GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.379
|
čitano: 829.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
fighterZu kaže...

Pjaca, kako je taj momak pozvan u reprezentaciju meni nije jasno.............

Nadopunjujem da i u zadnjoj utakmici reprezentacije Oršić je sjedio na klupi!

Na osnovu čega je on zaslužio da sjedi na klupi repke trenutno?

Nemojte me krivo shvatiti, volim Oršu, ali trenutno on nema šta raditi na klupi reprezentacije!

Isto tako koliko god je Petko ucinio za Dinamo, njega treba pod hitno mjenjati i traziti mladega i agilnijega igraca, ovo vise njegovo kilavljenje nema smisla!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
13 godina
Zaporožac kaže...
fighterZu kaže...

Pjaca, kako je taj momak pozvan u reprezentaciju meni nije jasno. Svako primanje lopte je izgubljena lopta. U ovome trenutku, najlošije krilo u HNL-u. Inače toliko se jadan umorio jer je igro za repku. Na klupu sa njim i točka. Njegovo nezalaganje na terenu, već mi ga je pun kufer. 

Da, jedan od mnogih koji nisu nakon odličnih pokazatelja u HNL, razvili svoj puni potencijal vani.

Ne može ga se više pravdati ozljedama, koje su bile izgovor dok je bio vani.

Ili je lijen, neradnik, ili zadovoljan s tim novcima koje je zaradio, ii ima mentalne kočnice, ne znam, no nešto kod njega ne funkcionira.

Loš je, ali je problem što ga stalno guraju na desno. On je primarno lijevo krilo

14 godina
C64 kaže...

Loš je, ali je problem što ga stalno guraju na desno. On je primarno lijevo krilo

To je jasno. Ali, iskreno ovo što je igrao za Rijeku na lijevom krilu i par utakmica za Dinamo na toj strani, nisam nešto previše oduševljen. Imao je onaj bljesak u Rijeci, i onda je isto nestao. Ne znam kakvu blokadu i u čemu je problem. Najbolju utakmicu je odigrao protiv Qarabaga gdje igrao na desnom beku gdje je imao posve drugu ulogu. Možda je problem sama postava utakmice i formacija 4-3-3 mu ne odgovara ako tu nema Petka i Baturine koji mu mogu dati neku konkretnu loptu na krilo. Što je na neki način i logično. Ali svejedno, ne grize mi, kad izgubi loptu onda širi ruke, uopće ni ne pokušava da pritisne igrača koji mu je uzeo loptu. Stalno imam osječaj da nije fokusiran na utakmici i da su mu misli negdje drugdje. Sa druge strane imaš Xoxhu koji puno više grize, i nekako sam dojma da puno više sa njime dobivamo trenutno na tim krilnim pozicijama. Čak i Šprika mi izgleda bolje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2024 18:18 (fighterZu).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Izašle postave, ipak se kreće sa 3 u pozadini, Kulenović "in" umjesto ozljeđenog Petkovića, Ogiwara dobio prednost ispred Gabriela.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Svaka čast ekipi, dobra utakmica. Bjelko to fino posložio danas. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
10 godina
Salzburg-Dinamo 0:2 💙
A sad na Slovan kojeg bi trebali lako dobiti.
14 godina
Gogy7 kaže...

Nema lako u LP. Ako to samo pomisle izgorjeli su.

Btw. Dinamo je sad poslije 3 kola na tablici ispred Bayerna😄

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bjelica si očekivano zaradio za odštetu

11 godina
Gogy7 kaže...

Ma kakvi lako, tako se pričalo i za Salzburg pa je i ovo teško ostvarena pobjeda.

10 godina
E da se nisu ispustila ona 2 boda protiv Monaca. Slovan i Celtic su presudni, protiv Borusie, Milana i Arsenala ce bit jako tesko.

Ali tko bi rekao, nakon 3 kola, 2 boda iza Reala i bod vise od Bayerna.
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

muška tekma, konačno agresivni, na igraču i borba za svaku loptu - zasluženo, sretno dalje

10 godina
Dinamo je zabio 2 gola na svakoj od 3 utakmice u ligi prvaka.
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bjelica je zaradio plaču za dvije sezone

Imamo formaciju (5-4-1) i  igrače za LP.

Sada još treba pronači to isto za HNL. Jakirevićevih 3-5-2 je funkcioniralo na kraju prošle sezone. 

3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo i Bjelica su savršena fuzija.

Dinamu ne ide bez Bjelice, Bjelici ne ide bez Dinama.

Kao kad nađeš ženu za sva vremena. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2024 15:40 (Zaporožac).
6 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ja te volim, Dinamoo. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
11 godina
Zaporožac kaže...

Dinamo i Bjelica su savršena fuzija.

Dinamu ne ide bez Bjelice, Bjelici ne ide bez Dinama.

Kao kad nađeš ženu za sva vremena. 

Pa nije da ga baš nije išlo drugdje, s Austrijom Beč je isto radio dobre stvari, igrao LP (izbacio upravo Dinamo iz play off-a LP), s Osijekom se dvije sezone borio za naslov prvaka i skupio rekordni broj bodova za Osijek u jednoj sezoni, u Unionu isto nije loše startao, kasnije je upao u neku krizu ali jebiga to je bio i takav roster igrača, nisu briljirali ni prije njegovog dolaska (bili zadnji na tablici), on ih je bio dobro trgnuo ali su nakon nekog vremena opet pali - ponavljam, pričamo o Union Berlinu, nije da je preuzeo Borrusiu Dortmund a imao krizu. Što se turske tiče oni su još gori od nas po pitanju trenera, možeš imati 5 pobjeda u nizu i izgubi od rivala odmah ti se trese stolica i dobivaš prijetnje smrću od "navijača", divljačka liga.

Kao što sam napisao po njegovom povratku tako ću i sada - možeš ga voljeti ili mrziti, lik definitivno ima svojih mušica (lako plane i teško se kontrolira afektu) ali je top trener, čovjek ima njušku za dobre igrače, zna kako ih mentalno pripremiti i iz svakog pojedinca izvući maksimum zvao se on Amer Gojak ili Dani Olmo, odlično priprema utakmice i ono najbitnije igra na rezultat, nekad će to izgledati lijepo za oko kao protiv Monaca nekad će to izlgledati malo ružnije za oko kao protiv Salzburga ali bitno je da ima rezultat, preuzeo je ekipu koja je izgubila 9:2 od Bayerna pa 4:1 od Slaven Belupa i u iduća dva kola LP nema izgubljenu utakmicu i praktički je u ta dva kola napravio pola posla za prezimljavanje u LP jer po nekim projekcima i 8 bodova bi mogla biti dovoljno za prolazak (pogotovo sada kada imaš 6 ekipa sa 0 bodova na kontu nakon 3 kola). Čovjek jednostavno zna svoj posao, od zime/ljeta to može biti samo još bolje kada se još rijesi igrača koji mu ne trebaju i pojača ekipu sa još par pojedinaca koji paše za njegove sustave igre.

3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Fascinira me "solidno" lijep stadion Red Bull Salzburg koji je izgrađen 2003 god za 45 mil € s renoviranjem 2008 negdje oko 77 mil €.

30 tisuća sjedećih mjesta.

Grad ima 165 tisoć stanovnika.

Zar smo toliko jadni da nismo u stanju ni danas sagraditi sličan stadion za potrebe repke, iznajmljivati ga zagrebačkim nogometnim klubovima, iznajmljivati za koncerte, razne priredbe.

To je grad Zagreb sam mogao odavno financirati i ubirati lovu.

合氣道
14 godina
Zaporožac kaže...

Fascinira me "solidno" lijep stadion Red Bull Salzburg koji je izgrađen 2003 god za 45 mil € s renoviranjem 2008 negdje oko 77 mil €.

30 tisuća sjedećih mjesta.

Grad ima 165 tisoć stanovnika.

Zar smo toliko jadni da nismo u stanju ni danas sagraditi sličan stadion za potrebe repke, iznajmljivati ga zagrebačkim nogometnim klubovima, iznajmljivati za koncerte, razne priredbe.

Očito mora biti Maksimir, tako je vjerojatno zapisano u nekoj nogometnoj bibliji, sveto tlo, tu su trčali Pele i Maradona.... Već se odavno to moglo napraviti ali nema se volje, te peripetije s imovinsko-pravnim stvarima nisu uopće bile potrebne. Ak je crkva bila tolika kočnica trebalo im je sve to ostaviti pa si nek sami sruše stadion i naprave katedralu ko ona u Kolnu. Al trebalo je sve interesne skupine namiriti da strpaju pare u džep na ''obnovi''. Evo što imaš od ''obnove'' od 150 mil. €, stadion kojem se cijeli svijet smije. I opet guraju reprezentaciju na tu sramotu, kako već UEFI to ne dopizdi i kaže dosta.

11 godina
Zaporožac kaže...

mogao je, ali onda ne bi imali wc-e za milje eura i najbolje fontane u svemiru, između ostalog...

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vozimo desno

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kakav bi bio tijek utakmice da je umjesto Mmaee bio Teophile? 

Zašto nije igrao Teophile? Umor ili ozljeda?

U 11 utakmice smo dobili 15 golova. Rijeka 4, Hajduk 6.

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Male utjehe nakon užasnog rezultata protiv Osijeka:
- Kadeti: Hajduk-Dinamo 1:2. Dinamo prvi na tablici
- Pioniri: Hajduk-Dinamo 0:1. Dinamo prvi na tablici

Zanimljiva je tablica juniora:
1. Lokomotiva 23
2. Dinamo 21
3. Sesvete 21
4. Kustošija 17

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bjeličin forte u priješnjem mandatu je bila organizacija ekipe koja je mogla spretno - bez očitih rupa, i sretno - bez nezadovoljnika, igrati na dvije fronte.

Kako sam prije i ovdje u temi, a i u ekipi sa prijateljima iskazao nezadovoljstvo dovođenjem Bjelice, jučer su me pitali jesam li više sretan zbog bodova, ili me živcira da je Bjelica zbilja započeo jako dobro.

Moj odgovor je bio da su današnja utakmica kao i ona protiv Slovana pokazatelji ili dobroga ili lošega, jer je Osijek savršena ekipa za pokazati ima li Bjelica momčad za dobivati domaće derbije, dok je Slovan pokazatelj može li se nastaviti mirno igrati Europu - da se ne bi nagovijestili ili da se pribojavamo većih poraza protiv Borussije ili Arsenala.

Obrana je očito najgori dio momčadi - čak i 2016-17 primili smo samo 24 gola, od tada do danas najviše 30 u sezoni, prosjek oko 25. Zadnji put kad je Dinamo primio više od 30 golova je bila 2017/18 - 34 gola, te 2004-2005, 37 golova u 32 kola.

Ima još vremena uigrati momčad, možda je ovo i dobro da se pokažu očite slabosti igrača i taktike.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
C64 kaže...

Kakav bi bio tijek utakmice da je umjesto Mmaee bio Teophile? 

Zašto nije igrao Teophile? Umor ili ozljeda?

U 11 utakmice smo dobili 15 golova. Rijeka 4, Hajduk 6.

Još je jedna stvar zanimljiva. Pogodi koga u obrani protiv Slavena nije bilo u prvom sastavu i koga nije bilo danas (i to 2 igrača koji pokrivaju sve ono što sredina očito ne zatvara dobro već duže vrijeme). Rekao sam da ta obrana koja je igrala protiv Slavena više ne smije nikada igrati zajedno. Ne znam jel samo ja to vidim ili sam jednostavno glup. Ali svejedno, nisam zadovoljan ni postavljanjem igrača vezne linije u fazi obrane. To me puno više brine. Očito moram ponovno prozivati reprezentativce (kao što sam prozvo Pjacu prošlo kolo pa je danas dao 2 gola nekim čudom). Sučić mora se uozbiljiti i malo spustiti na zemlju. Još on puno treba jesti da bude neki novi Brozović. Počeo je izvoditi neka nepotrebna dodavanja kroz sredinu (i to kad su 2 wingbacka već visoko). Iskreno prestao sam brojati koliko je danas lopti izgubio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 22:02 (fighterZu).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

I MMaee i Bernauer su premekani.

Bernauer ima dobru dugu loptu i nekakao ipak djeluje kao da se trudi, da mu je stalo.

Mmaee stalmo predaleko stoji od igrača i djeluje pomalo nezainteresirano.

Definitivno, obojica ne smiju igrati zajedno

Teophile je zvjer i klasa iznad njih obojice.

11 godina
wyks kaže...

Bjeličin forte u priješnjem mandatu je bila organizacija ekipe koja je mogla spretno - bez očitih rupa, i sretno - bez nezadovoljnika, igrati na dvije fronte.

Da ali zaboravljaš jednu bitnu činjenicu, u tom mandatu nije bilo konkurencije u HNL-u pa je mogao bez problema igrati sa drugom ekipom u prvenstvu.

Hajduk nije mogao završiti ni na 2. mjestu a i Rijeka se igrala toplo-hladno jer znaš već Miškovićev recept, dovede besplatne igrače i igrače na posudbe, pa sve što valjda ode na kraju sezone.

Drugo što god Bjelica rekao na predstavljanju (a rekao je zbog psihološkog stanja) ova ekipa nije kvalitetom kao ekipa koju je onda složio, imao si obranu koja je super funkcionirala, imao si Livakovica koji je ipak klasa iznad Nevistica, imao si Ademija u primeu, Olma, Moru, Majera, na kriku Oršića kojeg niko ne može zamjeniti.

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ovu momčad nije slagao Bjelica i  nije sa njom prošao pripreme.

Doći usred sezone i nije najsretnije rješenje.

Na žalost ima puno do zimske stanke: 7 prvenstvenih utakmica i 3 tekme LP.

Valjda će naći optimalne formacije i ekipe za oba kolosjeka.

Defanziva je loša u hnl-u, a i u napadu baš nemamo puno izbora. Imamo samo dvije devetke.

Nikako ne mogu prežaliti što nismo mogli dovesti Miareza.

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vrlo zanimljiv komentar, o pojačanjima, stoperima, sportskom direktoru...:

3 godine
ibme74 kaže...
Drugo što god Bjelica rekao na predstavljanju (a rekao je zbog psihološkog stanja) ova ekipa nije kvalitetom kao ekipa koju je onda složio, imao si obranu koja je super funkcionirala, imao si Livakovica koji je ipak klasa iznad Nevistica, imao si Ademija u primeu, Olma, Moru, Majera, na kriku Oršića kojeg niko ne može zamjeniti.

Točno.

Nije NK Osijek isprdak ekipa, pa da bahato ideš na njega s oslabljenom postavom.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2024 17:23 (Zaporožac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice