Prijelazni rok je do 23 sata danas ili do ponoći, Levy je već istu stvar napravio sa Berbatovim pa će i sa Lukom. Čekat će zadnji tren da iskamči lovu, a sve ovo do sada sa Modrićem je bilo samo zato da ne ispadne kako klub ne prodaje ključne igrače, ulizivanje navijačima i usmjeravanje vode na svoj mlin. Naravno da navijači neće toliku buku dizati ako ode bundžija i mimoza koja ne želi igrati i slično kao što bi bilo kad bi otišao ispravan dečko, odlična osoba i glavni igrač.
Nadam se da bude tako, makar su poslali i ponudu za Riberija, ali mislim da su šanse za to još i manje.
Zadnji dan prijelaznog roka ---LUDNICA--
Modrić , sto/posto ostaje u Tottenhamu, A Ćorluka i Kranjčar u kombinaciji za Liverpool........
Ph...rednap kad ovo nije prihvatio neće ništa.
mislim da je sve ovo uzdrmalo luku i definitivno neće biti u pravoj formi na početku sezone
dečko se stvarno veselio prelasku u čelzi
ali mislim da modrić definitivno ne vredi toliko
Ako nazovete odmah dobijete i Abramoviča i njegovo bogastvo.. Ajme šta kreteni neće još napisat'..
oni će se još nekako i pokriti ako nekupe modrića (premda po mom mišljenju i nije nešto za te pare) ali arsenal je u gov*ima do grla ako nekupe nokoga danas mogu se oprosti od euro lige a kamali LP-a
Da ne citiram gornje komentare i Jutarnji je objavio istu vijesthttp://www.jutarnji.hr/chelsea-odustao-od-modrica--na-stamford-bridge-dolazi-franck-ribery--/969872/
Da ne citiram gornje komentare i Jutarnji je objavio istu vijesthttp://www.jutarnji.hr/chelsea-odustao-od-modrica--na-stamford-bridge-dolazi-franck-ribery--/969872/
Da bar ovi iz Bayerna prihvate. Abramoviću nije problem novac, samo treba igrača na toj ključnoj poziciji. Bez toga sva mlada elita koju su pokupovali neće moči funkcionirati dobro. Jer Lampard je već na izlaznim vratima i više nema one genijalnosti od prije u sebi.
Volio bih da Luka ode u Chelsi (iako nisam njihov fan) da vidim kako bi tamo igrao i bi li opravdao sav taj novac koji Abramović nudi za njega. Mislim da ove godine Tottenham neće biti među prvih pet/šest tako da ni dogodine neće igrati ligu prvaka. Kako su počeli teško im se piše.
Gotovo je, ništa od Modrića. Potpisao je Raul Meirelles iz Liverpoola.
Hehe, ipak sam podcijenio Levya, iako sumnjam da će Tottenham unatoč zadržavanju ključnih igrača ove sezone moći parirati Cityu, Unitedu, Chelseaju i Liverpoolu. Predviđam im borbu za 5 mjesto sa Arsenalom. Živi bili pa vidjeli.
Baš dobro što Modrić nije ošo u Chealsi da ga upropasti, a tak i tak nebi ni igro, grijao bi klupu.
Baš dobro što Modrić nije ošo u Chealsi da ga upropasti, a tak i tak nebi ni igro, grijao bi klupu.
nije istina,pa nisu oni toliko ludi,tražili su ga cijelo ljeto,misliš da bi oni davali 45 milijuna eura za nekoga tko bi grijao klupu? Da je tako,oni bi odustali nakon prve ponude od 23 milijuna,ali nastavili su ga pokušavati dovesti i cijena je došla duplo veća,itekako ga žele u Chelsea-u.
Mi Hrvati premalo cijenimo Modrića,on je u Engleskoj jedan od najcijenjenijih igrača lige,svi ga hvale,od igrača,trenera do novinara.
Redkknap - Mali čovjek još uvijek je u Tottenhamu
chelsea i arsenal WTF arteta i meireles jesu oni poludili!!!!!!!!!!!
bravo za totenham fino su to odradili.Zadržali luku i bejla doveli adebayora.i prodali krauča i palaciosa za 18 milja
chelsea i arsenal WTF arteta i meireles jesu oni poludili!!!!!!!!!!!
bravo za totenham fino su to odradili.Zadržali luku i bejla doveli adebayora.i prodali krauča i palaciosa za 18 milja
Ne kužim zašto bi poludili. Meireles je dostojno uskočio dok je Gerard bio ozljeđen i ako se ne varam bio je Liverpoolov igrač sezone po nekom izboru.
To je offenzivni centar koji će dostojno zamjeniti Lamparda koji je ionako van forme, a još je i 5 godina mlađi od njega.
Plus što su on i Mata upoznati sa Torresovom igrom, a ako ga uspiju uposliti na pravi način i Torres profunkcionira, to će biti pogodak sezone za Chelsea.
Lampard nije više igrač koji je bio prije par sezona. On je zabijao golova gotovo koliko i Drogba (dobro ne baš, ali kužite analogiju), asistirao, rješavao slobodnjake, proigravao. On je i danas dobar igrač, ali više nije onaj Lampard od prije par sezona i zato je Chelseaju nužan igrač koji bi mogao (poput Modrića) držati sredinu i potpomoći malo. Nadam se da će Meireles biti taj igrač koji ce UZ Lamparda diktirati igrom sredine. Ne očekujem Xavija i Iniestu, ali očekujem proigravanja i kvalitetno povezivanje obrane i napada.
Mislim još da Chelseaju jako fali Essien, iako već lagano načet svim silnim ozljedama, čovjek trči za pola ekipe. Ni Mikel, ni Ramires nisu mu do koljena, barem ne za sada.
Koja vam je idealna postava? Moja:
Cech
Ivanovic - Luiz - Terry - Cole
Essien
Meireles - Lampard - Mata
Drogba - Torres
Ivanović mi se više sviđa od Bosingwe jer je čvršći, obrambeno znatno jači a zna odlično odigrati prema naprijed. Meireles jer je nužan još jedan igrač koji može dodati
Cech
Essien
Drogba - Torres
Ivanović mi se više sviđa od Bosingwe jer je čvršći, obrambeno znatno jači a zna odlično odigrati prema naprijed. Meireles jer je nužan još jedan igrač koji može dodati
Ja ne bi išao u kombinaciju Drogba- Torres naprijed jer jednostavno ne funkcioniraju skupa. A i Drogba je ozljeđen pa bi za iduću utakmicu dao veće prilike Sturridgeu i Lukakuu.
Ali osobno smatram da bi ova formacija dok se igrači uvježbaju bila dugoročnije rješenje:
Cech
Mikel ( Ili Essien, ovisi o formi poslije ozljede. )
Ramires Meireles
Sturridge Mata
Torres
S tim da se Sturridge i Mata ubacuju naprijed, te bih polako počeo eksperimentirati sa Lukakuom.
Moje mišljenje je da bi Chelsea s Modrićem bio bar 20% jači, pa vi pričajte šta hoćete.
misliš po kilaži ili ?
Lampard nije više igrač koji je bio prije par sezona. On je zabijao golova gotovo koliko i Drogba (dobro ne baš, ali kužite analogiju), asistirao, rješavao slobodnjake, proigravao. On je i danas dobar igrač, ali više nije onaj Lampard od prije par sezona i zato je Chelseaju nužan igrač koji bi mogao (poput Modrića) držati sredinu i potpomoći malo. Nadam se da će Meireles biti taj igrač koji ce UZ Lamparda diktirati igrom sredine. Ne očekujem Xavija i Iniestu, ali očekujem proigravanja i kvalitetno povezivanje obrane i napada.
Mislim još da Chelseaju jako fali Essien, iako već lagano načet svim silnim ozljedama, čovjek trči za pola ekipe. Ni Mikel, ni Ramires nisu mu do koljena, barem ne za sada.
Koja vam je idealna postava? Moja:
Cech
Essien
Drogba - Torres
slažem se u vezi Lamparda, ali vjerujem da će Chelsea igrat u sličnoj formaciji kao ova:
Chelsea[4-2-3-1]
Cech
Meireles - Ramires
Sturridge - Lampard - Mata
TORRES
Chelsea[4-2-3-1]
Cech
Meireles - Ramires
Sturridge - Lampard - Mata
TORRES
Možda AVB krene eksperimentirati, ali on je Mourinhova škola i večinom voli 4-4-2 i 4-3-3 formacije, pa ne znam da li bi se odlučio za nešto tak mješovito.
definitivno Torres mora sam igrati u napadu ili eventualno anelka koji bi igrao iza njega a ne ko drogba da sjedne golmanu u krilo i čeka
Mislim da je problem trenutno što Torres mora igrati. Htjeli, ne htjeli - 50 milijuna je prevelik novac za rezervu. Nadam se da će se vratiti u pravu formu. Ne možeš zaboraviti instinkt i talent.
da jbg da je jeftiniji odavno bi grija klupu dok ne dođe sebi.
Takav talent ko što ima torres nemože samo ispariti.Pitanje je vremena kad će se otvoriti.A dotat...
da jbg da je jeftiniji odavno bi grija klupu dok ne dođe sebi.
Takav talent ko što ima torres nemože samo ispariti.Pitanje je vremena kad će se otvoriti.A dotat...
Torres se nije ni mogao dobro otvoriti kad ni nema pravih lopti naprijed. Drogba i Lampard ne razumiju njegovu igru i zato su doveli Matu i Meirellesa koji znaju Torresov stil.
Ja idalje mislim da je nemoguće upari Drogbu i Torresa
Ne bih se složio, ista stvar je bila kada je doveden Anelka, njih dvojica (D.D. i on) ne mogu skupa, katastrofa, ne zabijaju, a na kraju su postali jako dobar tandem. Istina, ima tu i trener veliku ulogu jer je recimo Anelka guran na krilo gdje i nije pružao blistave partije. Treba vremena, trener koji zna i mislim da bi se dalo iskombinirati.
Anelka i Drogba nisu isti tipovi igrača dok su torres iDrogba kotovo identični tipovi centarfora
nevezano uz milijune eura, LUKA MODRIĆ proglašen je od strane navijača Tottenhama za najboljeg igrača kluba u 2011. godini.