Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.296
|
čitano: 921.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
13 godina
Re: Real Madrid C.F.
Horned Reaer kaže...
Totalna nemoc protiv superiornije i uigrane barcelone. Izgledali smo poput amaterske ekipe. Najvise putra na glavi u ovome porazu ima kukavicka taktika ancelottija , los izbor igraca , a onda nesto je i u samim igracima koji se nisu pojavili na terenu. Ovo je bruka epskih razmjera naguzili nas klinci 19 godina

MA Ancelotti je najveći kriva. Očekujem vijesti da je dobio otkaz, jer šupak neće sam dati ostavku. To samo njemu šugavi francuz igra na stoper pored Ascencia, a Camavinga ispred MOdrića nema smisla. 

Hexfire kaže...
Moram prestati gledati El Clasice.

Prije prvog ligaškog Classica sam baš šogoru rekao kako smo najebali i da se navikne na godine guženja, prije su bili Messi,Xavi i Iniesta a sada Yamal, Gavi i Pedri plus hrpa klinaca. Reko sačekaj 2-3 godine još da klinci sazriju i da se iščušaju malo iz krize i najebali smo. Opet ćemo trpati kao prije, ali jbg. TO je nogomet

11 godina
Real Madrid C.F.

Ako Acelotti do jutra ne dobije pedalu nece nikada

10 godina
Real zaradio 7M jer je izgubio, a barca 9M jer je pobijedila, a fanovi se svađaju...

Ovaj kup je igra u Saudijskoj Arabiji i igra se zbog novca, totalno je nebitno tko je pobjednik jer su zaradili skoro pa isti iznos. Barci ova pobjeda vise treba zbog trenutne situacije
14 godina
Gogy7 kaže...
Real zaradio 7M jer je izgubio, a barca 9M jer je pobijedila, a fanovi se svađaju...

Ovaj kup je igra u Saudijskoj Arabiji i igra se zbog novca, totalno je nebitno tko je pobjednik jer su zaradili skoro pa isti iznos. Barci ova pobjeda vise treba zbog trenutne situacije

Tom logikom niti jedno finale nekog natjecanja nije bitno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Da smo izgubili od bilo kojeg drugog kluba osim Atletica i Barce, bilo bi svejedno iskreno jer to je samo superkup. Doslovno najmanje važan trofej u sezoni, ali totalno je drugačije izgubiti u el classicu u takvom finalu i na takav način.

7 godina

Ma kakvi nebitno. Svaka utakmica s Barcelonom je iznimno bitna. Unistili su ih, samljeli. Redovno Real dobiva porcije i petarde od superiornije momcadi. Radi politike se Barcelona raspada, inace bi bili najbolja momcad svijeta. Prije par godina su imali jako losu momcad, danas gledam i place mi se. Nova Xavi, Iniesta, Messi generacija je tu s nama. Real ima 2 razmazene, ne pretjerano inteligentne zvijezde i starog Luku. Lijepo je bit najbolji, najtrofejniji, najprofitabilniji klub na svijetu, ali konstantna sapunjanja od Barcelone su frustrirajuca. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 18:49 (cvaja997).
7 godina
Real Madrid C.F.

Nadam se da su istinite glasine o Viniciusu i Arabiji. Bilo bi to idealno. 300+ milijuna. Otisao bi jako dobar, ali razmazen igrac, ne pretjerano inteligentan. 

13 godina
Real Madrid C.F.

Kaže Fabrizio da Kimmich pregovara s Realom, to bi bilo odlično. Možda konačno prodaju beskorisne francuze u sredini. Nažalost Davies ostaje u Bayernu jer dobija 20M za potpis, tako da će se morati tražiti drugi lijevi bočni za dolazak. Nadajmo se da Trent dolazi u ljeto, kao i Kimmich. To bi bila 2 odlična pojačanja, u slučaju odlaska Carla i dolaska Xabia, neka odmah dovede sa sobom Grimalda i Wirtza i spremna je ekipa za idućih par godina.

15 godina
Real Madrid C.F.

Real - City 

PSN ID: Soja2706
13 godina
Real Madrid C.F.

KAD SE IGRA?

šesnaestina finala: 11./12. i 18./19. veljače

osmina finala: 4./5. i 11./12. ožujka

četvrtfinale: 8./9. i 15./16. travnja

polufinale: 29./30. travnja i 6./7. svibnja

finale: 31. svibnja na Allianz Areni u Münchenu

16 godina
Opet nam carlo ancelotti kasni sa zamjenama, treba brahim i modric uci ili guler.. 72 min
Intel 80286
13 godina
Real Madrid C.F.

Kakva utakmica na Etihadu!! Vini proglašen igračem utakmice. 
Nadam se da onaj iskompleksirani klaun od Aguera nakon večerašnje utakmice se više nikad neće (opet) osramotiti kao danas. 

🤡 Sergio Aguero: "Ako će Real Madrid pobijediti City, odsjeći ću testise. Ne mogu pobijediti."

14 godina
Real Madrid C.F.

Klasični Real u Ligi Prvaka. Samo da ne zeznemo kod kuće. Iznenađujuće dobro odrađen defanzivni dio. Kad sam vidio s kakvom obranom ćemo ići na ATM i 2x City nisam baš imao neka očekivanja. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...

Klasični Real u Ligi Prvaka. Samo da ne zeznemo kod kuće. Iznenađujuće dobro odrađen defanzivni dio. Kad sam vidio s kakvom obranom ćemo ići na ATM i 2x City nisam baš imao neka očekivanja. 

Ovaj mali Asencio je otkriće sezone. Produkt omladinske škole.

16 godina
Real Madrid C.F.

zaslužena pobjeda Reala protiv City-a. Idemo sada dovršiti posao u Madridu 

Intel 80286
16 godina
Ne znam sta bi rekao ali mislim da se barcelona i atletico guraju prema osvajanju la lige od strane sudaca. Ovo je sramota danas sta nam rade
Intel 80286
13 godina
Real Madrid C.F.

Golazo Modrića

15 godina
Horned Reaer kaže...
Ne znam sta bi rekao ali mislim da se barcelona i atletico guraju prema osvajanju la lige od strane sudaca. Ovo je sramota danas sta nam rade

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
3 godine
Real Madrid C.F.

*Evo, počela tekma protiv ATM

*ATM u 19 sec vodi 1:0

*ATM bolji, poluvrijeme, ostalo je 1:0

合気道家 - Yondan PzKpfw Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, 91.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2025 21:58 (Zaporožac).
7 godina
Real Madrid C.F.

Predivna utakmica! Vini fula penal, zijeva ko riba na suhom i spušta glavu prema podu. Suigrači ga špotaju jer u 90. ne radi racku. Rudiger rutinirano. Hala Madrid!

14 godina
Real Madrid C.F.

Sad je već i meni polako žao ovog Atletica. Evo ovaj put smo čak dali i Vasquezu da puca penal pa opet nisu prošli. Stvarno ne znam što više možemo napraviti.

16 godina
Vinicusa prodat !!!!
Intel 80286
16 godina
Real Madrid C.F.

Zanimljiva tekma 

Bilo je nekih propusta, ne znam šta VAR radi večeras.

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2025 21:50 (fromcelltohell).
16 godina
Real Madrid C.F.

Jbt, raspad sistema.

Kakva 2 slobodnjaka Ricea...

Tigar Krezumica
13 godina
Real Madrid C.F.

Cijelu sezona igra je nepostojeća, Vini je većinu sezone izgubljen. Rodrygo tu i tamo bljesne i tako. Trebat će promjene u ljeto

14 godina
Real Madrid C.F.

Bit će 5:2 u Madridu i prolazimo na penale.

13 godina
Real Madrid C.F.

Jebiga, treba bit fer i stisnut ruku boljem protivniku. Apsolutno zaslužen prolaz Arsenala. Sramota me onakvih najava "remontada" na Bernabeu, busanje u prsa i onda u 90 min pred svojim navijačima ti ne odigraš apsolutno ništa. Ni sjena Reala od prošlh godina, mučimo se s igrom cijelu sezonu, vidljiv raspad sistema. Mbappe ne može sa Vinicusom (ovaj ne može podnjet da više nije broj 1 u ekipi). Vezni red nakon odlaska Kroosa nepostojeći itd. Bekovi su nam vjerojatno najgori u europi, katastrofalan prijelazni rok. Vrijeme je za frišku krv u vidu trenera (Xabi, Klop) i zahvalit se pojedincima i počet sastavljat ekipu po pozicijama, a ne po imenima. Uopće se ne treba čuditi ako nas Barcelona natumba u finalu jer realno trenutno su dvije dimenzije iznad nas. Sezona za zaborav. Tko god kaže drugačije laže prvenstveno sam sebe. Ne sjećam se da sam u posljednjih 10tak godina gledao lošiji Real, bezidejni, bez pravog špica.

13 godina
Bravo,potpisujem do rijeci!👏
AUDIOFIL
13 godina

Dosada sam propustio jednu tekmu ove sezone, ova sezona je očajna, užas igra. Za Kroosa nema zamjene, Vini je očito otišao u k otkada nije odbio ZL. U slučaju i da odigramo dobro, bude na bljesak individualne kvalitete. Strah me nadolazećeg classica, jer ne vidim načina za opet ne primiti 4-5 komada.
Definitivno treba neke igrače prodati, neke pustiti i dovesti svježu krv, jer ovako više ne ide. Alaba je očito gotov nakon ozljede u tim godinama, Vasquez nije ni za Dinamo, Rodrygo je loš kao i Vini. Prodati barem jednog i dovesti pravo lijevo krilo ili pravog napadača, a mbappe na lijevo krilo. Bekovi da ne spominjem, najslabija točka ekipe. Mislim da je i Perez uvidio to i da će ići u ljeto solidan remont

14 godina
Real Madrid C.F.

Prošle godine je jedino napad funkcionirao kako treba i onda mi kao odgovor na to dovedemo Mbappea. Ove godine nam se pukom srećom potrefilo da je ovaj mali Asensio toliko dobar pa se ipak nekako šlepamo. Desnog beka ne uspijevamo kupiti već 10 godina.

Naravno, Arsenalu svaka čast. Navijam da uzmu napokon titulu. Obrambeno su izgledali kao najbolja ekipa svih vremena. Bilo je tu i naše zasluge, ali da je Arteta to vrhunski ukomponirao, je. Ne znam zašto se njegovo ime ne spominje u razno raznim kombinacijama.

Btw, kakvo je vaše mišljenje o poništenom penalu? Po meni penal nije bio, ali nisam baš siguran da ga se po trenutnim VAR pravilima smijelo poništiti. Dosta nategnuta definicija "očigledne sudačke pogreške".

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2025 12:12 (Hexfire).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice