Bayern vs Borussia - Liga Prvaka

poruka: 57
|
čitano: 5.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Bayern vs Borussia - Liga Prvaka
antimadridista kaže...
@The Dark Side - ti po svome, ali neznam baš jesi li u pravu, mislim da nisi. Ponovit ću, ako se dobro sjećam, Bayern je uzeo Pepa poslije Juppove izjave da ide u mirovinu. Neka netko od navijača Bayerna potvrdi.

Ako je tako ok, al ja sam sasvim drukciji dojam shvatio, da su oni njega tako rec "istjerali" zato jer je guardiola izrazio zelju da ode u bayern...ako je ovo sta sam napisao istina...onda je to velika mrlja na upravu bayerna...ako sam pak pogrijesio...e onda cu rec...da su pametni zadrzali bi ga pod svakucijenu, posebno sad kad su vidli sta im je donio i da covjek zna svoj posao sa bayernom...ma sa svakakvim klubovima...ja se nadam da ce on doc u real, posto mou odlazi...ako je od bayerna uspio ovo napravit...di bi mu bile granice sa realom...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
antimadridista kaže...

5. mjesec, a vi se raspravljate o zlatnoj lopti koja se dijeli u 1. mjesecu iduće godine. O čuda...

nego, jeli Mandžo prvi Hrvat koji je zabio u finalu?

Cudi me da ti nista ne komentiras,posto si prvi znao o toj temi raspravljati 

15 godina
mazy651 kaže...
antimadridista kaže...

5. mjesec, a vi se raspravljate o zlatnoj lopti koja se dijeli u 1. mjesecu iduće godine. O čuda...

dečko, tema je Bayern vs Dortmund, a ne Messi vs CR ili Barca vs Real i zlatna lopta. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
mazy651 kaže...
nix2811 kaže...
nix2811 kaže...

i da je Borusia osvojila LP bio bi sretan sve dok nema Spanjolaca ... 

hvala vam na TD ... al dosta mi je price o Realu i Barci ... Sve se vrti oko C. Ronalda i Messija ... 

Jedino me zanima tko je dobiti sljedecu nagradu za igraca godine? 

Pa znas da ce messi...ove godine bi trebao ili cr ili ribery... bilo bi nelogicno da ju dobi messi koji opet nije nista napravio,nije ga bilo u velikim utakmicama tipa el classico ili u polufinalu lp ...ali ionako se zna da je ta nagrada smece pa ce je opet on dobit

Ma ja trebam osvojit i  amen :D kakav messi,ronaldo,falcao i ostali.. :)

Zan klo van dam
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pa zasto ne ... jos malo pa je sezona gotova ... 

pa ljetni odmor i na jesen nova sezona ... pa zimski odmor tako rec pola godine ciste igre je proslo ... jos koji tjedan i sve je gotovo ...  

13 godina
antimadridista kaže...
mazy651 kaže...
antimadridista kaže...

dečko, tema je Bayern vs Dortmund, a ne Messi vs CR ili Barca vs Real i zlatna lopta. 

Nemoj mi tu bacat svoje spike...tako se mozes razgovarati sa svojim balavcima!

17 godina
neaktivan
nix2811 kaže...
antimadridista kaže...

pa zasto ne ... jos malo pa je sezona gotova ... 

pa ljetni odmor i na jesen nova sezona ... pa zimski odmor tako rec pola godine ciste igre je proslo ... jos koji tjedan i sve je gotovo ...  

Gleda se kalendarska godina, bote.

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan

on baca spike? evo ja ću ti ukratko demonstrirat kako ti pišeš u realovoj temi: ''Hjoj ionako je precjenjen,pa kaj vi mislite da bude on u europi radil to kaj radi protiv brazilskih igraca? haha da mi je vidit da vrti ramosa ili varanea xD''

momak ti si kvazi navijač, koji navija samo reda radi i glavni je na internetu, živiš u realovoj temi a i u njoj pišeš samo protiv i o ''glupoj'' barceloni, a sve manje o realu.. xD ovo xD ono, još počni bacat lolove i awiche i bit će to dobro

eee i, sve čestitke mandži {#}

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 23:07 (rookica19).
13 godina

ajde nemojte "usrat" i ovu temu sa real vs barca molim vas...ovo je njemacka noc...i njemci su osvojili wembley dok su ronaldo i messi mogli jedino preko TV-a gledat finale... svabe nas rasturile i to dobrano...lewandowski nas utrpao...a barca je zavrsila sa 7-upom...tako da se nijedni ni drugi nemozemo puhat nesto, jer je njemacka nas odpuhala...sve u svemu...cestitke bayernu...a borusija...bit ce bolje, ako ovako nastave mogu i sljedece godine doc do finala :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
TheDarkSide kaže...

ajde nemojte "usrat" i ovu temu sa real vs barca molim vas...ovo je njemacka noc...

a što ja pišem nego to? imaš iznad nad*kano dijete željno pažnje koje dolazi zagaditi temu s Messijem, CR-om i zlatnom loptom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

pa ne igra se 365 dana ... imaju i oni ljetni odmor izmedu sezona 

tako da ... a i od zadnje dodjele nista pretjerano se nije vidjelo od Messia i CR7 ... tako da zasto ne otvorit to pitanje  

15 godina
nix2811 kaže...

pa ne igra se 365 dana ... imaju i oni ljetni odmor izmedu sezona 

tako da ... a i od zadnje dodjele nista pretjerano se nije vidjelo od Messia i CR7 ... tako da zasto ne otvorit to pitanje  

ali ne kužim potrebu, tema je Bayern vs Dortmund, postoji tema "Sve o nogometu".

Dođe čovjek pročitati što ljudi misle o finalu, a vidiš da se i tu priča o Messiju, CR-u, nema smisla nikakvog.

13 godina
rookica19 kaže...

on baca spike? evo ja ću ti ukratko demonstrirat kako ti pišeš u realovoj temi: ''Hjoj ionako je precjenjen,pa kaj vi mislite da bude on u europi radil to kaj radi protiv brazilskih igraca? haha da mi je vidit da vrti ramosa ili varanea xD''

momak ti si kvazi navijač, koji navija samo reda radi i glavni je na internetu, živiš u realovoj temi a i u njoj pišeš samo protiv i o ''glupoj'' barceloni, a sve manje o realu.. xD ovo xD ono, još počni bacat lolove i awiche i bit će to dobro

eee i, sve čestitke mandži {#}

pa ako ti se ne svida ono sto ja pisem u temi real madrida onda netrebas nit dolazit tamo...ocito hodas tamo samo zato jer te boli to sto ja napisem istinu! ... i sigurno si jedan u nizu onih navijaca koji navija za barcu od neznam tamo negdje 2009 .

15 godina
neaktivan

Svaka čast Bayernu i Mandži na posve zasluženom slavlju! Odlično finale i dokaz u kojoj se ligi igra najljepši nogomet :P

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
16 godina
13 godina
neaktivan

Vidim da ste raspravljali o odlasku Juppa pa ću se ja nadovezati,Jupp je na press konferneciji za novinare izjavio da ide u mirovinu i da to nema veze s njegovim zdravljem(potezalo se to pitanje),i tako je Bayern tražio trenera i našli su ga a to je Guardiola.

14 godina

E ali stvarno ne znate kad stati sa glupim offtopicom.

Uglavnom. Odlično finale, s puno akcije i neizvjesno do samog kraja, baš kako treba biti. Drago mi je zbog Manđe iako mi je Borussija draža zadnjih sezona. Fantastično igraju. Šteta što će im sad pokupovati pola momčadi, ali šta je tu je. Da su zabili u prvih 20 minuta kad su trebali, možda bi bilo drugačije. 

Ono što je bilo dobro, a katastrofa veći dio sezone je bilo suđenje. Možda je mogao/trebao biti crveni za Dantea kod penala, po meni je, ali ostalo je sve bilo odlično. Barem koliko se vidjelo tokom tekme.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...

E ali stvarno ne znate kad stati sa glupim offtopicom.

Uglavnom. Odlično finale, s puno akcije i neizvjesno do samog kraja, baš kako treba biti. Drago mi je zbog Manđe iako mi je Borussija draža zadnjih sezona. Fantastično igraju. Šteta što će im sad pokupovati pola momčadi, ali šta je tu je. Da su zabili u prvih 20 minuta kad su trebali, možda bi bilo drugačije. 

Ono što je bilo dobro, a katastrofa veći dio sezone je bilo suđenje. Možda je mogao/trebao biti crveni za Dantea kod penala, po meni je, ali ostalo je sve bilo odlično. Barem koliko se vidjelo tokom tekme.

jeli Dante imao već žuti prije tog starta? ako jest, onda se također slažem da je mogao dobiti i drugi.

ali dobro je bilo suđenje, puštao je kontakt igru i pravilno sve dosudio. Puno bolje od ostatka natjecanja u ranijim fazama kad su suci bili kriminalni.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jeli Dante imao već žuti prije tog starta? ako jest, onda se također slažem da je mogao dobiti i drugi.

ali dobro je bilo suđenje, puštao je kontakt igru i pravilno sve dosudio. Puno bolje od ostatka natjecanja u ranijim fazama kad su suci bili kriminalni.

Prvog je dobio u prvom poluvremenu, 29. min.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina

Takoder bila bi velika mrlja na sudenju da je robben zabio ono u situaciji 1 v 1 s golmanom kada nije sudeno cisto zalede!

14 godina

Jako mi je drago zbog Bayerna a posebno zbog Mandže, zaslužili su nakon 2 zadnja finala koja su izgubili. Što se Robbena tiče, njegovo pimplanje i sebičnost ne mogu smisliti ali kad sam vidio ono njegovo veselje kad je zabio pa i kad je završila utakmica mogu reći da ako je tko više zaslužio zabiti pobjednički pogodak to je on baš zbog promašaja u prvom poluvremenu a i zbog finala prošle sezone.

Dortmund, žao mi ih je, imaju odličnu momčad i bili su blizu ali pad u drugom poluvremenu ih je koštao. 

15 godina
vrinho kaže...

Jako mi je drago zbog Bayerna a posebno zbog Mandže, zaslužili su nakon 2 zadnja finala koja su izgubili. Što se Robbena tiče, njegovo pimplanje i sebičnost ne mogu smisliti ali kad sam vidio ono njegovo veselje kad je zabio pa i kad je završila utakmica mogu reći da ako je tko više zaslužio zabiti pobjednički pogodak to je on baš zbog promašaja u prvom poluvremenu a i zbog finala prošle sezone.

Dortmund, žao mi ih je, imaju odličnu momčad i bili su blizu ali pad u drugom poluvremenu ih je koštao. 

e da je samo finale iz prošle godine. Sjeti se i 2010 finala LP, pa SP sa reprezentacijom 2010. Toliko finala ima, a nikad ga nije išlo i gotovo uvijek tragičar. I meni je nekako drago da je večeras baš on odlučio, nije mi baš najdraži igrač, ali kad vidiš što je sve proživljavao, mora ti biti drago.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 23:46 (antimadridista).
14 godina
mazy651 kaže...

Takoder bila bi velika mrlja na sudenju da je robben zabio ono u situaciji 1 v 1 s golmanom kada nije sudeno cisto zalede!

Nije bilo zaleđe, premotaj si na 1:16 i vidjet ćeš.

http://www.dailymotion.com/video/x107l6w_baydor21hig_sport?start=82#.UaEx0UCL9p2

antimadridista kaže...

e da je samo finale iz prošle godine. Sjeti se i 2010 finala LP, pa SP sa reprezentacijom 2010. Toliko finala ima, a nikad ga nije išlo i gotovo uvijek tragičar. I meni je nekako drago da je večeras baš on odlučio, nije mi baš najdraži igrač, ali kad vidiš što je sve proživljavao, mora ti biti drago.

Sad mu se vratilo jer da je i ovo finale izgubio ja bih se na njegovom mjestu ostavio nogometa {#} Meni je bio jedan od dražih igrača ali počeo je pretjerivati s tim soliranjem, ubije me u pojam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 23:53 (vrinho).
13 godina
protjeran
mazy651 kaže...

Pa znas da ce messi...ove godine bi trebao ili cr ili ribery... bilo bi nelogicno da ju dobi messi koji opet nije nista napravio,nije ga bilo u velikim utakmicama tipa el classico ili u polufinalu lp ...ali ionako se zna da je ta nagrada smece pa ce je opet on dobit

Dijete balavo sta zakuzujes temu s glupostima, tema je Bayer - Borrusia... i kakav pobogu CR, taj jedino moze uci u konkurenciju za frizuru godine jer on i njegov RM ove sezone nisu napravili ama bas nista.

Zlatnu loptu dobiva netka iz Bayerna aka Robben, jest da nevolim skrto govno bas previse, ali lik je odigro sezonu zivota, posebno u ligi prvaka.

Btw cestitke Bayernu, iako navijo sam za B.D. a odlucivale su nijanse, opet nekako mi je drago, ponajvise zbog Mandjze.

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
13 godina
R4sput1n kaže...
mazy651 kaže...

Dijete balavo sta zakuzujes temu s glupostima, tema je Bayer - Borrusia... i kakav pobogu CR, taj jedino moze uci u konkurenciju za frizuru godine jer on i njegov RM ove sezone nisu napravili ama bas nista.

Zlatnu loptu dobiva netka iz Bayerna aka Robben, jest da nevolim skrto govno bas previse, ali lik je odigro sezonu zivota, posebno u ligi prvaka.

Btw cestitke Bayernu, iako navijo sam za B.D. a odlucivale su nijanse, opet nekako mi je drago, ponajvise zbog Mandjze.

Daj se poklopi usima ....haahha da ronaldo je samo prvi strijelac lige prvaka i zabio je ove sezone samo 55 golova u 55 utakmica...ma kakav crni robben?! pa znas dobro tko ce dobiti zlatnu loptu

13 godina

Objasnio...

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
protjeran
mazy651 kaže...

Daj se poklopi usima ....haahha da ronaldo je samo prvi strijelac lige prvaka i zabio je ove sezone samo 55 golova u 55 utakmica...ma kakav crni robben?! pa znas dobro tko ce dobiti zlatnu loptu

Daj molim te, liku su osobno statiske prije svega a ego veci od Mount Everesta, po golovima ga ionako pere Hobit koji za razliku od njega ipak igra i timski, medjuostalim zato i je Barca onako lako osvojila prvenstvo a ovi sipak. Loptu ce dobit Robben 90%, kao sto rekoh ni njega ne volim previse jer je isto govno egoistocno, al ove godine se ipak vise podredio timu te u grdo vaznih utakmica, onda kad se se prelamalo, donio prevagu - tad obicno Kristine nema nigdje.

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 0:19 (R4sput1n).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice