Nadam se da će Boston sljedeće sezone postat prvak..
Možda će osvojit Istočnu konferenciju, ali NBA naslov ide LA kod Lakersa
Nevjerujem baš ipak su osvojili zadnje dvije godine treči zaredom bi bio previše po meni Boston ili Miami.
Nevjerujem baš ipak su osvojili zadnje dvije godine treči zaredom bi bio previše po meni Boston ili Miami.
Ma kakav Boston, čovječe, pa već su prestari, nek budu sretni što su dogurali do finala prošle sezone, gotovo je za Garnetta i frendove, nemogu se oni nositi sa mladima Jamesom, Wadeom i Boshom. A pogotovo sa Lakersima.
Barca tukla Lakerse 92:88 LOL
http://www.nba.com/video/games/lakers/2010/10/07/0011000024_lal_bar_recap.nba/index.html
Večeras počinje nova sezona NBA lige.
Sezonu otvara utakmica Boston Celtisa i Miami Heata.
Utakmica se igra u 1.30h po našem vremenu.
KASNIJE ĆU POSTAVITI LINK NA KOJEM ĆETE MOĆI GLEDATI UTAKMICU
Večeras počinje nova sezona NBA lige.
Sezonu otvara utakmica Boston Celtisa i Miami Heata.
Utakmica se igra u 1.30h po našem vremenu.
KASNIJE ĆU POSTAVITI LINK NA KOJEM ĆETE MOĆI GLEDATI UTAKMICU
Ako staviš link svaka ti čast. Baš sam htio pitat gdje se može gledat nba.
Prošle sezone sam gledao dosta utakmica online.Ako se probudim i nađem prijenos staviti ću ovdje link,budi tu oko 1.30h jer tada utakmica počinje te tada stavljam link
Imate na NBA.com prijenos i ko je se prijavija na NBA League Pass moze gledat besplatno do 1.11.
Imate na NBA.com prijenos i ko je se prijavija na NBA League Pass moze gledat besplatno do 1.11.
Može li se utakmica na nba.com ikako gledati kao prijenos na tv-u a ne da imam ove njihove glupave kamere ?
btw,boston razbija miami
trenutno je 38-20 
EDIT:Našao sam to na league pass broadband,prijenos je fenomenalan.Slika je izvrsna a nema štekanja,bolje nego da gledaš na televiziji jer nema onih dosadnih hrvatskih komentatora 
Boston-Miami 88-80 (James 31)
Houston-Leakers 110-112
Phoenix-Portland 92-106
Ima li igdje na tvu pratit nba
Ima li igdje na tvu pratit nba
nema..ukucaj u google nba legaue pass i regaj se imat ces za besplatno sad par dana samo al jbg ..ali inace mozes gledat na stranicama adthe.net i myp2p.
Sportklub ti prenosi neke utakmice, pogledaj na rasporedu kad i ko.
i veetle.com
Igra li itko Pick One Challenge na http://www.nba.com/ ?
Svaki dan odaberete jednog igrača za kojeg smatrate da će imati najviši zbroj poena,skokova i asistencija
Rookies dobivaju duple poene a nekog igrača možete odabrati samo jednom tijekom sezone (bilo bi glupo da možete svaki dan izabrati lebrona ili kobea)
Evo vam link ako nekoga zanima
http://fantasy.nba.com/pick_one
koju od ovih utakmica da gledam ?
| 3 | Detroit @ Atlanta |
|---|---|
| 1 | Charlotte @ New Jersey |
| 0 | Minnesota @ Orlando |
| 0 | Indiana @ Philadelphia |
| 6 | Milwaukee @ Boston |
trenutno možeš gledati na nba.com
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
registriraj se (trenutno je besplatno) i možeš gledati svaku utakmicu koja je na rasporedu
kad ti istekne ova free ponuda onda možeš gledati na
na tom prvom linkom (nba league pass broadband) možeš pogledati snimku utakmice unutar 24 sata
znači ako te zanima neka utakmica večeras a prekasno ti je da je gledaš onda se sutra tokom dana ulogiraš i pogledaš snimku
nema na čemu
mislim da će ta free ponuda ubrzo prestati
toplo ti preporučujem da si kupiš league pass broadband,nije skupo,100kn na mjesec za osnovni paket
meni se npr. isplati jer bi na mjesec gledao nekih 15-20 utakmica
kvaliteta slike je predobra,ima mnogo opcija a i ne šteka (što je najvažnije)
ako ne želiš plaćati onda možeš pogledati na ona donja 2 linka ali tu su najčešće utakmice koje se prenose na TV-u u SAD-u (ESPN,TNT,NBA TV) tako da ne možeš gledati svaku utakmicu a kvaliteta je naravno slabija te nerijetko šteka
SPORT KLUB <3
SPORT KLUB <3
ma sportklub je smeće
prikazuju 2 utakmice tjedno koje većinom nisu zanimljive (ne znam kome je zanimljivo gledati miami kako razbija netse od početka utakmice)
eto barem da su im komentatori zanimljivi nego su dosadni za popi*dit
moram priznati da je puno veći doživljaj gledati boston-miami sa američkim komentatorima nego miami-new jersey sa onim dosadama
samo Stanko Ružić-THE BEST
SPORT KLUB <3
ma sportklub je smeće
prikazuju 2 utakmice tjedno koje većinom nisu zanimljive (ne znam kome je zanimljivo gledati miami kako razbija netse od početka utakmice)
eto barem da su im komentatori zanimljivi nego su dosadni za popi*dit
moram priznati da je puno veći doživljaj gledati boston-miami sa američkim komentatorima nego miami-new jersey sa onim dosadama
E sad ti bi i ovce i novce nejde to baš tako boli te racku za komentatore pa ja gledam tekmu uopće ih ne slušam.
zato ću si fino izdvojiti svaki mjesec po 100kn za league pass brodaband i gledati koju god utakmicu u sezoni hoću sa američkim komentatorima te slikom još boljom nego na sportklubu
nekome je to glupost,ali meni se isplati pošto gledam dosta utakmica
vidio sam sad na atdhe.net da danas igraju boston i miami, lakersi i nuggetsi
zanima me ima li neki program preko kojeg bi mogoa snimiti utakmice jer mi se ne da buditi u 2 sata da gledam
vidio sam sad na atdhe.net da danas igraju boston i miami, lakersi i nuggetsi
zanima me ima li neki program preko kojeg bi mogoa snimiti utakmice jer mi se ne da buditi u 2 sata da gledam
ne bih ti znao odgovoriti na pitanje ali evo ja sam se ustao da gledam miami-boston
Kako su ovi komentatori sa Sportkluba žalosni.
Neku večer sam se ustao da gledam utakmicu Portland-Oklahoma koja je sama po sebi bila zanimljiva.
Odmah u prvom napadu sam vidio kakav je komentator.
Westbrook krade loptu,trči preko cijelog terena i zakucava.
Komentator prvo kaže da je zakuca neki totalno lijevi igrač (ne sjećam se koji) a nakon toga se ispravlja i kaže da je zakucao Ibaka !!!
Ibaka koji je visok 208cm i ima 107kg što je totalno drugačija tjelesna građa od Westbrooka koji ima 191cm i 85kg.
Osim njihovog neznanja moram i spomenuti da su bolesno dosadni.Utakmica je bila savršena,vodstvo se izmjenjivalo a komentator kao da prenosi sprovod.Toliko je bio zanimljiv da sam uspio zaspati dok nikada nisam zaspao kad sam gledao utakmicu na internetu.
Šteta za sve ljubitelje košarke što HRT ne pronosi NBA nego ovi amateri.
KAKVI SU VAM KOMENTATORI NA SPORTKLUBU ?
| 1 | Dobri |
|---|---|
| 1 | Osrednji |
| 13 | Loši |