Novi PC za krizmu zaključana tema

poruka: 100
|
čitano: 17.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Novi PC za krizmu
Wolverine_pce kaže...

radije uzmi nekaj tipa

DFI LP X38

Q6600

4GB RAM-a

2x 500GB HDD (ne u RAID jer ti ne treba)

HD 3870x2

Corsair HX620W

Potpisujem Cool

17 godina

I tu je četverojezgreni procesor, tamo je naveo da mu ne trba sa 4 jezgre za igranje:)

Glupo mi je davati 25Kn za račumnalo a za monitor 2000, gdje tu ima logike,  zmiu DELL 2407 , i ovu gore konf. a višak para plati porez nemoj uzimati preko firme i varati državu (ja bi tako kada ne bi znao šta ću od para Nevinašce), mislim pričaš o krizmi a s druge strane kradeš od države- pravo kršćanski...

17 godina
neaktivan
Novi PC za krizmu

smijesno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zemnik kaže...

smijesno

Baš.

Mac Pro 2,00GHZ / 3GB FB-DIMM / Nvidia 7300GT 256MB / 2 x 250GB 7,200 16MB cache / Apple Cinema DIsplay 20"
17 godina
odjavljen
Novi PC za krizmu

E gle, sam vas sve pito za prijedloge i već se pet puta zahvalio.
Sad ćemo još kakav sam ja kršćanin i kako doživljavam Krizmu.
Krizma je novi početak i jako se veselim zbog toga što ću primiti Duha Svetoga...
I ovaj PC je sam tak sa strane...
Prvo smo ga trebali kupiti na kraju školske godine za uspijeh ali smo se na kraju odlučili malo ranije, za krizmu.

Svi mogu ovdje iznjet svoje mišljenje, čak i uvrijedit, al i ne onda vodit rasprave o tome(o ovoj državi, o parama, o porezu...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajde ljudi ova tema je postala jaaako smješna,a i pomalo glupa.

LOL što će ti 9800 GX2 i to dvije u SLI-u???!!! Kao prvo košta te više nego 8k kn! Driveri za takva rješenja još ne izvače niti u skoroj budućnosti neće izvlačiti maximum.A i što će ti takav grafički sustav?! Imaš na ponudi 3870 X2-jedna ti je dovoljna!Moći ćeš igrati do mile volje-ako ti je igranje na prvom mjestu!

Druga stvar...CPU...što će ti sada 4-jezgreni procesor,i to još Extreme-čudno da nisi namjeravao uzeti Xeon?!Uostalom ne moram dalje objašnjavati oko CPU-a.

Treće...moral...pametna odluka...kupi neki za 10k i živio kralj! Taj će PC gutati sve živo i mrtvo-ako si odabrao dobre komponente!

--

Da ne doljim mislim da si shvatio što želim reči Malarkey,zar ne?!

Opet napominjem da je sve napisano sa dobrom namjerom ;-)

--

Pozdrav

by Mario Novak.
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.
17 godina

http://forum.bug.hr/forum/topic/ostale_hardverske_teme/drzavnim_novcem_kupio_gej/1496.aspx?sort=asc&view=flat

LOL, ako se pitate ćemu se smijem. Probajte malo pročitati ovaj post gore te usporediti s par zadnjih poruka na ovom postu... Smijeh

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB DDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
neaktivan

mislim da nije fulo sto se tice 4jezgrenog procesora jer stvarno su procesori odlicni, a sto se tice graficke i ja misli da je sasvim dosta jedna 9800gx2(kasnije ak zeli kupi  jos jednu) jer ipak je to veliko zagrijavanje sve skupa tak da ce komp biti vjerovatno jako glasan.

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
protjeran

a jesan se dobro nasmijo, hvala na temi

ostrim zube
17 godina
protjeran
Novi PC za krizmu

sretno s novom veš mašinom

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice