Mislio sam da si neki dobar trol, ali ti jednostavno glup
Kaže se ali ti si jednostavno glup.
No, nisam pokušao trolati, Vjeruj mi.
Navijači reala ne kuže to, oni odmah vrijeđaju.

Mislio sam da si neki dobar trol, ali ti jednostavno glup
Kaže se ali ti si jednostavno glup.
No, nisam pokušao trolati, Vjeruj mi.
Navijači reala ne kuže to, oni odmah vrijeđaju.
Pa ti ne kužiš šta znači argument, inače bi dosad dao neki argument
Kužim ja, samo ti ne kužiš da ja to ne želim dati jer ga nema. Barca je pobijedila fer i square. Šta se dešavalo u dvije utakmice, sasvim zasluženo.
Ahahaha.Svi se grohotom nasmijase.Odi te pizdarije pisi na topiku kompleksasa.
Ahahaha.Svi se grohotom nasmijase.Odi te pizdarije pisi na topiku kompleksasa.
Samo se ti smiri. Božić ide uskoro pa nije fora da se nerviraš.
Kužim ja, samo ti ne kužiš da ja to ne želim dati jer ga nema. Barca je pobijedila fer i square. Šta se dešavalo u dvije utakmice, sasvim zasluženo.
Ovo je veća bajka nego djed božićnjak . Stari navija od Maradone za Barcelonu pa čovjek nije vjerovao koja krađa. Mislim da ovo pušite jedino ti i antimadridista koji svakako više mrzi Real, nego što voli Barcu
Don Carlo produzio ugovor
Ko i sve Katalonske klubove i ovu Gironu prati nevjerojatna količina sreće, ali sreća prati hrabre, a to svakako jesu. Zadnji gol doslovno iz ničega zabili nakon što su preživjeli razbijanje skoro cijelo drugo poluvrijeme. I dalje su tu, pušu nam za vratom. Bio sam siguran da će se barem malo spotaknuti na Atleticu.
Rudiger me podsjeća malo na Ramosa sa ovakvim golovima. To je to, na ovakvim utakmicama se uzima prvenstvo.
Da, da. Girona igra sezonu snova. Iskreno bih da ne posustanu i da na kraju bude pakao izmedu Reala i njih.
Barca i dalje po starom. Dabog da Xaviu daju doživotni ugovor.
Nemoj tako, uh. Što prije otkaz.
Opsjednut si. Opusti se. Ako ove sezone Real ne osvoji naslov, neće nikad.
Puno se jos ima igrati do kraja prvenstva
Kakva utakmica! Ovo je za neutralne gledatelje bio melem za oči, a za nas Realovce opet znojenje do zadnje sekunde. Brahim mora biti u prvih 11, zaslužio apsolutno. Vinicius na klupu da se sabere malo, nikada takve oscilacije na igraču nisam vidio. Ili je najbolji igrač na svijetu ili je igrač manje, nevjerojatno. Lunin je za Kepu televizor u boji. Također pohvale ekipi, a posebno Carvajalu koji je odigrao utakmicu 11/10. Kakva igračina! Vamos!!
Treba Lunin braniti, nadam se da hoće u finalu
Dobro je to izgledalo jučer, opet se pokazao karakter. Nisam uživo vidio Kepin autogol, ali po kasnijoj snimci mi nije baš izgledalo skroz čisto. Lijen sam sad tražiti highlightse. Bilo kako bilo, dobro još sve to izgleda s obzirom na sve probleme u obrani ove sezone. Napokon je i Guler dobio šansu iako nije bilo baš vremena da puno pokaže.
Pogledam, Vini gol. 7. minuta. Nađem stream, Vini gol. 10. minuta. Hala Madrid!
Vini 3 komada
Nikako solidno. Maestralna partija u veoma vaznoj utakmici protiv ljutog rivala. Steta sto je u glavi raspasoj, zavidan sam mu jako na talentu i mogucnostima.
Fantastična utakmica, istina i bog nije to više taj naboj pred el classico ko prije desetak 15 godina al manje važno. Ostaje žal za time što se Real malo i povukao , a mogao je komotno ubaciti još koji gol u mrežu. Apsolutno zaslužena pobjeda i prvi trofej ove godine u vitrini. Girona je kiksala u gostima, tako da je sad šansa se odvojit i od njih ako pobjedimo u nedjelju Almeriu. P.s ne sjećam se da smo ikada tako nakantali u 2 tekme zaredom i gradskog rivala i Barcelonu. Vamos! Sad opet u četvrtak gostujemo kod Atletica.
Novi produžeci protiv Atletica
Vinicius kriminalan, a forsira ga se