nek dovedu chiellinija, covik je sam reka da moze drzat 3 covika sam :D
da Chiellini je isto zvijer, volio bi i njega vidjet u Barci, ali mislim da ga Juve neće pustit, pogotovo sada kada se vraćaju.
da Chiellini je isto zvijer, volio bi i njega vidjet u Barci, ali mislim da ga Juve neće pustit, pogotovo sada kada se vraćaju.
Alaba je cudo, taj moze trcati vise i od legendarnog Roberta Carlosa. Njega bi volio vidjetu Barci. Samo ode cjena u nebo sad.
Iskreno sam Razocaran Realom veceras. Mislio sam da ce osvojiti kad je Barca ispala, ali da ih Bayern ovako nadigra u gostima nisam ocekivao. Ne moze mi se ekipa od preko 500 mil € branit kuci. Pa brate imas najbolju ekipu na svijetu poslije Barce (IMO), idi zabij gol. Kukavicki po meni, zato volim Barcu, daj da mi napadamo, pa ako sijevne kontra, jbg
E yebiga, svi bismo htjeli neka zvučna pojačanja, ali ne ide to tako. Barca je u ogromnom dugu i još dosta novca za pojačanja gube samim neosvajanjem prvenstva i LP-a. A i nema smisla za igrače poput Chiellinija ili Alabe sada mijenjati sredinu, dolaziti u npr. Barcu, kada su njihovi klubovi gotovo jednako konkurentni, a oni imaju garantirano mjesto u ekipi + navikli su na takav nogomet.
Imao sam priliku danas gledat Juvea sjajno su timski poslozeni igraci nema tu previse zvjezdica na terenu ali trener je slozio ekipu samo tako sa par dobrih pojacanja biti ce ubojit stroj sljedece sezone nece biti lako nikome u ligi prvaka,ljudi nemaju poraza u prvenstvu XD
Onda bi mogli igrat samo s njim u obrani
ma to sam ja napisao samo tako da vidim jeli bi se i vama svidjelo to pojačanje,možda ga i pokušaju dovesti,ali teško da će Bayern tako lako posustati,ne daju oni svoje igrače samo tako,sjetite se samo Riberya prije nekoliko godina,svi su se otimali za njim,ali nisu ga pustili. A ovaj ima tek 19 godina i veliki je talent. Teško da će ga Barca prisliti da dođe.
Imao sam priliku danas gledat Juvea sjajno su timski poslozeni igraci nema tu previse zvjezdica na terenu ali trener je slozio ekipu samo tako sa par dobrih pojacanja biti ce ubojit stroj sljedece sezone nece biti lako nikome u ligi prvaka,ljudi nemaju poraza u prvenstvu XD
možda se dogodi da ne izgube do kraja sezone. Nešto slično je Arsenal napravio tamo negdje 2003 il 2004 god.
Drago mi je zbog tebe.
meni jest drago što je Bayern prošao,ali nisam toliko sretan koliko neki ovdje nakon ispadanja Barce,pa 10 stranica su ispisali ovdje sa nekim slikama i ostalim glupostima. Mi navijači Barce bar u niti jednom trenutku nismo podcijenili Chelsea.
Šta me briga za druge, od mene nisi sigurno vidio nešto takvo. Taj svoj post sam već objasnio, nije bilo nikakvog govora o podcjenjivanju. Lijepo kak ti znaš izvući nešto iz konteksta, a žališ se kad drugi to rade tebi .
Šta me briga za druge, od mene nisi sigurno vidio nešto takvo. Taj svoj post sam već objasnio, nije bilo nikakvog govora o podcjenjivanju. Lijepo kak ti znaš izvući nešto iz konteksta, a žališ se kad drugi to rade tebi .
iskreno,ne sjećam se što si govorio poslije,ali ovo što sam citirao je bilo glupo od tebe za reći,i ako to nije podcijenjivanje protivnika onda neznam što jest. Da je to što si napisao poslije stajalo u istom ovom postu koji sam citirao i da si lijepo objasnio čemu to napisano "Bayern rofl",sigurno se sad nebi našalio na to. Uglavnom,NHF.
Guardiola je jucer imao sastanak s Titom a danas ce i sa predsjednikom Rosellom i sportskim direktorom Zubizaretom. Pep ce sutra priopciti vijest igracima a onda cijeloj javnosti.
Ovo mi je vratilo osjecaj pri upisu u srednju,pere me nervoza,neznam sto ce biti a to je od presudne vaznosti
Guardiola je jucer imao sastanak s Titom a danas ce i sa predsjednikom Rosellom i sportskim direktorom Zubizaretom. Pep ce sutra priopciti vijest igracima a onda cijeloj javnosti.
Ovo mi je vratilo osjecaj pri upisu u srednju,pere me nervoza,neznam sto ce biti a to je od presudne vaznosti
Napusta klupu garant kad god se dogadaju takvi sastanci nakon neuspjele sezone to je obicaj nazalost
Napusta klupu garant kad god se dogadaju takvi sastanci nakon neuspjele sezone to je obicaj nazalost
kakva neuspjela sezona?Osvojio 3 trofeja,vjerojatno i cetvrti osvaja,osvojio bi i prvenstvo da ga nisu pokrali,a u LP jednostavno nije bilo srece + par defektnih odluka (tello,cuenca,keita kad gubi)
kakva neuspjela sezona?Osvojio 3 trofeja,vjerojatno i cetvrti osvaja,osvojio bi i prvenstvo da ga nisu pokrali,a u LP jednostavno nije bilo srece + par defektnih odluka (tello,cuenca,keita kad gubi)
neuspjela da to nisu trofeji koji se namecu na pocetku sezone kao najbitniji najbitnije je prvenstvo i liga prvaka i kup(ovdje su jos u igri)
Pa nisu valjda kreteni da ga puste, svi znaju koliko je ozljeda bilo ove sezone i svi dobro znaju koliko je trofeja Pep osvojio zadnje 4 godine. Po meni mora ostati.
Pa nisu valjda kreteni da ga puste, svi znaju koliko je ozljeda bilo ove sezone i svi dobro znaju koliko je trofeja Pep osvojio zadnje 4 godine. Po meni mora ostati.
A gle ako covjek odluci da ide ne mogu oni njega zadrzati
Znači ide i Murinjo? Eto baš mi je žao...
Šta svaki sastanak mora biti razlog da daje/dobiva otkaz? Pravo je čudno da se trener sastaje sa predsjednikom kluba, tko je još to vidio raditi...
Znači ide i Murinjo? Eto baš mi je žao...
Šta svaki sastanak mora biti razlog da daje/dobiva otkaz? Pravo je čudno da se trener sastaje sa predsjednikom kluba, tko je još to vidio raditi...
Ne znaci naravno ali uvjek postoji ali..
Sve da samo njega NE!
ma ostaje Pep,uvjeren sam u to.
ma ostaje Pep,uvjeren sam u to.
i mi smo,ali uvijek moras imati plan b
Nadam se da neće Pep otić uostalom pa nije uprava Barcelone ko Dinamova, izgubiš utakmicu i poteraju te iz kluba.
Tak je to svuda, dok pobjedjujes najbolji si, dok gubis, pokazu ti vrata..
Samo pravinavijaci su tu i u dobru i u zlu..Nemozes otici zbog jedne utakmice..Kao ni sto ne dolazi u obzir da Di Mateo ode..
Nek Pep ode u Arsenal, a Wenger dođe u Barcu... xD
Šalim se, neka samo Pep ostane. Ne vjerujem baš da će ga Barca otjerati, veći je problem ako Pep želi otići. Nije da mu vjerojatno išta fali u Barci, ali možda neko dokazivanje... zasićenje...