FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.771
|
čitano: 5.499.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
Naravno da su opovrgnuli, i naravno da to nigdje nije dokazano. To što si ti simpać Reala i čitaš vijesti njihove medijske mašinerije, to je nešto drugo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina

Citiram šta je napisano ovdje:

mrzech kaže...

Možda ih Perez plaća kao i suce...

Sad.. imamo ovaj slučaj gdje se piše da Perez plaća suce bez da se ikakva istraga vodi protiv Reala u vezi toga i imamo moj odgovor na to da se zapravo protiv Barce vodi istraga u vezi plaćanja sudaca.

Stvarno ne znam šta nije jasno, ali ni ne očekujem od fana Barcelone ima nekog razuma previše.

14 godina
Za razliku od tebe imam mozak i neke stvari vidim i sam. Ako se i samim navijačima Reala gadi sama pojava Viniciusa onda znaš koliko je sati. Lik ulazi sucima u lice i gotovo da ih pljuje na terenu, a nitko mu nema muda dati crveni karton. S druge strane igračima Barcelone se odmah pokazuju kartoni za najmanje gestikulacije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
Za razliku od tebe imam mozak i neke stvari vidim i sam. Ako se i samim navijačima Reala gadi sama pojava Viniciusa onda znaš koliko je sati. Lik ulazi sucima u lice i gotovo da ih pljuje na terenu, a nitko mu nema muda dati crveni karton. S druge strane igračima Barcelone se odmah pokazuju kartoni za najmanje gestikulacije.

Ma da da da, kako da ne.

15 godina
FC Barcelona

Cijeli vam se svijet ruga jer vam se sude penali za "krivi pogled". Najomraženiji ste klub s najbahatijim igračima u povijesti, a da stvar bude gora i ponosite se time.

Plus, kad vam se nešto napiše u vašoj presvetoj temi, postovi se brišu, dakle... sve rečeno.

Kompleksaši.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
9 godina
FC Barcelona

Ozbiljna Barcelona sa mulcima, jos slade sa mulcima iz La masie! Kazu Sevilla, Bayern i Real u istom tjednu.. Na kraju gol razlika 13:2 u korist Barcelone. Treba opcenito pogledat gol razliku u La ligi i sve ce bit jasno.

Zanimljiva je i statistika offsidea u ligama petice gdje je Barca uvjerljivo na prvom mjestu, postavila je zamku protivniku cak 76 puta, to je prava Barcelona, cist ofanziva, igra sa mudima! Ne treba 400M da bi tim funkcionirao i to mi je najdraze. Flick od samog pocetka savrsen, jedino mi je zao sto se mixalo i odmaralo ekipu protiv Osasune ali ajde ocito nebitno na kraju.

Sto se tice Reala njih se uvijek gazilo, to zna svaka osoba na planeti koja prati nogomet, nebitno za koga navija..Barca je uvijek nekako dominirala Reala. Problem je jer je Barca imala tezak period tranzicije kada je klub bio zavijen u crno ali ne treba zaboravit da su cak i tada pisali po Realu u par navrata a ne treba zaboraviti ni ono sa Adamom na krilu.. Real je isto znao bljesnut i zabit par komada ali nije to nista u usporedbi sto im Barcelona radi vise od desetljeca, dovoljno je samo pogledat utakmice u zadnjih 15 godina i provjerit koliko godina je RM znao cekati da bi uopce uspio pobjedti Barcelonu, mogao bi do sutra nabrajat iconic momente Barce nad Realom. Ne spominjem da provociram nekog, to su cinjenica, zato Real oduvijek ima kompleks na Barcelonu, a taj sindrom nije zaobisao ni njihove navijace koji se na pomen Barcelone automatski vade na neke sudce ili spominju svoje polupokradene lige prvaka, smijesno, zato se sa kompleksasima ne ulazi u rasprave.

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 17:19 (el.šef).
13 godina
mrzech kaže...

Cijeli vam se svijet ruga jer vam se sude penali za "krivi pogled". Najomraženiji ste klub s najbahatijim igračima u povijesti, a da stvar bude gora i ponosite se time.

Plus, kad vam se nešto napiše u vašoj presvetoj temi, postovi se brišu, dakle... sve rečeno.

Kompleksaši.

A kad si najbolji klub ikad to je tako.

el.šef kaže...

Ozbiljna Barcelona sa mulcima, jos slade sa mulcima iz La masie! Kazu Sevilla, Bayern i Real u istom tjednu.. Na kraju gol razlika 13:2 u korist Barcelone. Treba opcenito pogledat gol razliku u La ligi i sve ce bit jasno.

Zanimljiva je i statistika offsidea u ligama petice gdje je Barca uvjerljivo na prvom mjestu, postavila je zamku protivniku cak 76 puta, to je prava Barcelona, cist ofanziva, igra sa mudima! Ne treba 400M da bi tim funkcionirao i to mi je najdraze. Flick od samog pocetka savrsen, jedino mi je zao sto se mixalo i odmaralo ekipu protiv Osasune ali ajde ocito nebitno na kraju.

Sto se tice Reala njih se uvijek gazilo, to zna svaka osoba na planeti koja prati nogomet, nebitno za koga navija..Barca je uvijek nekako dominirala Reala. Problem je jer je Barca imala tezak period tranzicije kada je klub bio zavijen u crno ali ne treba zaboravit da su cak i tada pisali po Realu u par navrata a ne treba zaboraviti ni ono sa Adamom na krilu.. Real je isto znao bljesnut i zabit par komada ali nije to nista u usporedbi sto im Barcelona radi vise od desetljeca, dovoljno je samo pogledat utakmice u zadnjih 15 godina i provjerit koliko godina je RM znao cekati da bi uopce uspio pobjedti Barcelonu, mogao bi do sutra nabrajat iconic momente Barce nad Realom. Ne spominjem da provociram nekog, to su cinjenica, zato Real oduvijek ima kompleks na Barcelonu, a taj sindrom nije zaobisao ni njihove navijace koji se na pomen Barcelone automatski vade na neke sudce ili spominju svoje polupokradene lige prvaka, smijesno, zato se sa kompleksasima ne ulazi u rasprave.

Ne treba 400M, ali da ih imate nitko od ovih iz La Masie ne bi igrao.

Što se tiče "gaženja" Reala, omjer pobjeda u dvoboju Barce i Reala je u korist Reala pa eto toliko o tome ko je koga uvijek gazio. U zadnjih 10 godina Real 14 pobjeda, a Barca 13. Real je u godini tranzicije gdje su jedino Joselu-a kao pravu špicu imali osvojio LP i Ligu.

Tko ima kompleks se vidjelo sinoć s provokacijama prema igračima i navijačima jer vama je pobijediti Real kao osvojiti Ligu prvaka, a i vidjelo se prošle sezone, Real je mirnije slavio osvajanje LP-a nego Barca pobjede protiv Bayerna i Reala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 17:49 (Mirkopoter).
9 godina
Mirkopoter kaže...
mrzech kaže...

Kompleksaši.

A kad si najbolji klub ikad to je tako.

el.šef kaže...

Ne treba 400M, ali da ih imate nitko od ovih iz La Masie ne bi igrao.

Što se tiče "gaženja" Reala, omjer pobjeda u dvoboju Barce i Reala je u korist Reala pa eto toliko o tome ko je koga uvijek gazio. U zadnjih 10 godina Real 14 pobjeda, a Barca 13. Real je u godini tranzicije gdje su jedino Joselu-a kao pravu špicu imali osvojio LP i Ligu.

Tko ima kompleks se vidjelo sinoć s provokacijama prema igračima i navijačima jer vama je pobijediti Real kao osvojiti Ligu prvaka, a i vidjelo se prošle sezone, Real je mirnije slavio osvajanje LP-a nego Barca pobjede protiv Bayerna i Reala.

Hvala Bogu sto ih nemaju, nema nista zanimljivije nego po ko zna koji put deklasirat nove/stare galactiose sa igracima iz svog omladinskog pogona. Trpala je Barca na bernabeu vec s kidarama preplacene Realovce i kad je imala 400M, sad kad nemaju trpaju ih s jos mladim sastavom.

Malo decko sagledaj moju poruku koju citiras, procitaj vise puta ako ne razumijes, mozda ces shvatit znacenje ili da ti malo pomognem pogledaj tko je koga izbacivao iz LP i uzimao lige godinama i godinama i to na kakav nacin, i da Real ima 24 pobjede a Barca 13 to nije poanta, samo si dokazao da si ogranicen.

I da, nemoj mi ti o kompleksima molim te, ti koji dolazis ovdje biti poklopac svemu, znaci nemas pametnijeg posla nego citat Barcinu temu, kad je vec Real iznad svih, sta ces ti gazda tu stalno? Ako to nije kompleks onda si nadi zivot, ali ocigledno je da bi trebao poradit na obe solucije. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2024 18:16 (el.šef).
13 godina

Razumijem ja što ti pišeš samo to nema smisla. Vrlo jednostavno. Uživajte u pobijedi, zaslužili ste nakon 5 godina i vi se malo veseliti.

14 godina
Čuj nakon 5 godina. A prije 2 sezone uzeli ligu i pobijedili 3 El Clasica zaredom. Nisi ti baš dobro još od sinoć.
9 godina
FC Barcelona

Dosta interneta za danas 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice