Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 29.641
|
čitano: 3.614.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ajde Max je odvozio više krugova u kvalifikacijama nego u FP1/FP2 i izvučer P2 i front row.

Ništa drugo nego respect.

Bolid je bio nigdje cijeli vikend, ako sutra Ferrari može replicirati pace, opako prestiže RBR i približava McLarenu za WCC.

Manifestiram dobru utrku

Simply lovely! Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
13 godina

Privh 10 krugova, Max signature move 2 puta gura druge bolide sa staze 

Hamilton je bio mala beba za nizozemskog prgavca.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 21:25 (dad0r).
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Kako kmeci ovo nizozemsko smece razmaženo
Uf!!!
...potpis nije potreban...
14 godina

10s

15 godina

Još 10sek napokon malo pravde

13 godina
20 sec..ajmo bully sad se zabij u Norrisa
AUDIOFIL
9 godina
Usprkos 20 sekundi kazne za Maxa (realno je trebala biti samo jedna od 5 sekundi), Lando mu se uspio priblizit za samo 10 bodova. I fascinantno je to da otkad Lando ima najbrzi bolid, Max osvaja ukupno vise bodova... Koja smijurija od vozaca papaye. :D
Idemo moji crveni, kakva greska Charlesa ali i jos bolji save !
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 22:48 (deepshitcro).
13 godina
I ovaj Ham stvarno..znaci drzi vecinu kruga 0.6-0.3 razmak i onda na izlazu pred najduzi pravac ode na 0.8-0.9 i ne moze Russela stic gdje svi uredno prestizu bez problema..njemu treba 12 krugova..a ocito ima bolji pace
AUDIOFIL
2 mjeseca

Norris nakon pauze više nema najbrži bolid. Očito je Ferrari najbolje radio.

2 mjeseca
volegradele kaže...
I ovaj Ham stvarno..znaci drzi vecinu kruga 0.6-0.3 razmak i onda na izlazu pred najduzi pravac ode na 0.8-0.9 i ne moze Russela stic gdje svi uredno prestizu bez problema..njemu treba 12 krugova..a ocito ima bolji pace

Russel je iskorištavao bateriju na tom pravcu i zato bi mu odmaglio.

15 godina
deepshitcro kaže...
Usprkos 20 sekundi kazne za Maxa (realno je trebala biti samo jedna od 5 sekundi)

Realan si kao i Max

13 godina

Šta reć.

Ferrari respect. Šteta za LeClerca i bad luck s backmarkerima pa mu se Lando stigao naguziti.

Super start Maxa, al ne bi svakako mogao mečirati Ferrari pace. Kazne neću komentirati jer što god kažem će biti pod povećalom. Suci su rekli svoje. Iskažnjavali ga za sve što su mu tobože progledali kroz prste.

-10 bodova Lando. Jebi ga. Zakuhava dodatno ovo prvenstvo.

Landu bi se sreća mogla nasmiješiti u Brazilu jer će Max vrlo vjerojatno uzeti penalty za PU.

Generalno basic Mexico

9 godina
Ako nista drugo, bar se je perez iskazao na domacoj utrci... 😁
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
13 godina
deepshitcro kaže...

Baš.

Tražim video gdje ga je Lawson na kraju obišao i maše mu hahahah.

Iconic. Šteta i za Padrea Alonsa da završi jednako svoj milestone kao i 2018 (300. utrku)

14 godina
sudy_freak kaže...
deepshitcro kaže...

Baš.

Tražim video gdje ga je Lawson na kraju obišao i maše mu hahahah.

Iconic. Šteta i za Padrea Alonsa da završi jednako svoj milestone kao i 2018 (300. utrku)

Lawson overtakes Perez and gives him the finger - Dubz

Mislim da mu je srednjaka stisnuo :D

16 godina

Max nastavlja podizati ljestvicu svog kretenizma i prljavosti.

Jednog dana, a nadam se već ove sezone će mu se sve vratiti s kamatom.

Biće dobra borba za konstruktorsko prvenstvo do kraja između Mclarena i Ferrarija, crveni su bili odlični ove dvije utrke.

Tijesno do kraja i zavisiće koja staza i temperature će kome odgovarati i ko će imati koliko kiseva, kao što je recimo Piastri debelo zakazao ovaj vikend.

A naravno tu je i Max faktor, mogle bi i njegove frustracije odlučiti ako nastavi ići kao bik na crvenu krpu pa napravi neko žešće sranje koje će odlučiti prvenstvo.

16 godina
Krellac kaže...

Norris nakon pauze više nema najbrži bolid. Očito je Ferrari najbolje radio.

Prvo što su momci iz Ferrarija rekli nakon trke je da je Norris u finišu imao neverovatan pace. Uzeli su mu najbrži krug promenama guma na samom kraju i to je bio jedini način.

Na kraju dobar rezultat za Maxa. Onemogućio je Norrisa da se bori za pobedu i izgubio od njega za 10 poena, a Norrisu je potrebno više od toga po trci da bi ga sustigao (doduše, tu su i dva sprinta). Da nije zadržao Landa na početku, onako kako je to učinio, postojala bi dobra šansa da izgubi i više, jer RB nije bio brži od Ferrarija.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina

Prvo je Lawson skinuo najbrži krug pa tek onda Leclerc.

15 godina

Mora Max iskoristiti cuveni Hamilton on Albon move (bocnut ga u zadnju gumu) na Norrisu i zakucat ga u zid pa ovaj vise nece napadati s vanjske strane na nemogucim mjestima za preticanje.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2024 2:37 (mihi999).
16 godina
Widowmaker kaže...

Prvo je Lawson skinuo najbrži krug pa tek onda Leclerc.

Pa Norris ga je skidao 4 puta na tvrdim gumama...

13 godina
Jedan DNF Maxa bi dosao kao budali pleska!
Tesko bi LeClerc izdrazao i bez ove greske koju je btw vrlo dobro iskontrolirao!
Nije ni jasno kako je Norris nasao dobar pace u drugom stintu…
Sve u svemu vrlo dobra utrka..svjetli dani za Ferrari nadolaze!!
AUDIOFIL
7 godina

Jebote zamisli Saintza. Četiri godine radiš s ekipom da dovedeš bolid u red i napokon kada se vidi napredak i imaš pobjednički bolid moraš napustiti momčad. Baš ono, gorka pilula za progutati. 

Što se tiče Maxa sinoć - kako je on mislio da će izbjeći kaznu s dva onakva manevra?! Lik stvarno ima blackout epizode k'o Schumacher nekada. Svi su oni simpa dečki dok ih ne stisne pritisak. Onda se vidi k'o je kakav. 

9 godina
volegradele kaže...
Jedan DNF Maxa bi dosao kao budali pleska!
Tesko bi LeClerc izdrazao i bez ove greske koju je btw vrlo dobro iskontrolirao!
Nije ni jasno kako je Norris nasao dobar pace u drugom stintu…
Sve u svemu vrlo dobra utrka..svjetli dani za Ferrari nadolaze!!

McLarenima paše hard kao Ferkanima medium

13 godina

Baš razočaravajuće od Verstappena. Želim gledati dobar fight do granica, ovo je samo govance od poteza i još samo dodatno naglašava da su oba Maxova poteza u Austinu bila govanca od poteza.

Dao je do znanja da Norrisu nema smisla uopće napadati ga, a ono što je zanimljivo u svemu tome je da je toliko fiksiran na Norrisa koji bi ga ionako bodovno teško dostigao, a pri tom potpuno ignorira Ferrari, poklanjajući im bodove i skoro bezbrižne utrke. 

Malo mi je teško povjerovati da je Red Bullu potpuno svejedno jel su 2. il 3. u poretku, ipak je razlika u 10ak mil dolara.

15 godina

Oba su bila engleza zato je takva odluka protiv Maxa. Cak je jedan navodno povezan sa McLarenom.

Ljigavi englezi i njihove forice... :)

mihi
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2024 15:29 (mihi999).
2 mjeseca
mihi999 kaže...

Oba su bila engleza zato je takva odluka protiv Maxa. Cak je jedan navodno povezan sa McLarenom.

Ljigavi englezi i njihove forice... :)

Znači li to da se ne slažeš s kaznama?

16 godina

Ja sam jedini koji ne vidi problem u Maxu, ali jebiga, ja sam također bio i gorljivi navijač Schumachera.

14 godina
Korny1603987 kaže...

Ja sam jedini koji ne vidi problem u Maxu, ali jebiga, ja sam također bio i gorljivi navijač Schumachera.

Al šta ti to znači da ne vidiš problem u Maxu, misliš da nije trebao biti kažnjen ili ne vidiš problem u agresivnom stilu vožnje općenito. Ovo drugo ne vidim ni ja, ali ovo jučer je baš bilo za kaznit. Mislim žao mi je što Lando tu ispada neki slabić i mlitavac kojeg Max bullyja umjesto da se promovira clean racing. Ostavi mjesta, nemoj gurat ljude sa staze, nemoj bit prljav, suprotno nek se kazni. Al izgleda da u ovom sportu to baš ne prolazi, jer očito ne možeš bit prvak ako nisi siledžija na stazi.

13 godina
Korny1603987 kaže...

Nisi, ali kako sam u prvom svom postu nakon jučerašnje utrke rekao, neću komentirati ovakvo suđenje.

Suci su rekli svoje. Maxa su očekivano nakon velikog pritiska u Austinu iskažnjavali za prvi prijestup na koji nisu morali dugo čekati.

A svi veliki protivnici Maxa su isto došli na svoje.

Btw Max je jako dobro znao što radi i zašto je blokirao Landa koliko ga je blokirao.

P1 Norris - Max P4 -> 13 bodova razlika

P2 Norris - Max P6 -> 10 bodova razlika

Lando je jučer imao solidan pace i vrlo vjerojatno bi pristizao Sainza na kraju i odnio puno više bodova.

16 godina
miki_the_pirat kaže...

McLarenima paše hard kao Ferkanima medium

Nema to toliko veze sa vrstom guma već je Mclaren, a pogotvo Norris, ove sezone dosta bolji od ostalih na krajevima stintova jer bolje sačuvaju gume, a posebno dobro na kraju utrke kada su bolidi lakši.

Ista komponenta može biti Hard na jednoj, a Medium ili Soft na drugoj utrci. To se stalno mijenja.

Recimo gume koje su sada u Meksiku bile Medium su bile Soft u Austinu, a Hard iz Meksika je bio Medium u Austinu i Soft na 5 drugih utrka ove sezone. 

Na ovom linku imaš grafiku kako su komponente bile alocirane ove sezone i kako će biti na sljedećoj utrci u Brazilu:

Komponente guma po utrkama F1 2024

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2024 17:42 (Widowmaker).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice