- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Budimo realno Kimi i Alonso u istoj ekipi ne moze izaci na dobro nikako jos ako znamo da je ta ekipa Ferrari. Da se ne lazemo ljudi.
Sledeca sezona bice haos, ludnica jos pogotovo ako naprave bolid Ferrari i Mercedes da malo se izbace ispred Red Bull-a, mada nekako mi se Lotus izbacuje iz te slike, Massa poslije nesrece jednostavno nije taj kalibar vozaca, nedostaje mu *ono* ali zivi bili pa vidjeli. Bar nece biti dosadno ako nista
Pa naravno! F1 nije HR, BIH, SRB.... gdje je po default-u da ljudi rade a da ne primaju platu!
Činjenica je da Red Bull ako želi Vettel-u može poklopiti svaku ponudu Ferarija. Kimi je dobroj formi i sigurno neće natjerati Alonsa da plače i da ga blokira u boksu. Bilo kako bilo sljedeća sezona će biti veoma zanimljiva. Dugo nismo vidjeli ovako nešto, još od vremena kada su za McLaren vozili Lauda i Prost!!!
A neznam baš, a što kažeš kakav je bio ovo par u McLarenu?
Što se tiče sljedeće sezone, bilo bi najbolje za sezonu, da se organizira otmica Adriana Neweya za vrijeme zimske stanke
Što se tiče sljedeće sezone, bilo bi najbolje za sezonu, da se organizira otmica Adriana Neweya za vrijeme zimske stanke
- Neće taj čovjek više toliko utjecat na formu RB, sljedeće godine će biti onaj čiji pogonski stroj bude najjajči, najizdržljiviji i još bitnije, onaj čiji cijeli paket bude najpouzdaniji, aero je prošlost.
- Vjerujem da će Mercedes sklopiti najjaču mašinu, zbog toga je Lewis i otišao tamo.
- Ali mene osobno zanima što ima Honda za ponudit u 2015 godini, Hondini motori u F1 su bili jači od ostalih i vrtili su se u višu "turažu" od ostalih.
- Neće taj čovjek više toliko utjecat na formu RB, sljedeće godine će biti onaj čiji pogonski stroj bude najjajči, najizdržljiviji i još bitnije, onaj čiji cijeli paket bude najpouzdaniji, aero je prošlost.
- Vjerujem da će Mercedes sklopiti najjaču mašinu, zbog toga je Lewis i otišao tamo.
- Ali mene osobno zanima što ima Honda za ponudit u 2015 godini, Hondini motori u F1 su bili jači od ostalih i vrtili su se u višu "turažu" od ostalih.
Uf kad se sjetim Suzuka Special motora za BAR Hondu ^^ Oko 2:30 na videu se vidi da probija 1000 KS-a.
Proćitao već to njegovo preseravanje, ali nije po meni vrjedno da ljepim tu...
Proćitao već to njegovo preseravanje, ali nije po meni vrjedno da ljepim tu...
Ma i meni ide na .. ali me uvijek iznova fascinira bahatost i prepotentnost pojedinaca.
Btw, i Štetner ima svoje ˝dečke˝:)
ali nije po meni vrjedno da ljepim tu...
Zasto ne? Malo smijeha uvijek dobro dode.. :)
Pa uglavnom, sve očekivano...
Hamilton izvlači čudo iz bolida u jednom krugu, i vjerovatno je nejgov pole sutra, dok će drugi biti ili nejgov timski kolega, ili RB.
Ponovno prva dva reda od mercedesa i Rb-a, treći red Alonso i Kimi (ne nužno tim redom), iza jedan McLaren i FI.
Massa i Grozni opet neće uči u treći krug kvala....
U utrci Mercedesi neće izdržat dugo, a genijalci u Boksu Ferrarija i/ili Lotusa će napraviti neku grešku, takod a će RB imati dvojicu na podiju (osim ako nekim čudom, Mark ne napravi katastrofu na startu, pri tome ne mislim na loš start, to je klasika, več na nešto izvanredno...
Ukoliko Seb sutra bude na prvom mjestu, mislim da je sve gotovo...
Jedina stavr koja me veseli je sljedeća sezona, več sad je nemogu dočekati Uz to, (moj) McLaren več par utrka se zna da je počelo sa radom za sljedeću sezonu, i iskreno se nadam, da ću ih opet vidjeti na podiju
Već je gotovo...
Jel to Štetner pokušava bit humorističan ili? Očito Jergovićeva škola - ja pošaljem sms i mene se sluša koja kamera šta da snima.
Lol, koji patetični g0vnar je ispao i on. Pa kako k vragu nemremo ni jednu stvar napraviti kak spada u ovoj državi?
Moje snimke iz 80-ih su bolje kvalitete nego zadnji prijenosi koje su imali.

Slijedi jos jedna u nizu (od 4 godine ) solo utrka RB-a..
RB naprijed, ostali stoj!
Šta se Massa čuva za kvale ili mu tim daje drukčije zadatke za odradit tijekom FP-a?
Jer od svih momčadi, mislim da je u Ferrariu najveća razlika između timskih kolega u ova dva FP-a. I to daleko.
Iduće sezone pratimo novu sapunicu "Povratak otpisanih"? Al ne na SPTVu i domaćim programima...
čovjek je legenda, da nije bilo njega, Nigel Mansell nikad ne bi bio prvak, sjetimo li se 90-te kad je Prost pomeo pod s njim u ferariju i imao duplo bodova na kraju sezone, a Prost je pušio od Senne u kvalifikacijama, a u utrci ...znamo kako je Ayrton vozio, bar mi koji smo ga pratili.
Vidim da brdo ljudi ne vjeruje u Vettelov talent. Žao mi je što nije Kimi uletio, al drago mi je što je s Alonsom, da se još nešto demistificira. Moj novac da se kladim bi išao na Alonsa.
Žalosno je šta nam je sada to žutilo špica..
Očekivanje novih bolida, Fernanda i Kimija u Ferrariju i tog nekog dokazivanja itd, jer je Vettel, (sasvim zasluženo, tko je kriv drugim momčadima šta vozaču nemogu priuštit odličan bolid) već osvojio naslov prvaka i prvenstvo od preostalih sedam utrka će biti banan split...
Kaj bumo ovaj vikend s prijenosima ? BBC ne prenosi a i Twitch Sky nam je ugašen. Slušam prijedloge, kvale su sve bliže
satelitsku na kuću 150kn, reciver za 500 kn i CS za 5 eura mjesečno (javite se za savjet ako neznate kako) i full HD F1 nirvana u 5.1 zvuku je u vašoj dnevnoj sobi.
Sljedeće godine će već netko preuzeti prijenos, samo da uspiju i Blaža uključit.
može savjet na PM...
Ovo će izgleda biti jedna od onih utrka koja se vodi za ostala mjesta...
Kaj bumo ovaj vikend s prijenosima ? BBC ne prenosi a i Twitch Sky nam je ugašen. Slušam prijedloge, kvale su sve bliže
Problem je spremiti linkove od prijašnjih trka??
http://livefootball.ws/4849-formula-1-singapore-grand-prix.html
http://livetv.ru/en/eventinfo/183932_singapore_grand_prix/
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=216093&part=sports