veceras uzvrat superkupa... samo neka Mou i dalje ostane "jedinstveni" trener koji nikad nije pobijedio Barçu na Santiago Bernabeu i sve ce biti ok.
veceras uzvrat superkupa... samo neka Mou i dalje ostane "jedinstveni" trener koji nikad nije pobijedio Barçu na Santiago Bernabeu i sve ce biti ok.
Ne, neka pobijedi 4-3 pa će biti još slađe. 
Večeras u 22:30 zar ne? 
ne stavljaj takve videe,imaj malo obzira prema hexu,sstrimiju i ostaloj ekipi koja navija za madrid
pa sta prate onda ovu temu
pa sta prate onda ovu temu
pa prate temu najboljeg kluba :D,nije to nista za zamjeriti
Spanjolski savez je odlucio kazniti Vilanovu s dvije utakmice zabrane vođenja momcadi te tako nece biti na klupi protiv Valencije i Getafea...Uprava kluba ce se zaliti na ovu odluku...sto reci,zalosno,neko tko kaze da je bio faul dobije zabranu a prstici u oku produ nekaznjeno,samo dokaz kome je naklonjen "spanjolski" savez
Tito Vilanova je dobio dvije utakmice suspenzije, nakon što je isključen na prvenstvenoj utakmici protiv Osasune u nedjelju.
Znači nema ga na klupi protiv Valencije i protiv Getafea.
eto. kolega me preteko 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Sve će se to već vratiti 
da, da, da... isto tako, to ce se zaboraviti, to nije bitno, necemo pricati o tome...
ali kad sudac pogrijesi i dosudi nepostojeci aut za Barçu onda ce se lokalni... (ahm)... javljati kako je Barcelona zasticena i blablabla...
sramota.
ja se uopce nisam zacudio sto je vilanova dobio kaznu,btw sstrmi ima nekoliko komentara kojima nisi dao td...
ja se uopce nisam zacudio sto je vilanova dobio kaznu,btw sstrmi ima nekoliko komentara kojima nisi dao td...
a u pravu si kad pogledaš, ipak je Barca već pobjegla Realu 5 bodova, pa se radi sve da kiksamo i da se smanji prednost.
a u pravu si kad pogledaš, ipak je Barca već pobjegla Realu 5 bodova, pa se radi sve da kiksamo i da se smanji prednost.
a nazalost jedino sto im moze pomoci je da messi dobije dozivotnu suspenziju :P
Barça je osvojila 3 superkupa zaredom. nijedna momcad nikad nije osvojila 4 zaredom.
ajmo Barça! srusiti jos jedan rekord!!! 
Ak već to rade onda sigurno nije pomogla suspenzija Coentraa na 4 utakmice.
Lol, Coentrao i Villanova. Zbilja su podjednako važni svojim timovima. Ajde malo razmisli prije nego što napišeš glupost.
Nije baš da su vam Ronalda ili ne znam koga suspendirali. Puno će vam pomoć(ili odmoć) taj jedan šugavi bek.
jel ima na max tv.u ili streamu ?
nadam se samo da ce nasi zavrsit tekmu bez ozlijede
O ovome sam baš danas pričao s jednim prijateljem, i čak mi je palo na pamet da je možda Barca jednu vremensku zonu iza nas (jedino racionalno objašnjenje koje mi je palo na pamet ^^):
Ovjde piše da je i kod njih isto vrijeme kao i kod nas.
Hajduk je morao platiti Barci i još rezervni sastav, a ako bude sreće u Maksimir dolaze za đabe s prvim timom. 
Kako su moćni ovi realovci kako stalno šikaju TD, bola odite na svoju temu... Špijunirate protivnički tabor a otkrivate se, neide to tak.
Ovo bi trebao biti sastav: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta; Alexis, Messi i Pedro. Ja bi rađe htio Albu i Villu. A tko zna možda Alexis proradi danas..
Alba ispred Adriana, a Villa će valjda kasnije u igru...