Brate, moraš malo lower body udariti - upper je show! Samo da ne bude kao Johnny Bravo
Iako moguće da kamera vara pa samo izgleda da su ti ruke deblje od nogu :D
Brate, moraš malo lower body udariti - upper je show! Samo da ne bude kao Johnny Bravo
kupuje netko na the nutrition?
ili savjet za neki isolat cijena/kvaliteta?
Evo pa procjeni, ne stavljam noge cesto mi muski taj dio tijela treniramo sa prijezirom i ono nece ti nitko na bazenu kad si bez majice reci ej imas dobar quad haha.
Ali svakako treba raditi na loweru sa jednakom strascu kao i upper, no trening nogu je sjeban za cns tezak slomi te. I tako.Al ono msm da su mi ok noge ali da uvijek moze bolje.
Momci koja je terapija sada u modi da pitam....test/tren ili????
Momci koja je terapija sada u modi da pitam....test/tren ili????
250mg testa, 150mg masterona i dobar si
Back double biceps mu je show, mora se priznati
ovo je moj zadnji natural back double biceps, ciji je bolji ?
Nije to to dok ne uvuces gace u guzicu
Koji pederluk
Koji pederluk
Priznaj da te pali malo. Ova tema treba biti NSFW, da neće ekipa na poslu otvarat slike pa će kolege mislit da se gledaju muški.
Poslušaj pjesmu od Petra Punka, naravno da me pali
Momci svaka čast, vidi se trud rad i odricanje. Ništa ovo nije nastalo preko noći i tome je kumovala disciplina koja bi nam svima mogla biti uzor.
Keep up the good work, lepo je vidjeti mlade lavove kako rasturaju!
meni je pravilo uvijek nakon leg daya dan off, bilo cucanj ili deadlift, i dok sam bio natural, ucio od najboljih:
poslusaj od 19.00 do 20.00 sto kaze koliko cesto deadlifta a pogle ga
Stan Efferding Deadlift
Slažem se, radio u subotu noge onako baš jako, u nedjelju mrtav, u ponedjeljak tj jučer još gore i došao raditi prsa takav slomljen, bolje da nisam ni došao iako su noge upaljene cijelo tijelo je patilo. Nikad gori trening nisam odradio ali opet sam ga odradio...
Mora se priznati Belicius, ali mi se čini da si ti bio više lean. Odlični obojica
Ne znam čemu TD. Stan Efferding je top i nepresušan izvor znanja, a osim toga BB i PL iskustvo kojim se rijetko tko može pohvaliti.
Potpuno se slažem s njim.
A svaka vam cast,ja sam upao u neku rupu,neda mi se pokrenut nikako...zadnjih 3mj nisam ni otisao na trening,prehranu da ne spominjem.
Vrtim se sta cu i kako,samo da se pokrenem nadam se da ce mi se volja vratiti bar malo kao prije sto je bilo.
Ajde koji savjet sta da radim 4-5 puta tjedno,imam nekih svoji od prije zapisani ali mogu probat i nesto novo.
Kontao sam da idjem na uper,lower push pull legs...znam noge jednom tjedno ali iskreno neda mi ih se vise radit od tog.
Kontao sam poceti s ovakvim necim pa vidit dalje ali evo nezz ni sam...setove i ponavljanja prilagodit svakako kako mi bude islo,ovo je okvirno napisano.
1. Up
2. Lower
3. Push
4. Pull
5. Legs
ili ici na neku kombinaciju:
odmah na 5x tjedno ti moze biti too much ako kreces nakon duze pauze, jedino ako ti je bas dosadno/zelis/imas vremena, 5x tjedno te moze iscrpiti i opet skroz srusiti volju pa da padnes na 0 treninga. gledaj zadovoljiti narednih tjedana barem 3x tjedno otici u teretanu i svaki dan pojesti barem jedan kvalitetan proteinski obrok npr dobar komad mesa ili 5 jaja + ubaci jednu-dvije wheya negdje u danu, kad zaredas tako nekoliko tjedana onda povecavaj/poostravaj rezim
mada ga osobno ne preferiram - sa push pull legs se nemoze puno pogrijesiti,
push gdje se odraduje benc prsa srednje rame i triceps,
pull gdje odraduje leđa biceps zadnje rame trbuh,
noge (hoce li deadlift biti stavljen pod noge ili pull svejedno, bitno da se radi)
pase za onoga tko hoce cesto ici 5-6 puta tjedno u gym (3 dana ON, 1 OFF, repeat), a nije lose niti onom koji hoce samo pon-sri-pet
Ovaj lik meni jebeno izgleda
183cm 90kg. Kad dođeš do ove faze nema više cuta i bulka, održavaš stečeno. :D
Angelo bulk je ok sve dok ne preteruješ, 500kcal iznad održavanja, dovoljan unos proteina i složenih uh + zdrave masti i dobar si. Ići na 5000 kcal kao naturalac nema smisla poljepit će ti se mast bezveze na kraju se samo moraš patit skidati to sve, bulk se radi kako bi dobio na težini i odradio jače treninge čim dižeš teže i jače, mišić bolje raste mada i to opovrgavaju, puno je tu teorija, dali je bolje dići 35kg bučica 10 puta do otkaza, ili 20kg bučica 30 puta do otkaza, zašto se moramo bulkat kad dovoljan unos proteina i jak trening bi trebao gradit čiste mišiće bez bezpotrebnog rokanja i paćenja tijela sa hrpom kalorija i još dobivamo mast.
Što se mene tiče neki clean bulk od 500+kcal pa to postepeno podizati tokom zimskih mjeseci ne ići na više od 10 dobivenih kila. Onda tamo početkom 4 mjeseca laganini deficit pa pojačavat kako se ljeto bliži.
Mike Thurston, bas prica za sebe. Meni ovaj lik isto jeben iz Srbije, tvrdi da je natty, ali ovo je bolestan izgled i snaga koju ima. Covjek se pita ako je ovo fakat natty, kaj radim krivo 🤣
https://www.instagram.com/sekulicnenad94?igsh=MWU4bHRlMHNmbW5xNg==
Ali da, ne vise od 500kcal u plusu. To mi cak nije ni problem, jedino mi je problem nekad imat skroz clean prehranu, ali svejedno si ne dozvolim velike pluseve. Sad cemo ovako jos 2 i pol mjeseca, pa cut dokle ide i onda cemo vidjet za dalje 💪
175cm, 87kg. Rokam ledja dns. Zadovoljan sam super se vide misici sa obzirom na kilazu i da sam na bulku nisam se zamastio previse.
Jell trollas jos ekipu na redditu 😂
Vidio Sekulića uživo, to je tako mali momak, ja sam veći od njega. Mislim, ok, izrezan definiran, vidi se rad trud i volja, ali mali je... To ti je kao i pimpek, može on bit lep žilav tehničar do prekosutra, ali je i dalje mali. Imam osjećaj da ga pojedem za doručak. Njegov biceps je malo veći od mog mobitela. Samo eto, video materijal pruža lažan efekt veličine.
Ne umanjujem njegovu vrijednost, ali dečki s foruma su za njega zvijeri, bar ovako koliko mogu vidjeti.
https://youtube.com/shorts/1aZENqen4_E?si=A0k8m38yG5Q_ps0L
Laganini 120x10
mogao si jos 5
Momci, znam da ne vrijedi jer sam i sam bio takav, no samo jedna preporuka, nije pametovanje....čuvajte sebe i zglobove a pičke ionako vole malo škembe i ne skroz isklesana tijela, život me naučio...lagano vježbanje bez pretjerivanja preduvjet je dobrog i bezbolnog funkcioniranja i u 50tima.
Sve dođe na naplatu....uz ovaj tempo vidim vas sa sjebanom kičmom i zglobovima, znam šta i o čemu pričam....isto tako i velika večina vas ako razmisli zna da je tako.....nabrijan auto bez maziva i upgrejdanih dijelova/jebeno dobre zaštite a i sa njom ne traje dugo, uglavnom sretno u svakom slučaju i vjerujte mi da ta naslikavanja i sl. možda vas trenutno čine sretnim, no uglavnom ispadate smiješni i bzzni....dobar materijal za sprdačinu a na kraju zdravlje trpi....računica je jednostavna, ne isplati se....umjerenost u svakom pogledu.
odmah na 5x tjedno ti moze biti too much ako kreces nakon duze pauze, jedino ako ti je bas dosadno/zelis/imas vremena, 5x tjedno te moze iscrpiti i opet skroz srusiti volju pa da padnes na 0 treninga. gledaj zadovoljiti narednih tjedana barem 3x tjedno otici u teretanu i svaki dan pojesti barem jedan kvalitetan proteinski obrok npr dobar komad mesa ili 5 jaja + ubaci jednu-dvije wheya negdje u danu, kad zaredas tako nekoliko tjedana onda povecavaj/poostravaj rezim
noge (hoce li deadlift biti stavljen pod noge ili pull svejedno, bitno da se radi)
pase za onoga tko hoce cesto ici 5-6 puta tjedno u gym (3 dana ON, 1 OFF, repeat), a nije lose niti onom koji hoce samo pon-sri-pet
Ee hvala ti...ma lako se izgubi dobra navika,teško se vratiti nazat.Vrtim se čilo vrime sta ću i kako ću umjesto da se pokrenem.Druga beba,vremena manje za zajebanciju ali kontam satak uvijek mogu izdvojit.Nekako mi ovako ako podjelom na 5 dana po manje lakše nego da idjem 3 puta pa probat sto vise zbit u tom...ne znam ni sam,vidit ću sta i kako.Imam još i 2 termina nogometa tjedno jedan u kavezu koji je intenzivniji dosta nego pravi teren,to mi dodje kao kardio,noge će malo da pate ali jbga.
mogao si jos 5
Jep. Ali onda ce biti problema sa daljnim tokom treninga. Hack squat poslje ovoga sam isao do otkaza 4 serije i onda na quad extenziju drop setat.
Vidio Sekulića uživo, to je tako mali momak, ja sam veći od njega. Mislim, ok, izrezan definiran, vidi se rad trud i volja, ali mali je... To ti je kao i pimpek, može on bit lep žilav tehničar do prekosutra, ali je i dalje mali. Imam osjećaj da ga pojedem za doručak. Njegov biceps je malo veći od mog mobitela. Samo eto, video materijal pruža lažan efekt veličine.
Ne umanjujem njegovu vrijednost, ali dečki s foruma su za njega zvijeri, bar ovako koliko mogu vidjeti.
Iznenadjen sam. Mislim znam da jebena definicija na slikama i snimkama daje iluziju velicine, ali nisam mislio bas tolko. Ali svejedno da, za mene je to bas aesthetics look.
Ee hvala ti...ma lako se izgubi dobra navika,teško se vratiti nazat.Vrtim se čilo vrime sta ću i kako ću umjesto da se pokrenem.Druga beba,vremena manje za zajebanciju ali kontam satak uvijek mogu izdvojit.Nekako mi ovako ako podjelom na 5 dana po manje lakše nego da idjem 3 puta pa probat sto vise zbit u tom...ne znam ni sam,vidit ću sta i kako.Imam još i 2 termina nogometa tjedno jedan u kavezu koji je intenzivniji dosta nego pravi teren,to mi dodje kao kardio,noge će malo da pate ali jbga.
Odi bar 3x tjedno u gym. Push Pull Legs, malo veci volumen radi nego da radis taj split 2x u tjednu i to je to vise manje za pocetak 🦾
Koji dio nisi shvatio oko onog mojeg naglaska sa umjerenosti//prirodnosti??
Očito je da nisi shvatio dio sa usporedbom sa sportskim nabrijanim automobilom što bi preneseno u gym značilo pretjerivanje sa Anabolicima.... ako to nisi shvatio onda nisi u tome i ne treba te ni zanimat, ovi koji jesu ti znaju i ti će se prepoznat.
Ovo šta si ti gore iznio je sve gore pod mojim napisano, no moram tumačit ko malom djetetu.