radije uzmi nekaj tipa
DFI LP X38
Q6600
4GB RAM-a
2x 500GB HDD (ne u RAID jer ti ne treba)
HD 3870x2
Corsair HX620W
Potpisujem
radije uzmi nekaj tipa
DFI LP X38
Q6600
4GB RAM-a
2x 500GB HDD (ne u RAID jer ti ne treba)
HD 3870x2
Corsair HX620W
Potpisujem
I tu je četverojezgreni procesor, tamo je naveo da mu ne trba sa 4 jezgre za igranje:)
Glupo mi je davati 25Kn za račumnalo a za monitor 2000, gdje tu ima logike, zmiu DELL 2407 , i ovu gore konf. a višak para plati porez nemoj uzimati preko firme i varati državu (ja bi tako kada ne bi znao šta ću od para ), mislim pričaš o krizmi a s druge strane kradeš od države- pravo kršćanski...
smijesno
smijesno
E gle, sam vas sve pito za prijedloge i već se pet puta zahvalio.
Sad ćemo još kakav sam ja kršćanin i kako doživljavam Krizmu.
Krizma je novi početak i jako se veselim zbog toga što ću primiti Duha Svetoga...
I ovaj PC je sam tak sa strane...
Prvo smo ga trebali kupiti na kraju školske godine za uspijeh ali smo se na kraju odlučili malo ranije, za krizmu.
Svi mogu ovdje iznjet svoje mišljenje, čak i uvrijedit, al i ne onda vodit rasprave o tome(o ovoj državi, o parama, o porezu...)
Ajde ljudi ova tema je postala jaaako smješna,a i pomalo glupa.
LOL što će ti 9800 GX2 i to dvije u SLI-u???!!! Kao prvo košta te više nego 8k kn! Driveri za takva rješenja još ne izvače niti u skoroj budućnosti neće izvlačiti maximum.A i što će ti takav grafički sustav?! Imaš na ponudi 3870 X2-jedna ti je dovoljna!Moći ćeš igrati do mile volje-ako ti je igranje na prvom mjestu!
Druga stvar...CPU...što će ti sada 4-jezgreni procesor,i to još Extreme-čudno da nisi namjeravao uzeti Xeon?!Uostalom ne moram dalje objašnjavati oko CPU-a.
Treće...moral...pametna odluka...kupi neki za 10k i živio kralj! Taj će PC gutati sve živo i mrtvo-ako si odabrao dobre komponente!
--
Da ne doljim mislim da si shvatio što želim reči Malarkey,zar ne?!
Opet napominjem da je sve napisano sa dobrom namjerom ;-)
--
Pozdrav
http://forum.bug.hr/forum/topic/ostale_hardverske_teme/drzavnim_novcem_kupio_gej/1496.aspx?sort=asc&view=flat
LOL, ako se pitate ćemu se smijem. Probajte malo pročitati ovaj post gore te usporediti s par zadnjih poruka na ovom postu...
mislim da nije fulo sto se tice 4jezgrenog procesora jer stvarno su procesori odlicni, a sto se tice graficke i ja misli da je sasvim dosta jedna 9800gx2(kasnije ak zeli kupi jos jednu) jer ipak je to veliko zagrijavanje sve skupa tak da ce komp biti vjerovatno jako glasan.
a jesan se dobro nasmijo, hvala na temi
sretno s novom veš mašinom