighterZu).
9 godina
neaktivan
Sve o rukometu

al bas napeta utakmica, svi smo se doma nervirali , imao sam neki osjecaj da ce horvat fulat.. al kad sam vidio u produzecima da imamo dve razlike mislio sam ma to je to... ma jbt.steta

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 1:48 (wcpapir).
11 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Opravdanje za promašeni sedmerac? NEMA GA, zajebao je i nek se nosi s tim i kaže da moja greška, zbog mene nismo u finalu. A ne smišljati nekakve utjehe hebo vas, budite muškarci. Kad je R.Baggio 1994 promašio penal za na SP za finale svi su se obrušili na njega, ne zato jer je loš igrač ili nije borben ili se nije trudio, već zato jer je PROMAŠIO jebeni penal što je činjenica. Ne slavite poraze koje se nisu smjeli dogoditi.

Ajde ne frfljaj bezveze. Zašto bi se Horvat trebao opravdavati za promašeni sedmerac? 

Pa nije se javio da ga puca. Izbornik je taj koji odlučuje tko će pucati sedmerac i on ga je stavio. Ako ćemo već tražiti krivca, iako je to uopće debilno s obzirom dokle smo došli na igri samo dvojice ili trojice pojedinaca, jedini krivac je izbornik koji nije dobro procijenio situaciju.  Ni jedan iskusan trener nebi stavio Horvata da puca odlučujući sedmerac nakon što mu je par minuta prije skinuo jedan. Svaki izbornik zna da se na odlučujuće sedmerce ne stavlja igrač koji za to psihički nije spreman i koji ima na leđima obranjeni sedmerac od prije. Babiću još uvijek fali iskustva u takvim situacijama.

Horvat nije smio pucati i točka. Sve ove on je profesionalac bedastoće su upravo to - bedastoće.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
10 godina
neaktivan
Sve o rukometu

Ja se ne sjecam kad smo mi odigrali nekakvu kontru ili brz napad, sve ovo sto smo sad napravili je samo na individualnu kvalitetu i zasluzeno smo tu gdje jesmo.

I treba se na prvom mjestu dovesti psihologa i rijestiti neke stvari, ako nam mamic sa 21 godinom mora odlucivati svaki napad onda ni ne zasluzujemo proci ni skupinu.

I kad se pogleda da smo do polufinala dogurali bez desnog vanjskog i katastrofa igre u napadu onda je ovo uspjeh.

Meni je veliki plus musa, stvarno je izrastao u velikog igraca, popravila se realizacija i u obrani je odlican i vise ne dobiva po dvije minute kao i prije.

9 godina
Sve o rukometu

Ja sam, bez obzira na rezultat protiv Slovenaca, ponosan na naše rukometaše. 

15 godina
walentkane kaže...

Krivo. Taj sedmerac je samo jedna situacija, samo jedan moment u utakmici. Utakmica se igra 60 minuta, ne 1 minutu. Štrlek je imao dva puta šansu odvesti nas na veću razliku pa je oba puta napravio prijestup. Imali smo dosta šansi prelomiti utakmicu u drugom poluvremenu pa nismo. A Horvat je bio jedan od boljih igrača koji nas je nosio.

Glupo je reći da nema opravdanja za promašeni sedmerac. Sedmerci, kao i penali u nogometu su uvijek bili lutrija. Koliko god da ih dobro izvodiš, doći će dan kad ćeš ga promašiti jer ne ovisiš baš sam o sebi, nešto se pita i golmana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 20:41 (antimadridista).
15 godina

Rođen su Ljubljani živim u Zagrebu. Svejedno mi je tko će pobjediti, samo da bude dobra tekma.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
Sve o rukometu

Tuga i jad. Najgori mentalitet u sportu ima naša nacija. Mentalna blokada.

13 godina
Sve o rukometu

Ako nista drugo imamo dobar mentalitet

14 godina
Sve o rukometu

Zaboli me za broncu ali... E sad ih treba popljuvati, sad su zaslužili. Kreteni

11 godina
neaktivan
Sve o rukometu

ma tako nam i treba 

neka mi neko samo objasni cemu forsiranje onog stepancica? po meni ni ne zasluzuje bit u repki,nikakve volje za igrom kod njega nema. ako se nakon ovog prvenstvna ne smjeni ovaj babic mozemo se pozdravit sa nasim rukometom 

15 godina
Sve o rukometu

Svi igrači su već 15 minuta prije kraja počeli gledati na semafor i čekati kraj umjesto da se igra do kraja. Tipično hrvatski mentalitet - kad prođemo jedan dobar period onda mislimo da smo nepobjedivi i da je gotovo. Kad naiđe jedna prepreka onda je gotovo, kompletan raspad sistema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 22:20 (antimadridista).
12 godina
protjeran
Sve o rukometu

Ovo je jebena sramota, jučer sam dva normabela popio da se smirim, sad bi trebo 4, al mislim se koji vrag si ja to radim, puca mi više ona stvar za njih, jednostavno su luzeri, kao da su svi Marin Čilić, jedino on ima takvu barijeru u glavi. 

14 godina
Sve o rukometu

Naši su vidjeli broncu oko vrata već i rekli ma ajmo ju dati susjedima.

Baš su ih naši proslavili jer je ovaj preokret jedno malo čudo. Sve smo imali ali baš sve i ovako da padne neka momčad to još nisam vidio, ne samo u ovom sportu.

Babić sad kaže umor, a jebi se ti i umor, gaziš i gaziš 45 minuta i onda odjednom više nitko ne može hodati još samo 15, fuck off.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 22:27 (vrinho).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice