Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.805
|
čitano: 4.153.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
AFARON kaže...

Rekao sam vam. Upravo pogledao utrku, jer sinoć nisam mogao zbog toga što sam kasno došao kući a i nisam niti znao rezultat.

Komentatori su očajni. 

Ranzijeo ga je tako što je molio boga da utrka što prije završi dok nije izgubio poziciju.

A Hamilton nije znao koliko krugova se vozi? Pricas kao da je utrka zavrsila 5 krugova ranije zbog Maxa. Mercedes je tocno znao da ima 56 krugova, njihova je krivica sto su opet napravili stratesku gresku. A Max sa svojim godinama pokazuje apsolutnu zrelost, s obzirom na pritisak koji nosi sa 24 godine.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
ivanoile kaže...
AFARON kaže...

Rekao sam vam. Upravo pogledao utrku, jer sinoć nisam mogao zbog toga što sam kasno došao kući a i nisam niti znao rezultat.

Komentatori su očajni. 

Ranzijeo ga je tako što je molio boga da utrka što prije završi dok nije izgubio poziciju.

A Hamilton nije znao koliko krugova se vozi? Pricas kao da je utrka zavrsila 5 krugova ranije zbog Maxa. Mercedes je tocno znao da ima 56 krugova, njihova je krivica sto su opet napravili stratesku gresku. A Max sa svojim godinama pokazuje apsolutnu zrelost, s obzirom na pritisak koji nosi sa 24 godine.

Naravno, samo sam komentirao "raznijeo ga" opis.

17 godina
ivanoile kaže...
AFARON kaže...

Komentatori su očajni. 

Max me onako malo podsjeća na Alonsa kad je poslo Schumija u mirovinu... mlad a konstantan...

14 godina
odjavljen
Kutak za ljubitelje Formule 1

Mercedes, kako su i sami rekli, jedino je mogao pobjediti redbull da su išli prije njih na prvo zaustavljanje u boks. Red bull ih je iznenadio strategijom ranog zaustavljanja u boks, a i sami su rekli u RedBullu da su bili na granici s gumama

16 godina
AFARON kaže...
* * *

A je li Hamilton molio boga da sa tri kotača prošle godine završi utrku? Da je bilo još 1 ili 2 max kruga završio bi parkiran kraj neke ograde.

Sve je ovo sport. Tko gubi - ima pravo da se ljuti.

16 godina

Meni se čini kao da je Botas pišten sa lanca, pokazuje svoj pravi potencijal.
Start će večeras biti brutalan. Tko živ a tko mrtav iza onog 1,2 km dugog pravca.

15 godina

Šta mislite da se uvedu kazne za vozače zbog nazivanja drugih vozača idiotima i drugim pogrdnim riječima?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
14 godina
x18x05x kaže...

Šta mislite da se uvedu kazne za vozače zbog nazivanja drugih vozača idiotima i drugim pogrdnim riječima?

Sve je to u žaru borbe, ne bi trebalo jos jače propagirati snowflake mentalitet i da su svi žrtve  ima toga i previse u danasnje vrijeme.

twice the pride double the fall
15 godina
dad0r kaže...
x18x05x kaže...

Sve je to u žaru borbe, ne bi trebalo jos jače propagirati snowflake mentalitet i da su svi žrtve  ima toga i previse u danasnje vrijeme.

Jasno da ima, al opet svog kolegu nazivati Idiotom. Drugom pokazivati srednji prst, za mene je to onak za žestoku kaznu.

15 godina
x18x05x kaže...
dad0r kaže...
x18x05x kaže...

Jasno da ima, al opet svog kolegu nazivati Idiotom. Drugom pokazivati srednji prst, za mene je to onak za žestoku kaznu.

To sve ide uz showbiz, doprinosi uzbuđenju...nema potrebe da se sterilizira. Jer van bolida su svi kolko tolko pristojni, kada se glave ohlade.

15 godina
AFARON kaže...
x18x05x kaže...
dad0r kaže...
x18x05x kaže...

To sve ide uz showbiz, doprinosi uzbuđenju...nema potrebe da se sterilizira. Jer van bolida su svi kolko tolko pristojni, kada se glave ohlade.

E to, j bi mu sve da mene nazove idiotom.

14 godina
odjavljen
Envy kaže...

Meni se čini kao da je Botas pišten sa lanca, pokazuje svoj pravi potencijal.
Start će večeras biti brutalan. Tko živ a tko mrtav iza onog 1,2 km dugog pravca.

Pa najvjerojatnije će Bottas i Perez dobiti timske odredbe da moraju pomoći Hailtonu/Verstappenu, tako da ne vjerujem da će netko od njih pobjediti. Ako "prežive" prvi krug najvjerojatnije će se borba za pobjedu voditi između Verstappena i Hamiltona.

17 godina

Malo je teško to procijenit. Kad netko napravi baš žešću glupost, pa ga netko nazove idiotom, onda nebi kažnjavao.

Ali poslušajte kakve stvari govori Yuki, pa klinac tek došao u f1, svi ga šamaruju, i on ne poštuje apsolutno nikoga.

Ne sječam se kad mi je netko tako brzo postao toliko antipatičan.

Deranje na svoje u boksu preko radia, psovke prema svima, optuživanje svog tima da daje Gaslyu bolji bolid i da ne nabrajam više. I to sve preko Team radia da svi čuju.

Gadno do bola.

S druge strane, nekad neke psovke "imaju smisla", to jest, razumljivo je zašto ih govore. Ignoriranje plavih zastava, smetanje u brzom krugu itd...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen

Hamilton je dao izjavu da će on i Bottas krenuti u utrku kao tim i da žele zadržati 1-2 nakon prvog zavoja. Budemo sad malo zli i proglasiti ovu izjavu Hamiltona kao sigurno Bottas-ovo puštanje Hamiltona da uzme prvo mjesto? 

Šalu na stranu, ali ako će ići agresivno u zadržavanje prvog i drugog mjesta možda vidimo neki sudar s obzirom na duljinu startno ciljne ravnine. Tu onda doslovno može bilo tko od njih 4 završiti vani

PS: normalno je da u žaru borbe i adrenalina netko izjavi neki neprimjeran komentar, ali nitko od njih nije takav van staze. ako će bilo tko od njih biti takva mimoza da se odmah uvrijedi kod ovakve situacije onda je stvarno jadan. Drugo bi bilo da napadaju i vrijeđaju jedan drugoga dan, dva nakon utrke

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2021 19:32 (formula1live).
14 godina

Hamiltonu je bitno da koliko toliko dobro starta sa mjesta koje nije na trkaćoj putanji.

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
5 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2021 19:56 (marushin).
13 godina

Verstappen zajebao i šefa i stanicu...odličan start makar je imao najsporije vrijeme reakcije od prve trojke

16 godina

Gotovo je, možda je pretjerano ali era dominacije Mercedesa, pala je na koljena!

15 godina

nenadjebiv osjecaj stic nakon cijelog dana posla, mrtav umoran, znojan, sa raznoraznim bolovima po tijelu, stic ravno na maxovo postavljanje na grid, jos sav obucen i smrdljiv gledati napeto start, pa svjedociti majstorstvu kocenja i onda nakon par krugova laganini skidat sa sebe odjecu i sav i dalje smrdljiv odgledat utrku...

utrka mi je bila VRH, regenerirala mi je zivce i snagu, a i nisam zaspao od umora, onda znaci da je stvarno bila napeta...makar se i nije izdogadalo previse toga, ali mali je tako bio dominantan, da ako ne dobi prvenstvo bit ce prava steta...

do sljedece

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2021 22:15 (RuskeGTT).
15 godina

Meni je utrka bila procesija opet. Da LH i Max borba, ali realno nit je Perez imao napad na LH, nit je Bottas ista napravio osim cucio iza McLarena. Ferrariji u nekom shuffle modeu, procesija do procesije.
Gasly valjda zaspao 71 krug u bolidu.

Od prvih 10, nije bilo uopce ikakve borbe izmedu ikoga, tragicno.  (nit je LH napao, nit Perez, nit Gasly, nit Ferrariji, nit Vettel, Kimi i Alonso u svojim svjetovima).

Di2 & EPS FTW!
14 godina

Meni je utrka bila u redu, žao mi je Bottasa stvarno, dva puta išao u boks po crvene gume u par krugova razmaka, pola utrke ganjao Riciarda i nije ga mogao proći.

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
13 godina
neaktivan
Nakon par zanimljivih utrka, ova je stvarno bila dosadna. Jedini atraktivan potez na cijeloj utrci je Maxov start...ostatak prilicno dosadnjikav.

Steta za Bottasa, covjek ovu cijelu sezonu ili vozi lose ili nema srece.
14 godina

Max je odradio start dobro i onda ih prepišao na kočenju vrhunski, da ne kažem šampionski.  Ajmo još par utrka i da uzme naslov. Go Max.  A Bottas, ne znam što žalite lika koji je potpisao ugovor za milijune dolara 2017. i nadalje, pod uvjetom da ga se guzi i šamara? Lik pristao, uzeo pare i solidno se zabavio usput. Nije loše.

14 godina
Moga je to Merc bolje odradit,imali su dva bolida ispred..da je Bottas otisa malo lijevo..zatvorio bi Maxa i nebi se zabio Ricc u njega..a Hamm je mogao drzat sredinu..na kraju dosadna trka..Hamm se iskusno obranio od Pereza i to je to..Ferrari skocio na 3 mjesto konstruktora..bar nesto dobro za mene!
AUDIOFIL
13 godina
neaktivan
Ma da, Bottas je zajebao na startu. Trebao je zatvarat Maxa lijevo, sto bi vjerojatno omogucilo Hamiltonu da prodje na prvo mjesto. Prethodnih sezona je Bottas vozio puno puno bolje, imao atraktivnih poteza, a ove sezone je ocajan. Pa covjek se vozio Ricciardu u DRSu dobar dio utrke i nije imao niti jedan napad...
15 godina
Maddog_HR kaže...
Ma da, Bottas je zajebao na startu. Trebao je zatvarat Maxa lijevo, sto bi vjerojatno omogucilo Hamiltonu da prodje na prvo mjesto. Prethodnih sezona je Bottas vozio puno puno bolje, imao atraktivnih poteza, a ove sezone je ocajan. Pa covjek se vozio Ricciardu u DRSu dobar dio utrke i nije imao niti jedan napad...

Meni nije jasno zasto je Bottas zatvarao Hamiltona, ostavio Maxu mjesta za trkacu putanju i najbolji ulaz u prvi zavoj. Mislim nije da mu je Lewis neprijatelj...i onda se desilo sto se desilo, ne bi tu bilo nista bolje i da se nije izvrtio. Imali bi eventualno Bottas vs Perez.

Di2 & EPS FTW!
14 godina

Nije ga zatvarao nego je mislio da ga "povuče" (slip stream) i da onda katapultira Lewisa na prvo mjesto. Ali, nije se odvilo kako su se nadali i Max ih je namazao. 

15 godina
itomic009 kaže...

Nije ga zatvarao nego je mislio da ga "povuče" (slip stream) i da onda katapultira Lewisa na prvo mjesto. Ali, nije se odvilo kako su se nadali i Max ih je namazao. 

Oprosti ali netko poput Bottasa nije trebao ostaviti trkacu putanju slobodnom. Ne shvacam cemu se nije islo gradit s 2 auta trkacu putanju, da Max mora na prasnjavu. Ovo je samo potjeralo Hamiltona na prasnjavu, a Bottas k'o drvena Marija u sredini ni da se trzne igdje.

Di2 & EPS FTW!
14 godina

E pa Bottas nije top vozač, valjda smo to do sada u ovih 5 godina naučili?  Da su mogli bolje, mogli su. Ali tako je to. Ne ide sve kako je zacrtano. 

13 godina
neaktivan

Bottas na vise utrka ove sezone nije bio podrska Hamiltonu i Mercedesu...svaki put kad je imao priliku malo zagorcati zivot RedBullu nije pruzao nikakav otpor i ovi su ga prolazili bez ikakvih problema. A da ne kazemo kako je losim voznjama prosuo hrpu bodova za Mercedes.

Pa tako i u ovoj utrci. Zapravo je dao zavjetrinu Maxu i ovaj ga je lakocom prosao sa vanjske strane.

Da li je razlog to sto su ga se rijesili ili nesto drugo, necemo znati. Ali to definitivno nije isti Bottas kao prethodnih sezona., kad je cesto i Lewisu uzimao bodove.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice