FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.816.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

veceras uzvrat superkupa... samo neka Mou i dalje ostane "jedinstveni" trener koji nikad nije pobijedio Barçu na Santiago Bernabeu i sve ce biti ok.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

Ne, neka pobijedi 4-3 pa će biti još slađe. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://i.imgur.com/bcJP1.jpg

ikerovi snovi :D

17 godina
FC Barcelona

Večeras u 22:30 zar ne? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
Re: FC Barcelona
Pero Dinamit kaže...

Večeras u 22:30 zar ne? {#}

dap

lnova65
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 12:38 (lnova65).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ne stavljaj takve videe,imaj malo obzira prema hexu,sstrimiju i ostaloj ekipi koja navija za madrid{#}

15 godina
FC Barcelona

pa sta prate onda ovu temu

lnova65
14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

pa sta prate onda ovu temu

pa prate temu najboljeg kluba :D,nije to nista za zamjeriti

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Spanjolski savez je odlucio kazniti Vilanovu s dvije utakmice zabrane vođenja momcadi te tako nece biti na klupi protiv Valencije i Getafea...Uprava kluba ce se zaliti na ovu odluku...sto reci,zalosno,neko tko kaze da je bio faul dobije zabranu a prstici u oku produ nekaznjeno,samo dokaz kome je naklonjen "spanjolski" savez

17 godina
FC Barcelona

Tito Vilanova je dobio dvije utakmice suspenzije, nakon što je isključen na prvenstvenoj utakmici protiv Osasune u nedjelju. {#} Znači nema ga na klupi protiv Valencije i protiv Getafea.

eto. kolega me preteko {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 13:58 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona
Nemožeš vjerovati kakvi su to ljudi u savezu, onaj ubode u oko Vilanovu i ne dobije ništa, a Vilanova zbog prigovora o prekršaju dobije kaznu 2 utakmice, strašno.
Da ima pravde Moroninho ni danas nebi bio na klupi Reala jer je trebao dobiti kaznu za superkup, ali naravno da ju nije dobio, isto kao i Pepe za namjerno gaženje Messija, to je teška sramota.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

Sve će se to već vratiti {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
antimadridista kaže...
Nemožeš vjerovati kakvi su to ljudi u savezu, onaj ubode u oko Vilanovu i ne dobije ništa, a Vilanova zbog prigovora o prekršaju dobije kaznu 2 utakmice, strašno.
Da ima pravde Moroninho ni danas nebi bio na klupi Reala jer je trebao dobiti kaznu za superkup, ali naravno da ju nije dobio, isto kao i Pepe za namjerno gaženje Messija, to je teška sramota.

da, da, da... isto tako, to ce se zaboraviti, to nije bitno, necemo pricati o tome... 

ali kad sudac pogrijesi i dosudi nepostojeci aut za Barçu onda ce se lokalni... (ahm)... javljati kako je Barcelona zasticena i blablabla...

sramota.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja se uopce nisam zacudio sto je vilanova dobio kaznu,btw sstrmi ima nekoliko komentara kojima nisi dao td...

15 godina
Logigamer kaže...

ja se uopce nisam zacudio sto je vilanova dobio kaznu,btw sstrmi ima nekoliko komentara kojima nisi dao td...

a u pravu si kad pogledaš, ipak je Barca već pobjegla Realu 5 bodova, pa se radi sve da kiksamo i da se smanji prednost.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

a u pravu si kad pogledaš, ipak je Barca već pobjegla Realu 5 bodova, pa se radi sve da kiksamo i da se smanji prednost.

a nazalost jedino sto im moze pomoci je da messi dobije dozivotnu suspenziju :P

16 godina
FC Barcelona

Barça je osvojila 3 superkupa zaredom. nijedna momcad nikad nije osvojila 4 zaredom.

ajmo Barça! srusiti jos jedan rekord!!! {#}

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

Ak već to rade onda sigurno nije pomogla suspenzija Coentraa na 4 utakmice.

16 godina
FC Barcelona

Lol, Coentrao i Villanova. Zbilja su podjednako važni svojim timovima. Ajde malo razmisli prije nego što napišeš glupost.

Nije baš da su vam Ronalda ili ne znam koga suspendirali. Puno će vam pomoć(ili odmoć) taj jedan šugavi bek. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 19:04 (sinister_axe).
17 godina

jel ima na max tv.u ili streamu ?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

nadam se samo da ce nasi zavrsit tekmu bez ozlijede

15 godina
Glupost zesca da tekma pocne u pol jedanaest. Hrpa ljudi radi ujutro i sigurno nece gledat, kao i ja. Sretno deckima.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se pobjedi makar slabašnom izdanju protiv Osasune. IDEMO BARCAAAAA <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Glupost zesca da tekma pocne u pol jedanaest. Hrpa ljudi radi ujutro i sigurno nece gledat, kao i ja. Sretno deckima.

O ovome sam baš danas pričao s jednim prijateljem, i čak mi je palo na pamet da je možda Barca jednu vremensku zonu iza nas (jedino racionalno objašnjenje koje mi je palo na pamet ^^):

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
FC Barcelona

Ovjde piše da je i kod njih isto vrijeme kao i kod nas. 

http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=141

17 godina
FC Barcelona

Hajduk je morao platiti Barci i još rezervni sastav, a ako bude sreće u Maksimir dolaze za đabe s prvim timom. {#}

Have A Nice Day
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako su moćni ovi realovci kako stalno šikaju TD, bola odite na svoju temu... Špijunirate protivnički tabor a otkrivate se, neide to tak.

A da nije slučajno...?
17 godina
FC Barcelona

Ovo bi trebao biti sastav: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta; Alexis, Messi i Pedro. Ja bi rađe htio Albu i Villu. A tko zna možda Alexis proradi danas.. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alba ispred Adriana, a Villa će valjda kasnije u igru...

15 godina
Ma ja bi odmah stavio Villu u vatru jer je covjek zeljan igre. Treba igrat na iskustvo.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice