Moglo bi se reći da je kao Mamić u nogometu. Muljao je na veliko, muljao je s pravilima, mućkao je kao Šojić u tesnoj koži, ali je imao velike uspjehe u F1, a u slobodno vrijeme odrađivao je ženskice 1/3 njegovih godina. Dakle, legenda.
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.637
- |
- čitano: 3.980.719
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moglo bi se reći da je kao Mamić u nogometu. Muljao je na veliko, muljao je s pravilima, mućkao je kao Šojić u tesnoj koži, ali je imao velike uspjehe u F1, a u slobodno vrijeme odrađivao je ženskice 1/3 njegovih godina. Dakle, legenda.
Kako mislišodrađivao?
Kako Ivana Knöll izgleda na Instagramu, a kako su je snimili fotografi - Index.hr
Knollica je prestara i nije kapacitet za Flavia. On hoda sa manekenkama od 18 i pol godina do 22 godine.
A Flavio ko Flavio garant je odradio!

Strvinari iz Red Bulla ispušili sa sumnjičenjem McLarena. Sve je u okvirima pravila, kaže FIA.
Mene je više uništilo ono tužakanje prema Ferrariju. Na svakoj utrci su dobili još jedan kilogram senzora na bolid. Šteta što tada šef nije bio Flavio Briatore da pošalje i FIAu i ostale timove u 3PMa.
Strvinari iz Red Bulla ispušili sa sumnjičenjem McLarena. Sve je u okvirima pravila, kaže FIA.
Stara vijest.
Stara vijest.
Nije to stara vijest. FIA je izdala službeno izvješće jučer, 15.05.2025.
Stara vijest koja je po Paddocku kružila odmah nakon Miami vikenda
FIA Clears McLaren Brake Design: Unraveling the Enigma Behind Their Dominance - M Sports
FIA Rules McLaren's Controversial Brake Design Legal - Elegant Sports
FIA makes clear McLaren decision after major inspection - report | RacingNews365
Bitno je konačno izvješće 15.05.2025. nakon što je bolid Oscara Piastria poslije Miamia prošao intenzivno testiranje i pregled. Stoga su RB strvinari ostali kratkih rukava.
Gušt je gledat ove McLarene kako lete po stazi. Da su barem i Ferrariji takvi. Sad ih Brembo kočnice muče.
Nije Tsunoda ništa bolji od Lawsona.
ma bolji je,evo lawson ni u ovoj situaciji ne moze proc q3?!
ne znam kako on uopce ni taj RB vozi
Kako Race Control pokrade Bearmana, ovo je nevjerojatno!

Komedija Ferrari se nastavlja.
oscarovo vrijeme...novi prvak samara sve oko sebe!
russell se opet lagano sulja :D i ocekujem da bude barem treci na kraju utrke
Well done!
Oscar doslovno delivera ono što sam govorio od početka prošle sezone.
Dok ste svi vidjeli Landa kao spasitelja proiv Maxa. Odlične kvalifikacije!
Svaka čast na riskiranju s Mediumom

Bogami... kad sam vidio četiri bolida ispred prije zadnjeg zavoja nisam očekivao da će Piastri bit prvi.
Ferrari...................
Od Barcelone bude to sve bilo drugačije.
Kako se Ferrari sramoti već 20 godina toga nigdje nema.
Samo mi zao LaClerca koji je prirodno brz ko Max ako ne i brzi.
Vettel,Kimi,Alonso bez problema do više titula mogli doci ali vozili su kante 95% vremena provedenog u ferrariu.

Odlična trka. RB je danas bio rocket ship za sve druge. McLaren je pogrešnom strategijom pokvario Piastriju trku nepotrebnim slanjem u box nakon čega je zapeo u prometu, nije lako za pretjecati. Nekome je smrklo, a nekome svanilo s VSC-om. Hamilton ili Norris po mom mišljenju vozači dana.
Haha a baš sam uživao 20ak krugova bez njih, pojačao zvuk...
Šteta zbog 2 Safeta, po meni potpuno nepotrebna, poremetili utrku i strategije, sve više cirkus a sve manje sport...
Amerikanizacija
Kako su bila nepotrebna?! Pizdarije! Pa ne možeš ostaviti bolide na onakvim mjestima.
Je li ovo najava nečega velikog? Je li sidepod winglet na RB21 konačno radi?
Vikend s FP1 nije krenuo baš naj dok nisu razumijeli balans, ali nakon toga i u kvalama je sve živjelo.
Max je u post-quali bio izrazito pozitivan i komentirao kako se duugo nije osjećao dobro u bolidu kao sada.
Što se i vidjelo. Jaaako dobar potez u T1 i commitment na startu. Sve je kliknulo. Piastri sjebao rano gume iza Maxa i zagubio momentum.
Lando pažljivo čekao i isplatilo se.
Sve u svemu jako dobra i zanimljiva utrka. Bas sam dugo razmisljao kako nismo imali nekakvu situaciju radi pouzdanosti/otkazivanja motora - kad danas - 2x
Ajmo u Kraljevinu!