Street workout relativno je novi način vježbanja koji u sebi objedinjuje elemente gimnastike sa klasičnim bodyweight vježbama, a sve zajedno ukomponirano u jedan freestyle u kojem to postaje atraktivno i puno zabavnije nego klasična gimnastika. Glavna značajka ove metode vježbanja je što nema granica, iz svake vježbe može izaći još teža vježba, a kad se svemu doda i improvizacija, raznolikosti vježbi nema kraja. A osim toga besplatan je, iznimno učinkovit i atraktivan. Nego da prijeđem na stvar. Vidim da dosta mladića koji su većinom moje godište na Bugu se raspituju kako da ojačaju, naa be kilažu itd. Zato dečki i ako se nađe pokoja cura SW vam je odlično rješenje za ojačati i kao šta sam naveo gore besplatno je. Ovime bih odma htio malo reklamirati tim u kojem treniram, Street Brotherse. Većinom smo svi više manje od 15 do 19 godina u timu tako da je stvarno gušt trenirati. Nedavno smo bili i na HRTu, a SW postaje sve poznatiji u Hrvatskoj. Ukratko staviti ču video dole pa pogledajte. Ako se kome svidi neka slobodno mi se javi i dođe na trening da vidi malo, proba. Obećajem odlične rezultate.
- Jedan od prvih videa koji smo snimili. Naravno puno smo napredovali od tad. :)
- Djelovi snimani sa ostalim SW iz Zagreba za HRT!
Street Brothers - FB stranica
Nadam se da ću ovime nekoga potaknuti da krene vježbati i da postigne svoj cilj. Uživajte ;)