GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.758
|
čitano: 1.029.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koje je vaše mišljenje o Baturini i Stojkoviću ove sezone? Za mene, Baturina ako ovako nastavi, mogao bi mu imati slican put kao Halilović/Čorić. Za Baturinu, previše ga se dizalo u nebesa i dečko misli da je novi ne znam što. Ove sezone uvjerljivo naš najlošiji vezni igrač. Svaka tranzicija, ja njega uopce u obrani ne vidim. Stojković je odigrao dobru sezonu. no mora biti isto svjestan tranzicije i zato nam treba trener koji će ukazati na to ako će biti naš glavni vezni sljedeći sezone.  Baturina, ako ode u neki klub iz lige petice, zacementirati ce ga na klupu zbog toga pa ti pjevaj. Kad vidim Mišića samog na 16 metara, u 50% slučajeva vidim gol u našoj mreži.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2025 22:39 (fighterZu).
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Baturina je nahajpani jazavac s 10kg viška koji ne može izdržati 90 minuta HNL utakmice, a kamoli nešto više od toga. Domet mu je Eintracht Frankfurt i nadam se da će ga uvalit tamo ovo ljeto, a debelo se pogriješili što ga nisu prodali ovu zimu kad su mogli.
17 godina
fighterZu kaže...

Koje je vaše mišljenje o Baturini i Stojkoviću ove sezone? Za mene, Baturina ako ovako nastavi, mogao bi mu imati slican put kao Halilović/Čorić. Za Baturinu, previše ga se dizalo u nebesa i dečko misli da je novi ne znam što. Ove sezone uvjerljivo naš najlošiji vezni igrač. Svaka tranzicija, ja njega uopce u obrani ne vidim. Stojković je odigrao dobru sezonu. no mora biti isto svjestan tranzicije i zato nam treba trener koji će ukazati na to ako će biti naš glavni vezni sljedeći sezone.  Baturina, ako ode u neki klub iz lige petice, zacementirati ce ga na klupu zbog toga pa ti pjevaj. Kad vidim Mišića samog na 16 metara, u 50% slučajeva vidim gol u našoj mreži.

A mislim, pošast modernog nogometa.

Ansu Fati, Joao Felix, Luka Jović, cijela horda britanskih igrača od 2000ih do danas - jer su Englezi odavno prihvatili da je nogomet najbolji showbiz. Mi sa druge strane gledamo na sport kao nacionalni naboj i ponos, pa je nama pojava igrača koji poklekne pod pritiskom ili postane sljedbenik novca čudna, a u Premiershipu je to neizostavni dio nogometa kao takvog. Dapače, mislim da mnogi uživaju u njemu baš zbog toga.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
11 godina

znači...kakva završnica prvenstva ahahha

ako ništa drugo barem je napeto i zabavno XD

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kad je Dinamo u HNLu primio 41 gol...

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
12 godina
Da je Dinamo jučer pobijedio, Hajduk ne bi baš imao previše motiva igrati kako su danas igrali. Osim onoga hajdučkog-nećemo nikom pustiti... I da se Livaja "osveti" Rijeci..blabla...Što bi bilo kad bi bilo, teško je naklapati, ali vjerujem da večeras i Dinamo otvara šampanjac, i da bi se moglo govoriti i o strateški promišljenom potezu jučer u Maksimiru. Konstruktoru takvog plana (ako je zaista bio i postojao takav plan) svaka čast.
11 godina

Ma kakav plan. Nemaju plan (ne igraju po planu) cijelu sezonu, sad su počeli zadnja tri kola. Al slažem se, vjerojatno i Dinamo otvara šampanjac. Doduše Hajduk nije dobio Rijeku 7 utakmica ako se varam, pa su samim time već valjda bili motivirani, a realno imaju matematičke šanse I bit prvaci na kraju...tj svi troje imaju šanse i s obzirom na dosadašnje iskustvo, sve je moguće. 

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Rijeka i dalje ima meč loptu tj ovise sami o sebi, pobjede Belupo i prvaci su.

14 godina
Belupo igra za europu,nece im bit lako
14 godina
Samarzija kaže...
Da je Dinamo jučer pobijedio, Hajduk ne bi baš imao previše motiva igrati kako su danas igrali. Osim onoga hajdučkog-nećemo nikom pustiti... I da se Livaja "osveti" Rijeci..blabla...Što bi bilo kad bi bilo, teško je naklapati, ali vjerujem da večeras i Dinamo otvara šampanjac, i da bi se moglo govoriti i o strateški promišljenom potezu jučer u Maksimiru. Konstruktoru takvog plana (ako je zaista bio i postojao takav plan) svaka čast.

A koja točno bi bila razlika da je Dinamo pobijedio jučer, a Rijeka danas? Rijeka bi opet bila prva kao i sad i ovisila sama o sebi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
galinjo24 kaže...
Belupo igra za europu,nece im bit lako

Najjednostavnije je da Rijeka pusti Slavenu u kupu, a oni njima u prvenstvu. Vuk sit...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
3 godine
ibme74 kaže...

Nego, što si ti ono pisao

Dinamu je lahko do titule 

Onda mi slažeš rasporede utakmica, formu pojedinih klubova, a lijepo sam ti rekao da to ove godine nema veze s mozgom.

合気道家 - Chocolate-covered sugar and spice.Tasty, tasty, yum, yum, tasty Candy colors, oh so nice.
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pa hoće ovaj HNL završit više . A koje drame. Dinamova i Hajdukova sezona ove godine:

3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Realno je da Dinamo i Rijeka odigraju neriješeno kući, a da Hajduk uzme sva tri boda. 

Na kraju sve tri utakmice utrči Gatuzo na teren i viče  Sono un vero allenatore, sono un allenatore 

合気道家 - Chocolate-covered sugar and spice.Tasty, tasty, yum, yum, tasty Candy colors, oh so nice.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2025 22:55 (Zaporožac).
14 godina
Puno je realnije da Hajduk izgubi od Šibenika :D
12 godina
@Hexfire

Pa onda bi ovako sve bilo gotovo već danas. A ovako, kako vidimo nije i Dinamo je i dalje u igri. Slavenu je jako bitno ući 200% u tekmu zbog 4.mjesta koje vodi u Europi. Tako da Rijeci neće biti lako. A dok je tako, nade za Dinamo ima. Eto, valjda je sad jasnije..;-)
12 godina
Zaporožac kaže...
ibme74 kaže...

Nego, što si ti ono pisao

Dinamu je lahko do titule 

Onda mi slažeš rasporede utakmica, formu pojedinih klubova, a lijepo sam ti rekao da to ove godine nema veze s mozgom.

De mi citiraj gdje sam napisao da ce lako do titule

6 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nije ni bitno tko ce biti prvak. Svi su jadni. Najbolje bi mozda bilo da Dinamo bude prvak, jer objektivno ima najvise potencijala/novca da napravi tim za ligu "prvaka".

Ali sa druge strane to nije ni zasluzio. Uglavnom, mozda je zanimljivo prvenstvo, ali kakvu kvalitetu pokazuju izgledno je da ce se svi oprostiti od Europe najkasnije u 10.om mjesecu.

12 godina
SamoPitam3 kaže...

Nije ni bitno tko ce biti prvak. Svi su jadni. Najbolje bi mozda bilo da Dinamo bude prvak, jer objektivno ima najvise potencijala/novca da napravi tim za ligu "prvaka".

Ali sa druge strane to nije ni zasluzio. Uglavnom, mozda je zanimljivo prvenstvo, ali kakvu kvalitetu pokazuju izgledno je da ce se svi oprostiti od Europe najkasnije u 10.om mjesecu.

Ako vec tako gledas zapravo bi najbolje bilo da Rijeka osvoji pa ima priliku kroz pretkola Lp i popravne kroz EL/KL do ligaške faze jednog od natjecanja.

Belupo uzme kup pa ima po ispadanju iz pretkola EL priliku da se ako ih ždrijeb i sreća pomaze nekako domognu ligaške faze KL.

Dinamo sa ekipom i koeficijentom kakvog imaju bi trebao doći do ligaške faze KL.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kako Dinamo igra, najbolje bi bilo da budemo drugi i da mu se kvalitetno poklope rezultati, da ima direktan plasman u evropsku ligu.
I onda kroz godinu dana i tri prijelazna roka, formirati kvalitetnu momčad.
Sa ovom igrom i da osvoje prvenstvo, pitanje je da li će osigurati i konferencijsku ligu, a kamoli ligu prvaka
Koga više mogu i kupiti da bude pojačanje? Fruk je preskup. Sve što vrijedi u HR je već rasprodano

14 godina
C64 kaže...

Kako Dinamo igra, najbolje bi bilo da budemo drugi i da mu se kvalitetno poklope rezultati, da ima direktan plasman u evropsku ligu.
I onda kroz godinu dana i tri prijelazna roka, formirati kvalitetnu momčad.
Sa ovom igrom i da osvoje prvenstvo, pitanje je da li će osigurati i konferencijsku ligu, a kamoli ligu prvaka
Koga više mogu i kupiti da bude pojačanje? Fruk je preskup. Sve što vrijedi u HR je već rasprodano

Livaju

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kakav HNL gledamo ove godine ne bi me čudilo da sve tri ekipe zadnje kolo izgube ili da mlohavi Dinamo izvuče nerješeno i s tim jednim bodom bude prvi. 

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Meni se ovo ne sviđa, kao jasno ni bilo kojem drugom navijaču Dinama. Ja ne želim tu titulu ove godine. Jednostavno je nezaslužena. Nije da ju Rijeka il Hajduk nešto zaslužuju, ali ako nakon ovog proljeva od HNL sezone slučajno ubodemo titulu pa nek ide sve u k i domaća liga i konkurencija. Kao da dijete, razmaženo derište koje uvijek dobije sve što želi i onda jednom kad je stvarno loš mu na kraju popuste i ne bude kažnjen (gubljenjem titule). Kako ćeš ga odgojiti za ubuduće? Nikako pa tako i naši igrači neće ozbiljno shvaćati HNL. Za dobrobit Dinama želim da spušimo titulu i svim srcem se nadam da će Rijeka osvojiti.

11 godina
Keops kaže...

Meni se ovo ne sviđa, kao jasno ni bilo kojem drugom navijaču Dinama. Ja ne želim tu titulu ove godine. Jednostavno je nezaslužena. Nije da ju Rijeka il Hajduk nešto zaslužuju, ali ako nakon ovog proljeva od HNL sezone slučajno ubodemo titulu pa nek ide sve u k i domaća liga i konkurencija. Kao da dijete, razmaženo derište koje uvijek dobije sve što želi i onda jednom kad je stvarno loš mu na kraju popuste i ne bude kažnjen (gubljenjem titule). Kako ćeš ga odgojiti za ubuduće? Nikako pa tako i naši igrači neće ozbiljno shvaćati HNL. Za dobrobit Dinama želim da spušimo titulu i svim srcem se nadam da će Rijeka osvojiti.

Slazem se sa tobom. Dinamo mora snositi posljedice za losu igru, ljudi koji ne snose posljedice za lose odluke samo postaju losija verzija sebe tako da bi za Dinamo bilo najbolje da ne osvoji titulu ove godine te krene u totalni remont ovo ljeto. Premda je i Rijeka najvise zasluzila do osvoji ipak su oni na zimu prodali svoje najbolje igrace te imaju valjan razlog zasto igraju lose. Novci od prvog mjesta bi im cak pomogle da zadrze dobre igrace te da se ojacaju. Ako Rijeka bude bila jaka to onda tjera Dinamo da bude isto jak

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koliko god priželjkujem titulu u ovoj, nakon dugo vremena, napetoj sezoni, iskreno nije zaslužena.

Imali smo dobrih trenutaka, ali kad je trebalo poentirati mi smo kiksali, prosipali bodove nepotrebno.

Jedino kaj mi je drago kaj nismo pobijedili Lokose jer bi onda naš jug reka da nam je Lokomotiva poklonila titulu.

WHITE STONES VARAŽDIN
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2025 14:13 (Tincha).
3 godine
Hexfire kaže...

Livaju

Livaja bi onda imao doživotnu zabranu povratka u Split.

17 godina
The_K kaže...
Keops kaže...

Slazem se sa tobom. Dinamo mora snositi posljedice za losu igru, ljudi koji ne snose posljedice za lose odluke samo postaju losija verzija sebe tako da bi za Dinamo bilo najbolje da ne osvoji titulu ove godine te krene u totalni remont ovo ljeto. Premda je i Rijeka najvise zasluzila do osvoji ipak su oni na zimu prodali svoje najbolje igrace te imaju valjan razlog zasto igraju lose. Novci od prvog mjesta bi im cak pomogle da zadrze dobre igrace te da se ojacaju. Ako Rijeka bude bila jaka to onda tjera Dinamo da bude isto jak

A Mišković ne treba snositi poslijedice za loše vođenu politiku kluba? Dok se prodaja par stožernih igrača na prošlo ljeto činila kao logičan potez u dugoročnoj strategiji kluba, otkaz Sopiću i nakon toga prodaja još nekoliko stožernh igrača na pola sezone gdje si pri vrhu i imaš realnu šansu osvojiti prvenstvo? I od tih prodaja jedna je glavnom konkurentu u trenutku kad njemu fali igrač na toj poziciji.

Bez pravih pojačanja, uz otkaz treneru i prodaje 4-5 ključnih igrača... Ne zvuči kao ekipa koja planira napad na prvenstvo već kao ekipa koja bi se trebala boriti za 3. mjesto i kvalifikacije za europu. Ovaj naslov ako osvoje će im pasti u krilo, a oni ni krivi ni dužni.

Hajduk ne treba ni previše komentirati. Uvijek nekako nađu način da se dodatno raspadnu i osramote. Bilo igrom, upravom, navijačima, nastupom u europi itd. Uvjerljivo najveća razlika između očekivanja na početku sezone i ostvarenog uspjeha na kraju. I svake godine ista priča.

Jedina razlika između ove i prijašnjih sezona je da su uz povijesno loš Dinamo glavni konkurenti Rijeka i Hajduk nekako još lošiji nego prijašnjih sezona. Prošle godine drugoplasirana ekipa je imala 74 boda, sezonu prije 71, sezonu prije 72, sezonu prije 77. Ove sezone prvoplasirani neće uzeti više od 65 bodova. Dovoljno govori koliko su svi podbacili. Zapravo treba poći u sezonu 2012/13 da se dođe do situacije kada je drugoplasirani (tada Lokomotiva) imao manje bodova nego što će ove godine imati prvak. 

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čestitke ulici i svima koji su podržali rastakanje svjetski uspješnog Dinama.
To je preotet klub sa strane shertonovaca i antimamićevaca.

Ostaje utjeha da je bratski klub našem Mamić Unitedu, otkinuo otetom Dinamu ključne bodove u utrci za titulu šampiona.
Naravno mislim na Šikine dečke, našeg Lokose.

Vi čestitajte sportskoj konkurenciji, jer meni se neda. Da su bili iole sposobniji, već bi Dinamo bio dve kuke bez titule.

Htio bi jako biti pozitivan i optimističan, al kada vidim kaj je opozicija gosp. Zdravku Mamića napravila od kluba, jedva se suzdržavam da budem pristojan. Tolike borbe, toliko muke, snovi i godine stvaranja uspješnog Dinama bačeno u vjetar, radi potreba "demokracije u klubu". Da je to barem radničko upravljanje, jer ovo nije ništa drugo nego otimačina i pljačka.

Eto, opet će ulica reći da su uspješni, a rezultata nigdje. Kada tim "demokratima" veliš kako stoje stvari, nisu baš toliko demokratični, nego ti pošalju hrpu huligana pred vrata.

Sada se tek vidi da sve što smo radili zajedno sa gosp. Zdravko Mamićem na čelu Dinama, da je itekako imalo smisla, te se nemamo potrebe ispričavati za ništa.
Ponosni smo na svoje dinamovanje i to kaj smo bili na strani našeg Šefa. Bilo je to dobro vrijeme.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čestitke Rijeci na zasluženoj tituli.

Što se tiče Dinama: Mislio sam da će mi biti veća drama nakon izgubljene titule. Ali iskreno i nije. Mislim da smo mi Dinamovci postali previše razmaženi u zadnje vrijeme. Nismo bili pravi, puno je tu problema bilo i očito je vrijeme za neke promjene. Sjetimo se da je veliki zaokret došao nakon što je Rijeka osvojila naslov 2016./2017. Te smo nakon toga doveli Bjelicu i krenulo je jedno novo razdoblje Dinama. Sada se nalazimo u sličnoj situaciji. Jednostavno, došlo je vrijeme da se naprave neke nove stvari oko kluba. Pogotovo po pitanju igrača (složiti ekipu koja će gristi i imati movtiv za osvajanje naslova), stručnoga stožera te općenito ideje kako bi Dinamo trebao izgledati u budućnosti. Nadam se da će Boban tu odraditi dobar posao i da ćemo svi imati prilike uživati u novim Dinamovim utakmicama.

Kad podvučem crtu, realno i ovo je dobar rezultat: igrali novi format lige prvaka i to dosta uspješno. dobar dio sezone smo imali prvotimce pod ozljedama, Brunu koji čitave sezone nije bio spreman. Pa onda kad još na to nadovežemo sve ove gluposti sa trenerima, transferima, kriminalnu tranziciju napad-obrana, broj stativi i prečki koji je najveći u ligi, itd.

Lijepo je bilo vidjeti i tribine koje nisu pale u neki veliki očaj, koje su nastavile navijati bez obzira na izgubljenu titulu. Igrač i su i zaplakali, jbg, to je nogomet. Nadam se da će Baturina izvući pouku iz ove sezone, i gdje god završio neka dođe kod trenera koji će ga usmjeriti da postane još bolji igrač. A sad se okrećemo kupu i nadamo se da će tu Rijeka odraditi posao u svoju korist (jer nama to znači europsku ligu umjesto konferencijske). A onda ćemo vidjeti što će biti nakon toga, kako ćemo odraditi ljetni prijelazni rok, tko će biti novi trener, itd. Nadajmo se da to bude bila odrađeno kako spada ovoga puta. I za kraj, "Stojim uz tebe i kada ti ne ide, i kada je teško, s tobom sam ja"

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2025 0:36 (fighterZu).
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čestitke Rijeci, zasluženo su uzeli ponuđeno.

Ovo je očajna nacionalna sezona za Dinamo. Pustimo drugo mjesto.

Trenurno nemamo igru, nemamo jasan plan i igrački/trenerski kadar za sljedeću sezinu.

Nismo osvojili ništa.

Doveden je Boban koji bi trebao to ponovo posložiti i u to polažemo sve nade pa nema panike.

Pozitivna je navijačka kultura.

No ponavaljam. Dinamo si ne smije dopustiti da slavi poraze, da je ok da se dogodi sezona poput ove. Da ne postane GNK Atmosfera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2025 9:17 (plavi08).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice