FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Obi Wan kaže...

nek dovedu chiellinija, covik je sam reka da moze drzat 3 covika sam :D

da Chiellini je isto zvijer, volio bi i njega vidjet u Barci, ali mislim da ga Juve neće pustit, pogotovo sada kada se vraćaju.

17 godina
FC Barcelona

Alaba je cudo, taj moze trcati vise i od legendarnog Roberta Carlosa. Njega bi volio vidjetu Barci. Samo ode cjena u nebo sad.

Iskreno sam Razocaran Realom veceras. Mislio sam da ce osvojiti kad je Barca ispala, ali da ih Bayern ovako nadigra u gostima nisam ocekivao. Ne moze mi se ekipa od preko 500 mil € branit kuci. Pa brate imas najbolju ekipu na svijetu poslije Barce (IMO), idi zabij gol. Kukavicki po meni, zato volim Barcu, daj da mi napadamo, pa ako sijevne kontra, jbg  {#}

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

da Chiellini je isto zvijer, volio bi i njega vidjet u Barci, ali mislim da ga Juve neće pustit, pogotovo sada kada se vraćaju.

E yebiga, svi bismo htjeli neka zvučna pojačanja, ali ne ide to tako. Barca je u ogromnom dugu i još dosta novca za pojačanja gube samim neosvajanjem prvenstva i LP-a. A i nema smisla za igrače poput Chiellinija ili Alabe sada mijenjati sredinu, dolaziti u npr. Barcu, kada su njihovi klubovi gotovo jednako konkurentni, a oni imaju garantirano mjesto u ekipi + navikli su na takav nogomet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 0:48 (autobus).
15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
Obi Wan kaže...

Imao sam priliku danas gledat Juvea sjajno su timski poslozeni igraci nema tu previse zvjezdica na terenu ali trener je slozio ekipu samo tako sa par dobrih pojacanja biti ce ubojit stroj sljedece sezone nece biti lako nikome u ligi prvaka,ljudi nemaju poraza u prvenstvu XD

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
Balvan8 kaže...
Obi Wan kaže...

Onda bi mogli igrat samo s njim u obrani  {#}

15 godina
FC Barcelona

ma to sam ja napisao samo tako da vidim jeli bi se i vama svidjelo to pojačanje,možda ga i pokušaju dovesti,ali teško da će Bayern tako lako posustati,ne daju oni svoje igrače samo tako,sjetite se samo Riberya prije nekoliko godina,svi su se otimali za njim,ali nisu ga pustili. A ovaj ima tek 19 godina i veliki je talent. Teško da će ga Barca prisliti da dođe.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 0:52 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Imao sam priliku danas gledat Juvea sjajno su timski poslozeni igraci nema tu previse zvjezdica na terenu ali trener je slozio ekipu samo tako sa par dobrih pojacanja biti ce ubojit stroj sljedece sezone nece biti lako nikome u ligi prvaka,ljudi nemaju poraza u prvenstvu XD

možda se dogodi da ne izgube do kraja sezone. Nešto slično je Arsenal napravio tamo negdje 2003 il 2004 god.

14 godina
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...

Drago mi je zbog tebe.

meni jest drago što je Bayern prošao,ali nisam toliko sretan koliko neki ovdje nakon ispadanja Barce,pa 10 stranica su ispisali ovdje sa nekim slikama i ostalim glupostima. Mi navijači Barce bar u niti jednom trenutku nismo podcijenili Chelsea.

Šta me briga za druge, od mene nisi sigurno vidio nešto takvo. Taj svoj post sam već objasnio, nije bilo nikakvog govora o podcjenjivanju. Lijepo kak ti znaš izvući nešto iz konteksta, a žališ se kad drugi to rade tebi {#}.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Veoma sam sretan sto real ne ide dalje
Iako mi je real drazi klub iz inata sto barca nije prosla sam ocekivao daljnji prolazak bayerna
Moram rec da se zaista divim onim okorjelim zaljubljenicima u CR-a (jednostavno ne razumijem sta je tako spektakularno u igracu koji pola utakmice provede valjajuci se po terenu u nadi da ce neki slijepi sudac to uvazit kao faul)
15 godina
Hexfire kaže...

Šta me briga za druge, od mene nisi sigurno vidio nešto takvo. Taj svoj post sam već objasnio, nije bilo nikakvog govora o podcjenjivanju. Lijepo kak ti znaš izvući nešto iz konteksta, a žališ se kad drugi to rade tebi {#}.

iskreno,ne sjećam se što si govorio poslije,ali ovo što sam citirao je bilo glupo od tebe za reći,i ako to nije podcijenjivanje protivnika onda neznam što jest. Da je to što si napisao poslije stajalo u istom ovom postu koji sam citirao i da si lijepo objasnio čemu to napisano "Bayern rofl",sigurno se sad nebi našalio na to. Uglavnom,NHF.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 1:04 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nevjerojatno koliko samo videa vec na youtube-u na racun Ramosa..

16 godina
FC Barcelona
rivaldov sin ponavlja tatine legendarne skarice ;)

inace jedand od najposebnijih golova koje sam ikad vidio na nou campu. kad se uzme u obzir da je rivaldu to bio treci i pobjednicki gol u zadnjim sekundama utakmice, koji je barcelonu odveo u europu te sezone.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Guardiola je jucer imao sastanak s Titom a danas ce i sa predsjednikom Rosellom i sportskim direktorom Zubizaretom. Pep ce sutra priopciti vijest igracima a onda cijeloj javnosti.

Ovo mi je vratilo osjecaj pri upisu u srednju,pere me nervoza,neznam sto ce biti a to je od presudne vaznosti {#}

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Guardiola je jucer imao sastanak s Titom a danas ce i sa predsjednikom Rosellom i sportskim direktorom Zubizaretom. Pep ce sutra priopciti vijest igracima a onda cijeloj javnosti.

Ovo mi je vratilo osjecaj pri upisu u srednju,pere me nervoza,neznam sto ce biti a to je od presudne vaznosti {#}

Napusta klupu garant kad god se dogadaju takvi sastanci nakon neuspjele sezone to je obicaj nazalost{#}

14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
Logigamer kaže...

Napusta klupu garant kad god se dogadaju takvi sastanci nakon neuspjele sezone to je obicaj nazalost{#}

kakva neuspjela sezona?Osvojio 3 trofeja,vjerojatno i cetvrti osvaja,osvojio bi i prvenstvo da ga nisu pokrali,a u LP jednostavno nije bilo srece + par defektnih odluka (tello,cuenca,keita kad gubi)

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
carcharodon kaže...
Logigamer kaže...

kakva neuspjela sezona?Osvojio 3 trofeja,vjerojatno i cetvrti osvaja,osvojio bi i prvenstvo da ga nisu pokrali,a u LP jednostavno nije bilo srece + par defektnih odluka (tello,cuenca,keita kad gubi)

neuspjela da to nisu trofeji koji se namecu na pocetku sezone kao najbitniji najbitnije je prvenstvo i liga prvaka i kup(ovdje su jos u igri)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa nisu valjda kreteni da ga puste, svi znaju koliko je ozljeda bilo ove sezone i svi dobro znaju koliko je trofeja Pep osvojio zadnje 4 godine. Po meni mora ostati.

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Pa nisu valjda kreteni da ga puste, svi znaju koliko je ozljeda bilo ove sezone i svi dobro znaju koliko je trofeja Pep osvojio zadnje 4 godine. Po meni mora ostati.

A gle ako covjek odluci da ide ne mogu oni njega zadrzati

17 godina
carcharodon kaže...

Znači ide i Murinjo? Eto baš mi je žao...

Šta svaki sastanak mora biti razlog da daje/dobiva otkaz? Pravo je čudno da se trener sastaje sa predsjednikom kluba, tko je još to vidio raditi...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
carcharodon kaže...

Znači ide i Murinjo? Eto baš mi je žao...

Šta svaki sastanak mora biti razlog da daje/dobiva otkaz? Pravo je čudno da se trener sastaje sa predsjednikom kluba, tko je još to vidio raditi...

Ne znaci naravno ali uvjek postoji ali..

16 godina
FC Barcelona
English federation want Guardiola to become ENG coach or advisor of the federation. Chelsea, United, City and Liverpool also interested [md]

Former players Valverde (ex-Olympiacos) and Blanc (FRA), as well as Bielsa and Villas-Boas, are possible succesors of Guardiola. [md ser]

Ronaldinho (ex-Barcelona): "Messi or Ronaldo? Both are great players, but I like Messi more than Cristiano." [cope via sport]
14 godina
neaktivan

Former players Valverde (ex-Olympiacos) and Blanc (FRA), as well as Bielsa and Villas-Boas, are possible succesors of Guardiola. [md ser]

Sve da samo njega NE!

15 godina
FC Barcelona

ma ostaje Pep,uvjeren sam u to.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ma ostaje Pep,uvjeren sam u to.

i mi smo,ali uvijek moras imati plan b

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da neće Pep otić uostalom pa nije uprava Barcelone ko Dinamova, izgubiš utakmicu i poteraju te iz kluba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 12:48 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tak je to svuda, dok pobjedjujes najbolji si, dok gubis, pokazu ti vrata..

Samo pravinavijaci su tu i u dobru i u zlu..Nemozes otici zbog jedne utakmice..Kao ni sto ne dolazi u obzir da Di Mateo ode..

16 godina
FC Barcelona
Guardiola met yesterday for 3 hours with president at his home. He's more likely not to renew, announcement of final decision tomorrow [ona]

izgleda ipak pep odlazi... bit ce zanimljivo vidjeti neko novo rjesenje. uz one gore navedene spominju se i koeman, luis enrique...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek Pep ode u Arsenal, a Wenger dođe u Barcu... xD

Šalim se, neka samo Pep ostane. Ne vjerujem baš da će ga Barca otjerati, veći je problem ako Pep želi otići. Nije da mu vjerojatno išta fali u Barci, ali možda neko dokazivanje... zasićenje...

16 godina
FC Barcelona
Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice