Nadogradnja-pomoć

poruka: 48
|
čitano: 7.212
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Nadogradnja-pomoć
perosima91 kaže...

pa šta vam je ljudi jel ste čoravi jel ne vidite da sam stavio 2 puta po 2 GB drr3 memorije!!!!!!!!!!!!SmijehCool

Moje isprike jer nisam vidio. Al da sam čorav, nisam. I mislim da nema potrebe za vrijeđanjem bar sad kad su blagdani.

ATI-XFX kaže...

e ove 2 kompe mi preporučuje ekipa odozgo koja je bolja?

msm vi mi je preporučujete

I jedna i druga konfa su super. Vidim da u amd-ovoj soluciji nema HDD-a što znači još nekih 400-injak kuna. Dakle sve skupa to je ipak nešto jeftinija solucija. Ako imaš novaca moj osobni savjet ti je intel. A sad sve ovisi o tebi.

17 godina
Nadogradnja-pomoć

Kad maknes hdd iz njegove moja je 500kn jeftinija sa nesto boljim RAM-om, mozes cak na mojoj usparat jos 5kn da odes na Corsair 1333MHz... ako odes na isti ram kakav ti je kolega stavio to ti je ukupno oko 650kn ustede

Phenom je na Stock postavkama jaci od intela, kad se OC-aju tu su negdje, malo se bolje OC-a intel (za oba bi ti u tom slucaju trebao jos i aftermarket cooler, racunaj dodatnih 300-500kn investicije, po meni na pocetku potpuno bespotrebno)

U igrama na stocku ni sa OC-om neces primjetit vecu razliku, phenom ce ti ustedit dosta novaca

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadogradnja-pomoć

aa jelda nema potrebe kolkati ovaj i5 i ovaj phenom 925???

AMD THE FUTURE IS FUSION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATI-XFX kaže...

aa jelda nema potrebe kolkati ovaj i5 i ovaj phenom 925???

Pa nitko nikog ne tjera na to. To je sve stvar osobnog izbora. Onaj tko želi nešto jači procesor to će napravit dok onaj kome je dovoljno ono što dobije u paketu neče. Dakle nije potrebno ali ako se može zašto ne. Naravno da postoje i neke opasnosti i da onaj ko se baš i ne razumije poželjno je da ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 16:55 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan
Nadogradnja-pomoć

a ova dva procesora u ovim dvima solucijama ne treba klokovati??msm za igre je dovoljno all da se ne s**** nešto

AMD THE FUTURE IS FUSION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadogradnja-pomoć

odlučio sam se za ovu intelovu opciju ali je li 450w (corsair) dowoljno za ovu konfu da stavim ja ipak 500w?

AMD THE FUTURE IS FUSION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATI-XFX kaže...

odlučio sam se za ovu intelovu opciju ali je li 450w (corsair) dowoljno za ovu konfu da stavim ja ipak 500w?

Dovoljno je.....

15 godina
neaktivan
Nadogradnja-pomoć

ma staviću ja 500w da mirno spavam eh hvalaa vam forumaši puno pričaću o vama mojim unucima

AMD THE FUTURE IS FUSION
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nadogradnja-pomoć

To je odlican izbor, nesto skuplji, ali mislim da ces biti zadovoljan.

Za pocetak mislim da neces morat OC-at, dapace, kasnije lako dokupis cooler i pogledas koji tutorial, ima ih na ovom forumu u podforumu "Overclocking"

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne trebas stavljat PSU od 500w jer je ovo Corsair.. To napajanje moze izdrzat do 577w..Namigiva

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 18:07 (FiCo_Ri).
16 godina
neaktivan
ATI-XFX kaže...

ma staviću ja 500w da mirno spavam eh hvalaa vam forumaši puno pričaću o vama mojim unucima

spavat ćeš i sa corsairom od 400w mirno....ne brini!

klikni HVALA, nije toliko teško!
15 godina
neaktivan
Nadogradnja-pomoć

ee ljudi došao sam iskušenje između 2 procesora AMD Phenom II X4 Black Edition 3.40 ghz ili Intel Core i5 750 2.66ghz

sad koji je bolji ja sam već sastavio konfu sa i5 750 ali phenom me opsjeda ako je bolji phenom 965 BE molim vas recite mi uz koju on matičnu ploču najbolje ide,Hvala unaprijed

AMD THE FUTURE IS FUSION
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i5 je općenito bolji
16 godina
neaktivan
ATI-XFX kaže...

ee ljudi došao sam iskušenje između 2 procesora AMD Phenom II X4 Black Edition 3.40 ghz ili Intel Core i5 750 2.66ghz

sad koji je bolji ja sam već sastavio konfu sa i5 750 ali phenom me opsjeda ako je bolji phenom 965 BE molim vas recite mi uz koju on matičnu ploču najbolje ide,Hvala unaprijed

i5 je puno bolji

ako možeš skupi love za i7 

Neznam di se ide za to .
17 godina
Nadogradnja-pomoć

Ljudi ne bih htio rec da pricate gluposti, jer i5 doista jest bolji, ali za igre, za sto on iskljucivo kupuje tu konfiguraciju, je potpuno svejedno, dapace, mislim da bi na stocku BE bio i nesto bolji (iako ne znam tko bi kupovo BE i ostavio na stock vrijednostima), a ne vjerujem da ce on OCat.

@Autor nemoj sada previse komplicirat, krenuli smo slagati konfu tj. nadogradnju za 4500-4700kn, sad si krenuo na kompletnu konfiguraciju sa preko 6500kn u 1 danu, odlucio si se, sada opet mijenjas. Uzmi tog intela ako si ga mozes priustit, ako ne uzmi onog prvog Phenoma sto sam ti slozio i to je to

Obje konfe su po meni odlicne i nema smisla sada razbijat glavu koja ce ti biti 5% bolja jer ces biti zadovoljan sa obje i jednako ce ti trajat, a za 2-3 godine nece biti ni bitno sta si uzeo obje ce postat slabe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nadogradnja-pomoć

Rhodin ipak si ti u pravu uzeću aj onu intelovu i5 soluciju

AMD THE FUTURE IS FUSION
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma uzmi onu moju soluciju sa i5 predobra za sve radnje, pogotovo igre....imas hd5850, 4 Gb ram-a......

the PeRo
15 godina
neaktivan
Nadogradnja-pomoć

Pošto sam aj iz bosne od adm-a nema ništa pa ću naručiti iz geneleca iz tuzle

ista je konfa ko ova i5 solucija

AMD THE FUTURE IS FUSION
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: