Kakvu statistiku? O cemu ti pricas? Pa komentiramo utakmicu na forumu ne igramo fifu jbt. Svasta. Sta tebe neko ne smije ispraviti ako si nesto krivo napisao ili se ne sloziti sa tobom ako ima drugacije misljenje?
Hrvatska nogometna reprezentacija
- poruka: 2.622
- |
- čitano: 467.945
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Strinić izgleda kao igrač da igra 60-70 minuta i gotovo. Jbg ne može više. E jeste skužili da kad je Kolinda prati utakmicu igramo loše i idemo na penale? ha hah ahh
Trebalo bi joj zabranit da dolazi na sljedeću utakmicu xd
Strinić izgleda kao igrač da igra 60-70 minuta i gotovo. Jbg ne može više. E jeste skužili da kad je Kolinda prati utakmicu igramo loše i idemo na penale? ha hah ahh
Trebalo bi joj zabranit da dolazi na sljedeću utakmicu xd
Ok mi je da ih prati pa i siđe pozdravit, al bgti samo što se ne otušira sa njima.
https://www.24sata.hr/sport/heroj-vida-pred-suspenzijom-slava-ukrajini-salio-sam-se-581280
Evo, čemu to?
Jebote taj se boji vlastite sjene u pm, gledam sinoć i ne vjerujem kako on na terenu promatra suigrače kako igraju, daleko najlošiji, mada ni piva nije nekaj ali bar je ubacio par lopti, a ono s rukom, ma lol, nemre niti jedan dati više, to im me max, čekamo nekog tko bude doista sposoban igrat tu poziciju, ali na kraju, presretan sam jer su se dečki doista borili do kraja, Luka trči u 107 minuti po loptu prema korneru ko da mu je zadnja u životu, jednostavno naši su zaslužili doći tu gdje jesu, daj bože i više.
najlimitiraniji igrač ikada, svakavi su prolazili kroz reprezentaciju ali je ključna riječ "prolazili", ovaj se to zadržao evo već 8 godina. Lik jednostavno nije kalibar za reprezentaciju, možete govoriti što želite o Pivariću ali on otkako je otišao u Kiev je osjetno bolji igrač od Stinića. Istina da nije ni on savršen ali je puno bolje u duelu, ide na igrača dok ga Strinić samo prati, imam filing da mu igrač trči s loptom u gol on bi ga samo pratio, prema napred da ne pričam, Pivarić se puno bolje kreće, otvara, centrira, ne boji se ni opalit ako se nađe u dobroj prilici, njegovim ulaskom i protiv Danske i kad je igrao cijelu tekmu sa Islandom lijeva strana je prodisala, Piva je asistirao, čak je i Perišić zabio jer je više izlazio naprijed.
Što se tiče ekipe nakon SP, "mali" Barišić iz Osijeka je riješenje za taj bok definitivno.
Strinić - molim vas pogledajte snimke bilo koje utakmice želite, svaka lopta njemu je automatsko vraćena stoper iz prve, ni ne pokušava se okrenuti sa njome prema suparničkom golu da vidi jel ima prostora za trk naprijed ili pas nekom od naših igrača na boku/u sredini, to što on radi može doslovno svako. Stavite Lovru Kalinića na lijevi bek i on će raditi što radi Strinić. Naša cijela igra se bazira na prodorima po bokovima, zato moramo imati te bokove a ne igrača kojeg mora krpati krilni igrač i jedan defenzivni vezni da nam nebi curilo po toj strani, jebeš to. Ako već Perišić toliko ispašta zbog njega i mora mu sjedit u krilu neka Perišić igra beka a stavi Pjacu ili Kramu na krilu jbt.
Nema tu opravdanja, svaka čast Striniću za trud i vidi se da je dečko ok, ali ovdje pričamo o nogometu i velikoj smotri a ne dobrotvornom turniru za prosječne igrače. Ja se iskreno nadam da je Dalić konačno progledao i da će Piva startat protiv Engleza.
Evo, čemu to?
Neinteligencija u punom sjaju na djelu. Sad će još popušiti kaznu neigranja tekmu dvije makar ako ona dvojica ''Švicaraca'' nisu onda možda neće ni on.
Evo, čemu to?
Neinteligencija u punom sjaju na djelu. Sad će još popušiti kaznu neigranja tekmu dvije makar ako ona dvojica ''Švicaraca'' nisu onda možda neće ni on.
Ne razumijem zasto bi ? Kaj ne smije pozdraviti svoj bivsi klub sa igracem koji je igrao za taj isti ? Kakve kazne, kakve gluposti... Ako ih kazne, samo ce lupit jos jedan dokaz da su Rusi 100% unutra kaj se tice tog rata u ukrajini.
Evo, čemu to?
Od kojeg otprilike datuma i godine datira ta slika ?!?!
Ako je starija od početka Svjetskog prvenstva, bedasto mi je njega kažnjavati jer “nema veze sa utakmicama sada”, a ako ga nisu “onda ranije” kaznili, nema smisla niti sada.
Pročitaj članak, a ne sliku gledat..
Vjerojatno se zajebavas, al zvucis ozbiljno :)
Ne razumijem zasto bi ? Kaj ne smije pozdraviti svoj bivsi klub sa igracem koji je igrao za taj isti ? Kakve kazne, kakve gluposti... Ako ih kazne, samo ce lupit jos jedan dokaz da su Rusi 100% unutra kaj se tice tog rata u ukrajini.
Vukojević je poručio: "Ovo je pobjeda za Ukrajinu i Dinamo", a Vida je dodao: "Slava Ukrajini" koji je inače poklič ukrajinske vojske. Kaj ne razumiješ?
Bilo je ipak teže reći samo da je ovo pobjeda za moj bivši klub Dinamo i suigrače ali se dečki malo previše zaigrali riječima, vjerojatno i alkohol kumovao tome. Sad ćemo vidjeti što su si skuhali. Nadam se da neće popušiti kaznu neigranja ali raspizdio je Ruse na njihovu terenu a to nije niti malo pametno.
On nema sta spizditi posto se to dogodilo izvan utakmice.
Nepotrebna izjava, no pretjeruje se.
Danas se ljudi uvrijede cisto iz razloga jer mogu.
Aj dobro ali mogli smo lagodno računati na njihovu podršku na tribinama protiv njima mrskih Engleza ali sad teško.
Aj dobro ali mogli smo lagodno računati na njihovu podršku na tribinama protiv njima mrskih Engleza ali sad teško.
svaka čast podršci s tribina, ali važna je jedino podrška "iznutra". Idealno bi bilo da se Šuker ode napit s Infantinom.
Vukojević je poručio: "Ovo je pobjeda za Ukrajinu i Dinamo", a Vida je dodao: "Slava Ukrajini" koji je inače poklič ukrajinske vojske. Kaj ne razumiješ?
Bilo je ipak teže reći samo da je ovo pobjeda za moj bivši klub Dinamo i suigrače ali se dečki malo previše zaigrali riječima, vjerojatno i alkohol kumovao tome. Sad ćemo vidjeti što su si skuhali. Nadam se da neće popušiti kaznu neigranja ali raspizdio je Ruse na njihovu terenu a to nije niti malo pametno.
Riješeno !
Nema kazne, Vida je objasnio da se zahvalio zemlji koja ga je podržavala i u kojoj je dugo igrao, spomenuo je puno prijatelja među Ukrajincima a isto tako i među Rusima.
Pojeo vuk magare.
Dakle, možda je mislio politički, no službemo se izjasnio pismenim putem, napisao je da to nema veze s politikom a za čitanje između redova se u FIFI ne dijele kazne.
Da se pita Putina, išao bi u bajbokanu, sreća, nitko ga ništa ne pita.
Vida upravo okrunjen za kralja Ukrajine. Bravo Vida, slava Ukrajini.
Ma to s Vidom je prenapuhano, nije nicim uvrijedio Ruse, glupost, FIFI svaka cast na reakciji.
FIFA je cudo. Organizacija SP, ma sve, sve, samo rijeci pohvale. Sudac nama jucer protiv domacina vrh. Savrseno prvenstvo do sada.
Za utakmicu sa Englezima ne znam sto da mislim. Englezi su zapravo imali i laksi put do finala od nas, Columbia bez Rodrigeza je kao da mi igramo bez Luke, Swedska je losija ekipa od danske i iako to izgleda 2-0 i lako, zapravo Eng nije nista posebno kreirala u toj utakmici, Swe je napravila 3-4 100% sanse i nisu me bas impresionirali Englezi. Imaju trku, nasi su sigruno malo umorni, ali mi imamo iskustvo. Eng obrana je dosta losa zapravo, ali je problem sto mi nismo toliko jaki prema naprijed. Da je Perisic u formi reako bih da mi imamo dosta vece sanse pobijediti, ali ovako...
Neka bolji pobijedi(Hrvatska).
Možda imamo šanse protiv engleza ako Pivarić ne uđe.
Danas su na radiju dalmacija rekli da će igrati protiv Engleske, te da je dobio opomenu od fife, a uz to se ispričao, jer nije htio nikakve političke stavove izražavati.
Negdje oko 16:00 su vijesti bile. Sad da li su istinite, ja se nadam da jesu.
Ovde su isto tako preneli, verujem da je istina. Ne znam kako je izgledalo sinoć, bio sam na jednom venčanju, ali igrate lepši fudbal od Engleza. To nije ono što se boduje, ali mislim da sad sve četiri reprezentacje imaju manje-više jednake šanse, i zato srećno!
Izgleda da je Zabivaka najkvalitetnija emisija na HRT-u
Sad dobit Engleze 4:2 - na penale...
Neka hvala...još 3 helexa imam i čuvam ih za finale.
Neka hvala...još 3 helexa imam i čuvam ih za finale.
Zašto na penale, zašto ne i 90’ ?!?!
Možda u finalu Francuze na penale, da ih malo ubijemo u pojam !!!!
Zašto na penale, zašto ne i 90’ ?!?!
Upravo tako. Ma MORA se već jednom otvoriti Perišiću. Daj Bože da to budu naredne tekme.