Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 110.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Ovo je prva sezona da ih baš pratim, svaku utakmicu, napokon su počeli lijep nogomet igrat, više nemaju konkurencije u hrvatskoj lizi, Hajduk je 5 razina ispod, Split jedno 3, itd, Osijek isto 3 razine ispod, samo neka tako nastave! Svaka čast dečkima!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

kazes da ti je ovo prva sezona da ih bas pratis a onda kazes da konacno igraju lijep nogomet. WTF? onda ocito nisi gledao kak su igrali kad je trener bio Kuze,cak su ljepse igrali i pod Ivankovicem,ovo je goli K.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 14:26 (ASIMILATOR).
15 godina
protjeran
Re: Dinamo 2011/12
ASIMILATOR kaže...

kazes da ti je ovo prva sezona da ih bas pratis a onda kazes da konacno igraju lijep nogomet. WTF? onda ocito nisi gledao kak su igrali kad je trener bio Kuze,cak su ljepse igrali i pod Ivankovicem,ovo je goli K.

Stvarno? Meni se ovo sad čini i po pričama i po tome šta vidim kao super igranje. I prvo pročitaj šta sam napiso, reko sam svaku utakmicu da pratim, prije sam pratio možda 3-4 u sezoni i to je to.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 14:37 (gjurki).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
neznam meni ovo ne lici na nista,u domacem prvenstvu su svi toliko slabi da je smjesno za gledat,u europi jesmo sve tekme dobili ali da je to lijep nogomet nebi bas rekao. al dobro svako ima svoj ukus.
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Zaboravljamo da Kurčić igra kontrolirani nogomet {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Cuj brojke govore svoje 17 pogodaka zabili 1 primili u 8 utakmica od cega 4 europske.Pocetak je sezone,mjenjan je sustav igre i doslo je podosta novih igraca.Decki dobro igraju rezultati im idu u prilog imaju vrlo realno-veliku sansu da udu u ligu prvaka.To sto sve djeluje tako pomalo sporo i traljavo nema veze...razigrat ce se.Prosle sezone su lose krenuli izgubili su od Rijeke i remizirali s Varteksom pa su poslije igrali vrhunski.Najlakse je pljuvat a nitko nezna pohvalit

17 godina
moderator
Dinamo 2011/12

Jako dobro ovo izgleda! Što kaže jedan kolega - odlična grafika! {#}

http://www.gnkdinamo.hr/stadion-maksimir-spreman-za-ligu-prvaka.html

...
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

svi vi koji idete na "europske" tekme po kunu, di ste bili protiv karlovca?

zasto onda nije stadion bio rasprodan, prodali ste se za kunu!!! cast iznimkama

ja rade odem na HNL di je normalna cijena ulaznica, mamic vas je kupio za kunu, samo da napuni stadion jer mu nitko nebi dosao....

i da nisam HAJDUKOVAC :D

<3 dinamo <3

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

ja rade odem na HNL di je normalna cijena ulaznica, mamic vas je kupio za kunu, samo da napuni stadion jer mu nitko nebi dosao....

<3 dinamo <3

Nisu svi iz Zagreba ili okolice da možemo doći na svaku tekmu! 
I nismo se svi prodali za 1kn!! Ja se ne smatram tako jer idem na svaku Europsku, bila ulaznica 1 ili 100kn 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 14:02 (Liverpool1892).
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

tebi svaka cast...ali ima ljudi koji nisu bili godinama i sada su doslo...ko fol navijaci

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

os kupti 2 karte za dinamo malmo sjever 100 kn?

16 godina
neaktivan
strbi kaže...

tebi svaka cast...ali ima ljudi koji nisu bili godinama i sada su doslo...ko fol navijaci

Pa nemoraju ni biti strastveni navijaci da idu na tekmu....nisam ni ja zagriženi fan Dinama ali bi volio da sam mogao do karte da odem s ekipom i dobro se provedem jel sam bio u 12 mj kad su igrali protiv Paoka te je bilo preje*eno čak i po onoj hladnoći.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
neaktivan
Ambush kaže...

os kupti 2 karte za dinamo malmo sjever 100 kn?

Ja ti dam 4 kune..

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
16 godina
strbi kaže...

<3 dinamo <3

u pravu si,ja idem na tekme,i ne mogu reci da sam ja neki navijac,odnosno uopce nisam navijac,al jednostavno obozavam nogomet,i ako cemo samo kunu kostat to da bi vidio malo takozvanog europskog nogometa,pa zasto ne,i jos ak udemo u skupinu s nekim dobrim klubovima,to kaj nisam na tekmi.

17 godina
moderator
Dinamo 2011/12

Držimo fige Dinamu da večeras ostvari dobar rezultat, važno je to i za njega, ali i za cijeli hrvatski nogomet!

{#}

...
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...
strbi kaže...

Pa nemoraju ni biti strastveni navijaci da idu na tekmu....nisam ni ja zagriženi fan Dinama ali bi volio da sam mogao do karte da odem s ekipom i dobro se provedem jel sam bio u 12 mj kad su igrali protiv Paoka te je bilo preje*eno čak i po onoj hladnoći.

Da, da sjećam se protiv PAOK-a, di ste onda bili? Sad svi lete ne tekme kad su ulaznice kunu, a da je stavio 20,30,40kn tribine, siguran sam da nebi bila ovako velika navala!

14 godina
neaktivan

Gle ima nekih kojima je gušt otić s obitelji na tekmu. Pritom nemoraju izdvojit 200kn za tekmu nego dati siću i dobro se zabavit. To što si ti takozvani protumamićevac i što si dio priglupe skupine me uopće nije briga. Puno je ljepše vidjet kad je stadion pun i kada nema nereda te ljudi uživaju u događaju. Karte imaju malu cijenu kako bi se održao momentum i kako bi Dinamo imao što veču potporu s tribina.

odgovor: strbi

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 19:28 (Đapa club).
15 godina
Đapa club kaže...

Gle ima nekih kojima je gušt otić s obitelji na tekmu. Pritom nemoraju izdvojit 200kn za tekmu nego dati siću i dobro se zabavit. To što si ti takozvani protumamićevac i što si dio priglupe skupine me uopće nije briga. Puno je ljepše vidjet kad je stadion pun i kada nema nereda te ljudi uživaju u događaju. Karte imaju malu cijenu kako bi se održao momentum i kako bi Dinamo imao što veču potporu s tribina.

Znaci sljedece kolo HNLa si na tekmi?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
big_guy kaže...
strbi kaže...

Da, da sjećam se protiv PAOK-a, di ste onda bili? Sad svi lete ne tekme kad su ulaznice kunu, a da je stavio 20,30,40kn tribine, siguran sam da nebi bila ovako velika navala!

Bili smo na zapadu {#}{#}

Ali ne vidim što je tebi toliko loše što su ulaznice po kunu,pa čak i da su skuplje i da ima duplo manje ljudi ljepše je ipak vidit pun stadion nego poluprazan.Zar ne?

Miro kaže...

Držimo fige Dinamu da večeras ostvari dobar rezultat, važno je to i za njega, ali i za cijeli hrvatski nogomet!

{#}

Uf,bome su napravili i više nego dobar rezultat.Svaka čast dečkima,napokon da i mi okusimo Ligu Prvaka.Veselim se tekmama na jesen {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 22:31 (big_guy).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Veličanstveno! Svaka čast {#}

Čosić ne bi bio Čosić da nekaj ne kenja! Al nema veze oprošteno mu je {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
16 godina

Potpuna dominacija.Odlično!!!

HTC Desire Android
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Svaka čast momcima, super su igrali.

Napokon gledamo Dinamo koji ima igru i ideju, i ne ide na blef.

Sad se čeka uzvrat, ali ja ću bit optimist pa reći da gledamo LP ove godine na Maksimiru.

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Sad se čeka uzvrat, ali ja ću bit optimist pa reći da gledamo LP ove godine na Maksimiru.

Ma smatram da Malmo nece moci nadoknadit 3 gola zaostatka ukoliko Dinamo bude igrao barem upola dobro kao večeras.

14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Fantastična igra, bravo Dinamo!

Navijači čudesni, 40 tisuća ljudi, niti jedna jedina baklja ili petarda.

Igra odlična, napokon smo gledali pravu utakmicu (osim efikasnosti, igra je bila tu). Potpuno smo kontrolirali igru i apsolutno dominirali terenom.

Svi igrači odlični. Ove sezone ćemo gledati Ligu Prvaka u Zagrebu.

AJMOO DINAMO!

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein
17 godina
big_guy kaže...
FlyBoy kaže...

Ma smatram da Malmo nece moci nadoknadit 3 gola zaostatka ukoliko Dinamo bude igrao barem upola dobro kao večeras.

U nogometu se sve može nadoknadit, u jednoj utakmici samo ovisi kak krene situacija i nema problema ko drugo Malmo je prilično čokljav klub to sigurno da su dobili malo jačeg protivnika od njih recimo talijanskog onda bi tek videl razvoj situacije.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Mrak mrak mrak, jos jedna stepenica i nadam se NAPOKON i ta Liga prvaka..... bravo decki, svaka vam dala.

Mislim da je vrijeme da Sammir dobije poziv u repku!

Brutal Truth \m/
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Mislim da je vrijeme da Sammir dobije poziv u repku!

I Amir i Mir i Ir i mali r {#} 

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

jbn-a tekma svaka čast dinamu uživao sam u 98% tekeme, razočaran sam šta nisam otišao natrag u zagreb na stadion gledat ali sve će se to iskupit sa utakmicama lige prvaka koje ću gledat ponosno sa stadiona i ponosno ću ići bar na jednu ili dvije utakmice u druge države ;)

(#/d){#}

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

ko drugo Malmo je prilično čokljav klub to sigurno da su dobili malo jačeg protivnika od njih recimo talijanskog onda bi tek videl razvoj situacije.{#}{#}

Čokljav si i ti pa kaj bumo sad ne {#} fučkaj ga{#} i nakraju{#}

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

da protiv mamica sam...ali nisam priglup...glupi ste vi sto mislite da mamic treba ovome klubu....sta mislite da je uprava izabrala jurcica sada, ne to je napravio zdravko mamic!! on tamo provodi svoju volju kao bog i batina ...JEDAN CLAN JEDAN GLAS, ako to zelimo mamic mora otici...da ste malo procitali zakone vidjeli bi da izvrsni dopredsjednik kluba NESMIJE biti manager niti jednome igracu iz svoga kluba...a ima brdo igraca kojima je on bio manager, npr.EDUARDO....i svi smo to znali i nitko nije nista poduzimao...koliko je napravio za klub toliko ga je i ostetio ako ne i vise..

jeste culi kada je komentator rekao da sammir odlazi...nakon ove play off faze sammir napusta dinamo

svaka cas momcima na vecerasnjom predstavi, decki bili ste sjajni, nemam druge rijeci :D

ZAJEDNO ZA DINAMO

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice