Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.803
|
čitano: 4.152.335
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
zagivg kaže...

Mislim da lokalci nisu još 100 posto jer im na tv rasporedu nema f1 koja bi trebala ovaj vikend počet na lokalcima pa sam ja zasad osuđen na slo2 dok naši ne počnu prenosit

Ja više kontam njemački nego slovenački -.-

A i dobar je tu komentator mada ga je ponekad teško pratiti.

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ako ništa, Ekipa od prošlog puta će opet prenositi x)

I da bilo bi super kad bi netko još (tko ima dobar internet, adsl bez pucanja veze) javi nam se da nam pomogne da raspodjelimo gledatelje na više linkova, čisto zbog brzine i jednostavnosti...

15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ako ništa, Ekipa od prošlog puta će opet prenositi x)

I da bilo bi super kad bi netko još (tko ima dobar internet, adsl bez pucanja veze) javi nam se da nam pomogne da raspodjelimo gledatelje na više linkova, čisto zbog brzine i jednostavnosti...

Pomogo bi ja al meni nije baš toliko dobar internet

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
protjeran
insomniac kaže...
zagivg kaže...

Mislim da lokalci nisu još 100 posto jer im na tv rasporedu nema f1 koja bi trebala ovaj vikend počet na lokalcima pa sam ja zasad osuđen na slo2 dok naši ne počnu prenosit

To sam i ja pogleda maloprije :P

http://www.index.hr/sport/clanak/ugovor-za-prijenos-formule-jos-nije-sklopljen-potpis-se-ocekuje-ovaj-tjedan/545622.aspx

Vjerojatno ce bit pola paketa, svaka druga trka. Ali bolje i to nego BBC.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
15 godina
mokymi kaže...
RuskeGTT kaže...

a bas ste nadobudni...rekao sam ja nista od lokalaca...

BBC FTW

jel koristis proxy servere ili nesto drugo za gledanje preko bbc-a??

ako imas neki dobar proxy, koji je ujedno i brz i bbc ga podrzava, bio bi zahvalan da ga podjelis sa nama.. {#}

stavio sam vec dvaput, malo pretrazi zadnje stranice i trazi moj poduzi post sa dva linkova...tamo ti sve pise

14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 15:21 (brane47).
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

BBC FTW

Da te cujem sad? {#} Nadobudni?

http://www.ostv.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=167

16 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 18:39 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan

Ne vjerujem dok ne vidim, nažalost kod nas svatko može reći što hoće a nitko ne stoji iza svojih obećanja,

eto tak i ja objavljujem da će bit prijenos na tv velika gorica koju ću osnovat u petak al još samo moram potpisat neki ugovor sa berniem, 

14 godina
neaktivan

Osijek 031 je ozbiljan site, ne objavljuju gluposti..i pise im u programu..

15 godina
neaktivan

Hm jel neko hvata taj OSTv u Zagrebu? ja ga ne mogu nac... 

15 godina
neaktivan

oce li jos koje lokalne televizije prenosit preko njih?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
Tallahasee kaže...
RuskeGTT kaže...

BBC FTW

Da te cujem sad? {#} Nadobudni?

http://www.ostv.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=167

Kill Frenzy kaže...

zaboli me ona stvar, i da prenose, necu ih gledat...

BBC hvala bogu ima 10x kvalitetniji prijenos, komentare i iskustvo...meni dovoljno

17 godina

HAHA opet jergović, šta kažeš ivo na ovo? xĐ

17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

HAHA opet jergović, šta kažeš ivo na ovo? xĐ

Moram se posavjetovat sa ˝mojim dečkima iz ef-o-ema˝.

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

BBC hvala bogu ima 10x kvalitetniji prijenos, komentare i iskustvo...meni dovoljno

Ok. Naj se ljutit. Ovo si ti postao? Kvalitetniji prenos preko streama {#} Mrak. Uzivaj. {#}

16 godina

zanemarite jednog clana,tu je da kuka samo,sve sta valja ne valja itd.

svaka cast lokalnim na prijenosu,na pocetku sam i ja sumnjao u to al eto,uspjeli u bosni zasto nebi onda i nasi

bbc nije 10 puta bolji nego 500 puta bolji,samo mi nije jasno kako neko moze usporedivat(pljuvat) nesto sta jos nije ni pocelo{#}

Australija-6,5/10
16 godina

Što se tiče BBC komentatora.Gledao sam australiu preko streama i mogu reć da njihovi komentatori isto nekod lupaju gluposti i griješe,potpuno isto kao naši ali valjda je moda pljuvat po našima.

15 godina
Tallahasee kaže...
RuskeGTT kaže...

Ok. Naj se ljutit. Ovo si ti postao? Kvalitetniji prenos preko streama {#} Mrak. Uzivaj. {#}

jesam li ggdje napisao da je kvalitetniji u smislu slike? mislio sam kvalitetniji u smjeru prenosenja informacija od posiljatelja do primatelja, tj nas...imaju nesto sta nijedna nasa televizija nece nikad u narednih 10g imat: reportere u boxevima - to sam obozavao u talijanskom prijenosu, sve dok mi nisu ukinuli rai uno, pa sam bio primoran gledati ove nase papke...sad kad postoji mogucnost gledati creme de la creme tv prijenosa u f1, necu ju odbiti...

a ti tu vadis moj post sebi u korist, a krivo ga tumacis...dakle kvalitetniji prijenos ne odnosi se na sliku, vec na kvalitetu prijenosa informacija.

hvala, postovanje

(nadrk. sam zbog visednevnog mucenja oko ekonomike - shvatite me :( )

17 godina
neaktivan

Prednost BBC-ja je (uz iskustvo bivših vozača Brundlea i Coultharda a naravno i E.J.-ja) je i to što prijenos počinje sat vremena prije utrke te se tako dozna brdo stvari vezanih uz cirkus a i poslije utrke se detaljnije analiziraju stvari.

Naravno i to što su oni direktno na stazi je velika prednost.

Nije lako trabunjat iz kabine udaljene par tisuća kilometara daleko:)

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 23:53 (F1-IVO).
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Što se tiče BBC komentatora.Gledao sam australiu preko streama i mogu reć da njihovi komentatori isto nekod lupaju gluposti i griješe,potpuno isto kao naši ali valjda je moda pljuvat po našima.

a ti na temelju 1 pogledane utrke mozes to rec a? ocito nisi nikad vidio njihove prijenose (ja imam skinute neke prijenose) pa zato na temelju 1 gledanja nisi kvalificiran da nosis pravovaljane zakljucke...

15 godina
protjeran
DaNiTo kaže...

zanemarite jednog clana,tu je da kuka samo,sve sta valja ne valja itd.

svaka cast lokalnim na prijenosu,na pocetku sam i ja sumnjao u to al eto,uspjeli u bosni zasto nebi onda i nasi

Kill Frenzy kaže...

Upravo tako. Jel ikome izaslo iz usta: "Bravo lokalci, svaka cast na trudu." Mene nije sram, a neke bi trebalo biti. Eto Bravo lokalci, svaka Vam dala.{#}

Znam ja dobro sta se mislilo pod kvalitetom prijenosa BBc-a. Ali nikad mi na pameti nije bilo da buljim u kompjuter u onakvu uzasnu sliku dva sata. Pa nisam oci na Hrelicu naso. A i Britansko mrmljanje koji puta postane tesko za pratit. Hrvatski jezik je ipak razumljiviji pa makar znao Engleski 100%. A i Dijakovic nije bas tele.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 0:17 (Tallahasee).
15 godina

vjeruj mi vise ovako vidim nego da gledam na svojoj TV 4:3 17", mozes zamisliti kako se vide brojke iz daljine od 3-4m sa koje sam gledao proslih godina? jos pogotovo sad kad su sve prebacili u 16:9...onda ispada da imam 15 a ne 17"...

ovo mi je bolje - em sta blize sjedim, em sta je 16:9 i vidim brojke (kojom kvalitetom - to je druga stvar) plus sta slusam smislene komentare i intervjue, i bla bla bla

17 godina

Optimistično (kišno) djeluje ova prognoza.....

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Malezija je takva. Sunce ubija a za 15 min monsunski pljuskovi u trajanju od 15-ak minuta.

Taman da zapapre utrku:)

15 godina

TOOOOOOOOOOOOOO obozavam maleziju kad je kisno...

16 godina
doktor1 kaže...

uuu lajkam ovo vrijeme hehe

Australija-6,5/10
16 godina
F1-IVO kaže...

Prednost BBC-ja je (uz iskustvo bivših vozača Brundlea i Coultharda a naravno i E.J.-ja) je i to što prijenos počinje sat vremena prije utrke te se tako dozna brdo stvari vezanih uz cirkus a i poslije utrke se detaljnije analiziraju stvari.

Naravno i to što su oni direktno na stazi je velika prednost.

Nije lako trabunjat iz kabine udaljene par tisuća kilometara daleko:)

Naravno.Vjerujem da je prijenos tj sve što ide pod prijenos puno bolje napravljeno jer imaju više para blablabla ali ja govorim za komentatore koji su više manje isti a po našima se pljuje.

RuskeGTT kaže...

a ti na temelju 1 pogledane utrke mozes to rec a? ocito nisi nikad vidio njihove prijenose (ja imam skinute neke prijenose) pa zato na temelju 1 gledanja nisi kvalificiran da nosis pravovaljane zakljucke...

Boldano arhivirano{#}

Ja imam skinutog Raymonda i Simpsone{#} i Malcolma(sve sezone s titlovima)...a ha

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 2:37 (Kill Frenzy).
15 godina

di bas malčom...ja tu navodno "humoristicnu seriju" ne kuzim nimalo...svaki put kad izdrzim gledati 5min to ne nasmijem se nikad...

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Nitko ne kaže da su likovi s BBC-a savršeni (pogledao sam 100+ utrka s BBC-a, i neke od Murray.evih provala su stvarno...), ali ipak, razlika u kredibilitetu je nepobitna. Naši previše očito navijaju za/protiv nekih vozača/ekipa, čak više nego što BBC-jevci navijaju za "The Brits".

I plus što neka svoja mišljenja zasnovana na... objektivno, ničemu, guraju kao apsolutne činjenice i tako stvaraju iskrivljenu sliku kod mnogih mladih gledatelja koji tek počinju pratiti F1 kao i kod onih povremenih/površnih pa onda dan poslije utrka slušam od takvih potpuno citirana sr.... kojima sam se smijao tijekom prijenosa.

A najgori mi je daleko siva eminencija, Jergović.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice