ja mislim da je ovo jos jedan u nizu trolova....svaki dan neka nova tema o slaganju konfe
taj tvoj avatar dočarava stanje na forumu
ja mislim da je ovo jos jedan u nizu trolova....svaki dan neka nova tema o slaganju konfe
taj tvoj avatar dočarava stanje na forumu
umisto AMD Phenoma uzmi neki Intelov i7 i umisto ovog monitora uzmi LG flatron E2290V.....cijene su slične
:facepalm: ti nisi pročito prvi post jelda?
Slažem se.
Za čega bi tebi trebao služiti taj komp od 13 000 kn ?
Lool, izgleda. Malo je onih kojima stvarno treba računalo od 13000 kn a još manje onih koji iskorištavaju njegov potencijal .
Ako je gaming u pitanju za 5.000 dobiješ konfu sa x4 955 i HD 6850 u crossfire pa imaš performanse iznad GTX 580.
13.000 za komp?
Veću glupost dugo nisam čuo.
Lool, izgleda. Malo je onih kojima stvarno treba računalo od 13000 kn a još manje onih koji iskorištavaju njegov potencijal .
i još manje onih koji imaju pare za komp od 13000kn....
to je kao da mi kazes nemoj pojesti onaj hamburger, a umirem od gladi
problem je u tome sto to uzimam na kredu pa onda mora sve biti sa istog mjesta kupljeno, u mom slucaju iz linksa jer u ri nema bolje ponude koliko znam
Pa nema ni on 13 iljada novaca, vidiš da se zadužuje. Da parafraziram, e-penis enlargement na rate NHF.
Ono, stvarno naznam odakle nekom zelja da se za igranje baca u toliki dug, kad ljudi kazu da se sve to moze lijepo igrat
(posebno ako se nema novaca, a vidim po izjavi da se nema) sa 1/4 potrosenog novca... ali ajde. Da je zabranjeno, nije.
hvala ljudi na savjetima, nisam jedan u nizu trolova, komp uzimam na kredit na dvije i pol godine tako da ovaj iznos izgleda podnosljivo.. htio sam uzet konfiguraciju koja ce mi omoguciti kasnije eventualno nadogradivanje, znam da ima i puno primjedbi zasto AMD za tu lovu, jbga svatko ima neke svoje zelje i afinitete.. u svakom slucaju hvala na prijedlozima..
p.s. uzimam ovako skuplju konfiguraciju kako je barem u sljedecih 4-5 godina ne bih trebao nadogradivati.. a ako i budem nesto trebao ona bude dovoljno svjeza da moze primiti novije komponente.. tako da ne uzimam samo za igrat pa da se izgustam na sljedecih 6 mjeseci, a kasnije boli glava, komp koji sam do sada imao ima vec 4 god..
JA sam ti onda kad sam tako kupovao "za budućnost" uvijek uzimao nadolazeće, ali ne najjače.
Tako sam sa jednom pločom/kućištem/napajanjem/monitorom/memorijom
uredno prošao po 3 generacije procesora, 4 grafičkih, i gomilu hardova a nije toliko boljelo
proračun.