Liga prvaka 2010/2011

poruka: 983
|
čitano: 104.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Liga prvaka 2010/2011
Luuka kaže...

Probat ću nać članak koji sam čitao relativno nedavno koji opisuje Ronalda kao čovjeka. Roanlda kao čovjeka van svjetla reflektora, prvog na treningu, zadnjeg kući. Koliko su ljudi zapravo u krivu o njemu kad sude samo zbog glume i sebičnosti ne terenu. Ne mogu ga nać nikako, al budem već :D

http://www.24sata.hr/nogomet/komentar-bahat-i-umisljen-ne-ronaldo-je-cudo-i-genijalac-221706

Na to mislis jel?

Edit: Evo jedan citat za odredene ljude:

"I kada drugi put pomislite kako je bahat i prepotentan, stanite i razmislite malo. Od tog dečka nikad nećete čuti ružnu riječ, nikad neće igrati grubo, nekog namjerno ozlijediti, on će se samo na terenu boriti svim srcem, kako se godinama borio. I zato je tu gdje jest. Samo genijalci mogu doći tamo gdje je on, bahate seljačine odavno bi postale povijest."

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 17:43 (Don Strongtoni).
16 godina
odjavljen
Don Strongtoni kaže...

http://www.24sata.hr/nogomet/komentar-bahat-i-umisljen-ne-ronaldo-je-cudo-i-genijalac-221706

Na to mislis jel?

"I kada drugi put pomislite kako je bahat i prepotentan, stanite i razmislite malo. Od tog dečka nikad nećete čuti ružnu riječ, nikad neće igrati grubo, nekog namjerno ozlijediti, on će se samo na terenu boriti svim srcem, kako se godinama borio. I zato je tu gdje jest. Samo genijalci mogu doći tamo gdje je on, bahate seljačine odavno bi postale povijest."

Ja, niti bilo tko s ove teme, ne možemo znati kakav je on na treninzima, kod kuće ili kakav je kao osoba. Možemo ga procijeniti po ponašanju na terenu, iz čega se svakako da zaključiti da je umišljen i bahat.

Naravno, vrlo moguće je da smo u krivu, ali ovaj članak me ne može uvjeriti u suprotno jer nema dokaza ili izjava njegovih suigrača. Naglašavam, u ovom članku.

Nikad  nisam sumnjao u njegove mogućnosti, dapače iza Messi-a smatram ga najboljim igračem na svijetu.

Zanimljivo, i Ronaldinho je u najboljim danima zadnji odlazio s treninga, a imali smo dojam kao da mrava ne bi zgazio, ali i njega je slava udarila u glavu. Tko bi rekao...

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 18:00 (kingmedo).
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Na to mislis jel?

E na to sam mislio, bravo :D

Sudit po njemu samo jer glumata (a glumata i hrpa Barcinih igrača ak ćemo o tome), jer maše rukama ak mu se ne doda, jer "ima bahati stav kod slobodnjaka", pederkast je i frizurica je uvijek na mjestu je glupo.

Meni ga je samo žao kaj je otišo iz Uniteda jer bi tamo još i danas bio najbolji igrač svijeta, ovako ga Messi ubije u svakoj međusobnoj i nema šanse doć mu ni blizu.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Luuka kaže...
Don Strongtoni kaže...

Na to mislis jel?

Sudit po njemu samo jer glumata (a glumata i hrpa Barcinih igrača ak ćemo o tome), jer maše rukama ak mu se ne doda, jer "ima bahati stav kod slobodnjaka", pederkast je i frizurica je uvijek na mjestu je glupo.

Meni ga je samo žao kaj je otišo iz Uniteda jer bi tamo još i danas bio najbolji igrač svijeta, ovako ga Messi ubije u svakoj međusobnoj i nema šanse doć mu ni blizu.

ne vjerujem baš da bi bio ispred Messija da je ostao u Unitedu,tad je Messi još bio mlad i nije bio tolika zvijezda,ali razdoblje od 2008.pa sve do danas je Messijevo razdoblje i ako ovako nastavi mogao bi biti najveći svih vremena.Istina je da je Ronaldo zabio isto golava kao Messi ove sezone,ali nitko ne ostavlja takav dojam,niko ne zabija s tolikom lakoćom kao Messi,jednostavno je za jednu razinu ispred Ronalda,a Ronaldo jednu razinu ispred drugih.A Ronalda bih pohvalio jer mi se čini da se čovjek stvarno popravlja što se tiče ponašanja,sad mi se čini puno zreliji igrač nego prije npr.2 godine,zaista se popravio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 22:55 (antimadridista).
16 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

ne vjerujem baš da bi bio ispred Messija da je ostao u Unitedu,tad je Messi još bio mlad i nije bio tolika zvijezda,ali razdoblje od 2008.pa sve do danas je Messijevo razdoblje i ako ovako nastavi mogao bi biti najveći svih vremena.Istina je da je Ronaldo zabio isto golava kao Messi ove sezone,ali nitko ne ostavlja takav dojam,niko ne zabija s tolikom lakoćom kao Messi,jednostavno je za jednu razinu ispred Ronalda,a Ronaldo jednu razinu ispred drugih.A Ronalda bih pohvalio jer mi se čini da se čovjek stvarno popravlja što se tiče ponašanja,sad mi se čini puno zreliji igrač nego prije npr.2 godine,zaista se popravio.

Stvarno ti se nick odražava na komentare. Messi je još daleko od najboljeg svih vremena. Još barem 4-5 sezona mora odigrat na visokom nivou, kako su to najveći radili.

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 23:02 (kingmedo).
15 godina
kingmedo kaže...
antimadridista kaže...

Stvarno ti se nick odražava na komentare. Messi je još daleko od najboljeg svih vremena. Još barem 4-5 sezona mora odigrat na visokom nivou, kako su to najveći radili.

napisao sam da ako ovako nastavi da bi mogao biti najveći svih vremena,što ne možeš demantirati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 23:05 (antimadridista).
16 godina
odjavljen
antimadridista kaže...
kingmedo kaže...
antimadridista kaže...

napisao sam da ako ovako nastavi da bi mogao biti najveći svih vremena,što ne možeš demantirati.

Istina, u pravu si. Mada je meni Ronaldinho bio bolji. Također, moram priznat da Barcelona već godinama drži kontinuitet najboljih igrača, ali baš izraženo najboljih igrača svijeta. Ronaldo (stariji) , Ronaldinho, Messi. Samo trojica za primjer.

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 23:27 (kingmedo).
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Najveća razlika između Messi-a i Ronalda je što Messi iza sebe ima Xavi-a i Iniestu, a Ronaldo Xabi Alonsa i Khediru... ne kažem da Messi nije bolji igrač, ali trebalo bi ga vidjeti u drugoj ekipi, gdje nema uz sebe 2 možda i najbolja playmakera na svijetu.

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
Maximus kaže...

Najveća razlika između Messi-a i Ronalda je što Messi iza sebe ima Xavi-a i Iniestu, a Ronaldo Xabi Alonsa i Khediru... ne kažem da Messi nije bolji igrač, ali trebalo bi ga vidjeti u drugoj ekipi, gdje nema uz sebe 2 možda i najbolja playmakera na svijetu.

Cuj CR7 je bio najbolji kad je imo Giggsa i Scholesa pokraj sebe...

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Xavi i Iniesta iza lade jaja dok on prolazi kroz cetvoricu pjevusuci najdrazu pjesmicu. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 23:29 (PLASMAorLCD).
15 godina
Maximus kaže...

Evo citirati ću jedan članak koji govori objektivno i mislim da je ovo stvarno napisano kako i zapravo stvari stoje: "Xavi i Iniesta su nogometni dragulji i razlog su zašto Messi izgleda još bolje nego u Argentini..No,omaleni Argentinac uvjerljivo je najbolji igrač svijeta.Ne samo zbog golova i asistencija-a iza njega je čak i za Messijeve pojmove fascinantna sezona što se brojki tiče-već zbog te famozne kontrole lopte,driblinga,brzine,čvrstine za koju nikada nebi rekli da se nalazi u njegovom tijelu.Messi prodaje "tunele" Vidiću i Ferdinandu,Messi kao na treningu prolazi pored stopera Real Madrida,ali Messi i zabija kada je to najvažnije.Zabio je u finalu 2009.pogodak koji je dokrajčio United,zabio je u finalu 2011.pogodak koji je odlučio pobjednika,zabio je i Realu dva komada u Madridu s kojima je dovukao Barcelonu do finala.To ga čini velikim igračem,većim od sjajnog Cristiana Ronalda koji je na najvećim pozornicama često bio nevidljiv.

16 godina

Istina, u pravu si. Mada je meni Ronaldinho bio bolji. Također, moram priznat da Barcelona već godinama drži kontinuitet najboljih igrača, ali baš izraženo najboljih igrača svijeta. Ronaldo (stariji) , Ronaldinho, Messi. Samo trojica za primjer.

Ronaldo ti je u Barci igrao godinu dana. Veći je trag ostavio u Interu i Realu, a najviše u Brazilu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 0:43 (bruno03).
17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011
I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
16 godina

Cuj ovo, mazno mi suncane!

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 0:22 (Don Strongtoni).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Evo citirati ću jedan članak koji govori objektivno i mislim da je ovo stvarno napisano kako i zapravo stvari stoje: "Xavi i Iniesta su nogometni dragulji i razlog su zašto Messi izgleda još bolje nego u Argentini..No,omaleni Argentinac uvjerljivo je najbolji igrač svijeta.Ne samo zbog golova i asistencija-a iza njega je čak i za Messijeve pojmove fascinantna sezona što se brojki tiče-već zbog te famozne kontrole lopte,driblinga,brzine,čvrstine za koju nikada nebi rekli da se nalazi u njegovom tijelu.Messi prodaje "tunele" Vidiću i Ferdinandu,Messi kao na treningu prolazi pored stopera Real Madrida,ali Messi i zabija kada je to najvažnije.Zabio je u finalu 2009.pogodak koji je dokrajčio United,zabio je u finalu 2011.pogodak koji je odlučio pobjednika,zabio je i Realu dva komada u Madridu s kojima je dovukao Barcelonu do finala.To ga čini velikim igračem,većim od sjajnog Cristiana Ronalda koji je na najvećim pozornicama često bio nevidljiv.

Pazi, ja ne kažem da Messi nije najbolji na svijetu, ali treba uzeti ipak u obzir činjenicu da ima najbolje suigrače jer Barca i bez Messija je vjerovatno najbolja na svijetu. Istina, on zabija i kad je najvažnije, ali sjetimo se da isti taj Messi nije zabio ni jedan gol za Argentinu na svjetskom prvenstvu, da ih je Njemačka rasula ko rižu, tada nije bilo bitno? Poanta je da niko ne može sam ništa, nogomet igra cijela ekipa, a Messi igra u ekipi koja je najbolja. Evo jedno zanimljivo pitanje... Šta mislite ko bi bio bolji, Real ili Barca da Messi i Ronaldno zamijene ekipe? Moje mišljenje je da bi Barca i dalje bila dominantna.

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 1:16 (Maximus).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Luuka kaže...
Don Strongtoni kaže...

Na to mislis jel?

Jedna statistika prošle sezone je pokazala koliko više udaraca ima Ronaldo prema golu i po tome ustvari malo(ne mislim doslovno) golova spram Messija koji je imao puno manje pokušaja, a više golova. Isto tako Messi je prednjačio u asistencijama.

17 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

usporedivat messia i ronalda je kao usporedivat ferrari i renault sport...

Messi je radilica, radi za ekipu a ako se otvori zabije, dok drugi igra za sebe- u masu situacija je sebican i ne dodaje, zeli zavrsiti sve sam, nije timski igrac

bahatost- tu je pobjednik definitivno messi, ronaldo pukne, ali nije toliko agresivan na drugog igraca, dok kod messija ima brdo situacija gdje je njegova bahatost i nezrelost isplivala na povrsinu

glumac- zna se tko pobjeduje...

da se mene pita, uvijek bi birao messija kao boljeg igraca od ronalda, zbog timskog duha, a i ocite neumisljenosti, shvatio je da se svijet ne moze vrtiti samo oko njega i da njegov tim stalno pobjeduje...

kolika je razlika izmedu 2 igraca pokazuje svaka utakmica reala i barcelone u zadnjih godinu dana

potpis :D
15 godina
Liga prvaka 2010/2011
Ok. Uzmimo za primjer onaj Messijev drugi gol u polufinalu protiv Reala. Sada budite realni i recite dali bi Ronaldo nesto onakvo ikada uspio napraviti,osim toga, Ronaldo se dosta pogoršao u izvodenju slobodnih udaraca,nije da ih sada loše izvodi,ali je činjenica da ih je prije izvodio bolje. Ali ono što mi se dopalo u zadnje vrijeme kod njega je to što je dosta popravio svoje ponašanje,kako na terenu,tako i izvan njega,što je pohvalno.Prije mi se činio djetinjast i bahat,ali postaje sve bolji.Ronaldo je kompletniji igrač od Messija,ali svi znamo da kompletniji ne znači nužno da je bolji.Jednostavno,mislim da on nema sreće što se rodio u Messijevo vrijeme,jer kada Messija gledate na terenu,morate vidjeti tu razinu više u odnosu na Ronalda,a pogotovo u odnosu na ostale.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ok. Uzmimo za primjer onaj Messijev drugi gol u polufinalu protiv Reala. Sada budite realni i recite dali bi Ronaldo nesto onakvo ikada uspio napraviti,osim toga, Ronaldo se dosta pogoršao u izvodenju slobodnih udaraca,nije da ih sada loše izvodi,ali je činjenica da ih je prije izvodio bolje. Ali ono što mi se dopalo u zadnje vrijeme kod njega je to što je dosta popravio svoje ponašanje,kako na terenu,tako i izvan njega,što je pohvalno.Prije mi se činio djetinjast i bahat,ali postaje sve bolji.Ronaldo je kompletniji igrač od Messija,ali svi znamo da kompletniji ne znači nužno da je bolji.Jednostavno,mislim da on nema sreće što se rodio u Messijevo vrijeme,jer kada Messija gledate na terenu,morate vidjeti tu razinu više u odnosu na Ronalda,a pogotovo u odnosu na ostale.

Kompletniji je isključivo zato što je fizički superiorniji, ali to kako kažeš neznači da je bolji. Ronaldu je ipak neke stvari radit lakše tipa zabijanje glavom, građenje itd., ali zato gubi na brzini promjene smjera itd. Messi je po meni bolji jer je pokazao da može biti jak(jak, ali ne savršen) tamo di je i Ronaldo superioran dok ovaj ne može suprotno.

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Čitam malo post-ove, i smijem se, niko od nas ne može reć tko je bolji, smatram da nismo kompetentni, tak da možemo samo naklapat, ali činjenice su činjenice, kako god ih uzeli!?
Messi je trenutno u top formi, i definitivno zaslužuje zlatnu loptu il šta već (iako da se mene pita, ja bih uvjek Xavi-u dao sve žive nagrade), ali isto tako Messi je u top formi zbog više razloga, kao npr: igra u Barceloni koja na svim pozicijama ima vrsne igrače, ima dva po meni najbolja virtuoza iz sebe (Xavi-a i Iniesta-u), ima odlične suigrače u napadu (Villa i Pedro), i na sve to dolazi da u Barceloni igra otkad zna za sebe i to sa još od oka 8 igrača koji cjeli svoji život igraju u Barceloni i to njihovu prepoznatljivu igru sa 4-3-3 taktikom i visokim posjedom lopte, da toga svega nema, pitanje je tko bi bio Messi, ali takva pitanja su jako glupa, tako i Madridu možeš uzet Kasiljasa, ili pola momčadi, ili Manchesteru uzet Roony-a ili bilo koga, igraču koji igraju u tim momčadi igraju tako zbog cjele momčadi, ali imaju neku ekstra kvalitetu koja ih izdiže mali iznad svi u momčadi ali samo uz pomoć momčadi, jer nogomet je timska igra, nitko ništa nije napravio sam, niti neće!?
A ovako, što se tiče Ronalda, da se mal i njega dotaknem, nije mi jasno kako netko može reć da se pogoršao, činjenica je da je srušio rekord postignutih pogodaka u Španjolskoj ligi, i to u momčadi, koja nema neke pretjerane virtuoze u sredini, tako da to nitko ne može osporit, baš naprotiv, po mom, Ronaldno je dosta napredova, više dodaje, daje više golova, još je nepredvidljiviji, itd, itd!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
17 godina
Liga prvaka 2010/2011

Treba biti majstor pa zabiti 40 golova u bilo kojem prvenstvu. Za to kapa dolje. Ali i tu postoji kvaka. Od tih 40 je zadnjih 10ak zabio kad je vec bilo prvenstvo gotovo, a i iz Madrida su priznali da su namjerno isli na Ronalda, da on zabija. Tako da i to ide u prilog tezi da ga nema kad je najpotrebnije. A i kad se pogledaju Messijevi golovi, dosta golova je on sam sebi cudesno iskreirao. Istina je da je lako biti napadac kad iza imas 2 genijalca, ali bez obzira na to, neki Messijevi golovi su takvi da nije uopce bitko s kim igra, tko je iza, a tko je protivnik. Samo on, lopta i gol. To su uostalom njegovi najljepsi golovi. I zbog tih golova je on najbolji na svijetu.

16 godina
Liga prvaka 2010/2011

Meni je jedino žao što prošle godine zlatnu loptu nije osvojio Sneijder jer je čovijek definitivno zaslužio. Zato jer je s interom osvojio sve moguće trofeje i bio je jedan od zaslužnih za taj pothvat, a poslje toga je na SP zabio najviše golova i bio je isto tako igrač koji je gurao nizozemsku do finala. Dok messi na sp nije napravio gotovo ništa, sam dokaz zašto je tako dobar u barceloni je i taj što je španjolska svijtski prvak, a svi znamo kolko barcinih igrača igra tamo. (Nemam ništa protiv messia samo navodim činjenice)

Zato mi je žao što fifa nije gledala kod izbora igrača kako taj igrač igra u reprezentaciji, tj. u drugoj momčadi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 9:53 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Meni je jedino žao što prošle godine zlatnu loptu nije osvojio Sneijder jer je čovijek definitivno zaslužio. Zato jer je s interom osvojio sve moguće trofeje i bio je jedan od zaslužnih za taj pothvat, a poslje toga je na SP zabio najviše golova i bio je isto tako igrač koji je gurao nizozemsku do finala. Dok messi na sp nije napravio gotovo ništa, sam dokaz zašto je tako dobar u barceloni je i taj što je španjolska svijtski prvak, a svi znamo kolko barcinih igrača igra tamo. (Nemam ništa protiv messia samo navodim činjenice)

Zato mi je žao što fifa nije gledala kod izbora igrača kako taj igrač igra u reprezentaciji, tj. u drugoj momčadi.

Sasvim sigurno messi je odličan igrač ali prošle sezone nije zaslužio biti proglašen najboljim igraćem, nego je to definitivno trebao biti snijder, koji je osvojio sve s interom, i još igrao finale sp-a i bio najbolji strijelac, tako da je on trebao biti najbolji. A ove sezeno to je definitivno messi, najbolji strijelac LP, ovojena la liga i liga prvaka, tako da će ove godine ako dobije to biti zasluženo, a prošle mislim da je bilo igrača koji su to zaslužili više od njega 

17 godina
Ramo kaže...

Treba biti majstor pa zabiti 40 golova u bilo kojem prvenstvu. Za to kapa dolje. Ali i tu postoji kvaka. Od tih 40 je zadnjih 10ak zabio kad je vec bilo prvenstvo gotovo, a i iz Madrida su priznali da su namjerno isli na Ronalda, da on zabija. Tako da i to ide u prilog tezi da ga nema kad je najpotrebnije. A i kad se pogledaju Messijevi golovi, dosta golova je on sam sebi cudesno iskreirao. Istina je da je lako biti napadac kad iza imas 2 genijalca, ali bez obzira na to, neki Messijevi golovi su takvi da nije uopce bitko s kim igra, tko je iza, a tko je protivnik. Samo on, lopta i gol. To su uostalom njegovi najljepsi golovi. I zbog tih golova je on najbolji na svijetu.

A i koliko je iz penala dao golova Ronaldo, a koliko Messi?

Messi ide na lakoću, on uživa u igri. Ne kažem da i Ronaldo ne uživa, ali on nekako forsira driblinge, kad udara udara svom snagom dok Messi više cilja i ne ide na snagu već više na preciznost. Obožavam gledati Messieve driblinge, kojom lakoćom prelazi protivnika. Ne može ga se zaustaviti bez da se ide na faul.

I jedan i drugi su klasa daleko iznad drugih, s time da je Messi malo iznad Ronalda.

A i Ronaldo ima suigrače iza sebe, tako da se ne može pričati da je Messi dobar samo zbog Xavia i Inieste. CR7 ima Di Mariu, Kaku, Ozila, Khediru, Xabia... Sve su to klase, tako da ne stoji to da je Messi bolji samo zbog Xavia i Inieste.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Nisam propustio finale naravno..i mislim da je Barca više nego zasluženo pobijedila..onaj gol iz MU-a je po meni iz ofsajda...ali nebitno:)

Mislim da je Barca već deficija za nogomet iako ih ja osobno ne volim..ali treba priznat da igraju najlepši i najefikasniji nogomet na svijetu i da im nema ravnih. Po meni za jednu takvu mašineriju najzaslušniji su Messi,Xavi Inijesta i oni su motor ekipe :))

A i videlo se na kraju po izrazu lica Fergija da je nije mogao da bude razočaran i nezadovoljan..jer se smeškao :D :D ovako

16 godina

Messijeva ogromna prednost je što igra u savršenom sustavu sa igračima koje poznaje cijeli život i s kojima se zna u dušu. Spoji to sa njegovim ogromnim talentom i dobiješ ubojicu. Ronaldo sigurno ne igra u tako savršeno uštimanom stroju, jako daleko od toga. Real je većinom nova momčad, igrači se ne znaju i onda to liči na forsiranje. Koliko sustav daje vidimo po Messiju u reprezentaciji. I u reprezentaciji igra sa fenomenalnim igračima, ali njegove izvedbe nisu ni blizu onima iz Barcelone. Vidimo i po uspjesima reprezentaija, Argentina nije nigdje a Španjolska koja ima sustav je svjetski i europski prvak.

A složio bih se za Sneijdera što ste spomenuli, Messi je te godine nezasluženo dobio nagradu. Al zato je ove sezone daleko ispred svih.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
Pero Dinamit kaže...
Ramo kaže...

TCR7 ima Di Mariu - obicno krilo koje samo zna trcat i ubacit, Kaku-Jbn igrac, vraca s nakon ozljede(nije na 100%), Ozila -Bice nes od njega, al za 2-3god, Khediru - Ma lol, Xabia - Vrhunski ZADNJI vezni... Sve su to klase, tako da ne stoji to da je Messi bolji samo zbog Xavia i Inieste.

Budi realan, ko su Di Maria i Khedira? Jesi cuo prosle sezone za njih? Ja nisam a pratim RM...

17 godina
Don Strongtoni kaže...
Pero Dinamit kaže...
Ramo kaže...

TCR7 ima Di Mariu - obicno krilo koje samo zna trcat i ubacit, Kaku-Jbn igrac, vraca s nakon ozljede(nije na 100%), Ozila -Bice nes od njega, al za 2-3god, Khediru - Ma lol, Xabia - Vrhunski ZADNJI vezni... Sve su to klase, tako da ne stoji to da je Messi bolji samo zbog Xavia i Inieste.

Budi realan, ko su Di Maria i Khedira? Jesi cuo prosle sezone za njih? Ja nisam a pratim RM...

Trebao bi malo izvaditi glavu iz Murinjove gu..ce, pa bi znao tko su oni. Nije njima problem sto nemaju klasu, vec trener, koji napuni gace kad igra s Barcom, pa im zapovjedi da nitko ne smije preci centar, osim Ronalda.

Uostalom, ti isti Ozil i Khedira su harali na svjetskom prvenstvu, i igrali odlican nogomet. Dakle, nije da ne znaju, vec ocito im ne da special five.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 11:39 (Ramo).
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2010/2011

Eh da vi samo znate koji je posao Khedira imao u utakmicama protiv Barcelone, jedan je od vaznijih igraca bio...

Kad mi je to jedan trener objasnjavao citavih 30minuta, o njegovoj poziciji i poslu sto mu ga je dao Mourinho.... Tek sam onda vidio da apsolutno nista ne znam...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice