Vaš komentar za konfu

poruka: 97
|
čitano: 7.760
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vaš komentar za konfu
MorskiMacak kaže...

A što mislite kako bi na ovoj novoj konfi koju mi je Cezar sastavio kako bi se vrtio The Witcher 2 jer mi se čini da je on zahtjevniji od Crysis 2 i čak ima ubersampling ali mi to ne treba :P

Vrtio bi se kao od šale, ta konfa ždere sve naslove na max. settings na full HD rezoluciji.

14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
MorskiMacak kaže...

A što mislite kako bi na ovoj novoj konfi koju mi je Cezar sastavio kako bi se vrtio The Witcher 2 jer mi se čini da je on zahtjevniji od Crysis 2 i čak ima ubersampling ali mi to ne treba :P

Vrtio bi se kao od šale, ta konfa ždere sve naslove na max. settings na full HD rezoluciji.

Ako je to sve istina nitko sretniji od mene kad to kupim i nadam se da oću. Sad zamisli moju konfu Intel Pentium 4, 3.0Ghz, 2Gb RAM, ATI Radeon HD 4350

14 godina
neaktivan
MorskiMacak kaže...

Ako je to sve istina nitko sretniji od mene kad to kupim i nadam se da oću. Sad zamisli moju konfu Intel Pentium 4, 3.0Ghz, 2Gb RAM, ATI Radeon HD 4350

Preporodit ćeš se kao nikad u životu, to ti jamčim{#}

14 godina
neaktivan

Ljudi hvala vam svima od srca, posebno Caesar et Brutus-u,ali komp ću tek nabaviti za vrijeme zimskih praznika :P

14 godina

To je daleko od danas. Kad budeš kupovao komp onda s ejavi na novu procjenu jel će za 5 mjeseci biti drugačije stanje {#}.

14 godina
neaktivan

Da, baš san i mislia. Tad će izač i nove igre kao Battlefield 3 i Skyrim pa će za njih biti potrebna i jača konfa. 

14 godina
protjeran
sljepic kaže...

Ajde da čujem vaš komentar na ovu konfu..  jedini problem mi je napajanje hoće li izdržat ?

EDIT :  Još me zanima hoće li to sve stati u ovo malo kučište?

Evo nesto od mene.

Ako preferiras igre,bolje ti je uzeti X4 procesor,jer neznam nijednu igru da vidi 6 jezgri (tako da 2 jezgra u igrama otpadaju)

Imas solidnu AM3+ plocu,koja ce biti veoma dobar izbor,ako bude htio da uzimas nove AM3+ procesore.Naravno tu je podrska za USB 3.0 (PO MENI BBuy ploca)

Solidno kuciste

Odlicno napajanje

GTX560 Ti,blago bolja od GTX560.

CoolerMaster Hyper Tx3,sam stavio da umanjim buku STOCK kulera,te da u ovim sparnim danima procesoru smanjim temperaturu.

Moja Preporuka Moja Preporuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 0:24 (BR1cK).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice