Bok svima =D.Da neotvaram novu temu ovdije ću pitat ( ako nije problem ) dali bi mi tko od vas mogao složit što jače stolno raćunalo od 6000 do 7000 kn s kučištem.Hvala unaprijed .
Monitor? Periferija?
Monitor? Periferija?
Sve.
Ovo ok?
Ako želiš može se uštediti na napajanju i procu. Znači Corsair 450 i Phenom 945 recimo ali on nije BE i nije C3 ako se ne varam. C3 je
Btw. zaboravio sam spomenuti da ako ti više odgovara možeš ovo isto uzeti i u ADM-u, mislim da je cijena tu negdje.
Ovo ok?
Ako želiš može se uštediti na napajanju i procu. Znači Corsair 450 i Phenom 945 recimo ali on nije BE i nije C3 ako se ne varam. C3 je
Btw. zaboravio sam spomenuti da ako ti više odgovara možeš ovo isto uzeti i u ADM-u, mislim da je cijena tu negdje.
Tipkovnica,miš i monitor netrebaju to več imam od prošlog PC-a Hvala na odgovoru.
Tipkovnica,miš i monitor netrebaju to več imam od prošlog PC-a Hvala na odgovoru.
A zo, ja sam shvatio da ti i to treba. U tom slučaju se može složiti i bolja konfa, stavio bih čak možda i5 i/ili GTX 470, ako te zanima sastavit ću novu bez monitora i periferije. Sada, neki se možda neće složiti da stavim GTX 470 ali grafa se sa zadnjim drajverima pokazala u rangu sa 5870, a jeftinija je od nje nekih 50-100kn, definitivno ju toplo preporučujem. Kao plus ističem jako stabilan FPS, odlično skaliranje u SLI (budućnost) te pariranje nešto skupljoj 5870. Negativna strana je nešto veće zagrijavanje u odnosu na 5870 ali i potrošnja, za sistem 550W bi bio neki minimum sa tom grafom, ja bih osobno išao na onaj Seasonic 620W, S12-II Bronze serija.
Evo ga:
Bio sam na putu preko vikenda pa tek sad postam odg.
Inače, to je sve iz ADM-a, imaju besplatnu dostavu na ovaj iznos tako da nemaš frke.
Jedino se još oko matične dvoumim... Možda bih radije stavio bolju matičnu, a lošije kučište. Dali misliš uopće klokati proc?