Bodybuilding - od početnika do naprednih
- poruka: 31.510
- |
- čitano: 7.188.432
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
da dosta je to. sir neki, di si kupio?
sljedece su onda buđole i sl cisti suhomesnati proizvodi sa 30ak g proteina / 100g
da dosta je to. sir neki, di si kupio?
sljedece su onda buđole i sl cisti suhomesnati proizvodi sa 30ak g proteina / 100g
Da, radi se o ribancu, ribani sir koji se koristi za bolognese umak onako na kraju da staviš, da zimska salama je tu u tom društvu oko 30g, pršut...
Da li vam je kad došlo slabo tokom vježbanja.
Meni se nekidan desilo nakon trbušnjaka nekako sam naglo ustao i zamantalo mi se. Morao sam leći dignuti noge i dugo nije prolazilo kako bi ustao provjeriti dal mogu još gore samo mi pojača mučninu...trajalo bar 2sata baš neugodno.
Vadio krv i još neke stvari sve u redu..Sad kad ustajem pažljiviji to radim valjda nece ponovo
jesi li vadio sodium (natrij)?
probaj sa 2-3g (dva debela prstohvata) soli u pola litre vode popiti kroz trening
Incline dumbell 40x9 danas, ovo mi je rekord u broju ponavljanja. Otkaz nebih 10 mogao.
e zanima me nesto, kako je izgledala piramida do ovih 40x9? jesi li se vracao opet dirati 40kg nakon ove max out serije ili smanjis kilazu za naredne serije ili prelazis na drugu vjezbu? jel ovo bila prva vjezba za prsa taj dan?
Incline dumbell 40x9 danas, ovo mi je rekord u broju ponavljanja. Otkaz nebih 10 mogao.
e zanima me nesto, kako je izgledala piramida do ovih 40x9? jesi li se vracao opet dirati 40kg nakon ove max out serije ili smanjis kilazu za naredne serije ili prelazis na drugu vjezbu? jel ovo bila prva vjezba za prsa taj dan?
Šta vi radite piramide?
Ja kad dođem do jedne kilaže odmah sljedeći trening rokam max 3-4 serije pa koliko ponavljanja ide s punom kilažom
Prva vježba, odradio sam 4 serije sa ovih 40kg, svaki put sam napravio jedno ponavljanje manje, počeo sa 9 pa 8 pa 7 pa 6, svaki put otkaz.
sto bi netko pomislio da dode kod mene i vidi ovo na stolu ?
berberine, q10, saffron, nattokinase, gymnema sylvestre
da špijuniraš susjedu
gledam rafale s tim kad prolaze