Liga prvaka 2009/10

poruka: 444
|
čitano: 49.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Super tekma, dostojna publiciteta koji zasluženo ima!

Drugo poluvrijeme bilo je fantastično.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
RE: Liga prvaka 2009/10
Prison Breaker kaže...
Hacker-ri kaže...

oni se vec dugo dugo dugoooooo uigravaju??

kad ce se oni uigrat uopce?

pa uigravaju se od vremena Beckama

Ljetni transfer je zavrsio krajem osmog mjeseca.

Znaci oni se uigravaju cijeli deveti mjesec i evo 20 dana ovoga.

To je znaci tek mjesec i pol dana.

Dakle, to nije skoro nista.

Tako da ne znam odakle si izvukao ovo "dugooooo"

sta ekipi od neznam koliko previse milijuna treba 2 i pol mjeseca, svaki dan po 2 do 3 puta treninga da se uigraju?

o boze...

potpis :D
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Treba ima najmanje jedna sezona.

Ne znam sto je tu cudno?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Večeras opet velika tekma: Juventus - Bayern

Prijenos na Novoj.

Činjenica koja garantira zanimljivu tekmu, a isto tak i rastužuje neke fanove je da jedan od dva velikana sigurno otpada!

Točnije, Bayern vodi dalje samo pobjeda.

Prvi u njihovoj skupini je Bordeoux.

Dok god igra Del Piero u njemu, moje simpatije vuku k Staroj Dami :)

Vaše?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
protjeran
Armor kaže...

Prijenos na Novoj.

Činjenica koja garantira zanimljivu tekmu, a isto tak i rastužuje neke fanove je da jedan od dva velikana sigurno otpada!

Vaše?

isto bas mi taj bayern nekak glup mislim sve ovo kaj se događalo 

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Prijenos na Novoj.

Vaše?

Forca JUVE

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Ja spreman za tekmu.Pivica je u frižideru i sad će u moje ruke.Smijeh

oko za oko,pasta za zube
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Uživo ko nema trenutno gdje (npr. ja) pratiti Novu:

http://sport.dnevnik.hr/rubrika/champions_league/uzivo

Olić je već stativu pogodil Cool

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Olic je i gol zabil

16 godina
zlo kaže...

Olic je i gol zabil

Naravno.

Ne samo gol, Ola je odigral fenomenalnu tekmu, ko i cijeli Bayern, svaka im čast.

Predosjećal sam da bude velika tekma, zato sam i najavil tu.

Čudi me potpuna nezainteresiranost...valjda niko ne gleda nogomet...

Još dok se Bayernu vrati Ribery, mogli bi postati zbilja moćni.

Robben je sinoć, onak ozlijeđen/nepotpuno spreman valjal po zemlji braniče Juvea...

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Sad sam malo pomnije gledao zanimljive teme i naišao na ovu :)

Kao što se može vidjeti iz moga nadimka,navijač sam Arsenala i smatram da ako bude dobrih igara i ponajviše pobjeda te ako Bog da, mogli bi opet gledati finale Barca vs Arsenal na Realovom stadionu. Jest da su nas ozljede dosta pogodile (kada kažem mi,mislim na AFC i kolege navijača) i da pomalo zaostajemo u prvenstvu no ja vjerujem da još imamo nade osvojiti trofeje poput FA kupa i Premiershipa dok za Ligu Prvaka teška srca moram reći da ne vjerujem da možemo osvojiti LP,ali bilo bi lijepo da me iznenade pa ipak osvoje. Znam da je teško čekati osvajanje trofeja jer kad pogledam tko sve osvaja kupove,prvenstva mislim si :/ , ali ekipa je mlada i možemo mnogo očekivati od njih u budućnosti. I jedna zanimljivost za kraj, ja sam iz Suhopolja pored Virovitice,imamo klub koji se natječe u 2. HNL i prije nekoliko godina pred kraj polugodišta (znam da je bilo jako hladno) gostovao je jedan Rubin iz tamo nekoga Kazana a sad par godina kasnije dobili su dečki iz Rubina Barcu :)

Arsenal 4EVER
15 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Kao što se može vidjeti iz moga nadimka,navijač sam Arsenala i smatram da ako bude dobrih igara i ponajviše pobjeda te ako Bog da, mogli bi opet gledati finale Barca vs Arsenal na Realovom stadionu. Jest da su nas ozljede dosta pogodile (kada kažem mi,mislim na AFC i kolege navijača) i da pomalo zaostajemo u prvenstvu no ja vjerujem da još imamo nade osvojiti trofeje poput FA kupa i Premiershipa dok za Ligu Prvaka teška srca moram reći da ne vjerujem da možemo osvojiti LP,ali bilo bi lijepo da me iznenade pa ipak osvoje. Znam da je teško čekati osvajanje trofeja jer kad pogledam tko sve osvaja kupove,prvenstva mislim si :/ , ali ekipa je mlada i možemo mnogo očekivati od njih u budućnosti. I jedna zanimljivost za kraj, ja sam iz Suhopolja pored Virovitice,imamo klub koji se natječe u 2. HNL i prije nekoliko godina pred kraj polugodišta (znam da je bilo jako hladno) gostovao je jedan Rubin iz tamo nekoga Kazana a sad par godina kasnije dobili su dečki iz Rubina Barcu :)

kakav arsenal pored manchestera i chelsea??? daj covjece ne lupaj!! a sto se tice LP arsenal ispada u osmini ;)

Ja sam navijac Manchester Uniteda ali objektivno u ovom trenutku su najjaci Chealsea,Barca,man utd i real madrid

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
Cesc kaže...

. I jedna zanimljivost za kraj, ja sam iz Suhopolja pored Virovitice,imamo klub koji se natječe u 2. HNL i prije nekoliko godina pred kraj polugodišta (znam da je bilo jako hladno) gostovao je jedan Rubin iz tamo nekoga Kazana a sad par godina kasnije dobili su dečki iz Rubina Barcu :)

Vinogradar?

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

vidjet ćemo stevane :), ne pobjeđuje uvijek bolji

lol,ne HNK Suhopolje

Arsenal 4EVER
15 godina
neaktivan
Cesc kaže...

vidjet ćemo stevane :), ne pobjeđuje uvijek bolji

lol,ne HNK Suhopolje

odakle je Vinogradar?

16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

valjda iz Vinograda XD

nemam pojma :D

Arsenal 4EVER
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Vinogradar?

Nisi cuo za slavnu Mladost 127 koja je godinama igrala u 1 HNL, jednom na Maksimiru odigrali 3:3 sa tada strasnom "Croatijom" - Prosinecki i ekipa

16 godina
Liga prvaka 2009/10

Real has been pwned...

Počelo se ostvarivati ono što sam prognozirao prije početka svih natjecanja, a Realovci me na forumu ismijali...

Izgleda da ću se ja ipak najslađe smijati... ;)

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

to sam i ja reko da će real neslavno proći jer je su previše bahati i umišljeni

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Cesc kaže...

kakav arsenal pored manchestera i chelsea??? daj covjece ne lupaj!! a sto se tice LP arsenal ispada u osmini ;)

Ja sam navijac Manchester Uniteda ali objektivno u ovom trenutku su najjaci Chealsea,Barca,man utd i real madrid

Stevane, već je Arsenal u četvrtfinalu :),sad se čeka ždrijeb :D

,barem da netko zna za mladost 127 :)

Arsenal 4EVER
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Naš stevan se malo shebo-dosad je profulo već 2 prognoze...

A mislim da će ih biti i još ;)

Can't find a better Jam!
14 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Barca ovo osvaja!

Dobro je sto je Real Madrid ispao

16 godina
Gunner_V kaže...

Naš stevan se malo shebo-dosad je profulo već 2 prognoze...

A mislim da će ih biti i još ;)

Stevan i treću prognozu fulao... Chelsea ispao od Intera...

Još da sutra i Barca nekim čudom ispadne ^^

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
Nedaj bože da Barca ispadne, jer tko će osvojit LP ako ne Barca? Nije Barca bahata kao Real i nervozna kao Chelsea, oni su mirni, 'mirno' igraju. BARCA FTW!
Žao mi je što je Sevilla ispala, najdraži mi španjolski klub poslije Barce
BARCA FTW!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

slažem se u potpunosti sa tobom Šefe, barca je budućnost nogometa, svi igrači barcelone nisu drski kao jedan c.ronaldo ili s.ramos

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10
Perez sve ove dane ceka da mu svane
da vidi dragi trofej on
tjesi on Zidana a i Valdana
a bolan jos vise je od njih

Venger je reko’, i nije poreko’
da novac titulu ne donosi
Murinja su zvali, Pelegriniju dali
da ih do propasti predvodi

Ko bi rek'o cuda da se dese
da Bosanac Reala raznece
da ne mogu u cetvrt finale proc'
da ne mogu do pehara doc'

Real svake godine ceka kad ce doci
doci trofej u zivot kraljevski
Sve ove godine zive u samoci
jer trofej nemoze biti njihov.

Kod Liona su dosli
i nisu najbolje prosli
Makun im ga iz daleka zabi
a Miralem jaci je od njih.

Ko bi rek'o cuda da se dese
da Bosanac Reala raznece
da ne mogu u cetvrt finale proc'
da ne mogu do pehara doc'

Da ne mogu u Madrid sa osmehom doc'
da ne mogu osminu finala proc'
15 godina
neaktivan
Odlična pjesma! :D
Što mislite tko će večeras pobijedit (osim Barce)? Za koga navijate?
Barca FTW! :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Pulja kaže...

slažem se u potpunosti sa tobom Šefe, barca je budućnost nogometa, svi igrači barcelone nisu drski kao jedan c.ronaldo ili s.ramos

Vazno je u zaludenosti bilo kojim klubom zadrzati objektivnost i realno gledati na njega kao i na ostale klubove.

Drski igraci postoje u Realu, u Barci, u Interu iz Zapresica, kao i u River Plateu.

Klubove mozes dijeliti na uspjesnije i manje uspjesne. Na one s ljepsim i manje lijepim stadionom (donekle subjektivno!). :)

Pretpostavljam da veceras prolaze Barca i, nadam se, Bordeaux. :))

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD http://irale.deviantart.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 19:17 (RaLe).
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10
slažem se sa tobom ali mi reci barem jednog igrača iz barcelone koji je drzak kao ronaldo
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Odlična tekma!

alrighty then
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice