FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.803
|
čitano: 6.687.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona
"Because Keita did not reach a minimum playing time this season, his contract is not automatically renewed and he can leave for free. [sport]"

sranje... kako ne mogu paziti na takve stvari malo... ode lova u vjetar, a i keita isto sve se bojim :(
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

prošlo je točno 20 godina od prvog naslova europskog prvaka i pobjede protiv Sampdorije u finalu na Wembleyu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Iniesta na Facebooku: "Mucha suerte alba!", što bi u prijevodu značilo: "sretno alba". Moguće da je napokon sve riješeno što se tiče toga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Iniesta na Facebooku: "Mucha suerte alba!", što bi u prijevodu značilo: "sretno alba". Moguće da je napokon sve riješeno što se tiče toga.

bolje njega nego bale-a.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona

da, ali izgleda da je Iniesta to napisao za Albacete koji danas igra prvu utakmicu kvalifikacija za plasman u drugu ligu i poželio im sreću, a ne o Albi.

e jbt Iniesta, kako zaj*bava :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 18:39 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Potvrđeno je od strane Nike-a da su ovo novi dresovi Barce.Bit će i pressica il je bila već.Nisam siguran.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
FC Barcelona
sutra u podne je službeno predstavljanje.
17 godina
Tommy_123 kaže...

Potvrđeno je od strane Nike-a da su ovo novi dresovi Barce.Bit će i pressica il je bila već.Nisam siguran.

a gadosti gospe ti...

16 godina
Obi Wan kaže...
Tommy_123 kaže...

a gadosti gospe ti...

ah, još neko koristi moju uzrećicu..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

izgleda da se klubovi natječu ko će imati ružniji dres za iduću sezonu..

0_o
15 godina
FC Barcelona
stvarno se ne sjećam kad su bili lošiji dresovi od ovih. Nije to to bez dosta pruga, ovi izgledaju kao dresovi PSG-a. Ili neka stave dvije kao prije nekoliko godina, ili puno pruga, ovako je nešto između, a to ne priliči Barcinim dresovima. A gostujući su još gori, stvarno neznam koji je specijalac to dizajnirao.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 22:53 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
stvarno se ne sjećam kad su bili lošiji dresovi od ovih. Nije to to bez dosta pruga, ovi izgledaju kao dresovi PSG-a. Ili neka stave dvije kao prije nekoliko godina, ili puno pruga, ovako je nešto između, a to ne priliči Barcinim dresovima. A gostujući su još gori, stvarno neznam koji je specijalac to dizajnirao.

I još je dobio hrpu novaca za to. {#} Meni samo nije jasno, tj. neznam da li je to istina ili ne, kao da se svakome klubu ponude par opcija dresova, pa onda klub izabere najbolji? Ako su ovo najbolji dresovi, onda ne želim znati kako su izgledali ostali. {#}

14 godina
Balvan8 kaže...
antimadridista kaže...

I još je dobio hrpu novaca za to. {#} Meni samo nije jasno, tj. neznam da li je to istina ili ne, kao da se svakome klubu ponude par opcija dresova, pa onda klub izabere najbolji? Ako su ovo najbolji dresovi, onda ne želim znati kako su izgledali ostali. {#}

A ja bih baš htio vidjeti kakvi su ti {#}.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne samo da nisu pruge, nego mi nekako ni boje nisu pogođene. Gostujući ne treba ni komentirati... :(

17 godina
trap kaže...

Ne samo da nisu pruge, nego mi nekako ni boje nisu pogođene. Gostujući ne treba ni komentirati... :(

ko da je netko jeo cikle ili pio vino, uglavnom nesto crveno konzumirao i onda se izriga na plavi dres, pa ekipa razmazala po sredini...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogla bi Barca lagano prijeći na Adidas. {#}

15 godina
FC Barcelona

Ova dva dresa su mi najbolja od zadnjih nekoliko godina, domaći jednostavan i lijep, a ovaj drugi je vjerojatno najljepši gostujući ikad.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanimljivo, mogla bi se dogoditi "skupina smrti" Barca, City, Juve i Dortmund.

http://www.barcabalkan.com/news/read/3283/Poznato-21-mogucih-protivnika-Barce-u-sljedecoj-sezoni-Lige-prvaka

15 godina
FC Barcelona

Jedino ne znam zašto su i treći dres mijenjali. Obično treći dres bude onaj koji je bia zamjenski sezonu prije.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
16 godina
FC Barcelona
evo i gostujuceg za sljedecu sezonu... uzas... izgleda ko lose oprani dres nizozemske reprezentacije :(
15 godina
mrzech kaže...
evo i gostujuceg za sljedecu sezonu... uzas... izgleda ko lose oprani dres nizozemske reprezentacije :(

izgleda ko zalazak sunca :D

16 godina
antimadridista kaže...

izgleda ko zalazak sunca :D

hehe :)

ne znam stvarno tko im dizajnira dresove, stevie wonder?

15 godina
FC Barcelona

eto ono o čemu sam govorio se nastavlja, konstantan pritisak na tu Zlatnu loptu. Sva sreća pa tamo ne glasa Ronaldo niti bilo tko iz Reala pa neće moći glasati za sebe, nego glasaju ljudi koji gledaju i prate nogomet i znaju kako stoje stvari što se tiče toga. Zanimljivo je da je Ronaldo izjavio i nešto o tome kako se kao "ciklus promijenio" i da Barca više nije u rangu sa Realom, to je pozitivno za nas jer tako mogu samo dodatno motivirati Barcu.

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/05/22/3119004/cristiano-ronaldo-real-madrid-are-better-than-barcelona-at

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 11:56 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

eto ono o čemu sam govorio se nastavlja, konstantan pritisak na tu Zlatnu loptu. Sva sreća pa tamo ne glasa Ronaldo niti bilo tko iz Reala pa neće moći glasati za sebe, nego glasaju ljudi koji gledaju i prate nogomet i znaju kako stoje stvari što se tiče toga. Zanimljivo je da je Ronaldo izjavio i da je došao kraj Barcine ere, to je pozitivno za nas jer tako mogu samo dodatno motivirati Barcu.

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2012/05/22/3119004/cristiano-ronaldo-real-madrid-are-better-than-barcelona-at

Ma Ronaldo uopće nije bahat! Vi njega ne poznajete, kako možete reći da je bahat!? Zašto ga odmah napadate?? On je 100 puta bolji od onog glupog Lessija.

15 godina
FC Barcelona

evo i službeno slike sa predstavljanja, ovaj gostujući je još gori nego sam mislio {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 12:38 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
evo i sluzbeno - dresovi za sljedecu sezonu!

ovak u pokretu i ne izgleda tak lose kao na prvu loptu.
ovi gostujuci su svejedno gadni, ali zute gacice su ok.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da su skroz žuti, a ne narančasti bili bi čist ok.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.barcabalkan.com/news/read/3289/Agent-quotGiovinco-je-dobio-ponudu-od-Barcelonequot

lijepo,lijepo,pratim ovog momka vec nekoliko godina i mislim da bi se dobro uklopio

17 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

http://www.barcabalkan.com/news/read/3289/Agent-quotGiovinco-je-dobio-ponudu-od-Barcelonequot

lijepo,lijepo,pratim ovog momka vec nekoliko godina i mislim da bi se dobro uklopio

Vjerojatno bi se uklopio, talentiran je momak. Ali prvo neka oni kupe stopera i beka, pa onda neka razmišljaju o daljnjim transferima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice