dosadno upaliti televiziju, nema ničega.
koje je sljedeće veliko natjecanje? rukomet svjetsko?
1 mjesec 2013, Španjolska
Ako pricamo o svim sportovima onda je valjda skijanje sljedece.
US Open je za 2 tjedna. Uskoro kreću i sve moguće nogometne lige.
US Open je za 2 tjedna. Uskoro kreću i sve moguće nogometne lige.
a "najbolja" je vec odradila 4 kola
Baš mi je žao što je gotovo. Konačno sam imao što gledat na televiziji, pogotovo kad su naši igrali. Zatvaranje je bila čista uživancija, pogotovo onaj dio sa Freddijem i kada je Muse svirao Survival (obožavam tu pjesmu). A što se tiče komentatora na zatvaranju, meni su čist oke bili, dost informacija dali, a čak su i zabavni bili.
I naravno čestitke svim našim sportašima!
Pogledaj si samo Janicu kakva je bila sva strgana i sve je gazila pred sobom, Ivica također tak, stoga kaj se Blanke tiče bude ona još dugo na tronu, jedina stvar koju je propustila, a uvjeren sam da je mogla, neće srušit taj WR od 2.09m
omg koja voditeljica na dočeku mislim da nije bila ni svjesna neugodnosti na kraju,koja je prouzrokovala.baš ono neugodnjak
omg koja voditeljica na dočeku mislim da nije bila ni svjesna neugodnosti na kraju,koja je prouzrokovala.baš ono neugodnjak
Cek kaj je bilo uopce ? Upalio sam nekih 5 min prije kraja .... I nisam nigdje niti vidio Goluzu kaj ga nije bilo ?
sto je bilo?
a ono glup rastanak.sportaši jedva dočekali da siđu sa bine,a ova se dere "narod vas hoće još",a ovi ne možemo ostati.moramo na trening iliti odjebaus miki-maus debilana
HAHHAH, a i zaboravila je na Sandru Perković kod proglasenja osvajača medalja...
i ima neki sheban glas.
Ma daj, kako ih nije sram, te kreštave babe stave i na Plesu i na Trgu, ako to nije ista? Pa koja sramota, ko je nju neuku stavio da govori i još zaboravlja određene, pa puj. Bio na dočeku i žena krešti, puca ju adrenalin kao da je osvojila jackpot. Bilo ih je lijepo za vidjet, no nisam sve ni vidio kad su se neki iza sakrili...Još jednom čestitke našim Olimpijcima i nadam se još boljem uspjehu u Riu.
Pogledajte kako su Onesta i Karabatić proslavili zlato: http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews%5Btt_news%5D=176507&tx_ttnews%5BbackPid%5D=34&cHash=b4be602456
hahah kakvi kraljevi, pogotovo Karabatić. Kao da potječe iz naših krajeva.
Onaj drugi video gdje Karabatić i Barachet skidaju novinara, koji pogled Baracheta prema novinaru... Ako taj ne igra za drugu ekipu, onda ne znam stvarno. Čoeče hebe ga pogledom
Nisam bio aktivan na forumu pa nisam stigao prokomentirat dogadanja s OI, pa evo sa zakasnjenjem ;)
Svima bih cestitao na osvojenoj medalji ( da ne nabrajam zasebno, stvarno fenomenalno ), no rukometasima se popisam na broncu :)
Nisam bio aktivan na forumu pa nisam stigao prokomentirat dogadanja s OI, pa evo sa zakasnjenjem ;)
Svima bih cestitao na osvojenoj medalji ( da ne nabrajam zasebno, stvarno fenomenalno ), no rukometasima se popisam na broncu :)
Bolje da si ostao neaktivan.
, no rukometasima se popisam na broncu :)
Kako te nije sram...
Čast je uopće sudjelovati na OI, no ti si prvak u mnogim disciplinama pa to znaš, uvijek si bio prvi i najbolji u svim sportovima pa omalovažavaš 3. mjesto od skoro 200 država i više od 7 milijardi ljudi.
EDIT: grammar
Ti si jedan lažov i pamtim te ja cijelo vrijeme. Ovakvom čovjeku kao ti u sebi nema uopće nacionalni ponos i naboj. Kao te samo nije sram to reći. Fuj. Srami se.
Necu se ponavljat, sve je vec receno nakon tekme s Francuzima bas u ovoj temi :)
Dopipile vise rijeci " nije bilo srece ", a zapravo treba reci " nije ni bilo mogucnosti " pokraj Francuza ;)
Bilo je mogucnoati ne serendaj.
Bilo je mogucnoati ne serendaj.
Na papiru ih svi imaju :)
Da vuki nije išao na silu i napravio faul u napadu bilo bi 17-17. Tko zna što bi onda bilo. Još su onda bili s igračem manje.
I da Goluža nije stavio Balića na klupu nakon što je Balić čim je ušao imao asistenciju, gol i ukradenu loptu...
Da vuki nije išao na silu i napravio faul u napadu bilo bi 17-17. Tko zna što bi onda bilo. Još su onda bili s igračem manje.
Da je baba muško, zvala bi se Duško.
Glupo je sad govorit sto bi bilo kad bi bilo, ali rec da nismo imali nikakve sanse je u najmanju ruku blesavo.
Glupo je sad govorit sto bi bilo kad bi bilo, ali rec da nismo imali nikakve sanse je u najmanju ruku blesavo.
Makar smo blijedo izgledali bilo je puno šansi za "prikljućak". To nije iskorišteno i hebiga. Možemo sad pričat, baš to.