Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 31.342
|
čitano: 6.744.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

nema

3 godine

prvi trening nakon 42 dana off, sjedio doma i nis nisam radio

bodyweight isti 100kg, dobio mozda 1-2kg sala, jeo cca 3-4k kcal junka i 30-50g proteina (inace kad sam na rezimu i uredno se trenira odrzavanje mi je 4000kcal i 200ak g proteina)

prsa+srednje rame+triceps malo taknuo, benc je inace 120kg 15ak puta, danas kontrolirana spora jedinica 120kg, po osjecaju da sam napao heavy islo bi 5-8 puta. kroz 2-3 treninga prsa odnosno 2-3 tjedna ocekujem povratak na 15x vidicemo

3 godine

ovaj brad castleberry je takav car, definitivno jedan od najboljih naturalaca na svijetu, uz bok mike o hearnu

koliko vas misli da sam lud/naivan/glup sto sam 95% siguran da su ti likovi natural?

13 godina

Jedino objašenjenje je da trolaš. Nije moguće biti zdravog razuma i misliti da je ovo natural.

3 godine

meni je jako zao sto kategoricki odbijas mogucnost da su natural

pa pogledaj sve za koje 100% pouzdano znamo da su kemijali kroz karijeru, mr olimpije - koliko su oscilirali izgledom kroz natjecateljsku karijeru i koliko su drugaciji kasnije, npr phil jeath sadasnji vs prije par god drasticna razlika

dok su brad castleberry, mike o hearn, bradley martyn, simeon panda i jos neki isti isti vec 20god 

i da, svi bencaju 180 na repse, cuce i deadliftaju 220+ eazy.... to je ono sto sam pisao nedavno, neki pojedinci su jednostavno natural jaki i mogu probijati granice, uz to ako imaju volje za sprovoditi prehranu - shodno imati ce znacajnu kolicinu misicne mase

a sto ti ne mozes probiti benc 80kg 5x10 je tvoj problem, pa za one koji mogu 140 5x10 automatski smatras da moraju biti na steroidima. 

13 godina

Ovi što si nabrojao ajde još nekako, možda neki genetski izuzeci 1/100000 (iako sumnjam za Mikea, a Panda moguće), ali ovaj Brad Castlebary nema šanse da je natural. Pa izgleda kao da je jučer bio na Mr Olympia. Po meni jednostavno nemoguće prirodnim putem, a sad eto možemo se složiti da se ne slažemo. 

9 godina

Jay Cutler je jos uvijek velik i jak

13 godina

jeste naspram obicnih ljudi, ali naspram primea je daleko, sto je i normalno, zbog godina i zdravlja

13 godina
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
Petar hw kaže...

ovaj brad castleberry je takav car, definitivno jedan od najboljih naturalaca na svijetu, uz bok mike o hearnu

koliko vas misli da sam lud/naivan/glup sto sam 95% siguran da su ti likovi natural?

nadam se da trolas, ajd to sto je "natural" ali lik je retard, fejk tezine itd.. budala

13 godina
Petar hw kaže...

meni je jako zao sto kategoricki odbijas mogucnost da su natural

pa pogledaj sve za koje 100% pouzdano znamo da su kemijali kroz karijeru, mr olimpije - koliko su oscilirali izgledom kroz natjecateljsku karijeru i koliko su drugaciji kasnije, npr phil jeath sadasnji vs prije par god drasticna razlika

dok su brad castleberry, mike o hearn, bradley martyn, simeon panda i jos neki isti isti vec 20god 

i da, svi bencaju 180 na repse, cuce i deadliftaju 220+ eazy.... to je ono sto sam pisao nedavno, neki pojedinci su jednostavno natural jaki i mogu probijati granice, uz to ako imaju volje za sprovoditi prehranu - shodno imati ce znacajnu kolicinu misicne mase

a sto ti ne mozes probiti benc 80kg 5x10 je tvoj problem, pa za one koji mogu 140 5x10 automatski smatras da moraju biti na steroidima. 

isti su zato sto cruisaju cijelo vrijeme..

ne mozes usporedivati mikea, pandu (za kojeg svi kazu da je izuzetno mali uzivo), bradlleya itd s philom i cutlerom, puno su veci, veca misicna masa kod jaya i phila, ovi mogu cijeli zivot cruizati i biti isti

3 godine
exer1234 kaže...
Petar hw kaže...

nadam se da trolas, ajd to sto je "natural" ali lik je retard, fejk tezine itd.. budala

sve tezine koje je brad castleberry je ikada digao imas na njegovom instagramu https://www.instagram.com/bradcastleberry/reels/ klasika za takvog lika incline bp 180-220 uz asistenciju, cucanj 180-220 desetke, mrtvo 300x1, rameni potisak bucica 60kg eazy itd itd

nista nemoguce gledajuci sto se na svjetskoj razini radi

14 godina

svjestan si da je brad miljardu puta izrugan i prozvan za kilaže, kao i athlean i takvi šta su koristili iste fejk kilaže gdje ih je ekipa jako ubila video analizom.-

koliko viška slobodnog vremena i upitne seksualne orijentacije moraš bti da vodiš brigu ko je natural a ko ne i da te to sekira, posbeno na svjetskoj razini infleuncera i tih dibidusa, a kamoli po lokalnim teretanama.

boli me kurac, a i tebe bi trebao, jer smiješno mi je da netko stariji od 15 misli i sekira se s time.

predobro.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
5 tjedana
Koji je omjer unosa bjelančevina naspram kilaže dovoljan za dobivanje mišićne mase? Dali je to 2:1, 1,5:1, 1:1, mislim možda je i donekle individualno?
3 godine
fila2208 kaže...

svjestan si da je brad miljardu puta izrugan i prozvan za kilaže, kao i athlean i takvi šta su koristili iste fejk kilaže gdje ih je ekipa jako ubila video analizom.-

koliko viška slobodnog vremena i upitne seksualne orijentacije moraš bti da vodiš brigu ko je natural a ko ne i da te to sekira, posbeno na svjetskoj razini infleuncera i tih dibidusa, a kamoli po lokalnim teretanama.

boli me kurac, a i tebe bi trebao, jer smiješno mi je da netko stariji od 15 misli i sekira se s time.

predobro.

nisu mu fejk kilaze, bencao je uredno 260-300 uz asistenciju spotera, netko je davno napravio cheap hejt video da su kilaze fejk i taj video se rasirio kao kuga i ti si jedan od zarazenih

3 godine
Sirotanovic kaže...
Koji je omjer unosa bjelančevina naspram kilaže dovoljan za dobivanje mišićne mase? Dali je to 2:1, 1,5:1, 1:1, mislim možda je i donekle individualno?

ciljaj 200g i gg

5 tjedana
A što znači gg?
Znači nebitno imao 68kg ili 100, trebao bih unositi 200g proteina? Može li kratko objašnjenje zašto.
3 godine

jer se ne treba opterecivati jel unosis 1.7g proteina ili 2.2g proteina po kilogramu nego zaokruzi i dobro je, nitko ne jede svaki dan identicno, ovisno o izboru namirnica ciljaj biti izmedu 150-200g i dobar si

14 godina

ne znam tko je zaražen, a tko glup

3 godine

da glup sam samo jer citam tvoje noob+troll postove i gubim vrijeme odgovarajuci

vade iscjecke iz razlicitih brad-ovih videa i rade ovakav montirani cirkus, brad jeste bencao 6-7 plejta (260-300kg) uz asistenciju kao prvu vjezbu, a klipovi gdje se muci sa 180kg su na kraju arm daya kad je vec izubijao triceps

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 15:30 (Petar hw).
5 tjedana
Koliko bjelančevina računate za batak, šnicl pilećih prsa ili zabatak. Dali je ispravno da zaokružim da je to nekih 150g mesa i da računam da piletina ima 30% bjelančevina što je iznosi po batku ili zabatku cca. 30 grama bjelančevina?
9 godina
Sirotanovic kaže...
Koliko bjelančevina računate za batak, šnicl pilećih prsa ili zabatak. Dali je ispravno da zaokružim da je to nekih 150g mesa i da računam da piletina ima 30% bjelančevina što je iznosi po batku ili zabatku cca. 30 grama bjelančevina?

skini si myfitnesspal aplikaciju kaze za batak da ima 18-20 grama proteina na 100 grama sa kozom i kosti sirovo vagano.

9 godina

damn ima 200k active usera na aplikaciji, ako uzmes yearly plan dode na 5,99$ na mjesec :o

13 godina
Petar hw kaže...
exer1234 kaže...
Petar hw kaže...

sve tezine koje je brad castleberry je ikada digao imas na njegovom instagramu https://www.instagram.com/bradcastleberry/reels/ klasika za takvog lika incline bp 180-220 uz asistenciju, cucanj 180-220 desetke, mrtvo 300x1, rameni potisak bucica 60kg eazy itd itd

nista nemoguce gledajuci sto se na svjetskoj razini radi

prije 5 i vise godina je bio predmet sprdnje zbog laznih kilaza, fejk ploce ,dizao je preko 300kg bench s lakocom a sipka se ni ne savije itd itd :D 

13 godina
Mr.Natural kaže...

damn ima 200k active usera na aplikaciji, ako uzmes yearly plan dode na 5,99$ na mjesec :o

jbg lik je dobro iskoristio svoju popularnost, ja ga pratim jos od kad je imao 10k pratitelja i bio je totalni anonimus lik (prvi put ga vidio kod ian mccharty na kanalu)

bio je jos s onom plavusom u vezi

znaci bio totalno noname lik, i uspio je u vrlo kratko vrijeme, uvijek je bio dobar lik, bez drama, cisto informativni sadrzaj od pocetka

13 godina
Petar hw kaže...
fila2208 kaže...

predobro.

nisu mu fejk kilaze, bencao je uredno 260-300 uz asistenciju spotera, netko je davno napravio cheap hejt video da su kilaze fejk i taj video se rasirio kao kuga i ti si jedan od zarazenih

eo ti jedan od dokaza

https://www.youtube.com/shorts/cpDunH5uxeU

14 godina
exer1234 kaže...
Petar hw kaže...
fila2208 kaže...

predobro.

eo ti jedan od dokaza

https://www.youtube.com/shorts/cpDunH5uxeU

znači doslovno sam stavio isti link, brad fakenbury je odavno izrugan, jedino petar vjeruje u njega kao djeca u djeda mraza

13 godina

a sta ce kad je njegov fan, vjerojatno misli da su brad, panda, lliver king, mike otren lifetime natty

14 godina
exer1234 kaže...

a sta ce kad je njegov fan, vjerojatno misli da su brad, panda, lliver king, mike otren lifetime natty

pa liver je full natural, samo jede jetrice, tako i ja sad na kolinju direkt svježu udario, au a danas iskidao gym

10 godina

Ovo je natural (slika dolje), znači cca 80tak kg čistih mišića i onda kad se takav ušpricaš dođeš na 130kg i osvojiš 8x mr olympiu i budeš legenda ovog sporta, ti petre si naivniji od mađarske sobarice ako misliš da je ekipa koju si naveo gore natural, frajer sa 100+ kg mišića on je uvijek isti ovo ono naravno da je isti kad crusa na 500 do 750mg već 15 20 godina, ne natječe se pa nema potrebe da provodi radikalne bulk/cut dijete, sad će i Cbum kad se prestao natjecati biti isti, ugodnih 115 120kg na 10-12%bf i ez life. NITKO ne može biti visok 175cm i imati 100kg na 10% bf, niti visok 190cm i imati 115 120kg na 10% bf. Zato postoji FFMI calucator, znači visina, kilaža i postotak masti i onda vidiš gdje je tko, za mike o hearana ispada 30 i unlekly, lik ima 50+ godina odavno više nema razinu hormona kakvu bi trebao imati za takvo tijelo, a lik izgleda kao da ima 30 god 8% bf 190cm i 120kg, msm to kao da netko vjeruje da postoji snjeguljica i sedam patuljaka. I btw taj pajdo što si ga stavio sad sa 39 god ne liči ni na šta, simetrija,estetika 0 bodova, preširok struk. 0 bodova, nebi tako htio izgledati nikad.

https://i.postimg.cc/gk2s2cDT/2024-12-02-15-33-59-Dorian-Yates-after-9-months-of-training-looking-absolutely-creatine-since-the-ag.png
https://i.postimg.cc/ryJgTRS4/2024-12-02-15-34-10-dorian-yates-natural-photo-Google-pretra-ivanje.png

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2024 15:34 (BeLLicus).
10 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2024 15:33 (BeLLicus).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice