Shaktar Donetsk vs Werder Bremen

poruka: 20
|
čitano: 2.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Shakhtar Donetsk vs Werder Bremen

komentirajte sutrašnju tekmu, prognozirajte rezultate i kaj hoćete.

Po mojoj procjeni bi trebao dobit Shakhtar.

17 godina

Mis da bi moga dobit, ali werdwr nije mačji kašalj oni diego igra ko lud, vranješ po standardnom na klupi,

wise isto nije loš golman mis da može bit svega, vidili smo da prvu utakmicu šahtara i dinama

da šahtar nije baš igra nešto prvo poluvrijeme... a ništa vidit ćemo meni oboje imaju podjednake šanse

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Ja bacam "tip" na Šahtar, da je s druge strane HSV, onda bi svakako na njega - ali nije...

Iako sam uvjek voljel bajku "Bremenski svirači"Cool

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
RE: Shaktar Donetsk vs Werder Bremen
Makić kaže...

Mis da bi moga dobit, ali werdwr nije mačji kašalj oni diego igra ko lud, vranješ po standardnom na klupi,

wise isto nije loš golman mis da može bit svega, vidili smo da prvu utakmicu šahtara i dinama

da šahtar nije baš igra nešto prvo poluvrijeme... a ništa vidit ćemo meni oboje imaju podjednake šanse

Diego ne igra radi žutih kartona isto ko i Almeida tako da mislim da je ovo zicer na Shaktar jer Werder s Diegom i bez njega nije ista momčad !
Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
16 godina

Shaktar će dobit tu tekmu.

Werder je hendikepiran zbog Diega u velikoj mjeri.

Kako netko reče s Diegom i bez njega....

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
neaktivan

shaktar 1

young boys 1

koper 1

20kn=116kn   Smijeh

You are entering total TeKkno darkness, and this is how we Jack!......LET'S GO!..............................................WE ARE THE JACK-NATION!..............LEEET'S GOOO!!!
16 godina
zv'jer2 kaže...

shaktar 1

young boys 1

koper 1

20kn=116kn   Smijeh

To si uplatio ili je prijedlog za kladionicu?
Da je imat muda i 200 kn pa stavit na ta 3 para.
(Da se ne bi krivo shvatilo,ja nemam 200 kn...
i  to baš zato što sam imao muda,a pameti ne)...lolololol
17 godina

Pa tako se i igra 200 na 2-3 para i eto dobiti a ne 5 kn i 15 parova...

znam da diego ne igra i to je ogromni minus za werder, a ne znam ko će

dobit ipak je to finale i zavisi o svemu, sudcu, o igračima itd

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
zv'jer2 kaže...

shaktar 1

young boys 1

koper 1

20kn=116kn   Smijeh

To si uplatio ili je prijedlog za kladionicu?
Da je imat muda i 200 kn pa stavit na ta 3 para.
(Da se ne bi krivo shvatilo,ja nemam 200 kn...
i  to baš zato što sam imao muda,a pameti ne)...lolololol
 uplatit ĆU,  ima vremena do pol 6...
Najviše što stavljam na kladionicu je 20kn ako ide iz mog džepa, kad dobim nekaj onda mi nije problem stavit više od tog dobitka...

Dosadašnje iskustvo me uči da se mora skromno igrat Smijeh, tolko puta me 1 par koji nisam ni mislio stavit sje*oo...  poludio sam.
You are entering total TeKkno darkness, and this is how we Jack!......LET'S GO!..............................................WE ARE THE JACK-NATION!..............LEEET'S GOOO!!!
16 godina

Ma,sve što si rekao je na mjestu.

Eto,ja sam prestao kockati skroz.

Niti kladionicu ne igram.Dosta je bilo.

Što veliš jedan par...milijun puta

i na običnim listićima i na sistemskim.

Kad sam došao do tog da odem u kladionicu,

nisam niti ušao unutra a imam osjećaj

da ću ostavit novce....tad sam prestao.

17 godina

Zato ja ne igram kladionicu već 3 godine...

onda kad manchester nije proša skupinu

triba jee bod a izgubia, a jesan i ja,

nakon toga nema više

17 godina
neaktivan

ShakhtarD(pk)-WerderBr    0/1 (5.50 koef.)  Kao sto ste vec rekli Werder je jako oslabljen zbog izostanka Diega i H. Almeide.Nalda i Mertesacker su isto dvojbeni(ako sam dobro napisao).

Mislim da ce utakmica biti otvorena te ocekujem pogotke sa obje strane.Ipak idem na srecu... Nekako vjerujem da ce se Werder prvo poluvrijeme branit ili drzat loptu na sredini,da ne primi gol u ranim pocetcima utakmice,sto bi znatno rezultiralo jos vecem uzbudenju Shakhtara...

Hull City-Manchester Utd       1 (2.40 koef.) Manchester ce  izvesti B ekipu na travnjak,jer im bodovi nisu bitni.Fokusirat ce se za LP.Zasigurno,Manchesterove zamjene su kvalitetne,ali razlika izmedu njih i Hullove prve 11-orice nije bas zanemariva.Tako da,mislim da cemo gledat reprizu utakmice od prije 2 godine,kad je Man. U izgubio od West Ham-a u zadnjoj utakmici prventsva.

Ulog 180 kn.Dobitak 2.262kn. Wish me Luck!Bogataš

17 godina
VirtUoso kaže...

ShakhtarD(pk)-WerderBr    0/1 (5.50 koef.)  Kao sto ste vec rekli Werder je jako oslabljen zbog izostanka Diega i H. Almeide.Nalda i Mertesacker su isto dvojbeni(ako sam dobro napisao).

Mislim da ce utakmica biti otvorena te ocekujem pogotke sa obje strane.Ipak idem na srecu... Nekako vjerujem da ce se Werder prvo poluvrijeme branit ili drzat loptu na sredini,da ne primi gol u ranim pocetcima utakmice,sto bi znatno rezultiralo jos vecem uzbudenju Shakhtara...

Hull City-Manchester Utd       1 (2.40 koef.) Manchester ce  izvesti B ekipu na travnjak,jer im bodovi nisu bitni.Fokusirat ce se za LP.Zasigurno,Manchesterove zamjene su kvalitetne,ali razlika izmedu njih i Hullove prve 11-orice nije bas zanemariva.Tako da,mislim da cemo gledat reprizu utakmice od prije 2 godine,kad je Man. U izgubio od West Ham-a u zadnjoj utakmici prventsva.

Ulog 180 kn.Dobitak 2.262kn. Wish me Luck!Bogataš

to je igra
16 godina

VirtUoso,sretno ti bilo da dobiješ tu lovuOsmijehCool

17 godina
neaktivan

Kup UEFA se je skroz srozao sa kvalitetom u odnosu na Ligu Šampiona! Kup kupova su isto tako uništili pa ga ukinuli, a ko zna kakva sudbina čeka kup UEFA? Liga šampiona (My ass!) koja ima tri najjača kluba iz 4-5 najjačih liga Europe? Bogati svi na jednom mjestu. Koga briga više za kup UEFA?

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

VirtUoso,sretno ti bilo da dobiješ tu lovuOsmijehCool

Stari nema srece u ljubavi pa reko da uplatim neku paruSmijeh
16 godina
neaktivan

Ko ima soma neka stavlja

Injury also rules out Per Mertesacker yet Werder do have strength in depth and will look to Claudio Pizarro, Markus Rosenberg and bright young thing Mesut Ozil for inspiration.

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 13:03 (troublemaker).
16 godina
neaktivan

Svaka cast SHAKTAR ! Odlicna utakmica, bravo Srna.

17 godina

Čestitke Srni i njegovim dečkima. Zbilja su odigrali tekmu sjajno i zasluženo pobijedili. Jedino mi je žao Nalda, ali... To je nogomet!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina

Srna je pravi kapetan ali važnije od toga -ČOVJEK

Digel je pehar omotam HR zastavom, suze su mi potekle

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice