Eh, eh, danas sa slabijim protivnikom, totalno match stats na našoj strani, al ta lopta neće u gol i neće. Treba to puno bolje. Dinamo treba mljeti svoje protivnike u HNL.
Znam, da eto nema možda motivacije, al šampion prvo roka, te ne čeka motivaciju. Ona dođe poslije.
Kada pišem o realizaciji i tome da lopta neće u gol, mislim na to da imao Oršu, bez kojega bi fasovali danas. Ekipa iz Istre imala dve prilike, jedan gol + jedna greda.
Da nema Orše, ništa od golova danas. Vrlo je dobra stvar kaj je ostao. Najbolji potez. Jedva čekam vidjeti Azera. Nadam se da će nam donijeti golove u najpresudnijim trenucima.
Petko ušao, te odmah donio prevagu. Vidi se kako niže protivničke igrače. Skoro i izborio penal za nas. Ah, taj VAR ubija draž nogometa. Jel kontakt bio prije lopte, poslije dodira sa loptom, jel ovaj uopće dirao našeg Bruneka, ah,. ....odeš do "VAR sobe", te tamo štreberi koji se razumiju u sport, kao Mara u krivi kolac, trabunjaju kaj je što bilo. Pa, da je bilo VAR prije u nogometu, najveće stvari se ne bi dogodile u njemu.
Sve je to dio igre.Svejedno, Petko je kvaliteta.
Danas smo dobili 5 žutih, te to znači da se GNK-ovci bore za svoje klub. Ah, kako bi da sam Liva, onog danas bahatog Istra-playera nokautirao. Naime, ovaj nam sruši brata Dinamovca u našem 16-cu, te još onako napuca loptu kao da je glavni baja. Nemre to tako. Liva ga je upozorio malo prodrmao, te ovaj se ide i dalje bahatiti. Eh, tebra slijedi udarac.
Dobio bi crveni, al bi ušao u legendu. I to mu više nikada ekipa ne bi radila.
Mi smo Dinamo i mi smo najjači.
Bočkaj je isto tako bio vidljiv, te je dobro kaj nam je došao. Ne bi previše expermetirao sa momčadi u službenim tekmama.
Neka se iskristalizira ekipa, te onda u prijateljskim vidiš kako se diše sa igračima koji nisu na razini prve momčadi.
Ako ćemo ovako igrati kontra Seville, biti će golijada u našoj mreži. Nadam se da će Dinamovci u tim povijesnim tekmama imati utakmice života, te da ćemo još ove godine osvojiti Kup.
Nemamo nekoga igrača koji nam daje puno golova. Trebalo bi više ovoga Andrića gurati da igra što više minuta.
Nema stare slave kod nogometa.
Skoro su nam danas ubili Ademija, bojao sam se za onaj start da će opet biti neka glupa ozljeda, te da ćemo se morati oprostiti od Arijana na par mjeseci. Srećom, nije bilo tako.
Bojim se da onaj Žac Kopić nije donio ništa novo i bolje, nego kaj smo imali kod Krznara. Mučimo se slabijim od sebe, da im zabijeo gol, a bolji smo od njih za klasu.
Ima protivnik da se trese od straha kada izađe Dinamo na teren i kada vidi malo "d" na dresu. O.K., ne mora biti baš nogometni teren. Može i na ulici.
Toplo se nadam i vjerujem da će Emreli zabiti do kraja sezone 30 golova i postati najbolji strijelac lige i evropskog natjecanja u kojem Dinamo igra.
Neće nam tamo neki MLiv....voditi ljestivcu najbolji strijalaca.
Dinamo budi dobar, daj sve od sebe, imaš najbolje navijače uz sebe, ti si najbolji klub na svijetu.
I sve će biti u redu.
Dinamo Zagreb!!