FC Barcelona
- poruka: 50.771
- |
- čitano: 5.499.271
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledao sam ga danas bio je najbolji id Borovih igrača.Bez problema prođe 2-3 igraca a dao je i ekstra loptu za Negreds 1v1 ali nije zabio.
U utakmicama u kojima se mučimo na izmorenu obranu bi radio dar mar na desnom krilu.
Jesmo sretni ove sezone umjesto da smo dali 5 komada imamo 1-1...Ljui iz svake prelaska centra nam daju gol.
Pobjeda više nego zaslužena. Neke igrače treba udaljiti iz ove ekipe i to brzo. Probudio se Paco.
Pobjeda više nego zaslužena. Neke igrače treba udaljiti iz ove ekipe i to brzo. Probudio se Paco.
Da ne misliš možda na Mathieua ...To je najveći amater u nogometnom svijetu.
Rakitić zabio gol kola. Svaka čast.
Da ne misliš možda na Mathieua ...To je najveći amater u nogometnom svijetu.
Jep. Kad vidim to stablo na terenu, muka mi.
Platit će ga 24 miliona a dobit ekstra igrača.
Ne brinite doći će nama neki otpadak iz Espanoyola ili tako nekog kluba.
Imam nekakav dojam da bi ova sezona mogla dobro završiti. Busquets i Iniesta polako hvataju svoju najbolju formu u ključnom dijelu sezone. Prošle sezone je većina igrača dosegla vrhunac forme prerano. Gledao sam Španjolsku protiv Francuske i znam da nije najbolji pokazatelj jer je ipak to prijateljska utakmica, ali Busquets i Iniesta su izgledali fenomelano, a Busi je ubio i u ovoj zadnjoj utakmici protiv Granade. Kad on igra na najboljoj razini, to je onda to, sve je puno lakše. Sutra protiv Seville ćemo vidjeti na čemu smo, dobar test.
Diže se Barca i to opasno , u najvažnijem dijelu sezone.
Onda, da li još ima dvojbe tko je trenutno najbolji veznjak? Iako je za mene to uvijek bio Xavi, trenutno je broj 1. Andres Iniesta. Kakvi potezi, kakva kontrola lopte i kakav pregled igre. Briljantno! Kada čovjek okači kopačke, onda možemo razglabati, a do tada; Don Andres!
Taj Modrić je većinu karijere dodavao prvom do sebe. Sada u realu kao pokazao nešto i sad ga uspoređuju sa Don Andresom. Niđe veze!
Malo pretjerujete. Modrić je igračina, to "dodavanje prvom do sebe" što se često govori za njega je malo više komplicirano nego što mislite. To je isto kao kad netko za Busquetsa kaže da je nikakav igrač i samo dodaje prvom do sebe.
Naravno, Iniesta kad je na 100% je najbolji veznjak svijeta i jedan od najboljih ikada. Modrić se s njime ne može uspoređivati ali da je veliki igrač, sigurno jest.
Hoćete mijenjati Zidanea za Enriquea?
Znači kad je najbitnije, Enrique ide miksat i ne izvede najjaču postavu.
Je*em li ti majku sa Matheiuom i Gomesom.Ovaj promaši 1v1 ovaj skrivi gol
Ako se prokocka i ova prilika onda ni ne zasluzujemo biti prvi.
Enrique najveci idiot koji je sjeo tu...nevjerojatno