MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.569
|
čitano: 1.643.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Večeras zadnji ufc event ove godine. Lude borbe, luda presica. Jedva čekam! Colby s onom izjavom na presici totalno promijenio borbu, imam osjećaj nakon borbe da bi moglo doći do gužve, slično kao khabib-conor.

2 godine
MMA (Mixed Martial Arts)

uvodni program za sada jako dobar. Aldana - Rosa, kakva žestoka bitka. idemo dalje... stigao je i narančasti, rulja je u ekstazi. 

2 godine
MMA (Mixed Martial Arts)

i ode prva borba glavnog programa, brzo i žestoko. kakav nokaut, jebeno. ekipa kojoj je teško pao prekid Bobija neka radije preskoči ovu borbu. 

12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Koje razočaranje! Colby je izgledao užasno. Leon odradio pametno borbu i obranio pojas, imao je lakši sparing. Najzanimljivija borba večeri je bila tuča Seana i DDP u publici :D

9 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Spahović - Fabjan na jučerašnjem FNCu 14 je bio teški show, nije neka kvaliteta borbe ali mora se priznat da je zanimljivo, tako nešto je bilo potrebno domaćoj MMA sceni.

16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

UFC borci postali pametniji, skužili da je puno lakše prodat borbu ako se spomnju mame, tate, žene i dr. na novinarskim konferencijama nego da si lome noseve, ruke i noge u kavezu.

17 godina
Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Baš to, ova borba je bila sramotna.
Ni jedan ni drugi nisu imali namjeru ništa riskirati. Bez obzira na ishod borbe, i dalje će Colby biti bolji draw zbog svog tog cirkusa oko njega.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Pogledao early pa prelimse i onda main card, ali ne do kraja već sam zaspao negdje krajem Pantoja vs Royval.

Maloprije pogledam Rocky vs Lajavac i bolje da nisam potrošio pol sata života na to.

Ne znam kome taj papak Clownington može biti zanimljiv sa svojim trash talkom, bolje bi mu bilo da se pokrije ušima i zavuče u nekakvu rupu.

Tigar Krezumica
14 godina
Koji redikul ovaj Colby on diže ruke nakon zadnje runde..Leon ga izdominirao u svim aspektima borbe,bez obzira sto je borba izgledala kao sparing!
A ne kužim ovog Fergusona zasto ne prekine UFC karijeru..premda Paddy je bija vrlo loš znao sam da sljedi jos jedan poraz Fergusona..misli 5-6 u nizu ako ne i vise!
Ovaj Paddy nebi ovakav danas mlađem Fergusonu blizu pobjede dosa..
AUDIOFIL
15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Baš hladan tuš za kraj. Obojica su izgubili u ovom fightu. Colby izgubio bez ispaljenog metka, a Leon propustio ogromnu priliku da ga završi prekidom jer ovaj već dugo nije izgledao tako loše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
2 godine
MMA (Mixed Martial Arts)

loš glavni program, a djelovao je obećavajuće. Colby, toliko blejanja, prijetnji i ostalog sranja da bi na kraju odradio onakvu borbu. 

13 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

hvala za linkove. Ovaj prvi je bio vrhunski, HD kvaliteta i niti jednom nije bilo prekida, buffera ili stuttera 

sto se tice borbi, ne znam jel do mene, ali boks je tako dosadan za gledat, sve vise i vise. stvarno se moram trudit da to gledam

dosadno, jadno, neuzbudljivo i bez ikakvve napetosti, totalny snooz fest :(

Bivol vs Arthur mi je bila onak dobra, ovo ostalo mi je bas bezveve, vise se zabavim gledajuci sparing u lokalnoj dvorani 

ne mislim samo na meceve, vec i na produkciju i organizaciju, sve zajedno kao paket

UFC i ONE FC su nekoliko koplja ispred boksackih promocija vec duze vrijeme, i samo napreduju, a ovi nazaduju, cak bih rekao da je regionalni FNC bolji od boksackih promocija

za Hrgovicevu borbu, sta rec komedija totalna, kao da su lika nasli slucajno na cesti, dali mu pare i rekli samo stoji tamo minutu dok te ovaj ne klepi

15 godina
neaktivan
Pogledaj si BKFC, boks sa golim šakama.
Dovode bivše ufc borce imaš borbi poput Chad Mendes vs Eddie Alvarez ili Mike Perry vs Alvarez gdje je rokanje :D
13 godina
neaktivan
DISPLAY kaže...
Pogledaj si BKFC, boks sa golim šakama.
Dovode bivše ufc borce imaš borbi poput Chad Mendes vs Eddie Alvarez ili Mike Perry vs Alvarez gdje je rokanje :D

znam za to, ne privlaci me.

to mi se nije svidjelo ni kad je bilo normalno do UFC 14

samo sam napisao osvrt generalno na sto je boks spao, u smislu produkcije, zabave, vjestine, hajpanja i slicno, od "starih dana"

UFC, ONE FC pa cak i u zadnje vrijeme Karate Kombat su daleeeeeko po svemu, imo.

2 godine
MMA (Mixed Martial Arts)

Nego, jeste li primijetili kakv3 nožice ima Wilder? Meni to ne djeluje dobro i zdravo. Kao da je gladovao zadnjih 6 mjeseci.

mislio sam da mi nešto nije u redu s teveom.

17 godina
Bader popušio kao neki rookie, bas lose.
Ostali ocekivano, neloše borbe.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
2 godine
MMA (Mixed Martial Arts)

ufc fn glavni program Ortega - Rodriguez dobra borba, ostalo dosadno. odoh sad pogledati pfl - bellator.

2 godine
Pero Dinamit kaže...
Bader popušio kao neki rookie, bas lose.
Ostali ocekivano, neloše borbe.

meni je to za Badera očekivano, kad pogledaš zadnjih 6 godina je dobio par penzionera i gubio uglavnom od boraca koji su u usponu. godišnje ima jednu do dvije borbe, a i godine su tu.

13 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

tablica vaganja na dan borbe za UFC 298 

2 godine
Timo kaže...

12-13kg gore dole 

što kažete na ovo

13 godina
neaktivan
millennial kaže...
Timo kaže...

12-13kg gore dole 

što kažete na ovo

nemas sta reci, totalni missmatch, sto je borba i pokazala, jebiga 

12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)
  • Ngannou će biti manji od ovoga :D
17 godina
Timo kaže...

nemas sta reci, totalni missmatch, sto je borba i pokazala, jebiga 

Pa nije baš missmatch, ali je Bader ispao kao neki amater. Doslovno u skoro svakoj borbi koje sam gledao ovaj "Problema" zada isti udarac, overhand, i oni to nisu mogli eliminirati nekako. Bader je prvak teške kategorije, nema veze što je ovaj viši od njega, padali su i drugi visoki borci, ali opet, ispao je kao amater u ovoj borbi. 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

I to smo dozivjeli, prvi puta u povijesti MMA trostruki svjetski prvak, HW, LHW i MW kategorije Anatoly Malykhin 

Pojeo je RDR-a, toliko da je ovaj doslovno odustao 

14 pobjeda i 14 finisha

jebenica i onaj intervju na kraju kad mu je RDR rekao, "he cant stop punching me" 

Bas dobar event, it was fun

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

U UFC-u ne bi bio ni u top 10 realno

13 godina
neaktivan
DSA kaže...

U UFC-u ne bi bio ni u top 10 realno

what? pa nije ONEFC Cage warriors 

ali kuzim da mozes misliti tako ako ne pratis druge promocije, a i ne mozemo to znati niti tvrditi dok se to ne desi, tako da mozda si u pravu a mozda i nisi

bez obzira na promociju, biti prvak u 3 kategorije nije uopce lako, jer da je netko bi to vec napravio prije, u pride, k1, strikeforce, belator, pfl, kotc itd itd

jasno ti je da su ljudi u UFC-u takoder negdje prije toga bili i za njih su govorili da ne bi bili u TOP 10?

na primjer, Alex Pereira je bio u Glory, pa su i za njega govorili da ce ga u UFC- u pojest, a onda je dosao i osvojio 2 pojasa u dvije razlicite kategorije, prije njega Daniel Cormier - Strikeforce, Eddie Alvarez - Bellator, pa cak i Michael Chandler - Bellator koji je na debiju pobjedio Dan Hookera, koji je u to vrijeme bio top 5 LW, Alexander Volkov - Bellator, prije njih Frank SHamrock, Cung Le, Nick Diaz, Luke Rockhold, svaki je bio prvak, Derek Brunson, Tyron Woodley, Robbie Lawler, Justin Gaethje itd itd it

Pogledaj recimo Vadima Nemkova, Bellator LHW prvak, koj je ostavi pojas i otisao u HW i tamo dominirao, ima zvjerskih boraca i van UFC-a i to je samo dobro za sport, sto vise organzacija sa super eventima i borcima to bolje za njih i onda za nas fanove

Pogledaj trenutno kakvo je stanje u UFC-u, po meni dosta lose, sto se tice prvaka i boraca, koji samo seru i izbjegavaju borbe i traze vise para i ponasaju se kao primadone, ne svi naravno, a pogledaj kako je bilo stanje UFC-a prije i tokom COVIDa, po meni je UFC puno slabiji trenutno, i to je super.

slazem se da ostale organizacije i vecina boraca u njima nisu jos na tome ultimiate nivou, ali ima ih koji bi sasvim komotno mogli biti u UFC-u i osvajati pojase

2 godine
MMA (Mixed Martial Arts)

nije MMA, ali mislim da ovi traileri zaslužuju malo više pažnje. 

13 godina
neaktivan
MMA (Mixed Martial Arts)

Ovaj tjedan/vikend ima hrpetina evenata za odgledat, i to dosta vrhunskih borbi

PFL Paris:

Cédric Doumbé vs Baki

Abdoul Abdouraguimov vs Jack Grant

Boxing "Knockout Chaos":

Anthony Joshua vs Francis Ngannou

Zhilei Zhang vs Joseph Parker

Justis Huni vs Kevin Lerena

GLORY Heavyweight Grand Prix:

izmedu ostalog na eventu ce biti, 8 man HW turnir, pobjednik odlazi za 500k dolara

na turniru ce ucestvovati i Antonio Plazibat  uz najjace kickbox borce trenutno

Verhoven vs Laidouni

Rigters vs Jurjendal

Osaro vs Rajabazadeh

Khachab vs Adegbuyi

ONE FC Friday Fights 54:

ovo je event nadolazecih boraca koji se bore za ugovor, nesto kao UFC contender series

Watcharaphon Singha Mawynn vs Aslamjon Ortikov

Celest Hansen vs Suriyanlek Por Yenying

I naravno ono sto vecinu ovdje najvise i zanima 

UFC 299:

O'Malley vs Vera

Poirier vs Saint Denis

Holland vs Page (prva MVP borba u ufc-u)

Burns vs Della Maddalena

Yan vs Yadong

Prelim:

Blades vs Almeida

Gamrot vs Dos Anjos

Muhnoz vs Phillips

Early prelim:

Pereira vs Oleksiejczuk

Ne sjecam se kada je ovako dobar vikend zadnji puta bio 

17 godina

Plaza jutjuber se ne bori, otkazao je čkapi. Ne stigne jesti i snimati videe za instač u isto vrijeme pa bolje otkazati turnir.

Najviše me zanima boks, zanima me kako će Ngannou izgledati, je li samo Fury imao loš dan ili je ovaj stvarno dobar. Ja mislim da je Fury imao samo loš dan i da će ga Joshua (relativno lako) dobiti. Uvijek postoji onaj jedan udarac, ali nije Joshua od jučer, vidio je kako je protiv Furya prošlo tako da se on sigurno pripremio.

14 godina
Timo kaže...

Ovaj tjedan/vikend ima hrpetina evenata za odgledat, i to dosta vrhunskih borbi

PFL Paris:

Cédric Doumbé vs Baki

Abdoul Abdouraguimov vs Jack Grant

Boxing "Knockout Chaos":

Anthony Joshua vs Francis Ngannou

Zhilei Zhang vs Joseph Parker

Justis Huni vs Kevin Lerena

GLORY Heavyweight Grand Prix:

izmedu ostalog na eventu ce biti, 8 man HW turnir, pobjednik odlazi za 500k dolara

na turniru ce ucestvovati i Antonio Plazibat  uz najjace kickbox borce trenutno

Verhoven vs Laidouni

Rigters vs Jurjendal

Osaro vs Rajabazadeh

Khachab vs Adegbuyi

ONE FC Friday Fights 54:

ovo je event nadolazecih boraca koji se bore za ugovor, nesto kao UFC contender series

Watcharaphon Singha Mawynn vs Aslamjon Ortikov

Celest Hansen vs Suriyanlek Por Yenying

I naravno ono sto vecinu ovdje najvise i zanima 

UFC 299:

O'Malley vs Vera

Poirier vs Saint Denis

Holland vs Page (prva MVP borba u ufc-u)

Burns vs Della Maddalena

Yan vs Yadong

Prelim:

Blades vs Almeida

Gamrot vs Dos Anjos

Muhnoz vs Phillips

Early prelim:

Pereira vs Oleksiejczuk

Ne sjecam se kada je ovako dobar vikend zadnji puta bio 

Na Glory turniru ce Plazibat ucestvovati...ali s tribina ,povukao se on odavno s tog turnira.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice