Meni je ovo bilo odlično. Ako će tako na europskom prvenstvu - ja zadovoljan. Mada mi se činilo kao da se Portugalcima ne igra. Ili im naši nisu dali. Nadam se da je ovo drugo.
Pocetkom drugog poluvremena vidjelo se da im se igra, pogotovo kako su ubacili Rafael Leaa. Vidjela se ta napadacka kvaliteta igraca koji su usli (Jota,Leao,Cancelo...)
Iako Cancelo nije napadac imao je jednu ozbiljnu sansu.
i upravo nakon tog dizanja igre Portugalaca na početku 2. poluvremena mi se svidjela reakcija naših koji su brzo uzvratili - to se traži...
dobro je što se u ovim pripremnim utakmicama izvrtilo više igrača s klupe - žao mi je što Sučić nije zabio ono.
Vlašić - borbeno, pogotovo ona situacija kad je imao 2-3 igrača na leđima i izborio faul na našoj polovici. On mi je nešto kao Kovačić - nikako da pokaže puni potencijal u reprezentaciji, a znamo svi da može puno više.
Na prvenstvu očekujem dobre utakmice - ako i ne prođemo daleko, neka bar protivnik ne prođe lako :) (Grumfovski, al tak je)
ps: golmani su počeli čitat Modrićeve penale, trebao bi malo mijenjat strane - štono bi rekli "šaraj malo brate"
Modrić bi, generalno gledano, trebao prepustiti izvođenje penala nekom drugom, ali zašto mu se prigovara za ono jučer? Bilo je i precizno i dovoljno jako. Sasvim korektno izvedeno.
Koliko se sjećam posljednji put kada je iz igre izvodio penal za Real (bilo je to u LP) pucao je po sredini i to mu je obranjeno. Znači uradio je točno ovo što mu savjetuješ i nije upalilo (lopta je bila preniska, pa ju je golman uspio zahvatiti vrškom noge iako se bacio u stranu).