FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.687.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Netrebaju nam Alba, Bale, Alaba... imamo lijevog beka. {#}

valjda ga neće Wenger čopit. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 0:37 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
15 godina
FC Barcelona

i odna će netko reći da nije umišljen i arogantan nego da ga samo mediji prikazuju takvim. Da, moš mislit.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

i odna će netko reći da nije umišljen i arogantan nego da ga samo mediji prikazuju takvim. Da, moš mislit.

Meni to nikad neće biti jasno... mislim, ako si najbolji na svijetu onda ne moraš sam sebe hvaliti svako malo. Ako si najbolji na svijetu, drugi će te hvaliti. Ovolika samohvala mu nikako ne ide u prilog.

Ista stvar mi je i sa Peleom. Ja sam najbolji ikada, ja sam postigao "toliko i toliko" golova. Messi nije ni blizu... kad Messi osvoji tri svjetska prvenstva... bla bla... Opet, ako je toliko dobar (najbolji?) šta mu treba tolika samohvala?

15 godina
FC Barcelona

20 najboljih golova u sezoni:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nagađa se da bi ovo mogli biti novi dresovi Barce. Meni su ovi puno lijepši od onih prije. Čak ovaj žuti ima i šahovnicu. {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Nagađa se da bi ovo mogli biti novi dresovi Barce. Meni su ovi puno lijepši od onih prije. Čak ovaj žuti ima i šahovnicu. {#}

E, ovo je već druga priča. Ovo su jako lijepi dresovi, ovi žuti su prebrutalni. :-)

16 godina
FC Barcelona

Ovi žuti su skoro na isti princip kao plavi dres naše reprezentacije{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 16:18 (Jack Sparrow).
16 godina
FC Barcelona

da vidia san dresove i ja danas, meni je ovaj crni prepre...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni ovi domaći dresovi liče na ove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 16:37 (Balvan8).
15 godina
Balvan8 kaže...

ovaj žuti dres bi naručio prvi dan kad bi bio u prodaji, kako j*beno izgleda, ali bojim se da ništa od toga. Treći dres svake godine bude onaj koji je prethodnu sezonu bio gostujući, tj. sljedeće sezone će treći dres vjerojatno biti ovaj crni gostujući iz ove sezone.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 16:35 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Predobar odabir boja i dizajna bilo bi super da tako izgledaju, svi redom  mi se sviđaju.

16 godina
Balvan8 kaže...

iako se i meni vise svidjaju od onih prije, nazalost nis od toga... to su fanmade koncepti koji vjerojatno nikad nece zazivjeti.

dresovi ce biti onakvi kakvi su vec postani... evo domaceg, a gostujuci ce biti zuto narancasti... meni se nikako ne svidjaju :(

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

nikako nemogu razumjeti kako NIke može raditi tako loše dresove. Ovaj od Barce mi se nimalo ne sviđa, Unitedov izgleda kao stolnjak, a Arsenalov gostujući da ne govorim. Pa kad pogledaš slike poput ovih gore koje rade fanovi, kako to izgleda puno ljepše i bolje, a ovi iz Nike-a kojima je to posao nemogu napraviti kako spada, katastrofa. Izgleda kao da su to sve sklepali u 10 minuta.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mediji govore da je slučaj Alba završen te da je u Barceloni.Tako je barem rekao.

Bivši trener španjolskog prvoligaša Valencije, Unai Emery, tvrdi da je klub već prodao lijevog beka i jednog od najboljih igrača prošle sezone

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad smo se razblebetali o dresovima... Milanov za iduću godinu mi izgleda genijalno. Dok im je ovogodišnji bljak (meni). No Milan ima Adidasove dresove...

15 godina
neaktivan
trap kaže...

Kad smo se razblebetali o dresovima... Milanov za iduću godinu mi izgleda genijalno. Dok im je ovogodišnji bljak (meni). No Milan ima Adidasove dresove...

Meni Olimpik Marsej ima domaće i gostujuće zakon :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
neaktivan
13 godina
FC Barcelona

15 godina
KiX777 kaže...

Prestrašno kako su ružni dresovi

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Affellay+15 mil. euro's=T.Silva?

Katalonski 'El Mundo Deportivo' izvještava da će lijevi bek Juvenila A Alex Grimaldo (16) od naredne sezone igrati za Barçu B. Također, isti izvor navodi da bi on u prvoj ekipi mogao zaigrati za 3 godine. Jeste li gledali ovog mladića kojeg smatraju lijevim bekom budućnosti za Barcelonu?

El Mundo Deportivo danas donosi vijest da Barcelona pažljivo motri brazilskog napadača Nilmara. Nilmar (27) trenutno nastupa za Villarreal, koji će od sljedeće sezone igrati u drugoj španjolskoj ligi, što će biti još jedan od razloga za njegov prelazak u jači klub. Cijena se procjenjuje oko 8 milijuna eura.

evo par stvari sa FB

15 godina
antimadridista kaže...

nikako nemogu razumjeti kako NIke može raditi tako loše dresove. Ovaj od Barce mi se nimalo ne sviđa, Unitedov izgleda kao stolnjak, a Arsenalov gostujući da ne govorim. Pa kad pogledaš slike poput ovih gore koje rade fanovi, kako to izgleda puno ljepše i bolje, a ovi iz Nike-a kojima je to posao nemogu napraviti kako spada, katastrofa. Izgleda kao da su to sve sklepali u 10 minuta.

Nisam još na nikoga naišao a da su mu dobri novi dresovi, meni također su smeće.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
14 godina
Logigamer kaže...

Affellay+15 mil. euro's=T.Silva?

Ma daj, takva sića za jednog od najboljih stopera današnjice. Za to možete dobit Nestu.

16 godina

Galliani potvrdio da Ibra i Silva 100% ostaju u Milanu.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
sirka666 kaže...
antimadridista kaže...

Nisam još na nikoga naišao a da su mu dobri novi dresovi, meni također su smeće.

A naša repka? Meni su čisto ok, jedan od iznimki da je Nike dobro dizajnirao dres.

Why so serious?
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Meni čak neizgleda toliko loše, jedino su mi boje malo čudne.

17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
KiX777 kaže...
Meni čak neizgleda toliko loše, jedino su mi boje malo čudne.

Izgleda kao da si od cigana na placi kupio majcu od 20kn i boje ti se razlile na pranju od "kvalitete".

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
FC Barcelona

eto večeras još jedne nagrade Messiju. Večeras je 4. put zaredom postao najbolji strijelac LP, ove sezone je postigao 14 golova. Treba napomenuti da je ovo prvi put u povijesti ovog natjecanja da je jedan igrač osvojio ovu nagradu 4 puta zaredom. Messi je tako ove godine prestigao Gerda Mullera u još jednom rekordu, Muller je nagradu osvajao 3 puta zaredom, od 1972. do 1975. godine.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice