Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.161.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
itomic009 kaže...

@Promster

"Samo da napomenem, da ovakve stvari radi Mercedes, ja mislim da bi svijet implodirao, a ovako niti se ne primjećuje." 

Hahah, nemoj molim te samo sada još braniti Mercedes kao neku vertikalu jer su potvrđeno teški jadoši i i još teži gubitnici. Nevezano za ovo pretjerivanje od strane Red Bulla-a, nemoj mi tu sada trkeljat da se Mercedes kao časno drži inače.  

Gdje sam ja to točno branio Mercedes?

Ajde molim te, navedi mi...Čekam. 

14 godina

Pa citirao sam te: "Samo da napomenem, da ovakve stvari radi Mercedes, ja mislim da bi svijet implodirao, a ovako niti se ne primjećuje." Možda sam te krivo shvatio , ali ako nisam onda hoćeš reći da se Mercedes ponaša kao sada Red Bull, da bi se svi digli na zadnje noge ili? 

14 godina
itomic009 kaže...

Pa citirao sam te: "Samo da napomenem, da ovakve stvari radi Mercedes, ja mislim da bi svijet implodirao, a ovako niti se ne primjećuje." Možda sam te krivo shvatio , ali ako nisam onda hoćeš reći da se Mercedes ponaša kao sada Red Bull, da bi se svi digli na zadnje noge ili? 

Gdje u toj rečenici branim Mercedes? Gdje navodim da su oni moralna vertikala?

Da je Toto izjavio gluposti koje su izjavljivali Horner i Marko, većina F1 fanova bi pišala od smijeha i na takve poteze bi se gledalo kao na očajničke...Dok u ovom slučaju, nitko ništa, što je meni zanimljivo. 

8 godina
Mercedes i Red Bull imaju sastanak sa sucima temeljem Red Bullove žalbe. 29.7. u 14:30, video sastanak. Šefovi timova i do 3 dodatna člana ekipe.
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Tu budu kaznili Verstapena što je bio ispred Hamiltona i što se bori za prvo mjesto. Ipak je to FIA/Mercedes.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
Dead kaže...

Kakav bezvezni komentar. Najgore je što ti vjeruješ u to što si napisao.

Hoho.. Opet ti. Ovo je sarkazam, ne moraš odmah se pjeniti. Drago mi je da su tvoji svi komentari jako bitni i smisleni. Pravi si Jack. Sjedi 5.

17 godina
Još jedna za maxa i hamstu
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
volegradele kaže...
Bravo kolega sve si rekao!!👏👏👏

Ma nije ništa rekao osim budalaština. Ima vas na prste jedne ruke kontrirate od same prve utrke kada su se gazile linije.

Pa cijeli svijet ga osuđuje i čak i na Indexu piše "Kontraverzna pobjeda Hamiltona". Ma kakvom Indexu na nekom loklanom žnj portalu prenosila se vijest pa do stručnih portala koji to objašnajvaju do u detalje.

Ne treba HAM-u ovo ako ove godine nije konkurent. Nek porade na bolidu i može on još godina voziti.
Ali moje iskustvo na razgovoru sa za jedan posao sa nekim od Direktora (Jer mi na Viberu piše Damir Maranello). Znači lik voli F1 više nego mater svoju, Vozi Mercedes, obožava Mercedes... 2h umjesto posla mi pričamo o F1 i kaže ovako: "samo ove godine nek pobijedi MAX HAM-a zbog njegovog ponašanja".

#ReciNeRasizmu pa sada hoće kao da ide u novu kampanju koja ono bi #NeDruštvenimMrežama.

I u pravu su oni koji nisu kleknuli kada je mislim jedan od Ferrarija vozača prošle sezone rekao "ja nisam nacionalista niti rasista i to ne moram nikakvom gestom dokazivati".

A i ja sam isti takav.. volim sve dobre ljude žute ili crvene, crnce ili bijelce, istočnjake ili zapadnjake, južnjake ili sjevernjake.... ali kada mi je otac neraspoložen ne volim ni njega.
Sinoć se most spojio Kinezi grle Hrvate, Hrvati grle Kineze, ja rasizam nisam vidio a pratio sam 2 sata preko N1 televizije.

Kriv je i točka. Ali idemo dalje.

16 godina
robogo kaže...
Mercedes i Red Bull imaju sastanak sa sucima temeljem Red Bullove žalbe. 29.7. u 14:30, video sastanak. Šefovi timova i do 3 dodatna člana ekipe.

To je danas? Ima li kakvih informacija što je bilo na sastanku? 

Yeah evo ga:

BREAKING NEWS:
Stewards dismiss Red Bull request to review Hamilton’s British Grand Prix penalty.

Stewards dismiss Red Bull request to review Hamilton’s British Grand Prix penalty | Formula 1®

Logično!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2021 21:31 (Envy).
14 godina

Sta si se uspuva..novine zele samo senzacionalizam,sto ste tolkio sljepi da pusite te gluposti..obicni trkaci incident i to je to..ja ne mogu vjerovat da jos uopce o tome pricas i razmisljas.Idemo novi vikend pred nama,trebao sam ic u Mađarsku ali odustao u zadnji tren zbog nekih drugih obaveza koje su se na kraju sam odgodile!

AUDIOFIL
15 godina

I šta sad spriječava Verstapena da izbaci Hamiltona iz utrke? Dobije 10 sekundi i opet pobjedi. 

4 godine
protjeran

Kad se sjetim... Giancarlo Fisichella

15 godina
Dead kaže...
x18x05x kaže...

I šta sad spriječava Verstapena da izbaci Hamiltona iz utrke? Dobije 10 sekundi i opet pobjedi. 

Pa spriječava ga to što ne može biti siguran da će izići neokrznut iz kontakta i nastaviti utrku, spriječava ga to što ne može biti siguran da će biti proglašen djelomično kriv za incident kao što je to bio Hamilton.

E to, kaznit će ga jako i nebu onda trkaći incident. Ovaj to može opet napravit vjv ga i nebudu kaznili.

14 godina
Cekaj nema kvalifikacija danas na SK?!
AUDIOFIL
16 godina
moderator
volegradele kaže...
Cekaj nema kvalifikacija danas na SK?!

Ima,u 15:00

سمندری ڈاکو
6 godina
Ima, ali seronje su ih stavile na SK HD koji očito treba doplatiti. Imam gomilu Arena i gomilu SK nešto kanala, ali ovaj SK bez broja mi nije u paketu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2021 14:47 (BigD_Cro).
17 godina
BigD_Cro kaže...
Ima, ali seronje su ih stavile na SK HD koji očito treba doplatiti. Imam gomilu Arena i gomilu SK nešto kanala, ali ovaj SK bez broja mi nije u paketu.

Debili totalni...

Bnet: mNik987#2148
13 godina
neaktivan
Sad sam pricao sa debilima - SK HD nije uopce vise u ponudi HTa i nije dio ugovora s United grupom, dakle nista od F1 na MaxTv. Bitno da su slavodobitno objavili produzetak ugovora sa United grupom.

Malo je reci da sam popizdio. Ugovor mi izlazi 16.10. i za raskid ugovora mi zele naplatiti 638kn penala. I jos su mi bez obavijesti promijenili paket u neki drugi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2021 15:12 (Maddog_HR).
5 godina

Od prve godine od kad se bugovito govneto od MaxTva pojavila smo korisnici, nikakve beneficije nismo praktički imali osim nekih glupih paketa.. 400kn mjesečno za to i internet, majku im njihovu da mi i to malo zabave oduzmu, u ponedjeljak raskidam točno da su mi ne znam kakvi penali..

14 godina
Cekaj ja imam SK HD i uopce nema prijenos kvalifikacija F1..pa koji kurac?!
AUDIOFIL
14 godina
Biti imam SK 1,2,3 HD a nemam SK HD..sta je to koji je to program?!
AUDIOFIL
14 godina
To je zaseban program. Gledaj ga kao SK 0 recimo. Zbunjujuće blago rečeno.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Govnarska taktika, ali legalna.
14 godina
odjavljen

uff, zanimljivo, različite taktike... sviđaju im se ova nadigravanja i podizanje napetosti

Bottas iz utrke u utrku pokazuje da nije za odbaciti. Ne znam zašto tako nije vozio sve ove sezone

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2021 16:17 (formula1live).
14 godina
Sad sam zva i uopce ne mozes ni nadiplatit taj program,izgubilu su pravo prijenosa,placam 405 kn mjesecno plus jos 3 preplate po 250 kn..i sad mi kazu da moram nadoplatit i za LP jos 39 kn…🤦🤦🤦
AUDIOFIL
6 godina
Na moru sam, pa koristim Max tv to go. Vidim taj SK HD, ali je siv i kad kliknem na njega veli mi da nemam pretplatu.
15 godina
formula1live kaže...

uff, zanimljivo, različite taktike... sviđaju im se ova nadigravanja i podizanje napetosti

Bottas iz utrke u utrku pokazuje da nije za odbaciti. Ne znam zašto tako nije vozio sve ove sezone

Nije Bottas nikad ni bio loš vozač, samo je problem što svi očekuju da bude na razini Hamiltona. Pa pogledajte Verstappenove kolege u zadnjih par godina, spram Bottasa su smijurija. A svi uvijek jedva čekaju da popljuju Bottasa kada ne završi u top 3-4.

14 godina
Je imam ga i ja u menu ali isto mi govori da nemam preplatu i operater mi govori da se ne moze nadoplatit!
Jel Njemacki RTL ili DSF imaju prijenos F1 jos?!
AUDIOFIL
15 godina

Ja ne razumijem zašto ovakvi potezi nisu kažnjivi. Mislim jasno mi je da je treba odrediti neku granicu u brzini, u vremenu, i tako, ali ovo je čisto namjerno ometanje konkurencije. Ne zato jer imaš problem, nego zato jer usporavaš bespotrebno ostale da ne stignu na vrijeme početi krug ili da ih uvališ u svoj prljavi zrak. I po meni je to čisto varanje. Kao što je bilo i ono usporavanje Lewisa u zadnjoj utrci prvenstva 2016 kad je Rosberga pokušavao dovoljno usporiti da izgubi drugo mjesto, kao i ono kad je Alonso blokirao Lewisa 2007, ili je ono bilo 2008, nevažno, uglavnom svaki takav postupak je nešto što će se teško definirati u brojkama, ali je čisto, očito varanje. Po meni to bi trebao biti strogo kažnjivo. 

Opet, po meni, smatram da je Lewis u potpunosti kriv za sudar na Silverstoneu, ali nisam sigurab bih li ga kaznio, tj realno u samoj utrci nebi, jer činilo mi se sve kao trkaći incident, nakon što vidiš neke analize nakon utrke postaje jasno da je pogriješio, prebrzo je uletio u putanji u kakvoj je, naravno došlo je do oversteera, itd...pa ok, nek je kazna bila fer.

Međutim ovo danas, ili bilo kada kad se dogode ovakve situacije, ja bi ih strogo kažnjavao. U kvalifikacijama u out lapu, voziti tako, potpuno bespotrebno, a s jedinim ciljem da ti konkurenti ne odrade dobar krug - stroga kazna.

6 godina
I onda nemoj koristiti IPTV liste...

On topic: a i ovi idioti u Red Bullu baš MORAJU čekati zadnji sekundu da izađu. Kao da bi se desilo ne znam što da su izašli 2 minute prije. Mercedes ih je opet nadmudrio i sad bu kmečanja, cendranja i ostalog.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2021 16:33 (BigD_Cro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice