ekipa koja gleda preko morningstream-a, dali vama slika svako malo prekida, trza i ponavljaju se dijelovi od po par sekundi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ova je utrka "kao trebala" bit puna pretjecanja i napetosti, kad ono ziva dosada
ova je utrka "kao trebala" bit puna pretjecanja i napetosti, kad ono ziva dosada
iz godine u godinu sve lošije i lošije
VETTLE <3
Evo čini se da je stvar riješena prema očekivanjima...RBR bi trebao uskoro objaviti da prelazi na Hondu. Bilo je i vrijeme nakog toliko vremena takvog odnosa...
Baš me zanima sad što će biti sa Aston Martin sponzorstvom...i kako će se sve to dalje razvijati.
EDIT: evo i službeno je...
LeClerc je odličan...
A Grosjean.. šta reći
blagoslovljen bio dan kad ferrari odjebe kimija više, pa ne mogu ga gledat svaki q3 kako usere stvari
dabogda potpisali leclerca za iducu godinu već
McLaren je pokazo pravo lice zadnje dvije staze, sramota stvarno da ovako propane tim poput njih, za Williams isto neman rijeci, valjda ce bit bolje.
Meni je žao Ferrarija. Vettel nikako da dođe na svoje. Što ti vrijedi dobar Ferrari, ako Hamiton dobije dobre bodove kada je loš, a kada je dobar je prvi. Vettel bi trebao dobiti 4-5 trka za redom da to ima smisla.
A Kimi neka ide jesti sladoled... novci mu ne trebaju, vozi preko one stvari. Vettelu paše da nema pritisak, ali Kimi mu neće moći pomoći da dođe do naslova.
Opet Fia kažnjava Ferrari. Nemaju smisla više ovakve kazne.

Kazna kao kazna je po meni u redu, ono što nije u redu je da su užasno nekonzistentni i recimo više ovakvih istih slučajeva nisu bili kažnjeni u Kanadi na kvalifikacijama (jedan od kojih je između ostalog bio blokiranje Vettela).
Lol, da opet...totalno ne zasluženo ne? Dobio je 5 sekundi prošli vikend, a hladno se zabio u Bottasa na startu i uništio mu utrku. 5 sekundi!!! Ja sam se doslovno smijao kad sam vidio tu kaznu. Nije da su se malo dotaknuli pa je Bottasu otpao endplate ili nešto slično...

Realno samo se Ferrari i slabije ekipe kažnjavaju. Ne branim Vettel-a ima grešaka i to dosta. Al i drugi imaju, posebno u Mercedesu i RB-u al kad ste vidjeli da oni budu kažnjeni??
Kao što je kolega napisao, blokirali su namjerno Vettela i on je popio kaznu a ne Hamilton i Bottas.

Hamilton zakočio ko pizda? Na ravnici? Kaj pričaš ti?
Vettel je imao odličan start, uhvatio je Hamiltonov slipstream i počeo mu se naglo približavati, ali nije mogao na desno jer je tamo bio Bottas, a s lijeve strane je rub staze. Odlučio se pomaknuti malo u desno da se makne iz zavjetrine i možda čak malo pustio gas (to ne znam), Bottas je nakon toga dobrano ispred njega...Imao je Vettel mjesta koliko hoćeš sa lijeve strane da uzme apex zavoja, ali kočio je prekasno, napravio lockup i završio u Bottasu. Smiješno mi je uopće da se brane ovakve pizdarije nekog vozača, govoreći da su drugi krivi jer su "kočili, zatvarali..." itd. Napravio je zajeb, jebiga, ali nije to ništa čudno, doduše on to malo previše radi ove sezone, a najviše na svoju štetu.
Ove random kazne za blokiranje jesu smiješne i dijele se bez ikakvog reda. Ali plakanje da samo Ferrari dobiva kazne je nerazumno, pogotovo kad su prošli vikend dobili (opravdano) kaznu, samo što ona nema smisla, minimalno "stop and go" je trebao biti.
Vettel je imao odličan start, uhvatio je Hamiltonov slipstream i počeo mu se naglo približavati, ali nije mogao na desno jer je tamo bio Bottas, a s lijeve strane je rub staze. Odlučio se pomaknuti malo u desno da se makne iz zavjetrine i možda čak malo pustio gas (to ne znam), Bottas je nakon toga dobrano ispred njega...Imao je Vettel mjesta koliko hoćeš sa lijeve strane da uzme apex zavoja, ali kočio je prekasno, napravio lockup i završio u Bottasu. Smiješno mi je uopće da se brane ovakve pizdarije nekog vozača, govoreći da su drugi krivi jer su "kočili, zatvarali..." itd. Napravio je zajeb, jebiga, ali nije to ništa čudno, doduše on to malo previše radi ove sezone, a najviše na svoju štetu.
Ove random kazne za blokiranje jesu smiješne i dijele se bez ikakvog reda. Ali plakanje da samo Ferrari dobiva kazne je nerazumno, pogotovo kad su prošli vikend dobili (opravdano) kaznu, samo što ona nema smisla, minimalno "stop and go" je trebao biti.
Klasičan post zadrtog navijača Hamiltona.

Ja bih onda rekao da je ovo klasičan post jednog "tifosija".
Kada se pred njega stave činjenice i argumetni, ne želi/ne može/ne zna obraniti svoje stajalište i mišljenje protuargumentima, pa je sklon upotrebi generičnih izlizanih fraza kao što je ova iznad.
Šalu na stranu, ovakvi postovi bez "sadržaja" ne vode nigdje, a najmanje kvalitetnoj raspravi.
Klasičan post zadrtog navijača Hamiltona.
Buraz u kojem svemiru ti živiš da su nekako Hamilton i Bottas krivi za ono što si je Vettel sam napravio prošli vikend. Znači sam Vettel je doslovno nakon utrke rekao da je napravio grešku i da ga je to koštalo bolje pozicije, ali zadrti Ferrari fanboy kao što ti jesi nekako i dalje kriviš sve ostalo samo ne Vettela.
Mercedesi su krivi za sranje koje je Vettel napravio u prošloj utrci. Nema tu puno razmišljanja. Kad smo kod kazne, sva tri su trebala dobit kaznu.

Mercedesi su krivi za sranje koje je Vettel napravio u prošloj utrci. Nema tu puno razmišljanja. Kad smo kod kazne, sva tri su trebala dobit kaznu.
Ili dobar troll ili nešto žalosno...
Wow...nikako i ni najmanje.
Na stranu što je Vettel sam priznao da je on pogriješio, ali i da nije niš priznao ta situacija ni na koji način koji ima veze sa logikom, praksom i pravilima utrkivanja ne može biti stavljena na krivnju nikome osim Vettelu.
Uostalom vozači sami priznaju da su krivi eventualno u situacijama kad je to skroz očito baš svakome i kad su stvarno zaje..ali stvar, iako ponekad čak ni onda.
P.S. i ovo ne pišem kao navijač Ferraria, nit Vettela, baš suprotno, ne želim ni njemu ni njima ukupnu pobjedu ni u čemu.
ja sam zadrti Ferrari fanboy ali ove Vettel-ove postupke (zajebe) ne shvacam... !!!
zadnje vrijeme je decko dosta nervozan na startu.
vjerojatno zna da Mecka ima par skrivenih aduta dok je Ferrari AllOut s svojim adutima, neznam. ne svida mi se kako se ponasa.
kad nisu imali auto za naslov bio je skroz opusten i sklon zajebanciji, sad je previse napet...
prosle god ga zajebo Ver, pa malo problema s autom i opet par njegovih vlastitih zajeba...
Bottas i Ricci mi se najvise svidaju, o Leclercu jos nemam misljenje jer je balav i nije bio u poziciji da pobjedi kako bi ga procjenio kao covjeka

Lol, da opet...totalno ne zasluženo ne? Dobio je 5 sekundi prošli vikend, a hladno se zabio u Bottasa na startu i uništio mu utrku. 5 sekundi!!! Ja sam se doslovno smijao kad sam vidio tu kaznu. Nije da su se malo dotaknuli pa je Bottasu otpao endplate ili nešto slično...
Problem je u tome da nisu konstantni u tim kaznama, i zato izgleda sve to jako neprofesionalno i šlampavo od strane FIA-e.
Mercedes OUT !!!!
Ako ovog Raikkonena ostave u Ferrariju za iduću sezonu prestajem navijati za njih. Kada treba pomoći Vettleu onda je potpuno out iz utrke. Sad kad bi mu mogao pomoći da osvoji koji bod više od favoriziranog engleskog kmečavca zabole ga briga.
Ako ovog Raikkonena ostave u Ferrariju za iduću sezonu prestajem navijati za njih. Kada treba pomoći Vettleu onda je potpuno out iz utrke. Sad kad bi mu mogao pomoći da osvoji koji bod više od favoriziranog engleskog kmečavca zabole ga briga.
Inače se slažem sa svime da Kimi treba ostaviti mjesto u ferrariju nekome drugome, ali danas je kimi sve dobro napravio po meni. Nije mu se vettel dovoljno približio u nijednom dijelu utrke.
kimi je dobar samo nauštrb Vettela - nikad kao odličan vozač broj 2.
Poanta Kimija bi bila da radi bodovnu prednost pred Hamiltonom. Idealni broj 2 je bio Rubens. Kada je Schumi izletio Rubens je bio prvi. Kada se trebao maknuti, maknuo se. Kada je trebao nekoga napasti da pomogne Michaelu napao ga je i obično prešao.
odgledao sad snimku, a sta rec...napokon dupli dnf za cigane...
a da su ponovili propustanje kao pred 15g, mislim da bi bilo sranja, mozda i kazni i svasta...dok drugi iz manjih momcadi rade to redovno, cim bi ferrari napravio bi fia ih kaznila...pa evo vidi primjer saubera, propustio leclerc ericssona da proba napast alonsa, tako su i u ferrariju mogli odigrati, pa ako ne prode vratis vettela ili jednostavno kazes na kraju je vettel bio prebrz za kimija, a opet ne dovoljno prebrz za dostic maxa, pa bi ostao na 2. mjestu...ali trebali su to odigrati puno prije, a ne u zadnjih 5 krugova...jbg, dobro je i ovako kako je zavrsilo, samo da hamilton ne zavrsi i sve 5...ajde, malo mi zao bottasa
O čemu ti? Kakve kazne za timske odredbe? To se nije kažnjavalo nikad, a kamoli sad kad su i pravilnikom dopuštene već koliko vremena.
EDIT: a UBR, sauber je dao naredbu, leclerc ga je pustio da proba uhvatit još jedno mjesto više, s obzirom da nije uspio, leclerc je na samom kraju dobio poziciju natrag.
a sta sam ja rekao (ovo za sauber)?
znam da je dozvoljeno, ali opet bi se ih kaznilo 100% jer je to ferrari