Stolno racunalo od 6000 do 7000 kn

poruka: 37
|
čitano: 9.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok svima =D.Da neotvaram novu temu ovdije ću pitat ( ako nije problem ) dali bi mi tko od vas mogao složit što jače stolno raćunalo od 6000 do 7000 kn s kučištem.Hvala unaprijed Osmijeh.

Respect!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Monitor? Periferija?

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stolno racunalo od 6000 do 7000 kn
Minoza kaže...

Monitor? Periferija?

Sve.

Respect!!
16 godina
neaktivan

Ovo ok?

Ako želiš može se uštediti na napajanju i procu. Znači Corsair 450 i Phenom 945 recimo ali on nije BE i nije C3 ako se ne varam. C3 je Belji se

Btw. zaboravio sam spomenuti da ako ti više odgovara možeš ovo isto uzeti i u ADM-u, mislim da je cijena tu negdje.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 17:18 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ovo ok?

Ako želiš može se uštediti na napajanju i procu. Znači Corsair 450 i Phenom 945 recimo ali on nije BE i nije C3 ako se ne varam. C3 je Belji se

Btw. zaboravio sam spomenuti da ako ti više odgovara možeš ovo isto uzeti i u ADM-u, mislim da je cijena tu negdje.

Tipkovnica,miš i monitor netrebaju to več imam od prošlog PC-a Hvala na odgovoru.

Respect!!
16 godina
neaktivan
DoDSrcolomac kaže...

Tipkovnica,miš i monitor netrebaju to več imam od prošlog PC-a Hvala na odgovoru.

A zo, ja sam shvatio da ti i to treba. U tom slučaju se može složiti i bolja konfa, stavio bih čak možda i5 i/ili GTX 470, ako te zanima sastavit ću novu bez monitora i periferije. Sada, neki se možda neće složiti da stavim GTX 470 ali grafa se sa zadnjim drajverima pokazala u rangu sa 5870, a jeftinija je od nje nekih 50-100kn, definitivno ju toplo preporučujem. Kao plus ističem jako stabilan FPS, odlično skaliranje u SLI (budućnost) te pariranje nešto skupljoj 5870. Negativna strana je nešto veće zagrijavanje u odnosu na 5870 ali i potrošnja, za sistem 550W bi bio neki minimum sa tom grafom, ja bih osobno išao na onaj Seasonic 620W, S12-II Bronze serija.

16 godina
neaktivan

Evo ga:

Bio sam na putu preko vikenda pa tek sad postam odg. Neodlučan

Inače, to je sve iz ADM-a, imaju besplatnu dostavu na ovaj iznos tako da nemaš frke. Cool

Jedino se još oko matične dvoumim... Možda bih radije stavio bolju matičnu, a lošije kučište. Dali misliš uopće klokati proc?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 2:09 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice