dobro se ferrari drzao s obzirom da je merc donio novu specku motora za ovaj vikend
Jel tko zna kad Ferrari planira kakve nadogradnje na PU? Za Monzu možda?
dobro se ferrari drzao s obzirom da je merc donio novu specku motora za ovaj vikend
da da, za monzu novi spec motora
Sigurno neće za Monzu. "Domaća" staza i neće riskirati loše pozicije zbog kazni.
"Domaća" staza i neće riskirati loše pozicije zbog kazni.
Motor s unutarnjim izgaranjem mogu uvesti bez problema, samo turbo je kod njih problematičan.
"Domaća" staza i neće riskirati loše pozicije zbog kazni.
Motor s unutarnjim izgaranjem mogu uvesti bez problema, samo turbo je kod njih problematičan.
Budemo vidjeli šta će napraviti. Mada se danas vidjelo da se mogu nositi i sa ovim bolidom.
Mada se danas vidjelo da se mogu nositi i sa ovim bolidom.
Mene brinu različite komponente guma i još nekorištene na Sebovom Ferrariju.
Jer netko zna jer je bio odobren DRS nakon one blamaže dvojca iz Force Indie? Gledao sam na Areni2 prijenos, ali zbog reklama nisam vidio, a Blažičko je u jednom momentu nešto spomenuo da DRS još nije odobren.
Mislim da do kraja utrke nije bio dozvoljen,A Vettel samo jednom mislim bio u DRS zoni,sve ostalo priko sek,blize 2!
Jer se zna razlog ili samo da Vetelu dodatno otežaju pretjecanje. Ne treba zaboraviti ono Hamiltonovo kukanje i prozivanje što se safety car ne miče sa staze. Koliko ga samo protežiraju, gadljivo...
treba zaboraviti ono Hamiltonovo kukanje i prozivanje što se safety car ne miče sa staze. Koliko ga samo protežiraju, gadljivo...
da eto vettela ne protežiraju kad on kuka
Danas je "jako veselo" u Italiji, na Monza stazi ?!?!
Još ako bude tako i sutra, biti će "šareno na kraju dana"!!!!
Šta se dešava? Zašto su kvale prekinute?
Kiša, samo takva, skorom poplava po stazi !!!!
Znači sutra prije utrke će biti nastavljene?
Znači sutra prije utrke će biti nastavljene?
U 15.30 još nije završen niti prvi krug kvalifikacija, a Groesjan je OUT, izletio zbog aquaplaninga !
Koliko se ja kužim u geometriju, tamo negdje prije utakmica večeras će možda biti gotove?!
U 16.40 se nastavlja kvalifikacijski trening , konačno!
Nemam pojma, nisam doma ne mogu pratit. Nadao sam se da će odgodit za sutra.
Nemam pojma, nisam doma ne mogu pratit. Nadao sam se da će odgodit za sutra.
Staza i dalje, staza strave !
Neki su vozači sa dullwet guma prešli na intermedia profil, dok je većina bila na fw gumama, za sada, u prvom krugu!
Kakav jad ovaj Ferrari po kiši, srce me boli to gledati
odlicne kvale :D hamilton novi rekord svaka cast za strolla
odlicne kvale :D hamilton novi rekord svaka cast za strolla
Srce me boli kad vidim da hamilton rusi sve rekorde, a na gridu je jedan jos bolji, koji je konkurirao s nekonkurentim ferrarijem, a sad nema srece s hondom.
Srce me boli kad vidim da hamilton rusi sve rekorde, a na gridu je jedan jos bolji, koji je konkurirao s nekonkurentim ferrarijem, a sad nema srece s hondom.
Jel zna netko gdje se moze naci stream na hrvatskom? Jel arena upoce prenosi sve utrke jer ponekad ne mogu naci stream njihov?
Kakvo će vrijeme danas biti? Ako bude kišno, brutalna utrka bi mogla biti.
Nadam se da su Mercedesi bili brži u kvalifikacijama jer su imali kišni postav bolida, a Ferrari sporiji jer su bili podešeni za suho ?!?!
Suho je, nigdje traga kiši. Ajmo Ferrari.
Mercedes 1 i 2. Bit će ovo jedna dosadna utrka, al baš jako dosadna.