ja bi radije maschea na cdm a bartru na stopera
FC Barcelona
- poruka: 50.773
- |
- čitano: 5.510.403
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To će se pretvorit u 3-5-2, 100%, Masche i Busi na DMF, Pique, Mathieu i Dani iza njih, Xavi i Iniesta CM, Messi AMF i Suarez i Neymar napadači
To će se pretvorit u 3-5-2, 100%, Masche i Busi na DMF, Pique, Mathieu i Dani iza njih, Xavi i Iniesta CM, Messi AMF i Suarez i Neymar napadači
Lako moguće. Nadam se da će Messi skinuti Zaru i da Suarez postigne prvijenac protiv Reala.
I da Bravo opet bude imao clean sheet :)
Neka utakmica bude fer i korektna i neka bolji pobijedi!
Ima netko kakav dobar link?
Koga boli briga tko će zabiti? Bitna je pobjeda.
Ima li tko kakav dobar stream?
Nesto slicno kao sto je bio ovaj http://streamsp.com/
Malo sam skeptican sa Mascheom na stoperu,opet ce bit problema u skoku,Benzema ce ga svaki put nadskocit,nadam se da se varam...takoder sam ocekivao i Raketu u prvoj,Xavi zna igrati ovakve utakmice i sve to stoji,ali pitanje je koliko ce se trkacki moci nositi za Modricem i Kroosom,nadam se da se i tu varam,napad ne moze bolje,pitanje je isto koliko Suarez moze i koliko se uigrao,to cemo vidjeti isto,nadam se postenoj utakmici bez sudackih previda i neka bolji pobjedi,ovo je pravi test za obje ekipe,steta sto nema Balea s druge strane pa da to bude prava stvar
Vamoooooooooooos, ajmooooooooooooo.
imate li kakav dobar link gdje mogu gledati?
AJMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEYMAR LEGENDOOOO
Vadi maskerana van, svaka lopta na Benzemu prolazi.
Ako ne stanu malo na loptu dobit će gol kroz 10-15 min, totalno se izgubila vezna linija Barce.
Kakve lopte daje Suarez čovječe..
Iz penala, iz čega rugoga, pa fujjjjjjjjjjjjjjjj
To je to kad ne iskoristiš svoje prilike
Mathieu se nikako ne kuži s Neymarom, Raketa unutra obavezno.
Fali nama igrač na lijeov strani Mati nije sav svoj. Fake ronaldo/tetkica samo iz penala daje golove, još ono glupo slavlje nakon gola, kao da ga je zaslužio.
Vidi se blaga naklonost suca Realu,ili bolje da kazem pokleknuo je pod pritiskom 4 zuta za Barcu i penal za Real,ne kazem da nista od tog nije neopravdano ali bilo je materijala da se i na drugu stranu svira nesto...uglavnom jako dobro poluvrijeme s obje strane,dosta prilika,Pique opet nije onaj pravi,u 2-3 situacije je izvisio,skrivio penal...ubaciti Raketu,on ce sigurno koju i izvana opaliti...Suarez mi se svida,prima svaku loptu ledima okrenut,tu bi trebali nesto vise odigravat s njim,premalo onih lopti u prostor za njega,stoji presiroko,a znamo kakav je kad se na njega odigrava...
Objektivni su valjda vidjeli čisti penal na neymaru pri 1-0 za nas. nakon kornera ga marcelo s obje ruke puvukao i bacio na pod.
pratim na dva linka, i eng i spa. oba komentirali čisti penal nedosuđen.
S leđa ga pokupi i nema žutog? Pa anbijem ti ove suce na onu stvar.
Kako se igraju, izgube loptu an sredini i odma im kontru lupe, pa ako nemaju di, doma vrati.