komentirajte sutrašnju tekmu, prognozirajte rezultate i kaj hoćete.
Po mojoj procjeni bi trebao dobit Shakhtar.
komentirajte sutrašnju tekmu, prognozirajte rezultate i kaj hoćete.
Po mojoj procjeni bi trebao dobit Shakhtar.
Mis da bi moga dobit, ali werdwr nije mačji kašalj oni diego igra ko lud, vranješ po standardnom na klupi,
wise isto nije loš golman mis da može bit svega, vidili smo da prvu utakmicu šahtara i dinama
da šahtar nije baš igra nešto prvo poluvrijeme... a ništa vidit ćemo meni oboje imaju podjednake šanse
Ja bacam "tip" na Šahtar, da je s druge strane HSV, onda bi svakako na njega - ali nije...
Iako sam uvjek voljel bajku "Bremenski svirači"
Mis da bi moga dobit, ali werdwr nije mačji kašalj oni diego igra ko lud, vranješ po standardnom na klupi,
wise isto nije loš golman mis da može bit svega, vidili smo da prvu utakmicu šahtara i dinama
da šahtar nije baš igra nešto prvo poluvrijeme... a ništa vidit ćemo meni oboje imaju podjednake šanse
Shaktar će dobit tu tekmu.
Werder je hendikepiran zbog Diega u velikoj mjeri.
Kako netko reče s Diegom i bez njega....
shaktar 1
young boys 1
koper 1
20kn=116kn 
shaktar 1
young boys 1
koper 1
20kn=116kn 
Pa tako se i igra 200 na 2-3 para i eto dobiti a ne 5 kn i 15 parova...
znam da diego ne igra i to je ogromni minus za werder, a ne znam ko će
dobit ipak je to finale i zavisi o svemu, sudcu, o igračima itd
shaktar 1
young boys 1
koper 1
20kn=116kn 
, tolko puta me 1 par koji nisam ni mislio stavit sje*oo... poludio sam.Ma,sve što si rekao je na mjestu.
Eto,ja sam prestao kockati skroz.
Niti kladionicu ne igram.Dosta je bilo.
Što veliš jedan par...milijun puta
i na običnim listićima i na sistemskim.
Kad sam došao do tog da odem u kladionicu,
nisam niti ušao unutra a imam osjećaj
da ću ostavit novce....tad sam prestao.
Zato ja ne igram kladionicu već 3 godine...
onda kad manchester nije proša skupinu
triba jee bod a izgubia, a jesan i ja,
nakon toga nema više
ShakhtarD(pk)-WerderBr 0/1 (5.50 koef.) Kao sto ste vec rekli Werder je jako oslabljen zbog izostanka Diega i H. Almeide.Nalda i Mertesacker su isto dvojbeni(ako sam dobro napisao).
Mislim da ce utakmica biti otvorena te ocekujem pogotke sa obje strane.Ipak idem na srecu... Nekako vjerujem da ce se Werder prvo poluvrijeme branit ili drzat loptu na sredini,da ne primi gol u ranim pocetcima utakmice,sto bi znatno rezultiralo jos vecem uzbudenju Shakhtara...
Hull City-Manchester Utd 1 (2.40 koef.) Manchester ce izvesti B ekipu na travnjak,jer im bodovi nisu bitni.Fokusirat ce se za LP.Zasigurno,Manchesterove zamjene su kvalitetne,ali razlika izmedu njih i Hullove prve 11-orice nije bas zanemariva.Tako da,mislim da cemo gledat reprizu utakmice od prije 2 godine,kad je Man. U izgubio od West Ham-a u zadnjoj utakmici prventsva.
Ulog 180 kn.Dobitak 2.262kn. Wish me Luck!
ShakhtarD(pk)-WerderBr 0/1 (5.50 koef.) Kao sto ste vec rekli Werder je jako oslabljen zbog izostanka Diega i H. Almeide.Nalda i Mertesacker su isto dvojbeni(ako sam dobro napisao).
Mislim da ce utakmica biti otvorena te ocekujem pogotke sa obje strane.Ipak idem na srecu... Nekako vjerujem da ce se Werder prvo poluvrijeme branit ili drzat loptu na sredini,da ne primi gol u ranim pocetcima utakmice,sto bi znatno rezultiralo jos vecem uzbudenju Shakhtara...
Hull City-Manchester Utd 1 (2.40 koef.) Manchester ce izvesti B ekipu na travnjak,jer im bodovi nisu bitni.Fokusirat ce se za LP.Zasigurno,Manchesterove zamjene su kvalitetne,ali razlika izmedu njih i Hullove prve 11-orice nije bas zanemariva.Tako da,mislim da cemo gledat reprizu utakmice od prije 2 godine,kad je Man. U izgubio od West Ham-a u zadnjoj utakmici prventsva.
Ulog 180 kn.Dobitak 2.262kn. Wish me Luck!
VirtUoso,sretno ti bilo da dobiješ tu lovu

Kup UEFA se je skroz srozao sa kvalitetom u odnosu na Ligu Šampiona! Kup kupova su isto tako uništili pa ga ukinuli, a ko zna kakva sudbina čeka kup UEFA? Liga šampiona (My ass!) koja ima tri najjača kluba iz 4-5 najjačih liga Europe? Bogati svi na jednom mjestu. Koga briga više za kup UEFA?
Ko ima soma neka stavlja
Injury also rules out Per Mertesacker yet Werder do have strength in depth and will look to Claudio Pizarro, Markus Rosenberg and bright young thing Mesut Ozil for inspiration.
Svaka cast SHAKTAR ! Odlicna utakmica, bravo Srna.
Čestitke Srni i njegovim dečkima. Zbilja su odigrali tekmu sjajno i zasluženo pobijedili. Jedino mi je žao Nalda, ali... To je nogomet!
Srna je pravi kapetan ali važnije od toga -ČOVJEK
Digel je pehar omotam HR zastavom, suze su mi potekle