Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.153.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
matija656 kaže...

evo odgledao dokumentarac o Senni i šta reć...

prerano je otišo, a snimka u dokumentarcu zadnji njegovi zavoji do sudara sa njegovog bolida, kao i na youtubu, uvijek kad gledam mi prisjedne zbog kakvog je sudara morao poginut, neki su imali gore sudare pa su se izvukli, ali eto kao što je i on sam reko "Radije bi da poginem u nesreći ako ću ju ikad imati, nego da ostatak života moram trpiti posljedice te nesreće"...

nažalost to mu se i dogodilo...

veliki sam fan formule i žao mi je što ga nisam vidio na djelu, već samo sa snimaka...

i još sam zaboravio na njegov rođendan, sram me priznati, ali nažalost jesam...

Mogu ti samo reći da si propustio jednog stvarnog velikana (njegove mudre riječi u mojem potpisu).

Još nisam stigao pogledati dokumentarac (žena, djeca) ali čim ulovim priliku.

Stvarno se dogodio jedan splet glupih, prokletih okolnosti da je tako nastradao, jer je samo 5 godina prije Gerhard Berger imao

na gotovo istom mjestu koja izgleda kudikamo gore od Sennine, kao i Nelson Piquet godinu prije 
Bergera.

No, život ide dalje. Nova sezona je tu, drago mi je da je McLaren malo popravio dojmove od predsezonskih testiranja. Ajmo Lewis & Jenson!!

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 22:43 (redrum781).
15 godina
redrum781 kaže...

Mogu ti samo reći da si propustio jednog stvarnog velikana (njegove mudre riječi u mojem potpisu).

Stvarno se dogodio jedan splet glupih, prokletih okolnosti da je tako nastradao, jer je samo 5 godina prije Gerhard Berger imao

na gotovo istom mjestu koja izgleda kudikamo gore od Sennine, kao i Nelson Piquet godinu prije 
Bergera.

No, život ide dalje. Nova sezona je tu, drago mi je da je McLaren malo popravio dojmove od predsezonskih testiranja. Ajmo Lewis & Jenson!!

slažem se sa tobom u potpunosti, koliko sam toga svega pogledao po netu, njegovih vožnji, analiza sudara i izljetanja sa staze, stvarno dosta toga sam pogledao...

on eto nije imao tu sreću kod izlijetanja da ostane živ, već je morao ostat mrtav od šipke ovjesa koja je morala udarit u kacigu baš na tom mjestu koji je fatalan...

neznam dal pratiš seriju top gear, prošlu sezonu je bila emisija o njemu povodom obljetnice pogibije i njegovog rođendana

prvi dio

i drugi dio

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Naravno. Nego, vidio si kako Lewis vozi njegov bolid u Top Gearu? Koje strahopoštovanje...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
redrum781 kaže...

Naravno. Nego, vidio si kako Lewis vozi njegov bolid u Top Gearu? Koje strahopoštovanje...

naravno da sam vidio, pogledao sam tu epizodu top geara više puta {#}

i taj bolid sam po sebi izaziva strahopoštovanje u usporedbi sa ovima danas, taj je tada imao 900 KS, ručno mijenjanje, jako malo downforce-a, cockpit iz kojeg možeš udarit nekog {#}

ja mislim da se nebi dao iz bilo kojeg bolida, koji je Senna vozio, van kad bi sjeo u njega, mislim da bi me takva neopisiva sreća obuzela da to nebi bilo normalno, od same pomisli da sjedim u bolidu u kojem je nekad on sjedio i vozio...

15 godina
redrum781 kaže...

vec sam gotovo pa zaboravio na danasnju F1 nakon onoliko postova vezanih uz povijest

14 godina
neaktivan
matija656 kaže...

evo odgledao dokumentarac o Senni i šta reć...

prerano je otišo, a snimka u dokumentarcu zadnji njegovi zavoji do sudara sa njegovog bolida, kao i na youtubu, uvijek kad gledam mi prisjedne zbog kakvog je sudara morao poginut, neki su imali gore sudare pa su se izvukli, ali eto kao što je i on sam reko "Radije bi da poginem u nesreći ako ću ju ikad imati, nego da ostatak života moram trpiti posljedice te nesreće"...

nažalost to mu se i dogodilo...

veliki sam fan formule i žao mi je što ga nisam vidio na djelu, već samo sa snimaka...

i još sam zaboravio na njegov rođendan, sram me priznati, ali nažalost jesam...

Gdje i kako si pogleda taj dokumentarac? Ja sam ga htio pogledat,al ga nemam di skinit :P
u PP posalji odgovor ako se radi o {#}

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
insomniac kaže...

Gdje i kako si pogleda taj dokumentarac? Ja sam ga htio pogledat,al ga nemam di skinit :P
u PP posalji odgovor ako se radi o {#}

you got mail

ako ima problema reci samo

17 godina
neaktivan

Neznam da je netko primjetio ali Whitmarsh mi liči na Bubičića (da mu nije stari možda){#}

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
redrum781 kaže...

Bergera.

slažem se sa tobom u potpunosti, koliko sam toga svega pogledao po netu, njegovih vožnji, analiza sudara i izljetanja sa staze, stvarno dosta toga sam pogledao...

on eto nije imao tu sreću kod izlijetanja da ostane živ, već je morao ostat mrtav od šipke ovjesa koja je morala udarit u kacigu baš na tom mjestu koji je fatalan...

neznam dal pratiš seriju top gear, prošlu sezonu je bila emisija o njemu povodom obljetnice pogibije i njegovog rođendana

prvi dio

i drugi dio

Naježim se kad ovo pogledam 

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
neaktivan

jako me rastužilo ovo sa Sauberom pa sam im odlučio pomoći... kad sam već sebi nešto naručivao, poslao sam i njima na adresu sjedišta ovo

Valjda će im stići na vrijeme barem za VN Kine :-))))))))

Edit: nadam se da imaju smisla za humor pa barem kapu dobijem

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 9:52 (badmad).
15 godina
badmad kaže...

jako me rastužilo ovo sa Sauberom pa sam im odlučio pomoći... kad sam već sebi nešto naručivao, poslao sam i njima na adresu sjedišta ovo

Valjda će im stići na vrijeme barem za VN Kine :-))))))))

Edit: nadam se da imaju smisla za humor pa barem kapu dobijem

Čuvaj se kad ti Perez pošalje kompiće iz narko kartela {#}{#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan

Mercedes i komplimenti:)

Bilo bi bolje da su umjesto Mike stavili Seba da im onako prstom priprijeti kad ugledaju limenku Red bulla.{#}

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina

Upravo pogledao novi film o Senni. Konačno.

Moram priznat da me je malo steglo u grlu... Vrlo emocionalno.

Tko zaista voli F1 i motorsport uopće, stvarno treba pogledati.

17 godina

Uf, uf. Još malo pa završnica (izvor citata)

Evo i ja da malo doprinesem ekskluzivi:

Poštovani,

finalni dogovor postignut jučer: TV ISTRA prenosi F1!

Srdačno,

Vaša TV ISTRA

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 22:32 (denix).
17 godina

Ok dečki, onda je to, to, nema više stream-a{#}

15 godina

Ovo mi je pregnjusno. Isto kao i ono kad su ih ustavri omalovažavali da su oni samo proizvođač pića...Ko da se McLaren rodio sa 10 naslova prvaka, isto vrijedi i za Ferrari.

Mislim oni kenjaju po njima jer oni proizvode napitak...ej ljudi, pa stavrno ste pukli. Sad su brži od vas i doviđenja, moćda ih dostignete možda ne, ali šta se prepucavate tu ko djeca. I da se razumijemo, ja ne navijam za RBR, i nisu mi ni simpatični, osim Webbera ajde. Ali ovo su stvarno gluposti što se pišu.

Pogledajte samo ovu izjavu Hamilotna koju sam linkao, pa to mi je prestrašno, oni imaju fleksibilno krilo i sad ih optužuju da prisiljavaju druge da ih kopiraju, i da iskorištavaju rupu u pravilniku!!!!! 10*{#} na kvadrat i još toliko {#}.

Pa jel je kontra pravila? Nije. Jel prošlo sve testove? je, i to već nekoliko puta, i stare, i one novije pooštrene.

Ja znam da je dio igre optuživanje tu i tamo nekoga za ovo ili ono, ali ova hajka na RBR traje već neko vrijeme i mislim da je to jedna enormna glupost.

Ali ipak ima nešto što mi je u svemu tome najžalosnije, a to je da vozači, u ovom slučaju Hamitlon, uopće može izgovoriti takve gluposti. Ne volim ni njega, i skroz mi je antipatičan, iako ga poštujem kao trkača, ali iskreno se nadam da mu je to nektko iz PR-a naredio da to MORA reć. Jer ako su to stvarno njegove osobne riječi, i njegov izbor onda mi je on upravo dotaknuo dno dna, i on i bilo tko drugi koji bi tako nešto izjavio svojom voljom i svojim mozgom.

Šta nisu jednostavno rekli: tata, tata!!!, Vidi oni su brži od nas, istuci ih.

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

ma samo malo love u mutnom, pokušavaju dekoncentrirati RBR i /ili pripremaju neko tehničko riješenje na rubu pa vrše preventivni pritisak na suce.

Naravno da je Hamilton dobio upute što radi i kaže jer se njega citira po medijima, sigurno njegove riječi odjekuju jače nego da ih je rekao neki John iz odjela za testiranje aerodinamike. A noralno da je hajka na RBR jer su najbolji.

I da, uopće mi se ne sviđa način na koji to rade, više bi volio da se pokače na stazi, pa pošamaraju kraj staze, ali su ti dani prošli.

Nema više baraba u bolidima... nema više Eddiea Ervina ili H.P. Montoye, a kamo li oldschool playboya. Sve samo PR.

iddqd
17 godina
badmad kaže...
miki1981 kaže...

ma samo malo love u mutnom, pokušavaju dekoncentrirati RBR i /ili pripremaju neko tehničko riješenje na rubu pa vrše preventivni pritisak na suce.

Naravno da je Hamilton dobio upute što radi i kaže jer se njega citira po medijima, sigurno njegove riječi odjekuju jače nego da ih je rekao neki John iz odjela za testiranje aerodinamike. A noralno da je hajka na RBR jer su najbolji.

I da, uopće mi se ne sviđa način na koji to rade, više bi volio da se pokače na stazi, pa pošamaraju kraj staze, ali su ti dani prošli.

Nema više baraba u bolidima... nema više Eddiea Ervina ili H.P. Montoye, a kamo li oldschool playboya. Sve samo PR.

Misliš JP Montoye {#}

17 godina
neaktivan

hehehe. da. {#}, malo po vuku, malo ne. (koji brainfart... pišem i mislim si: gle kako cool, on HP Montoya, a kad je bio u wiliamsu HP im bio glavni sponzor, kako to nisu iskoristili za neku priču {#}). Idem kavu popit

Sorite na off topicu

iddqd
15 godina

hehe, H(J)uan Pablo montoya...ali da, u potpunosti se slažem sa tim što govoriš...

Ja ti ne mogu opisat iskreno koliko još uvijek imam loš osjećaj u ustima samo od čitanja onog teksta kojeg sam linkao, baš mi se povraća.

Ne znam jeli mi danas tako neki dan ili šta, ali stvarno vam ne mogu opisat koliko mi je to grozno.

17 godina
miki1981 kaže...

hehe, H(J)uan Pablo montoya...ali da, u potpunosti se slažem sa tim što govoriš...

Ja ti ne mogu opisat iskreno koliko još uvijek imam loš osjećaj u ustima samo od čitanja onog teksta kojeg sam linkao, baš mi se povraća.

Ne znam jeli mi danas tako neki dan ili šta, ali stvarno vam ne mogu opisat koliko mi je to grozno.

Nema druge nego isprati taj gorak okus u ustima gorkim pelinkovcem u ustima {#}

Ajde kvragu, već je vrijeme da se McLaren vrati na stare dane slave!!

17 godina
neaktivan

KAd se sjetim Mike Hakkinena suza mi krena na oko. To je mislim jedini vozac za kojeg sam baš navijao. Ovi mladci u McLarenu danas, meh. Iako mi je McLaren jos iz doba Hakina ostao kao najdrazi tim.

17 godina
neaktivan

ajde kad se zadnjih par strana ide down the memory lane...

Mika Hakkinen - ili kako bi Slavko Cvitković rekao - Mika iz Vrbika (Monza '99)

inače njegov potez koji je Armor opisao u prvom postu u ovoj temi mi je jedan od najjačih trenutaka F1 ikada

mika iz vrbika mika iz vrbika
iddqd
17 godina
badmad kaže...

ajde kad se zadnjih par strana ide down the memory lane...

Mika Hakkinen - ili kako bi Slavko Cvitković rekao - Mika iz Vrbika (Monza '99)

inače njegov potez koji je Armor opisao u prvom postu u ovoj temi mi je jedan od najjačih trenutaka F1 ikada

Ehm, j**iga, baš su ga ulovili. 

15 godina
miki1981 kaže...

Ovo mi je pregnjusno. Isto kao i ono kad su ih ustavri omalovažavali da su oni samo proizvođač pića...Ko da se McLaren rodio sa 10 naslova prvaka, isto vrijedi i za Ferrari.

Mislim oni kenjaju po njima jer oni proizvode napitak...ej ljudi, pa stavrno ste pukli. Sad su brži od vas i doviđenja, moćda ih dostignete možda ne, ali šta se prepucavate tu ko djeca. I da se razumijemo, ja ne navijam za RBR, i nisu mi ni simpatični, osim Webbera ajde. Ali ovo su stvarno gluposti što se pišu.

Pogledajte samo ovu izjavu Hamilotna koju sam linkao, pa to mi je prestrašno, oni imaju fleksibilno krilo i sad ih optužuju da prisiljavaju druge da ih kopiraju, i da iskorištavaju rupu u pravilniku!!!!! 10*{#} na kvadrat i još toliko {#}.

Pa jel je kontra pravila? Nije. Jel prošlo sve testove? je, i to već nekoliko puta, i stare, i one novije pooštrene.

Ja znam da je dio igre optuživanje tu i tamo nekoga za ovo ili ono, ali ova hajka na RBR traje već neko vrijeme i mislim da je to jedna enormna glupost.

Ali ipak ima nešto što mi je u svemu tome najžalosnije, a to je da vozači, u ovom slučaju Hamitlon, uopće može izgovoriti takve gluposti. Ne volim ni njega, i skroz mi je antipatičan, iako ga poštujem kao trkača, ali iskreno se nadam da mu je to nektko iz PR-a naredio da to MORA reć. Jer ako su to stvarno njegove osobne riječi, i njegov izbor onda mi je on upravo dotaknuo dno dna, i on i bilo tko drugi koji bi tako nešto izjavio svojom voljom i svojim mozgom.

Šta nisu jednostavno rekli: tata, tata!!!, Vidi oni su brži od nas, istuci ih.

Trebali su maznut prednje krilo od RBR dok nitko ne gleda{#}.

Ugl.Tko zna sto ce biti kada RBR uvede KERS u Maleziji: http://f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=4388:horner-u-maleziji-moramo-imati-kers&catid=58:najnovije-vijesti&Itemid=86

I sad ako im ne bude radio ovaj vikend KERS onda su u problemima i to velikim jer Malezija je staza sa jako dugim ravnicama i bez KERS-a ce biti jako tesko braniti poziciju.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
...Ali ipak ima nešto što mi je u svemu tome najžalosnije, a to je da vozači, u ovom slučaju Hamitlon, uopće može izgovoriti takve gluposti. Ne volim ni njega, i skroz mi je antipatičan, iako ga poštujem kao trkača, ali iskreno se nadam da mu je to nektko iz PR-a naredio da to MORA reć. Jer ako su to stvarno njegove osobne riječi, i njegov izbor onda mi je on upravo dotaknuo dno dna, i on i bilo tko drugi koji bi tako nešto izjavio svojom voljom i svojim mozgom....

To je obično tako.

Morate shvatiti da je F1 unatoč tome da je to auto-moto sport i cirkus koji obrće milijarde dolara, eura i čega sve ne.

Malo bure i marketinga uvijek dobro dođe pa makar bio on i negativan.

15 godina
F1-IVO kaže...
miki1981 kaže...
...Ali ipak ima nešto što mi je u svemu tome najžalosnije, a to je da vozači, u ovom slučaju Hamitlon, uopće može izgovoriti takve gluposti. Ne volim ni njega, i skroz mi je antipatičan, iako ga poštujem kao trkača, ali iskreno se nadam da mu je to nektko iz PR-a naredio da to MORA reć. Jer ako su to stvarno njegove osobne riječi, i njegov izbor onda mi je on upravo dotaknuo dno dna, i on i bilo tko drugi koji bi tako nešto izjavio svojom voljom i svojim mozgom....

To je obično tako.

Morate shvatiti da je F1 unatoč tome da je to auto-moto sport i cirkus koji obrće milijarde dolara, eura i čega sve ne.

Malo bure i marketinga uvijek dobro dođe pa makar bio on i negativan.

Ma znam ja to, i znam to i mislim si ali nebi ja to rekao nema tih para, jer ispadam tako debil, a onda si mislim: ma vraga nebi, da me plaćaju 10% ko njih pričao bi i vikao cijeli dan šta god mi napišu, koliko god mi debilno zvučalo.

17 godina
miki1981 kaže...

Ne znam zašto ne bi mogle biti njegove riječi, pa ne bi mu bilo prvi put.

Uostalom, i meni se zgadio prošle godine kad je na team radio cvilio: "Vettel hit me, Vettel hit me" u Valenciji, a očito je da je bilo suprotno.

Ali najljigaviji mi je bio kad je 2009., jadni Massa se probudio iz kome poslije Mađarske i nakon što je iscurilo u javnost da je Renault namjestio Singapur 2008, pa je njegova reakcija bila, normalno da je zbog toga izgubio naslov i da Lewis ne bi bio prvak da je ta grozna utrka poništena. I sad slijedeći interview s Lewisom i priča kao: Pa da, drago mi je što je Felipe dobro, nadam se da će biti isti kao prije, bla-bla... Slijedi pitanje šta misli o navedenom Massinom komentaru-"Nije me briga šta on misli".

Fuj!

16 godina
Novi avatar s obziorm na blu-ray dokumentarac.

hint za njubove : Ayrton Senna.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
Schumix kaže...

Ne znam zašto ne bi mogle biti njegove riječi, pa ne bi mu bilo prvi put.

Uostalom, i meni se zgadio prošle godine kad je na team radio cvilio: "Vettel hit me, Vettel hit me" u Valenciji, a očito je da je bilo suprotno.

Ali najljigaviji mi je bio kad je 2009., jadni Massa se probudio iz kome poslije Mađarske i nakon što je iscurilo u javnost da je Renault namjestio Singapur 2008, pa je njegova reakcija bila, normalno da je zbog toga izgubio naslov i da Lewis ne bi bio prvak da je ta grozna utrka poništena. I sad slijedeći interview s Lewisom i priča kao: Pa da, drago mi je što je Felipe dobro, nadam se da će biti isti kao prije, bla-bla... Slijedi pitanje šta misli o navedenom Massinom komentaru-"Nije me briga šta on misli".

Fuj!

Ma i ne kažem da nemogu bit injegove riječi, nego se nadam da nisu, jer ionako ja navijam za Alonsa, ali u utrkama, inače kao osoba, ako je samo 30% stvari točno mi je totalna ljiga, ali kad sjedne u bolid on mi je nekako naj.

Iako Kubica bi mi bio ove godine favorit, al nažalost...Tako da ove godine nekako simpatiziram Petrova, Pereza, Paula di restu, i Pastora. I naravno uvijek mi je drago i kad je kobayashi dobar. Ali ako govorimo o kandidatima za naslov, onda mi je jednostavno tu Alonso, bez obzira na sve. Nakon njega, ako bi morao poredati tko bi volio da osvoji naslov, od ovih konkurentnih bi bio Webber, pa Button.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice