Predobra utrka. Zao mi je Raikkonena, ali volim sto je Hamilton pobijedio.
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 29.643
- |
- čitano: 3.614.540
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
strašno.. kimi je trebo bit prvi :s
Meni je isto žao kimia ali što se može
Super trka!
Šteta kaj nije prije počela kiša, možda bi Alonso sve iznenadil jer je bil spreman na to.
Kimi preplaćeni idit još jedan put.
Kimi me opet razočarao, jedva čekam dok Alonso dođe u Ferrari
Dobra trka, Kimi je defintivno previše riakirao
www.f1racing.com.hr - odlična stranica, svi ljubitelji F1 nek posjete
Ljudi HAMILTON NIJE POBIJEDIO TRECI JE. Kaznjen je valjda zbog
http://www.f1racing.com.hr/index.php?subaction=showfull&id=1220803883&archive=&start_from=&ucat=2&
pogledajte.
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Evo bas sam to procito, bezveze, najbolje je vozio danas i sad ga kazne.
nemogu vjerovat. ovo je stvarno totalno prejadno. pustio ga je ispred sebe i sad opet seru. nevjerujem
Evo opet FIA štiti Ferrari.
Ljudi HAMILTON NIJE POBIJEDIO TRECI JE. Kaznjen je valjda zbog
http://www.f1racing.com.hr/index.php?subaction=showfull&id=1220803883&archive=&start_from=&ucat=2&
pogledajte.
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
1. Felipe Massa (BRA/Ferrari)1 h 22:59.394
2. Nick Heidfeld (NJEM/BMW-Sauber) +09.383 sekundi 3. Lewis Hamilton (GBR/McLaren-Mercedes) 10.539
4. Fernando Alonso (ŠPA/Renault) 14.939
5. Sebastian Vettel (NJEM/Toro Rosso-Ferrari) 29.037
6. Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 29.498
7. Sébastien Bourdais (FRA/Toro Rosso-Ferrari) 31.196
8. Timo Glock (NJEM/Toyota) 56.506
9. Mark Webber (AUS/Red Bull-Renault) 57.237
10. Heikki Kovalainen (FIN/McLaren-Mercedes) 1 krug 11. David Coulthard (VB/Red Bull-Renault) 1
12. Nico Rosberg (NJEM/Williams-Toyota) 1
13. Adrian Sutil (NJEM/Force India-Ferrari) 1
14. Kazuki Nakajima (JAP/Williams-Toyota) 1
15. Jenson Button (VB/Honda) 1
16. Jarno Trulli (ITA/Toyota) 1
17. Giancarlo Fisichella (ITA/Force India-Ferrari) 1
18. Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) + 2
Vozači:
1. Lewis Hamilton 76
2. Felipe Massa 74
3. Robert Kubica 58
4. Kimi Räikkönen 57
5. Nick Heidfeld 49
6. Heikki Kovalainen 43
7. Jarno Trulli 26
8. Fernando Alonso 23
9. Mark Webber 19
10. Timo Glock 15
Konstruktori:
1. Ferrari 131
2. McLaren 119
3. BMW 107
4. Toyota 41
5. Renault 36
6. Red Bull 25
7. Williams 17
8. Toro Rosso 17
9. Honda 14
Jao koja dobra trka dns...
Sjebano je ovo sa Hamiltonom, jer Kimi ga je natjero da presijece zavoj, i onda ga je jos Hamilton pustio, al opet pravila su pravila....
Kažnjen je zbog toga jer ga nije dovoljno pustio, te ga je pretekao odmah na sljedećem zavoju. Odmah mi je to bilo sumnjivo budući da je pustio Kimija samo malčice i odmah ga napao. Dvojbena, ali ipak mislim da pravedna odluka.
Ma ok je to, al stvarno je lewis stizao kimija i bio brzi u zadnjem dijelu utrke. Ovaj se slupao, ne bi imao koga ni propustiti .
Mah, suci su tu da procjene jel postovao pravila ili ne (ocito nije :)), samo meni je zao lika.
Ma ok je to, al stvarno je lewis stizao kimija i bio brzi u zadnjem dijelu utrke. Ovaj se slupao, ne bi imao koga ni propustiti .
Mah, suci su tu da procjene jel postovao pravila ili ne (ocito nije :)), samo meni je zao lika.
Da... Al mogli u barem popustiti i kazniti ga jednim mjestom unazad, a ne sa dva. Ipak je pretekao jednog vozaca :)))
Pa, u principu se slažem, ali nažalost F1 ima par dosta glupih pravila, a ovo strogo 25 sekundi je jedno od njih. A da je Heidfeld bio samo 1.157s kasnije na cilju, Lewis bi bio drugi, jako je blizu bilo.
Ovo kažnjavanje Hamiltona baca moje najgore misli na F1!
Koji su kaznili njega ja bi njih sa doživotnom jer su retardi!
Hamliton je uredno pustil Kimia nakon nepropisnog preticanja i nakon toga ga UREDNO pretekao.
Kimi je jednostavno bil PUNO SPORIJI!
Danas je bila izvrsna utrka, pogotovo start. Valjda je 5-6 bolida izletilo u 1. zavoju. Još kiša na kraju... WOW!
Mislim da je Hamilton oštećen (iako sam navijao za Raikkonena), Hamilton je uvidio da je napravio pogrešku te je uredno propustio Raikkonena, a tukle od Raikkonena je zaj*bao stvar i poklonio Hamiltonu 1. mjesto (mislim na trenutak nakon što je Hamilton propustio Raikkonena).
No, s druge strane, na snimci se vidi da Hamilton nije morao kratiti stazu, Raikkonen mu je ostavio prostora da ide po pasici, možda bi zahvatio travu i izvrtio se i on je to vidio i zato je kratio stazu.
Massa je na kraju pobijedio, uz malo sreće, ali je danas odvozio solidnu utrku.
BTW čini mi se da Raikkonen nije u maloj krizi nego u VEEELIKOJ krizi. S ovakvom vožnjom nema nikakve šanse za osvajanje naslova, a mislim da će biti teško i ako će se popraviti.
Ma nije KIMI u nikakvoj krizi nego je problem sto njega boli k za sve ovo.
Pa kakav je to vozac onda? Ako mu se ne vozi, nek ide raditi ko konobar negdje...
Cudni su ti finci, fini ljudi, fino voze i onda im to sve fino dosadi i fino odu (kao hakinnen :)))
Pa daj mi reci bil ti riskirao svoj zivot bezveze, a najplaceniji si sportas na svijetu i imas para za bacanje. To je isto bilo sa RONALDINJEM i bice sa C RONALDOM.
Ma ne ocekuje se od njega da preuzme veci rizik od ostalih. Ako drugi rizikuju da bi vozili 100% onda nek rizikuje i on. Ako ne, ima bezbroj dobrih vozaca u nize rankiranim natjecanjima koji ce preuzeti rizik kao vozac F1.
U tome je stvar, od svih se ocekuje da voze 100%, inace nemaju sta traziti. Ko moze i vise, taj je extra vozac.
Toliko od mene, to je samo moje misljenje.
Molio bih ljubitelje Formule 1 da se pridruže izvrsnom forumu Velika nagrada na linku :http://www.velika-nagrada.hr/
Ovo kažnjavanje Hamiltona baca moje najgore misli na F1!
Koji su kaznili njega ja bi njih sa doživotnom jer su retardi!
Hamliton je uredno pustil Kimia nakon nepropisnog preticanja i nakon toga ga UREDNO pretekao.
Kimi je jednostavno bil PUNO SPORIJI!