FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.771
|
čitano: 5.499.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Evil Access kaže...
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Problem barce je Messi i to je to, klub je postao taoc jednog covjeka. Neimar je preporodio Brazil u zadnje dvije godine, postao je igracina. Uzet lovu za Lea, napraviti novu ekipu oko Neimara, mozda ubost bas ovog Dybalu i jos par dokazanih igraca, nesto mladih i zeljnih dokazivanja, ali graditi ekupu oko igraca koji gledaju prema suparnickom golu i znaju s loptom.

Počni gledat tekme pa onda dođi komentirat, tako to ide, ovako samo ispadaš glup i nebitan

Pa jesi ti gledao tekmu jucer?! Svaka lopta ide na Messija, on dusi loptu, ne uradi nista, pa onda seta okolo kad mu uzmu loptu i stalno tako ukrug... Messi je sada isto kao i Djokovic u tenisu, ne igra mu se, a mora biti na terenu. Najpametnije im je da ga se rjese dok jos mogu uzeti pristojne novce za njega.

Čovjek je najpoželjniji igrač svake momčadi po trenerima, ima najviše "bitnih" dodavanja, DEBELO najviše uspješnih driblinga, te skoro najviše asistencija u povijesti i najviše golova Lige Prvaka sa samo 29 godina i tebi on guši igru?

Direktno je zaslužan za čak 58 od 69 bodova ove sezone u Primeri. Dakle toliko je utakmica solo riješio (i uz Suareza). Vuče Barcu već godinama od kad su Xavi i Iniesta pali i vjerojatno je jedini razlog zašto casual fanovi i dalje gledaju Barcu.

Tako da ili počni gledat sve tekme Barce pa ćeš vidjet koliko je nemoćna bez najvećeg svih vremena ili ne prosipaj još neku (za mene) glupost.

7 godina
protjeran
Mitch kaže...
Evil Access kaže...
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Problem barce je Messi i to je to, klub je postao taoc jednog covjeka. Neimar je preporodio Brazil u zadnje dvije godine, postao je igracina. Uzet lovu za Lea, napraviti novu ekipu oko Neimara, mozda ubost bas ovog Dybalu i jos par dokazanih igraca, nesto mladih i zeljnih dokazivanja, ali graditi ekupu oko igraca koji gledaju prema suparnickom golu i znaju s loptom.

Počni gledat tekme pa onda dođi komentirat, tako to ide, ovako samo ispadaš glup i nebitan

Pa jesi ti gledao tekmu jucer?! Svaka lopta ide na Messija, on dusi loptu, ne uradi nista, pa onda seta okolo kad mu uzmu loptu i stalno tako ukrug... Messi je sada isto kao i Djokovic u tenisu, ne igra mu se, a mora biti na terenu. Najpametnije im je da ga se rjese dok jos mogu uzeti pristojne novce za njega.

Čovjek je najpoželjniji igrač svake momčadi po trenerima, ima najviše "bitnih" dodavanja, DEBELO najviše uspješnih driblinga, te skoro najviše asistencija u povijesti i najviše golova Lige Prvaka sa samo 29 godina i tebi on guši igru?

Direktno je zaslužan za čak 58 od 69 bodova ove sezone u Primeri. Dakle toliko je utakmica solo riješio (i uz Suareza). Vuče Barcu već godinama od kad su Xavi i Iniesta pali i vjerojatno je jedini razlog zašto casual fanovi i dalje gledaju Barcu.

Tako da ili počni gledat sve tekme Barce pa ćeš vidjet koliko je nemoćna bez najvećeg svih vremena ili ne prosipaj još neku (za mene) glupost.

Ja nisam govorio o proslosti vec o sadasnjosti i budcnosti barce, messi je gotov, meni bude muka kada ga sada gledm kako stalno siri ruke prema sudcu i seta okolo. A reci da je najveci svih remena pored Maradone moze samo budala, pogledaj finale sp u brazilu, nije se pojavio na tekmi, taj tvoj nejveci svih vremena...

...
10 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
Mitch kaže...
Evil Access kaže...
Mitch kaže...
Evil Access kaže...

Ja nisam govorio o proslosti vec o sadasnjosti i budcnosti barce, messi je gotov, meni bude muka kada ga sada gledm kako stalno siri ruke prema sudcu i seta okolo. A reci da je najveci svih remena pored Maradone moze samo budala, pogledaj finale sp u brazilu, nije se pojavio na tekmi, taj tvoj nejveci svih vremena...

Pogledaj ti prvo kako je odigrao Maradona finale u meksiku, taj tvoji najveći svih vremena.... Velike utakmice ne dobivaju pojedinci, nego tim i tako je uvijek bilo i bit će. Uostalom na jučerašnjoj utakmici svih 9 šansi barcelone je kreirao tamo neki messi...

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ono jučer je bila nula, totalni momčadski podbačaj kao i u Parizu ali Juve nije PSG da ispusti toliku prednost. Game over 

I tako se uvijek nađu neki pametnjakovići koji bi maknuli Messi-a iz ekipe, isti slučaj kao prije koju godinu tu na temi kad su govorili da ga treba prodati jer nije igrao kako inače zna. Neke ljude je previše razmazio svojim igrama pa sad seru di stignu kad ga ne ide. Što je Messi jedini igrač u ekipi, jedini igrač koji mora odlučivati utakmicu, jedini igrač koji mora biti sve u momčadi? Samo jedno mogu reći a to je: Forma je prolazna, KLASA JE VJEČNA!! 

16 godina

Zabio gol rukom?
Ako to Messi treba napravit nema problema. A ponizit nekoliko igrača je već napravio milijun puta, kao nedavno protiv Bayerna.

Čovjek je vjerojatno najtalentiraniji nogometaš koji je ikad uzeo loptu.
I tu priča staje.

Da je igrao u HNLu i tu ostao i ništa ne osvojio i dalje bi to govorio.

Najveća noćna mora za bilo koju obranu i bilo kojeg golmana i dalje nema diskusije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 16:42 (Mitch).
10 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
....

Mislis finale sp kojeg je Maradona osvojio? 

Da mislim, samo naravno najbolje mi je kad komentiraju "stručnjaci"  koji uopće nisu gledali to prvenstvo. Maradona je najgoru utakmicu na cijelom prvenstvu odigao upravo u finalu protiv njemačke. Bio je apsolutno nevidljiv. Toliko o tome kako je ta Argentina bila loša momčad i on je učinio svemirskom reprezentacijom. Dok recimo današnja argentina bez Messija ne može dobiti Paragvaj. Da se razumijemo smatram Maradonu drugim najboljim u povijesti. Prvi je ipak Messi, čovjek koji igra na najvišoj svijetskoj razini i daleko je najbolji igrač zadnjih 10 godina. Nitko nije toliko dugo vladao na takvoj razini od tih svih svjetskih igrača. Najkompletniji igrač u povijesti nogometa. Zrušio gotovo sve rekorde koji su se i mogli zrušiti. No ipak za trofeje trebaš imati tim. Ipak je nogomet timska igra, a ne pojedinačni sport... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 17:12 (el pistlero123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ova sezona bi mogla biti kraj jedne velike ere. Barca pada u igri,vezni red ne postoji. Iniesta ostario,Rakitic sve losiji,a MSN u napadu nepredvidiv.  Moraju pojacat i mjenjat narocito obranu ali vezni red. 

10 godina
neaktivan
dobarkodobardan kaže...

Ova sezona bi mogla biti kraj jedne velike ere. Barca pada u igri,vezni red ne postoji. Iniesta ostario,Rakitic sve losiji,a MSN u napadu nepredvidiv.  Moraju pojacat i mjenjat narocito obranu ali vezni red. 

Verrati ili thiago moraju biti apsolutni prioritet. A onda sve ostalo.

7 godina
protjeran
el pistlero123 kaže...
Evil Access kaže...
....

Mislis finale sp kojeg je Maradona osvojio? 

Da mislim, samo naravno najbolje mi je kad komentiraju "stručnjaci"  koji uopće nisu gledali to prvenstvo. Maradona je najgoru utakmicu na cijelom prvenstvu odigao upravo u finalu protiv njemačke. Bio je apsolutno nevidljiv. Toliko o tome kako je ta Argentina bila loša momčad i on je učinio svemirskom reprezentacijom. Dok recimo današnja argentina bez Messija ne može dobiti Paragvaj. Da se razumijemo smatram Maradonu drugim najboljim u povijesti. Prvi je ipak Messi, čovjek koji igra na najvišoj svijetskoj razini i daleko je najbolji igrač zadnjih 10 godina. Nitko nije toliko dugo vladao na takvoj razini od tih svih svjetskih igrača. Najkompletniji igrač u povijesti nogometa. Zrušio gotovo sve rekorde koji su se i mogli zrušiti. No ipak za trofeje trebaš imati tim. Ipak je nogomet timska igra, a ne pojedinačni sport... 

1987 kad je Maradona s Napolijem osvojio italijansko prvenstvo ono je bilo po kvaliteti nesto kao ako usporedjujes NBA i ostale lige u kosarci. Maradona je sam osvojio to prvenstvo. Ma tko god stavlja Maradonu i Messija u istu recenicu za mene je orangutan, i usput pogledaj s kim je Messi igrao u barci, imao je jebeni dream team sa sobom, bas bi ga volio vidjeti u Osasuni sto bi osvojio prvenstvo. Kakv crni messi i poredjenje s Maradonom...

...
13 godina
neaktivan

Slazem se. Koliko su samo novaca bacili na pojacanja. Terstegen,Gomes promasaji.. Obrana im kilava. Pique se krpo uz Puyola,ali sad se vidi koliko je precijenjen igrac.

10 godina
protjeran
Klaun si.
This time next year we'll be millionaires
16 godina
Ova Barca ne zaslužuje Messija i to je to.
15 godina
Najjače mi je daleko kad dođe neki kreten u temu i ide uzimat Messija u usta da bi umanjiva njegovu veličinu. Čovik je za mene osobno najbolji ikad, GOAT i gotovo. Nemoguće je uspoređivat igrače iz različitih generacija i to u razmaku od 5 - 10 god a kamoli duže. Fizika i taktika su toliko napredovale u posljednjim godinama da je pravo pitanje kako bi se igrači pokazali u različitim erama. Messi ima vjerojatno 90% svega, nitko drugi nema ni približno. Ja bi volija vidit kod Messija više požrtvornosti i glad u očima ali šta je tu je. Uživam svaki put kad vidim šta radi sa balunom od driblinga, i to tjelom pa do pregleda igre, asistencije kroz dva bloka protivničkih igrača itd. Gledam Ronalda kako u nekoliko sitiacija nezna na 10 - 15 m dodat svom suigraču u kontri WTF. Messi jednostavno radi ogromnu razliku na terenu i onda se neki čude šta sve ide preko njego, ne budite smješni. Kad iz toga proizlaze nevjerojatni potezi onda svi svršavaju na to.
13 godina
nani kaže...
Najjače mi je daleko kad dođe neki kreten u temu i ide uzimat Messija u usta da bi umanjiva njegovu veličinu. Čovik je za mene osobno najbolji ikad, GOAT i gotovo. Nemoguće je uspoređivat igrače iz različitih generacija i to u razmaku od 5 - 10 god a kamoli duže. Fizika i taktika su toliko napredovale u posljednjim godinama da je pravo pitanje kako bi se igrači pokazali u različitim erama. Messi ima vjerojatno 90% svega, nitko drugi nema ni približno. Ja bi volija vidit kod Messija više požrtvornosti i glad u očima ali šta je tu je. Uživam svaki put kad vidim šta radi sa balunom od driblinga, i to tjelom pa do pregleda igre, asistencije kroz dva bloka protivničkih igrača itd. Gledam Ronalda kako u nekoliko sitiacija nezna na 10 - 15 m dodat svom suigraču u kontri WTF. Messi jednostavno radi ogromnu razliku na terenu i onda se neki čude šta sve ide preko njego, ne budite smješni. Kad iz toga proizlaze nevjerojatni potezi onda svi svršavaju na to.

Ma samo pogledaj jučerašnju utakmicu i današnju, koji klub ima kakav rezultat, i koliko je koji igrač u utakmici zabio golova ?! 

ATJ Lučko
10 godina
protjeran
Ajde popij Normabel čekao si 6 mjeseci da Ronaldo da gol u LP pa si sad došao.
7 godina
protjeran
FC Barcelona

C

R

7

...
10 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

C

R

7

Odi mu ga cuclat

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je GOAT

CR7 je za mene top 3 a objektivno top 5

Nemojte replicirati jer sam najveci forumski nogometni strucnjak

15 godina
Mitch kaže...

DEBELO najviše uspješnih driblinga

ne bih se složio 

"Hazard is also the first player in Europe's top-five leagues to complete 100 dribbles"

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 23:39 (loky4i4).
16 godina
loky4i4 kaže...
Mitch kaže...

DEBELO najviše uspješnih driblinga

ne bih se složio 

"Hazard is also the first player in Europe's top-five leagues to complete 100 dribbles"

Pričam o LP. Messi ima 259. Hazard naravno zbog minutaže nešto manje, no svejedno po minuti igranja ima mrvicu manje.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/512bd2/most_successful_dribbles_in_the_last_6_champions/?st=j1g5ksxv&sh=be2eadcc

10 godina
protjeran
Pa koji je ovo Garcia koji se spominje u vezi sa Barcom?

Pa gdje nalaze ove trenere mogli su Limenog iz Radničkog dovest.
Bar bi bilo YT materijala.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.marca.com/futbol/barcelona/2017/04/14/58f0c2c022601d75558b4590.html

Haha, komedijaš! Znači nije dovoljno to što Barcelona iz 10 kornera dobije 8 golova, nego je došlo do toga da protivnik (Chiellini, jel) više ne mora ni skočiti, da bi zabio gol, samo se nakloni. Koliko sam vidio, te strijelce će prije omesti komarac, nego netko tko bi ih trebao čuvati. Malaga ih nije pobijedila niti na sreću, niti zbog igračke kvalitete, nego taktički. Kakva dva sistema, kakva taktika? Enrique, ne seri, pošalješ ih na teren i kažeš - Igrajte!

14 godina
protjeran
Dante05 kaže...

Haha, komedijaš! Znači nije dovoljno to što Barcelona iz 10 kornera dobije 8 golova, nego je došlo do toga da protivnik (Chiellini, jel) više ne mora ni skočiti, da bi zabio gol, samo se nakloni. Koliko sam vidio, te strijelce će prije omesti komarac, nego netko tko bi ih trebao čuvati. Malaga ih nije pobijedila niti na sreću, niti zbog igračke kvalitete, nego taktički. Kakva dva sistema, kakva taktika? Enrique, ne seri, pošalješ ih na teren i kažeš - Igrajte!

Ja mislim da oni se gube upravo zbog taktike i krivo postavljenog sistema igre. Da im barem kaže izađite i igrajte kako znate, sigurno bi bolje igrali. Jedva čekam da ode, valjda dođe trener Seville. Valjda...

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
Dante05 kaže...

bas sam komentirao prvo vrijeme kako je nemoguće da markiranje mascherana na chielliniju na korneru prođe nekaznjeno. i nisam se prevario, drugo poluvrijeme korner chielini veci za glavu od maschea sprema to u mrezu

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nema tu nikakve discipline, takve greške su nezamislive i u najnižoj engleskoj ligi, kao da nisu prošli osnove. To su se igrači gušili jedino u eri Van Gaala. Lik je imao svoje neke komplicirane sheme i taktičke zamisli da su se igrači 'gubili' na terenu. Tek kada im je dano više slobode su i proigrali...

16 godina
FC Barcelona

Samo treba zažmirit i to je to za ovu sezonu.

Pa vidi se iz aviona da dečki igraju sami po sebi, bez ikakvih uputa itd.

Eventualno markiranje, koje je izvedeno kriminalno.

Skupo nas je došlo što nismo uspjeli dovest nekoga tipa Hummels itd.

Umtiti je odličan, ali Pique je katastrofa (li-la ovisno o tekmi) isto tako i meni on nikako nije stup obrane. Ima dobru tehniku i čvrstoću, ali užasno loše odluke u igri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 19:17 (Mitch).
10 godina
protjeran
FC Barcelona

A najviše me nervira kad se na kraju transfer roka ne dovede pravo ime i pojačanje...Konktretno za Hummelsa su rekli da nije za Barcin stil igre jer je sličan profilu Piquea...

Onda dobijem slom,a čovijek je jedan od najboljih na svijetu..

Izgleda da je retardima draže dati 40 miliona eura za panjeve iz Valencije nego igrače provjeene klase.

12 godina
protjeran
opet panjina igra
14 godina
protjeran
kexzoR kaže...
opet panjina igra

Zašto su oni njega kupili? Jel igrao dobro prije nego je došao u Barcu, talent neki? Jer meni je nevjerovatno da su tako lošeg igrača tako puno platili.

14 godina
protjeran

Prva greška Gomesa i malo je falilo da nam zabiju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice